- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.421
benim zavallı annemde bütün aldıklarını parca parca verdi tabi kaynanamınki kadar almadı annem çünkü bebek odasına falan yardım ettiler almamıza 600 lira verdiler kaynanamlarda vercekti ancak ses çıkmayınca eşimde istemedi çünkü bırak ben elim kendi cocuyla bile anne cocuk gibi değiller kendi cocuna alınır alınır bana trip atar
buarada gerizekalı diye eşime dedim , kayananama söylemiyorum çünkü sadece cahil o ..
Haa sende ben öyle dersem beni ne yapar biliyormusun deli
bana bişi yapmazda gider kocasının yanında bayılır sonra kayınpeder beni gebertir işte bu yapar
bundan 2.5 sene önce biişi olmuştu şimdi anlatmım çok uzun kaynanam bana vurmaya kalkmıştı üstüme yurudu bende oturuyorum koltukta aglıyorum mevzu su benim vajinismus oldumu ögrenmişti eşimde annesini kalktı ve itti bana vurmasın diye sonra yere düştü tabi ayıldı bayıldı kriz gecirdi aklım uctu zaten bişi olcak diye o arada tam kayınpeder geldi sanki ben ittim düşürdüm gibi bana bir bagırdı eger bir daha böyle yaparsan seni elimden kimse alamaz dedi işte o gün ben nası o evden cıkıp gitmedim bilmiyorum çok korktum ve işte böyle anlatınca onları sevmedimihatırlıyorum çünkü ben vajinismus isteyerek olmadım neyse ya sinirlendim yine
Ser Serr
hazır olsun artık benim doktor beni 27 subatta dogurtcakmış yani 39 artı 1 de
bence o zamana kadar duramam 38 alsın beni suyum muyum gelir o zamana kadar normal dogururum amann amann
ondan dolayı artıkın 4 hafta var dıyorum kendime
önceden dogumdan korkuyodum şimdi erken gelmesinden dolayı dogum korkusunuda unuttum gitti
allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin deli yürek gördüm kendimii ehuuu
ben ac ac duramıyom kalktıktan 1 saat sonra yemediysem daha başım dönüyor
malum vucut alıştı deli gibi yemeye
inşallah düzelirsin canım....Günaydın kızlar...
Ebru sağ ol canım tavsiyelerin için. Tuvaletimi yapmasam da kanıyor artık. Bugün için Genel Cerrahiden randevu aldım. Kendi doktoruma da ulaşmaya çalışacağım. İlçede olduğum için sizin gibi her istediğimde ulaşamıyorum doktoruma.
Günaydın arkadaşlar,
Karlı bir İstanbul sabahından herkese iyi haftalar :)
Sabah işe gelebilmek için uzun süre eşimle mücadele etmek zorunda kaldım, gitme bu havada diye tutturdu. Haklıydı aslında ama gelmem gerekiyordu benim de...
Neyse ki işe arabayla gelen arkadaşlarımdan biri gelip beni de aldı da, rahat rahat geldim.
Şirkette kaloriferler yanmıyor, oğlumla titreyip duruyoruz şimdi...
Cumartesi günü kendi doktorumda kontrolüm vardı. Herşey çok yolunca çok şükür...
Kuzum nihayet dönmüş, 2300 gr olmuş, ultrasonu tekmeledi durdu, yüzünü de göstermedi :)
Bundan sonraki randevumuz yine 2 hafta sonra...
Geçmişi okuyamadım, herşey yolundadır umarım...
Trabzon'a gideceğim yarın bir aksilik olmazsa annem ve ablamın yanına doğum orda olacak inşallah....ama kar yol verecek mi bilmiyorum...yarın sabah belli olur ancak:çok üzgünüm:
Kayınvalidem İstanbuldaki kızından bize geldi...
Ben de tabii yalnız kalmasına izin veremezdim... Bize çağırdım...
Tabii 7 aylık hamile ben, bu halimle ne temizlik ne de yemek yapabiliyorum...
Gelir gelmez evi temizlettim, yemek yaptırdım...
Bugün avizlerimi parlatacaksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Dün camları sildi....sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Galiba yarın da halılarımı banyoda yıkatacağım... Çocuğun hijyenik bir ortama doğması lazım değil mi?
Bu arada akşamları çay demliyor bana ve meyve soyuyor... Ben kendim yapabilcek durumda değilim o yüzden yoksa yanlış anlamayın... Koskoca kadına bunları yaptırmazdım yoksa...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Tabii bu arada canımın çok istediği yemekler var... Tahmin edebileceğiniz gibi zahmetli şeyler... Onlar için de ufaktan ağlamaya başladım...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
slm güzel anne adayları uzun zamandır giremiyodum herkez iyidir umarım benim cadı dayanamadı cumartesi günü doğurdum martı bekleyemedik darısı başınıza çok tatlı ocak annesi oldum
dualarınıza ihtiyacım var bebek hastanede bana dua edin
kendinize dikkat edin
bunlar benimkine işlemez çünkü kendisi teşrüf edip benim burnuma kadar gelinceye kadar artık dayanamıyorum ve temizlik yapmaya cagırıyorum o zaman çok temizliyor hakkıını yiyemem kendini yer biitiryo bak konu şu
kaynanam egeye bir sürü şey aldı hastane çıkışları tulumlar bornoz takımları nevresim takımları 12 adet şapka 12 adet onluk 12 adet eldiven 12 adet corap
ayakkabılar
battaniyeler
yelekler hırkalar
vb aklıma gelmiyo bi hurc dolusu
ancak hiç birini getirmiyor
bende hastane cantamı hazırlıcam beşiktaş hastane çıkışı onda bir tanede bende arımayalı var ıkısını alıcaktım yanıma tehlikem devam ettiği için canatama koymam gerek ancak getirmiyor eşyaları bir aydan fazla bi zaman önce odamız geldinde
-annecim ne zaman getiriceksin eşyaları dedim yıkıyacağımda (bunu söyledimden 2 ay öncede anne sen kıyafetleir yıkama emi ben benimkilerle bebe deterjanı ile yıkıcam doguma yakın tamam demişti )
dediki aa ben da getirmicem konu komşum görecek daha ne zaman istersem o zmaan getiririm hem ben onları yıkadım dedi ve kesti attı
daha sonra bi aramızda tatsızlık oldu kaynanam bana biişi dedi bende eşime anlattım oda gitmiş annesine hesap sormuş gerizekalı kaynanam araya mesafe koydu kimseye caktırmıyor ama ben anlıyorum ve hala eşyaları getirmedi doguma 4 hafta var zamanı beklerse tabi yok beklemezse 2 hafta falan sanırım dr karar vericek ancak hastaen çıkılşını istemelimiyim ondan benim umrunmda değil onu giydirmesekte olur ama dogumdan sonra laf duymak istemiyorum işte ben hastane çıkışı aldım giydirmediler vs diye ancak tekrar isteyipte ona muhtac oldumuda göstermek istemiyorum çünkü o hiç evyallah etiyo bana :bbo:
benim zavallı annemde bütün aldıklarını parca parca verdi tabi kaynanamınki kadar almadı annem çünkü bebek odasına falan yardım ettiler almamıza 600 lira verdiler kaynanamlarda vercekti ancak ses çıkmayınca eşimde istemedi çünkü bırak ben elim kendi cocuyla bile anne cocuk gibi değiller kendi cocuna alınır alınır bana trip atar
buarada gerizekalı diye eşime dedim , kayananama söylemiyorum çünkü sadece cahil o ..
bana bişi yapmazda gider kocasının yanında bayılır sonra kayınpeder beni gebertir işte bu yapar
bundan 2.5 sene önce biişi olmuştu şimdi anlatmım çok uzun kaynanam bana vurmaya kalkmıştı üstüme yurudu bende oturuyorum koltukta aglıyorum mevzu su benim vajinismus oldumu ögrenmişti eşimde annesini kalktı ve itti bana vurmasın diye sonra yere düştü tabi ayıldı bayıldı kriz gecirdi aklım uctu zaten bişi olcak diye o arada tam kayınpeder geldi sanki ben ittim düşürdüm gibi bana bir bagırdı eger bir daha böyle yaparsan seni elimden kimse alamaz dedi işte o gün ben nası o evden cıkıp gitmedim bilmiyorum çok korktum ve işte böyle anlatınca onları sevmedimihatırlıyorum çünkü ben vajinismus isteyerek olmadım neyse ya sinirlendim yine
ay biz senle çok yakın oturuyoruz öyleysekaradeniz mahallesinde oturuyorum benim doktorumda ali bey uzman ama anlamadı doğum sancım olduğunu sen nereye gidiyosun hangi doktor
canmmm ALLAH sanada bebeginede saglık wersin..en kısa zamandada kucagına alırsın birascık toparlassın annesii yerim onu..dogumunda kolay oldu sanırım..çok sağolun kızlar 34 haftalık 2kilo 150 gram boyuda 42 cm şuanda küvezde erken doğduğu için biraz kalması gerekiyomuş normal doğum yaptım doktorlar ebeler mücize diyolar herşey çok ani oldu
daha bebeğimin beşiği bile yok
Günadyın herkese
Bosnacığım gözün aydın dönmüş senin bebek ne güzel... maşallah
Sinannuray biraz erken olmuş ama gözün aydın canım darısı hayırlısıyla başımıza...
Miniğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
Merhaba kızlar...Sinannuray bebeğini güle güle büyüt...İnşallah çok yakında kucağına da alırsın...Kızlar en iyi kaynana uzakta olan kaynana galiba , benim kaynana memlekette , her yaz bayramda mutlaka yanına gideriz , her hafta da mutlaka ararız konuşuruz o yüzden aramız çok iyidir.Yanına gidince hep sevdiğim şeyleri yapar sağolsun.Bunda mesafenin uzak olmasının etkisi olduğunu düşünüyorum yakın olsa bizimde mutlaka problemlemler çıkardı.Bnim kaynana da bebeğe bir şey yaptığı ettiği yok çok kafama da takmıyorum bebek benim olduğu kadar oğullarının da bebeği.Canları sağolsun...
Günaydın arkadaşlar. Bebişlerinizin hareketini ne kadar sıklıkta hissediyorsunuz? Benim amniyon sıvısı sınırda. dr. hareketleri azalırsa hemen gel dedi. dün herzamankine göre biraz daha hareketsiz gibiydi de. ben neredeyse 24 saat hissediyorum hareketlerini. kıpır kıpır. eşofmanımın üstünden bile görünüyor hareket ettiği. bu yüzden biraz endişelendim. sizde durumlar nasıl?
sırnaşık şeybende bazen bişey yazarken paranoyak oluyorum, acaba okuyan olurmu tanıdık cıkarmı diye ama sen bizzat yasamıssın gülewnciimmmm, kötü yaayy kıs ödümü patlattın mesaj attım deyince hah tamam dedim yakaladı beni bi tanıdık bi akrabaa
bir kere başka bi forumda kayınvalidemin alt komşusunun kızının beni deşifre etmiş olmasının çok büyük katkısı var saolsun
bosnacım maşşallah oğluna büyümüş ve artık doğum pozisyonunu almış annesi:lepi:Günaydın arkadaşlar,
Karlı bir İstanbul sabahından herkese iyi haftalar :)
Sabah işe gelebilmek için uzun süre eşimle mücadele etmek zorunda kaldım, gitme bu havada diye tutturdu. Haklıydı aslında ama gelmem gerekiyordu benim de...
Neyse ki işe arabayla gelen arkadaşlarımdan biri gelip beni de aldı da, rahat rahat geldim.
Şirkette kaloriferler yanmıyor, oğlumla titreyip duruyoruz şimdi...
Cumartesi günü kendi doktorumda kontrolüm vardı. Herşey çok yolunca çok şükür...
Kuzum nihayet dönmüş, 2300 gr olmuş, ultrasonu tekmeledi durdu, yüzünü de göstermedi :)
Bundan sonraki randevumuz yine 2 hafta sonra...
Geçmişi okuyamadım, herşey yolundadır umarım...
ayy canım ne hoş yaa Allah bidaha ayırmasın sizi mutluluğunuz daim olsun.ya aslında hiç böyle istediğimiz gibi olamdı ama olsun gece sarılıp uyuyoruz valla acayip özleşmişiz :):)::)): dün gece ben erken yattım o bilgisayrada işleri vardı amcasına internet sitesi yapıyor ... gözümü bi açtım gelmiş yatmış yanıma beni izliyor yüzümü okşuyor ayyy 5 aydır işte bu anı bekliyordum :)))))))))))))))))))))
slm güzel anne adayları uzun zamandır giremiyodum herkez iyidir umarım benim cadı dayanamadı cumartesi günü doğurdum martı bekleyemedik darısı başınıza çok tatlı ocak annesi oldum
dualarınıza ihtiyacım var bebek hastanede bana dua edin
kendinize dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?