2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımcım anladım ebn seni sen hiç bulaşma onalra sinpacın dediği gibi annecim de geç hani sana kötülükerli olmasında iyilikelrini de siteme boşver cnaım.... bırka şimdi sinir felan da yapmaa aa deli, unut gitti o günler geçti :):):):)

amin...benide endişwe sardı..hava çok bozuk ..dahada bozaçakmış galiba..çumartesi dr randevum var..nasıl gideceğim?ya kalksa bu kar hiç sırası değil di yaaa....

inşallah düzelirsin canım....

canım maşallah bebişe kocaman olmuş....

Trabzon'a gideceğim yarın bir aksilik olmazsa annem ve ablamın yanına doğum orda olacak inşallah....ama kar yol verecek mi bilmiyorum...yarın sabah belli olur ancak:çok üzgünüm:

ay canım,inşallah sıkıntısız gidersin...

afferin sana............kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

canım kıyamam ben ona yaaa.....dualarım seninle canım.inşallah bebeğin sağlıkla gelir hemen kuçağına...

canım sen çantana kendinden bişeyler ayarla....ha getirirse hastaneye yıkaytıpta giydirirsin..getirmezse kendikilerini giydirirsin...hiç üsteleme..konusunuda açama bence bir daha....

ya birde senin vajinismusundan kaynana ne ki?o senin kocanla aranda olan bişey?ne gıçıklar yaa...ayıp birde üstelik....

karadeniz mahallesinde oturuyorum benim doktorumda ali bey uzman ama anlamadı doğum sancım olduğunu sen nereye gidiyosun hangi doktor
ay biz senle çok yakın oturuyoruz öyleyse
ali bey çok iyimiş ancak çok kompleksli bi doktor benim doktorum alman hasatnesindeydi tüp bebek benimki bende maddi olarak onun dogumunu karşlılayamayacamı düşündüm için alie beye gitmiştim cuma günü 10 önce yalnız ikide bir neden dr değiştiriyosun yok bilmem ne dedi bende dürüst olmak adına doktorumun maddiyatını karşlıyamayacağım dedi oda sen kimsin beni küçümsersin vs dedi uzun mesela bendeçıktım geldim iştre o akşamda sancılandım
kendi dr şuanda bagımlıdeğil bi yere ama dogum madicalpark bahcelievlerde olucak oranın yenidoganı 24 bebeklikmiş iyi siz safakta yer bulmulşssunuz 4 adetmi varmış orada
yogun bakımda kalmıyo dimi küvezde kalıyor kızın
hadi inşallah sagsalim kucagına alırsın tam olarak 34 artı 0 damı dogum yaptın sen ilk annemizsin bizim konu acarız oraya ekleriz seni birde normalde ne zaman dogacaktı o o taribhde verirmisin

Gülencim, Canım yaaaaa...
Gerçekten kötü zamanlarmış...
Allah kolaylık versin...
Boşver düşünme bunları...

ben ne zaman kaynanadan bahsetsem benim bi yerim agrıyor tövbe allahım tövbe çok seviyorum ben onu canım içi benimm yaa :smiley-cool:

sinpac gibi cool olmalıyım ben ya
yok öyle tamam anladım ben istemek yok getirse ne ala

canmmm ALLAH sanada bebeginede saglık wersin..en kısa zamandada kucagına alırsın birascık toparlassın annesii yerim onu..dogumunda kolay oldu sanırım..

Günadyın herkese

Bosnacığım gözün aydın dönmüş senin bebek ne güzel... maşallah

Sinannuray biraz erken olmuş ama gözün aydın canım darısı hayırlısıyla başımıza...
Miniğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

ayy kıs ödümü patlattın mesaj attım deyince hah tamam dedim yakaladı beni bi tanıdık bi akrabaa
bir kere başka bi forumda kayınvalidemin alt komşusunun kızının beni deşifre etmiş olmasının çok büyük katkısı var saolsun

Merhaba kızlar...Sinannuray bebeğini güle güle büyüt...ınşallah çok yakında kucağına da alırsın...Kızlar en iyi kaynana uzakta olan kaynana galiba , benim kaynana memlekette , her yaz bayramda mutlaka yanına gideriz , her hafta da mutlaka ararız konuşuruz o yüzden aramız çok iyidir.Yanına gidince hep sevdiğim şeyleri yapar sağolsun.Bunda mesafenin uzak olmasının etkisi olduğunu düşünüyorum yakın olsa bizimde mutlaka problemlemler çıkardı.Bnim kaynana da bebeğe bir şey yaptığı ettiği yok çok kafama da takmıyorum bebek benim olduğu kadar oğullarının da bebeği.Canları sağolsun...

Günaydın arkadaşlar. Bebişlerinizin hareketini ne kadar sıklıkta hissediyorsunuz? Benim amniyon sıvısı sınırda. dr. hareketleri azalırsa hemen gel dedi. dün herzamankine göre biraz daha hareketsiz gibiydi de. ben neredeyse 24 saat hissediyorum hareketlerini. kıpır kıpır. eşofmanımın üstünden bile görünüyor hareket ettiği. bu yüzden biraz endişelendim. sizde durumlar nasıl?

valla ben 24 saat hissediyorum diyemem canım benimki maşallah belli saatlerde oynuyor onun dışında rüşvetle bile oyanatamazsın keciyi uyuyor sanıyorum
şimdi ögle yemeği yicez sonra göbek atmaya başlar oglan
eger hala az oynuyorsa dr aramalısın canım

Sağol Hijyenim...
Dönmüş çok şükür, bakalım kafası da çatıdan geçer inşallah...

Biz de uzağız ama benimki bana hiç yapmıyor öyle şeyler :)

Canım tam dediğin gibi, nerdeyse 24 saat hareketli, çok şükür...
Dışardan çok rahat izlenebiliyor hareketleri :)

sırnaşık şeybende bazen bişey yazarken paranoyak oluyorum, acaba okuyan olurmu tanıdık cıkarmı diye ama sen bizzat yasamıssın gülewnciimmmm, kötü ya

hepinize tünaydın canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dışarda öyle bir fırtına varki çatım uçacak birazdan diye korkuyorum.kar falan yok tabi hava güneşli ama deli gibi rüzgar var ve soğuk.

bosnacım maşşallah oğluna büyümüş ve artık doğum pozisyonunu almış annesi:lepi:
ayy canım ne hoş yaa Allah bidaha ayırmasın sizi mutluluğunuz daim olsun.

canım hayırlı olsun Allah şifa versin kızına.inşaallah en kısa sürede sağlıkla kucaklarsın prensesini.

34 + 1 hafta 8 yada 12 martta doğum olacakcı fazla oturamıyorum uzanmam gerek cıkmam gerek kendinizwe iyi bakın herkese teşekkürler....

Nevinn ne şanslısın ya
bundan 1.5 sene önce eşim ankaran bi teklif aldı oraya gitme ihtimalimiz vardı annem yırttı kendini gitmeyin diye burda eviniz var kirada ne yapacaksınız güelim evi bırakmayın
annem artık gidin demeye başladı böyle srunlar olunca sanırım huursuz olacağımı düşnüüyo önceden ebebk olmadı için bunları kafama takmıyordum ancak o kadar değiştimki herşeyi kafaya takıyorum bi türlü relax olamıyorum

nuray galba adınn hadi görüşürüz uzan dinlen ama yine gel olurmuı
humanastill tea iç sütün gelsin bol bol üzme kendini olurmu
kızın inşallah en kısa zamanda cıkcak canımm

ay ebru aynen benim kyaınvalidem birde net ortamındada var bişi diyom ha biliyom okudum internette diyo bayanssulusmile

Bosnacım Sinpac ın dediği gibi annecim annecim diyip biraz gönüllemekte lazım heralde...Bir de bir şeyin farkına da varması gerek ; ben oğlunun ailesiyim artık.Ben bayramlarda gitmeyelim yada yazın gitmeyelim dersem oğluda 1bayram gider en fazla 2. bayram onun da canı istemez...Biraz çaktırmadan iplerin senin elinde olduğunu da hissetmeleri lazım sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…