- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.461
selam kızlar nasılsınız
biz iyiyiz ctesi dr gittik bebik 3100gr 49cm olmuş boyu uzamıyor ama kilo alıyor artık
2 hafta sonra çatı muayeneni yaparım dedi ortalama 37 haftalıkmış ama kafası 38 haftalık gibiymiş o yüzden 2 hafta sonra doğum şekli belli olacak guclubacismile drum sezeryan olabilir dedi ama kesin belli değil bakalım bebeğin kilosuda belirleyecek tabi
sizler neler yaptınız bakalım
pancuben
havuzlu hanın haricinde kürkcü handa çok güzel kıyafetler var orayada bak oraya kadar gitmişkenhemde çok hesaplı havuzlu han baya pahalı
canım inşşallah hemen geçer bişey çıkmaz.Ben doktora popomu göstermeye gidiyorum kızlar... (Eşim sinir oldu bu lafa. :))
Dua edin de önemli bir şey olmasın ve hemen geçsin.
ıyi bakın kendinize ve miniklere...
kızz boşver yaa aramasın seni istemeyene sen ne üzülüyorsun.tamam anlıyorum istiyorsunki ilgilensin ama içinde yok işte fesat belli ki takma kafana kendini üzme böyle.zaman gelir devran döner merak etme ozaman sende lafı gediğine koyarsın.ha canan
bide o var dimi
baga bak benimki gecen salı burdaydı koltuk yıkadı
o gnden beride ben bi tek perşembe aradım dr cıktıktan sonra da hiç araamdı insan bi arar kızım işte nasılsın sancın varmı vs hiç yada bak kendini zorlama ben gelirim yanına demiyor
teyzem aradı dün ümraniyeden bak gülay annen gelemiyor agrın devam edşyorsa ben geleyim yanına şimdi ben ona gel desem kaynanam illalaf atacak ortaya bilirim
neyse dün kayanan aradı memeti cebinden ,
hayırdı insan bi arar dedi bende duyuyorum sesi geliyo(cepten ama mazallah evden ararda ben cıkarım aaa olurmu hiç) bende hemen dedim aaa anne sen neden aramadın bizi dedim eminim duymuştur eşim patlattı gözlerini baktı bana hiç umrumda değil insan bırak kaynanayı yedi kat eller bile agrıyor nasıl oldun garın gectimi devam ediyomu diye ya
ama tabi biriktiriyorum zamanı gelince söylemesini bilirim
selam kızlar nasılsınız
biz iyiyiz ctesi dr gittik bebik 3100gr 49cm olmuş boyu uzamıyor ama kilo alıyor artık
2 hafta sonra çatı muayeneni yaparım dedi ortalama 37 haftalıkmış ama kafası 38 haftalık gibiymiş o yüzden 2 hafta sonra doğum şekli belli olacak guclubacismile drum sezeryan olabilir dedi ama kesin belli değil bakalım bebeğin kilosuda belirleyecek tabi
canım benim oğlana karne vermemişler...sadece 1 dönemi başaıyla bitirmştir diye bir kağıt vermişler...
oyşş maşallah olsun erekimize bizimde pazartesi haftaya ondan sonra her hafta çok iyi yhaa:lepi:Günaydın arkadaşlar,
Karlı bir İstanbul sabahından herkese iyi haftalar :)
Sabah işe gelebilmek için uzun süre eşimle mücadele etmek zorunda kaldım, gitme bu havada diye tutturdu. Haklıydı aslında ama gelmem gerekiyordu benim de...
Neyse ki işe arabayla gelen arkadaşlarımdan biri gelip beni de aldı da, rahat rahat geldim.
Şirkette kaloriferler yanmıyor, oğlumla titreyip duruyoruz şimdi...
Cumartesi günü kendi doktorumda kontrolüm vardı. Herşey çok yolunca çok şükür...
Kuzum nihayet dönmüş, 2300 gr olmuş, ultrasonu tekmeledi durdu, yüzünü de göstermedi :)
Bundan sonraki randevumuz yine 2 hafta sonra...
Geçmişi okuyamadım, herşey yolundadır umarım...
doldurma len gızıkaydirigubbakcemileeee etti bi hayır tut bacağındna ayır o torunu için değilki konu komşuya hava atmak için almış... sen al hastane çıkışını laf ederse senin konu komşuya gösterme merasimin bitmmeiştir görmeyen komsuların kalmıştır diye isteyemedim de :):):)
ayaksız pijama falan koyma canım çantana zıbın takımı koy beyazlar yokmu iç zıbın dış zıbın onlardan koy üstü war iki tane bide alt patikli yumuşacıklar hem, kilotlu çorap falanda koyim deme cahil:mymeka: zaten hasatne sıcacaık olacalk ama annem dedi belki onuda içine giydirirlerÖzetle
bİr adet hastane ÇıkıŞı tam takım (ayaklı pantolon , İÇ badİ, dıŞ uzun kollu zııbınmı ne o,eldİven,Şapka gÖbek bezİ, ÖnlÜk ,İnce battanİye)
alt pİjema bİr adet ayaksız(pantolonun İÇİne gİydİrmek İÇİn )
veya kİlotlu corap olmazmı kıslar da sıcak tutarda gobeĞİnİ rahatsız etmesİnagız mendİlİ
hastene ÇıkıŞının rengİne uygun Örme yelek ve patİk
kalın battanİye
3 adet yenİdoĞan corap
yÜz bezİ
bebe fırcası veya taragı (gereklİmİ dn bİ arkadŞaım dogurdu bebİŞn sacları karmakarıŞtı taransa da gÜzel olur dİye dÜŞÜndÜm)
15 adet yenİdogan bez
bİr adet ne olur ne olmaz İdye avent yenİdgoan bİberon
anne İÇİn
1 adet pİjema takımı
1 atlet
1 sÜtyen
3 adet alt ÇamaŞır bÜyÜk beden
1 paket orkİd(hasta bezİnİ hastene verİyo gereksİz gÖtÜrmeyİn)
havlu
Çorap , patİk
Şal veya lİzÖz
lohusa tacı
evet aklıma gelenler bunlar
bebekİÇİn kaynana getİrİrse onun hastane ÇıkıŞınıda koyucam getİrmezse kendİmden bİ takım koyucam daha
?
çok sağolun kızlar 34 haftalık 2kilo 150 gram boyuda 42 cm şuanda küvezde erken doğduğu için biraz kalması gerekiyomuş normal doğum yaptım doktorlar ebeler mücize diyolar herşey çok ani oldu
daha bebeğimin beşiği bile yok
kordonu su toplamış o yüzden erken doğdu pazartesiden beri hafif sancılarım vardı cuma doktora gittim erken doğum galiba dedim yok dedi hafif iltahab var eve geldim diyorum bu iltahab ağrıdı değil gece daha kötü oldum cumartesi birbuçuk gibi ağrım arttı karnımdan ses geldi tuvalete koştum suyum gelmiş hemen doktora gittik bu sefer başkası vardı suyun gelmemiş dio ebe bakıyo gelmemş dio idrar kaçırmışsındır inanmadılar bana ben çok kızdım ultrasona girince anladılar su azalmış hemen hazırladılar sezeryana alalım erken doğum riskli dediler normal olursa gece olur tehlikeye girer dediler kabul etmedim serum taktılar taktıktan sonra ebe muayene etti açılma başlamış hemen doğuma aldılar 4 buçuk gibi doğdu süper bişe allah sizede tattırsın sakın sezeryanı kabul etmeyin doktorların o kolayına geliyo
hepinize tünaydın canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dışarda öyle bir fırtına varki çatım uçacak birazdan diye korkuyorum.kar falan yok tabi hava güneşli ama deli gibi rüzgar var ve soğuk.
bosnacım maşşallah oğluna büyümüş ve artık doğum pozisyonunu almış annesi:lepi:
canım hayırlı olsun Allah şifa versin kızına.inşaallah en kısa sürede sağlıkla kucaklarsın prensesini.
Bosnacım Sinpac ın dediği gibi annecim annecim diyip biraz gönüllemekte lazım heralde...Bir de bir şeyin farkına da varması gerek ; ben oğlunun ailesiyim artık.Ben bayramlarda gitmeyelim yada yazın gitmeyelim dersem oğluda 1bayram gider en fazla 2. bayram onun da canı istemez...Biraz çaktırmadan iplerin senin elinde olduğunu da hissetmeleri lazım sanırım...
merhaba annecikler;
Nasılsınız? iyimisiniz? geçmişi fazla okuyamadım ama
BOSNA'CIM maşallah oğluna kontrolünüz güzel geçmiş hadi bakalım ama bu karda kışta nasıl geldin buralara ben bile 3 günden beri dışarı çıkmadım.Malum kayınvalidem de var şuan oturuyoruz ama ortalığı toplayacağım şimdi.
EDEBİYATÇI;Gözün aydın izine ayrılmıssın ama bu arada geçmiş olsun hemoroid çok kötü anca doğumdan sonra ameliyat olursun....
ASİNAZcIM nasılsın iyimisin?
Yeni gelenler olmuş hoşgelmişler.....
HANDE özledim seni biran önce evini yerleştir bak az kaldı...
Selkie ve ZELİŞ;Karneler nasıl geldi oğulllarınızın?
Biz iyiyiz kızım meleğim kıpır kıpır ama bel ağrım var biraz ve kuruk sokumum ağrıyor hafif hafif kramplar geçiriyorum...KAYINVALİDEM aldıklarının fotograflarını çekicem ve sizlerlede paylaşırım...
Biraz daha buralardayım sonra işime geri dönücem eşim de evde bugün
günaydın güzellerrra.s.
herkes iyidir umarım hava soğuk evler soğuk çok işim var bugün benimm ama 11e kadar yattım aryı meseleaklinialirimsmile
canımcım maşallahhhh kuzuna kocaman erkek olmuşşnazar değmesin zaten hava soğuk zamanlaması ne kötü bu kalöriferlerin yaa biran önce yaparlar inşallahh
kızlar çok işim var o yüzden ara ara bakınırım şimdilik öptümm herkesiiopuyorumnanaktan
kaçırdığım birşeyler varsa kusura bakmayın acele acele okudum geçmişi
[/B]
Benim kaynana da almış bi sürü şey ama görmedik daha. Oğluna anlatıyormuş durmadan aldıklarını. Beni daha bir kere bile arayıp sormadı, nasılsın, bir şey lazım mı diye... Bir çöpünü bile istemiyorum onların. Kaç haftadır gelecekler gelemediler. Geçenlerde kar yağdı, yol kapanmış, sonra biraz ahatsızlandı, bu hafta yine kar yağdı... İnşallah bu kar devam eder. :) Haftaya oğlunu göndereceğim ben de yanlarına hasret gidersinler.
Ben doktora popomu göstermeye gidiyorum kızlar... (Eşim sinir oldu bu lafa. :))
Dua edin de önemli bir şey olmasın ve hemen geçsin.
İyi bakın kendinize ve miniklere...
selam kızlar nasılsınız
anlat hayatım anlat rahatla tabii ama benim dediğim bunları takıp kendini üzme.çünkü değmez gözyaşınada üzülmenede.ben anca size konuşuyom işte yaz ; zirayüzüme bişi edinde o kadar şaşırıyorumki söyledi şeyden dolayı tutkum tutuyolar ):
Yazcım çok teşekkür ederim.
Almış pozisyonu ama sözleştik biz, biraz daha duracak orda...
Yok öyle pozisyon aldım diye harekete geçmek :)
oyşş maşallah olsun erekimize bizimde pazartesi haftaya ondan sonra her hafta çok iyi yhaa:lepi:
doldurma len gızıkaydirigubbakcemile
ayaksız pijama falan koyma canım çantana zıbın takımı koy beyazlar yokmu iç zıbın dış zıbın onlardan koy üstü war iki tane bide alt patikli yumuşacıklar hem, kilotlu çorap falanda koyim deme cahil:mymeka: zaten hasatne sıcacaık olacalk ama annem dedi belki onuda içine giydirirler
amanın bebişimiz mi oldu maşallah diyelim allah yardım etsin nasıl emzirebiliomusun hepmi küvözde kalacak arada bi alıp emzirebilecekmisin?
ne marka alcazz gogus kremını
buarada cok komık bişi var
cantaya kalın battanıyeyı koydum tastamam oldu ta baska bısıler sıkıstırabılırım ancak !
ne olcak şimcik delikafadulden
hasrett içine gıydırmek ıcın canım zaten ayrı bacaksız alt veya kilotlu corap olmazmıı ya
baksana kara kış burası
ben zaten bebek arabasının an akucagını almıcam hastaneye
canta takımının portbebesını alıcam o daha soguktan korunaklı geldi bana
ne marka alcazz gogus kremını
buarada cok komık bişi var
cantaya kalın battanıyeyı koydum tastamam oldu ta baska bısıler sıkıstırabılırım ancak !
ne olcak şimcik delikafadulden
hasrett içine gıydırmek ıcın canım zaten ayrı bacaksız alt veya kilotlu corap olmazmıı ya
baksana kara kış burası
ben zaten bebek arabasının an akucagını almıcam hastaneye
canta takımının portbebesını alıcam o daha soguktan korunaklı geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?