2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah bisey kalmadı yaaa hadi bakalım hayırlısı canım benimm ....Normal olur artık gününüzü bekliyorsunuz yaniii

beknur ben annemlere dahi söylememiştimkimseyle paylaşamamıştım şimdi tabi keşke bilselerdi diyorum kaynanam zaten forumdan öğrenmiş benim vajinismus oldumu ayrıca çok ayıp benim girdim başka yer vardı orayı takip ediyor bende oraya yazmıyorum ne bilim ben nereye girdime bakcak netten diye ya manyak kafam

pancuben
havuzlu hanın haricinde kürkcü handa çok güzel kıyafetler var orayada bak oraya kadar gitmişkenhemde çok hesaplı havuzlu han baya pahalı

olur bakarız 1 hafta karşıda olucam 1 günüm kapalıçarşıda gecer zaten:)))) Heycenlı heyecanlı anlatıyor birde broşür geitrmiş oranın bebek mağzaları dolu hep

Ben doktora popomu göstermeye gidiyorum kızlar... (Eşim sinir oldu bu lafa. :))

Dua edin de önemli bir şey olmasın ve hemen geçsin.

ıyi bakın kendinize ve miniklere...
canım inşşallah hemen geçer bişey çıkmaz.
kızz boşver yaa aramasın seni istemeyene sen ne üzülüyorsun.tamam anlıyorum istiyorsunki ilgilensin ama içinde yok işte fesat belli ki takma kafana kendini üzme böyle.zaman gelir devran döner merak etme ozaman sende lafı gediğine koyarsın.

gözünaydın mutlucum maşşallah oğluna eee artık kocaman olmuş.hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun inşaallah canım.

sositososito evet vete mutlakla bak cck degişik takımlar var

mutlu hadi gzün aydın
subat veya ocak anneleri dogum yapanların tablosunda 34artı 3 3100 gr doguran birini gördüm ben dün yaa çok şaşırdım

sen sezeryanmı istiyon

ben anca size konuşuyom işte yaz ; zirayüzüme bişi edinde o kadar şaşırıyorumki söyledi şeyden dolayı tutkum tutuyolar ):

oyşş maşallah olsun erekimize bizimde pazartesi haftaya ondan sonra her hafta çok iyi yhaa:lepi:
doldurma len gızıkaydirigubbakcemile
ayaksız pijama falan koyma canım çantana zıbın takımı koy beyazlar yokmu iç zıbın dış zıbın onlardan koy üstü war iki tane bide alt patikli yumuşacıklar hem, kilotlu çorap falanda koyim deme cahil:mymeka: zaten hasatne sıcacaık olacalk ama annem dedi belki onuda içine giydirirler

amanın bebişimiz mi oldu maşallah diyelim allah yardım etsin nasıl emzirebiliomusun hepmi küvözde kalacak arada bi alıp emzirebilecekmisin?

Yazcım çok teşekkür ederim.
Almış pozisyonu ama sözleştik biz, biraz daha duracak orda...
Yok öyle pozisyon aldım diye harekete geçmek :)

Çok haklısın...
Ama ben içimden gelmeden bir türlü samimi davranamıyorum.
Biraz benim domuzluğum tabi bu :)

Pancubenim, teşekkür ederiz.
İşe arabayla giden arkadaşlardan biri gelip aldı beni sabah, bir problem olmadı çok şükür...
Yoksa gelmeyecektim zaten.

Bel ve kuyruk sokumu ağrısı bende de çok arttı, doktorumuz OLACAAAKK dedi :)

Kujum çok teşekkür ederiz...

Ben de daha bir çöp görmedim.
Kendisi de 2 defa geldi, bir faydasını görmedim.
Zaten şimdi gelmesini istemiyorum, ama doğumdan sonra gelip yardım etmesini istiyorum :)

Ben doktora popomu göstermeye gidiyorum kızlar... (Eşim sinir oldu bu lafa. :))

Dua edin de önemli bir şey olmasın ve hemen geçsin.

İyi bakın kendinize ve miniklere...

İyi haberlerle gel inşallah Canancım...

Maaşallah Mutlucum...

Ben de şimdi bismillah diyip göğüs kremimi sürmeye başladım...Malum doğuma az kaldı...Geçenlerde sezeryanlla doğum yapan bir arkadaş bazı şeyler yazmış.Onları sizinle de paylaşayım istedim.Kendisi sezeryanla doğum yapmış ve sürekli hareket etmiş bu nedenler gaz sancısı olmamış...Yanında sıcak su torbası , kettle , humana ve rezene çayları götürmüş bunlar da gaz oluşumunu engellemiş.İlk gün 5 litreye yakın su içmiş...Göğüs kremini 1 ay öncesi kullanmaya başladığı için göğüsleride yara olmamış...

ne marka alcazz gogus kremını

buarada cok komık bişi var
cantaya kalın battanıyeyı koydum tastamam oldu ta baska bısıler sıkıstırabılırım ancak !
ne olcak şimcik delikafadulden

hasrett içine gıydırmek ıcın canım zaten ayrı bacaksız alt veya kilotlu corap olmazmıı ya
baksana kara kış burası
ben zaten bebek arabasının an akucagını almıcam hastaneye
canta takımının portbebesını alıcam o daha soguktan korunaklı geldi bana

Gülen portbebenin içine de battaniye , emzirme yastığı yada bezlerini koyabilirsin.Ben emzirme yastığı ile bezini portbebenin içine koydum...Krem olarak da lansinoh aldım...ınşallah işe yarar...

ben anca size konuşuyom işte yaz ; zirayüzüme bişi edinde o kadar şaşırıyorumki söyledi şeyden dolayı tutkum tutuyolar ):
anlat hayatım anlat rahatla tabii ama benim dediğim bunları takıp kendini üzme.çünkü değmez gözyaşınada üzülmenede.
Yazcım çok teşekkür ederim.
Almış pozisyonu ama sözleştik biz, biraz daha duracak orda...
Yok öyle pozisyon aldım diye harekete geçmek :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anlaştınız demek iyi bari annesi.benim kuzucuğum nerdeyse iki aydır başaşağı duruyor yazık oğluşuma kaydirigubbakcemile3ama senden aldım tüyoları şimdi yapıyorum anlaşmamızı daha en az 4 hafta öyle duracaksın diyeceğimolumunekankayizsmile.

evet oyle yapcamm mecbur ne kucukmuş bu cantalar ya
kaca aldın kremı

Hasretcim sağol canımcım...

Ben patiklilerden başka bi tane patiksizalt koydum, çıkarırken çok üşürse patiklinin üstüne giydiririz diye.
Anladığımdan değil, öyle esti işte aklıma :)

Ben de takıldım o konuya.
Portbbe fermuarlı falan, soğuğa karşı ona koymak daha mı iyi olur acaba CADIARZU

herkezz yemegemı kactııı

ay kasıklarımda oynuyo bebe

canım ben lansinoh alacağım herkes çok iyi olduğunu söylüyor sanada tavsiye ederim.
kilotlu çorabı hemen giydiremezsin gülencim yaa.sıkı oluyor onlar rahatsız eder bebeği zaten.hasretin dediği gibi iç zıbın daha kullanışlı.

ana kucagınıda bebek arabasının iskeletine monte edılıyor onunla gezdırcem yazın
ama hastaneden portbebeyle cıkarıcam kesınlıkle usuyecektır kuş kanat cırpsa bebekler usurmus

sağolun kızlar sizin bebişlerede maşallah
ben normal istiyorum bakalım hayırlısı
sinannurayın bebişi hayırlı olsun kaçıncı bebişimiz doğdu/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…