2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben doktora popomu göstermeye gidiyorum kızlar... (Eşim sinir oldu bu lafa. :))

Dua edin de önemli bir şey olmasın ve hemen geçsin.

ıyi bakın kendinize ve miniklere...
Mutlucum Gözün Aydın ne güzel haberlerle gelmişsin...

Güzel haberlerle gelirisn inşallah. canım..
Şu kayanna meselesine gelince bence yapmacık olmaya gerek yok ben hiç diyemem anencim annecim diye ben kendi anene demedim ona hayatta demem neyse o valla bir kere dişini göster aslında yeter onada neyse bu arada bencede burda eşinle olan ilişkide önemli ortayı onun bulması lazım.. kaynana kaynandır uzakta olsa yakında olsa... bencekaydirigubbakcemile5

fıyatınıda deyı verınn

zıbın yokkı içine uzun kollu badı ustune hastanew cuıkısı takımı
altı ayaklıya ıcınede ayaksız gıydırsınler ıste usutmesınler benım egemı ayy cok heycanlı 3 adette mını mını corap

bende druma sordum başlayayımmı diye yok dedi doğunca yara olursa lansinoh kullanırsın dedi

hangi doktora gittin bakiiiimm:mymeka: ya allah aşkına fulya 37 haftadaysan 2 hafta sonraya nasıl bırakır çatı muayeneni belki 38de sancılanacaksın zaten bebeğin nekadarlık olduğu bile meçhul.. kızım biraz uyanık olsanaaaaaaaolumunekankayizsmile
kız kilotlu çorap olurmu hiç göbeği ne olacak mannak, çocuk yeni doğmuş olacak zaten kan dolaşımının rahat olması lazım sen kilotlu çorap diosun.. hastane çıkıının içine zıbın takımı götür beyaz, burasıda antalya değil heralde burada karakışlülülülülülü

aman hasret yedin beni yok ulen diyorum zıbın takımı onun yerine bacaksız alt alım diyom
tamam tamam neyse göbüşü düşüce giydiririm örümcek adamlı kilotlu corabı
popişindede örümcek agı var
ayyy yerimm sneinn o popişiniii canım yavrum benimms
size oglumun resmini koımmı

heyy maşallahh annesinin kuzusuna bakk beee kocaman nazarlıklar koyalımda nazar değmesin tombişe hakkınızda hayırlısı olsun canımcım valla senin şu doktora benim aklım ermiyo yaa hayırlısı

ben bu kiloda doğurursam iyi valla benim tosunum ecik minik gibi geliyo bana

kıss gülen sen nirde oturuyon bu yer çok tanıdık geldi bana

hosbulduk canım

istanbulda sen nerdesin :) ay tanıdıkmıyız :) abbovv sen de bakım

doğum öncesi başlanırmı hiç yaw o kreme emzirince başlamak gerekio die biliorum ya benim annem kardeşimde hiç bişi kullanmadı ne yara ne biişiy teyzelerimde öyle bnde düşünmüyorum şimdiden göğüs kremi kullanmayı zaten her duştan sonra tüm wücudumu losyonluyorum, nemlendiriorum göğüslerimi karnımı gerek yok bnce...

sancaktepe neresi kıs ben öğretmenler sitesindeyim sultangaziye baglıyız

mrb hanımlar nasılsınız duydumki ben ve oğlumu çok özlemişsiniz dayanamadım geldim anam ne yorulmuşum ya evi temizledim bi dolaplar kaldı silcem her tarafı çamaşır suyu yaptım hijyen hijyen ama çok yoruldummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…