- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.481
Mutlucum Gözün Aydın ne güzel haberlerle gelmişsin...Ben doktora popomu göstermeye gidiyorum kızlar... (Eşim sinir oldu bu lafa. :))
Dua edin de önemli bir şey olmasın ve hemen geçsin.
ıyi bakın kendinize ve miniklere...
Ben de şimdi bismillah diyip göğüs kremimi sürmeye başladım...Malum doğuma az kaldı...Geçenlerde sezeryanlla doğum yapan bir arkadaş bazı şeyler yazmış.Onları sizinle de paylaşayım istedim.Kendisi sezeryanla doğum yapmış ve sürekli hareket etmiş bu nedenler gaz sancısı olmamış...Yanında sıcak su torbası , kettle , humana ve rezene çayları götürmüş bunlar da gaz oluşumunu engellemiş.İlk gün 5 litreye yakın su içmiş...Göğüs kremini 1 ay öncesi kullanmaya başladığı için göğüsleride yara olmamış...
hangi doktora gittin bakiiiimm:mymeka: ya allah aşkına fulya 37 haftadaysan 2 hafta sonraya nasıl bırakır çatı muayeneni belki 38de sancılanacaksın zaten bebeğin nekadarlık olduğu bile meçhul.. kızım biraz uyanık olsanaaaaaaaolumunekankayizsmileselam kızlar nasılsınız
biz iyiyiz ctesi dr gittik bebik 3100gr 49cm olmuş boyu uzamıyor ama kilo alıyor artık
2 hafta sonra çatı muayeneni yaparım dedi ortalama 37 haftalıkmış ama kafası 38 haftalık gibiymiş o yüzden 2 hafta sonra doğum şekli belli olacak guclubacismile drum sezeryan olabilir dedi ama kesin belli değil bakalım bebeğin kilosuda belirleyecek tabi
sizler neler yaptınız bakalım
kız kilotlu çorap olurmu hiç göbeği ne olacak mannak, çocuk yeni doğmuş olacak zaten kan dolaşımının rahat olması lazım sen kilotlu çorap diosun.. hastane çıkıının içine zıbın takımı götür beyaz, burasıda antalya değil heralde burada karakışlülülülülülüne marka alcazz gogus kremını
buarada cok komık bişi var
cantaya kalın battanıyeyı koydum tastamam oldu ta baska bısıler sıkıstırabılırım ancak !
ne olcak şimcik delikafadulden
hasrett içine gıydırmek ıcın canım zaten ayrı bacaksız alt veya kilotlu corap olmazmıı ya
baksana kara kış burası
ben zaten bebek arabasının an akucagını almıcam hastaneye
canta takımının portbebesını alıcam o daha soguktan korunaklı geldi bana
bende druma sordum başlayayımmı diye yok dedi doğunca yara olursa lansinoh kullanırsın dedi
selam kızlar nasılsınız
biz iyiyiz ctesi dr gittik bebik 3100gr 49cm olmuş boyu uzamıyor ama kilo alıyor artık
2 hafta sonra çatı muayeneni yaparım dedi ortalama 37 haftalıkmış ama kafası 38 haftalık gibiymiş o yüzden 2 hafta sonra doğum şekli belli olacak guclubacismile drum sezeryan olabilir dedi ama kesin belli değil bakalım bebeğin kilosuda belirleyecek tabi
sizler neler yaptınız bakalım
iznin hayırlı olsun, bu arada hemoroitmi neyse artık ilk dönemlerde bendede kanama oluyodu özellikle kabızken ama şimdi bir sorunum yok, korkuyorum ama dogumda çıkarsa diye, gerçekten ALLAH yardımın olsun..
OCD hoşgeldin cnm aramıza, bebeginede maşallah..
istanbulda sen nerdesin :) ay tanıdıkmıyız :) abbovv sen de bakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?