- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.401
Hayranım sana opuyorumnanaktan
İnce battaniye, kalın battaniye, bebek bezi, yenidoğan için alt temizleme mendili, iki tane de tam takım kıyafet koydum ben...
Benim öyle bir bavul oldu hastane çantam :)
Mutfak daha uygun kanımca :)
Sağol Simenaycım...
Hazırlıklar tamamlanmış nerdeyse, ellerine sağlık...
Annende vakit geçirebildiğin için de çok sevindim ayrıca, harika doping olmuştur, sana da, annene de, İklimciğim'e de :)
Süper o zaman :)
Çok geçmiş olsun, hamilelikte hemoroid çok görülürmüş.
Çabuk geçer inşallah...
Kayınvalidem ıstanbuldaki kızından bize geldi...
Ben de tabii yalnız kalmasına izin veremezdim... Bize çağırdım...
Tabii 7 aylık hamile ben, bu halimle ne temizlik ne de yemek yapabiliyorum...
Gelir gelmez evi temizlettim, yemek yaptırdım...
Bugün avizlerimi parlatacaksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Dün camları sildi....sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Galiba yarın da halılarımı banyoda yıkatacağım... Çocuğun hijyenik bir ortama doğması lazım değil mi?
Bu arada akşamları çay demliyor bana ve meyve soyuyor... Ben kendim yapabilcek durumda değilim o yüzden yoksa yanlış anlamayın... Koskoca kadına bunları yaptırmazdım yoksa...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Tabii bu arada canımın çok istediği yemekler var... Tahmin edebileceğiniz gibi zahmetli şeyler... Onlar için de ufaktan ağlamaya başladım...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
slm güzel anne adayları uzun zamandır giremiyodum herkez iyidir umarım benim cadı dayanamadı cumartesi günü doğurdum martı bekleyemedik darısı başınıza çok tatlı ocak annesi oldum
dualarınıza ihtiyacım var bebek hastanede bana dua edin
kendinize dikkat edin
yok sımenay hıc ıster mıyım mıkrop kapsın ... yıkıcam artık napıyım gonlum el vermıyo ıste mecbur yıkıcam..... Hangı deterjanı kullandınız???
Sağol Simenaycım...
Hazırlıklar tamamlanmış nerdeyse, ellerine sağlık...
Annende vakit geçirebildiğin için de çok sevindim ayrıca, harika doping olmuştur, sana da, annene de, ıklimciğim'e de :)
bunlar benimkine işlemez çünkü kendisi teşrüf edip benim burnuma kadar gelinceye kadar artık dayanamıyorum ve temizlik yapmaya cagırıyorum o zaman çok temizliyor hakkıını yiyemem kendini yer biitiryo bak konu şu
kaynanam egeye bir sürü şey aldı hastane çıkışları tulumlar bornoz takımları nevresim takımları 12 adet şapka 12 adet onluk 12 adet eldiven 12 adet corap
ayakkabılar
battaniyeler
yelekler hırkalar
vb aklıma gelmiyo bi hurc dolusu
ancak hiç birini getirmiyor
bende hastane cantamı hazırlıcam beşiktaş hastane çıkışı onda bir tanede bende arımayalı var ıkısını alıcaktım yanıma tehlikem devam ettiği için canatama koymam gerek ancak getirmiyor eşyaları bir aydan fazla bi zaman önce odamız geldinde
-annecim ne zaman getiriceksin eşyaları dedim yıkıyacağımda (bunu söyledimden 2 ay öncede anne sen kıyafetleir yıkama emi ben benimkilerle bebe deterjanı ile yıkıcam doguma yakın tamam demişti )
dediki aa ben da getirmicem konu komşum görecek daha ne zaman istersem o zmaan getiririm hem ben onları yıkadım dedi ve kesti attı
daha sonra bi aramızda tatsızlık oldu kaynanam bana biişi dedi bende eşime anlattım oda gitmiş annesine hesap sormuş gerizekalı kaynanam araya mesafe koydu kimseye caktırmıyor ama ben anlıyorum ve hala eşyaları getirmedi doguma 4 hafta var zamanı beklerse tabi yok beklemezse 2 hafta falan sanırım dr karar vericek ancak hastaen çıkılşını istemelimiyim ondan benim umrunmda değil onu giydirmesekte olur ama dogumdan sonra laf duymak istemiyorum işte ben hastane çıkışı aldım giydirmediler vs diye ancak tekrar isteyipte ona muhtac oldumuda göstermek istemiyorum çünkü o hiç evyallah etiyo bana :bbo:
slm güzel anne adayları uzun zamandır giremiyodum herkez iyidir umarım benim cadı dayanamadı cumartesi günü doğurdum martı bekleyemedik darısı başınıza çok tatlı ocak annesi oldum
kendinize dikkat edin
yok sımenay hıc ıster mıyım mıkrop kapsın ... yıkıcam artık napıyım gonlum el vermıyo ıste mecbur yıkıcam..... Hangı deterjanı kullandınız???
Konunun püf noktası ağlamada...
Ama gerçek ağlama değil...
Vicdanını burkacak düzeyde acitasyon yapmayı başarırsan herşeyi yaptırabiliyorsun....
Asla inatlaşma, zıtlaşma... Hep anneciğim de ve her sözünde acındır kendine...
Yemek konusunda da, "şurada şu yemeği gördüm anneciğim(gazetede mesela) öyle güzeldi ki, inanın kokusu burnuma geldi... Keşke olsa da yesek..." gibi...
Temizlikte: "Ah anneciğim popom ve belim öyle acıyor ki, kalkıp şurayı süpüremedim. Her geçişte de görüyorum, öyle içime dokunuyor ki....Keşke iki süpürebilsem... Eğilince bebek iki büklüm oluyor, o zaman çok canımı acıtıyor... Orası da gözüme öyle batıyor ki... Ben böyle değildim, ahhh ahhh..." modelinde başlarsan, 10 dk sonra kalkıp dediğin şeyi yapıyor...sırnaşık şey
Alnından öpüyorum seni.. Bende birazdan benimkinin yanına gidecem, senin taktiği bir deneyim bakayım, sökecek mi..?
Evet Bosnacım, doping oldu resmen, İklim de çok mutluydu orda iken :))
İyi yapmışınnn kötü kayganalara ölüüümmm :)Kayınvalidem İstanbuldaki kızından bize geldi...
Ben de tabii yalnız kalmasına izin veremezdim... Bize çağırdım...
Tabii 7 aylık hamile ben, bu halimle ne temizlik ne de yemek yapabiliyorum...
Gelir gelmez evi temizlettim, yemek yaptırdım...
Bugün avizlerimi parlatacaksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Dün camları sildi....sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Galiba yarın da halılarımı banyoda yıkatacağım... Çocuğun hijyenik bir ortama doğması lazım değil mi?
Bu arada akşamları çay demliyor bana ve meyve soyuyor... Ben kendim yapabilcek durumda değilim o yüzden yoksa yanlış anlamayın... Koskoca kadına bunları yaptırmazdım yoksa...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Tabii bu arada canımın çok istediği yemekler var... Tahmin edebileceğiniz gibi zahmetli şeyler... Onlar için de ufaktan ağlamaya başladım...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
ay internetten liste bulmuştum ben ama daha hazırlamadımkıss
hastane cantasına ne koydunuz bebe ıcın
Bebek maşallah 3 gündür çok hareketli...sabah benden önce uyanıyoooBOSNA, doktora gitmişsin, gözünaydın, maşallah senin kuzuya, tombiş olacak yegenimiz..
BEKNUR, kordon dolanması problem değil diye biliyorum, bebek hareketlerini takip et ama sen yine de..
MODESTY, bebeğinin mikrop kapmasını istiyorsun sanırım, üşenme de yıka anacım, şimdilik hastane çıkışlarını yıkayıp ütülesen yeter, ben hastanede kendi giyeceğim gecelik-pijama sabahlık v.s. bile yıkayıp hazırladım.. Ki bebek daha savunmasız olacak, mikrop kapmasın yazık..
3 gün boyunca anacığımdaydım, sağolsun bana çok iyi baktı, bir enerji toplamışım sormayın, yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım modundayım, bu arada bebeğimle ilgili nerdeyse hiç eksiğimiz kalmadı, dolap ve çekmecelerini bile yerleştirdim.. Darısı sizlere olsun..
Geçmiş olsun canım...
Buradayım canım okuyorum. Artık doğuma kadar her gün buradayım :)
Dün konuştuk kızlarla, berbat bir hemoroid problemi çıktı, onunla uğraşıyorum. Bugün 1.30 da genel cerraha 4 gibi de kendi doktoruma gideceğim. Çok dikkat edin kızlari kabız olmamaya çalışın. Ben bir gün zorlandım şimdi çekiyorum, sürekli kanıyor. Rabb'im kimseye vermesin bu derdi. Yattım doktor saatimi bekliyorum...
ayyy niye gecelikleri atıyoruz kiiiigulencım; 5 takım 2 patıklı pantolon 1 fermuarlı battanıye- pazen battanıyesı. Dogum zamanı ıcın atılabılecek bır gecelık...
ve 1 pıjama takım ..
dogum sonrası şık gecelık alıcam ve şık bır sabahlık ve pıjama takım.
Havlu - bebek bezı yenı dogan için .... kanamam ıcın hasta bezı .... badem yagı.. bol ıc camasırı koydum. Bebıse kusarsa dıye bol tulbent bez koyucam .. kırlı posetı koyucam. şampuan el sabunu alt sımdılık boylee
aaayyy canım benim yaaa yerim onu beeennn kaç haftalık doğdu pekiislm güzel anne adayları uzun zamandır giremiyodum herkez iyidir umarım benim cadı dayanamadı cumartesi günü doğurdum martı bekleyemedik darısı başınıza çok tatlı ocak annesi oldum
kendinize dikkat edin
benim zavallı annemde bütün aldıklarını parca parca verdi tabi kaynanamınki kadar almadı annem çünkü bebek odasına falan yardım ettiler almamıza 600 lira verdiler kaynanamlarda vercekti ancak ses çıkmayınca eşimde istemedi çünkü bırak ben elim kendi cocuyla bile anne cocuk gibi değiller kendi cocuna alınır alınır bana trip atareee etti bi hayır tut bacağındna ayır o torunu için değilki konu komşuya hava atmak için almış... Sen al hastane çıkışını laf ederse senin konu komşuya gösterme merasimin bitmmeiştir görmeyen komsuların kalmıştır diye isteyemedim de :):):)
çok sağolun kızlar 34 haftalık 2kilo 150 gram boyuda 42 cm şuanda küvezde erken doğduğu için biraz kalması gerekiyomuş normal doğum yaptım doktorlar ebeler mücize diyolar herşey çok ani oldu
daha bebeğimin beşiği bile yok
kordonu su toplamış o yüzden erken doğdu pazartesiden beri hafif sancılarım vardı cuma doktora gittim erken doğum galiba dedim yok dedi hafif iltahab var eve geldim diyorum bu iltahab ağrıdı değil gece daha kötü oldum cumartesi birbuçuk gibi ağrım arttı karnımdan ses geldi tuvalete koştum suyum gelmiş hemen doktora gittik bu sefer başkası vardı suyun gelmemiş dio ebe bakıyo gelmemş dio idrar kaçırmışsındır inanmadılar bana ben çok kızdım ultrasona girince anladılar su azalmış hemen hazırladılar sezeryana alalım erken doğum riskli dediler normal olursa gece olur tehlikeye girer dediler kabul etmedim serum taktılar taktıktan sonra ebe muayene etti açılma başlamış hemen doğuma aldılar 4 buçuk gibi doğdu süper bişe allah sizede tattırsın sakın sezeryanı kabul etmeyin doktorların o kolayına geliyo
kordonu su toplamış o yüzden erken doğdu pazartesiden beri hafif sancılarım vardı cuma doktora gittim erken doğum galiba dedim yok dedi hafif iltahab var eve geldim diyorum bu iltahab ağrıdı değil gece daha kötü oldum cumartesi birbuçuk gibi ağrım arttı karnımdan ses geldi tuvalete koştum suyum gelmiş hemen doktora gittik bu sefer başkası vardı suyun gelmemiş dio ebe bakıyo gelmemş dio idrar kaçırmışsındır inanmadılar bana ben çok kızdım ultrasona girince anladılar su azalmış hemen hazırladılar sezeryana alalım erken doğum riskli dediler normal olursa gece olur tehlikeye girer dediler kabul etmedim serum taktılar taktıktan sonra ebe muayene etti açılma başlamış hemen doğuma aldılar 4 buçuk gibi doğdu süper bişe allah sizede tattırsın sakın sezeryanı kabul etmeyin doktorların o kolayına geliyo
500 evler şafak hastanesi 2 hafta tutabilirlermiş şuan kendimi toparlayamadım hazırlık yapıcak durumda değilim çok soğuk dışarısı üşütmemem lazım ciğer iğnesi olmadım o neden gerekli bişemi
seruma iğne kattı ama ne için bilmiyorum
karsıklarıma ara ara sancı vuruyodu he bide makattan çok ağrım vardı iç çamaşırlarınıza dikkat edin ıslaklık varmı en ufak bi ıslaklığı doktora sölemeniz gerek[/QUO
ayy ya korktum şimdi evet duymuştum o bebek yola girince makata baskı oluyormuş allah korusun ya
10 gün önce bende hastaenye yattım sancıdan
benimde akıntı geliyor su nası bişi bildin su gibimi akıntı şeklindemi
inanmıyorum yaa
sen nerde oturuyosun ben çok yakınım
hatta ben oo hastaneye gidicektim ali beye
beni dövemekten beter etti iyikide etmiş kendi doktorumu bırakmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?