2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar ben yoruldum sınannuray arkadas da yazmamıs umarım ıyıdır ve dahada ıyı olurlar....

gene goruusruz emı canlar .....

Canım benim,
Ahhh ahhh...
Neyse...

Doğum yapan arkadaş nerede?

Alnından öpüyorum seni.. Bende birazdan benimkinin yanına gidecem, senin taktiği bir deneyim bakayım, sökecek mi..?

Canım dualarımız seninle ve bebeğinle olacak, neden erken geldi cadı, yada kaç haftalıktı doğduğunda..? Biraz daha detaylı anlatsana, kaç kilo doğdu, boyu ne kadar, nasıl doğum yaptın..?

yok sımenay hıc ıster mıyım mıkrop kapsın ... yıkıcam artık napıyım gonlum el vermıyo ıste mecbur yıkıcam..... Hangı deterjanı kullandınız???

Ben Dalan Roxy kullandım, çok hoş kokusu var, tavsiye ederim..

Sağol Simenaycım...
Hazırlıklar tamamlanmış nerdeyse, ellerine sağlık...
Annende vakit geçirebildiğin için de çok sevindim ayrıca, harika doping olmuştur, sana da, annene de, ıklimciğim'e de :)

Evet Bosnacım, doping oldu resmen, ıklim de çok mutluydu orda iken :))

eee etti bi hayır tut bacağındna ayır o torunu için değilki konu komşuya hava atmak için almış... sen al hastane çıkışını laf ederse senin konu komşuya gösterme merasimin bitmmeiştir görmeyen komsuların kalmıştır diye isteyemedim de :):):)

Özetle

bır adet hastane ÇıkıŞı tam takım (ayaklı pantolon , ıÇ badı, dıŞ uzun kollu zııbınmı ne o,eldıven,Şapka gÖbek bezı, ÖnlÜk ,ınce battanıye)

alt pıjema bır adet ayaksız(pantolonun ıÇıne gıydırmek ıÇın )
veya kılotlu corap olmazmı kıslar da sıcak tutarda gobeĞını rahatsız etmesınagız mendılı
hastene ÇıkıŞının rengıne uygun Örme yelek ve patık
kalın battanıye
3 adet yenıdoĞan corap
yÜz bezı
bebe fırcası veya taragı (gereklımı dn bı arkadŞaım dogurdu bebıŞn sacları karmakarıŞtı taransa da gÜzel olur dıye dÜŞÜndÜm)
15 adet yenıdogan bez
bır adet ne olur ne olmaz ıdye avent yenıdgoan bıberon

anne ıÇın
1 adet pıjema takımı
1 atlet
1 sÜtyen
3 adet alt ÇamaŞır bÜyÜk beden
1 paket orkıd(hasta bezını hastene verıyo gereksız gÖtÜrmeyın)
havlu
Çorap , patık
Şal veya lızÖz
lohusa tacı
evet aklıma gelenler bunlar

bebekıÇın kaynana getırırse onun hastane ÇıkıŞınıda koyucam getırmezse kendımden bı takım koyucam daha
?

çok sağolun kızlar 34 haftalık 2kilo 150 gram boyuda 42 cm şuanda küvezde erken doğduğu için biraz kalması gerekiyomuş normal doğum yaptım doktorlar ebeler mücize diyolar herşey çok ani oldu
daha bebeğimin beşiği bile yok

Canım gözün aydın...
Dualarımız her zaman seninle, güzel bebeğin bir an önce kendini toparlar da sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

yok sımenay hıc ıster mıyım mıkrop kapsın ... yıkıcam artık napıyım gonlum el vermıyo ıste mecbur yıkıcam..... Hangı deterjanı kullandınız???

Dalan Roxy ile yıkadım, çok güzel kokuyor ve yumuşacık oluyor çamaşırlar...

Benim hiç içimden gelmiyor öyle yapmak ya kötükedihüso

Alnından öpüyorum seni.. Bende birazdan benimkinin yanına gidecem, senin taktiği bir deneyim bakayım, sökecek mi..?

Evet Bosnacım, doping oldu resmen, İklim de çok mutluydu orda iken :))

Yerim onu ben :asigim:

İyi yapmışınnn kötü kayganalara ölüüümmm :)

kıss
hastane cantasına ne koydunuz bebe ıcın
ay internetten liste bulmuştum ben ama daha hazırlamadım

Bebek maşallah 3 gündür çok hareketli...sabah benden önce uyanıyooo

Geçmiş olsun canım...

ayyy niye gecelikleri atıyoruz kiiii
aaayyy canım benim yaaa yerim onu beeennn kaç haftalık doğdu pekii
neden tutuyolar hastanedeee

benim zavallı annemde bütün aldıklarını parca parca verdi tabi kaynanamınki kadar almadı annem çünkü bebek odasına falan yardım ettiler almamıza 600 lira verdiler kaynanamlarda vercekti ancak ses çıkmayınca eşimde istemedi çünkü bırak ben elim kendi cocuyla bile anne cocuk gibi değiller kendi cocuna alınır alınır bana trip atar
buarada gerizekalı diye eşime dedim , kayananama söylemiyorum çünkü sadece cahil o ..
Haa sende ben öyle dersem beni ne yapar biliyormusun deli
bana bişi yapmazda gider kocasının yanında bayılır sonra kayınpeder beni gebertir işte bu yapar
bundan 2.5 sene önce biişi olmuştu şimdi anlatmım çok uzun kaynanam bana vurmaya kalkmıştı üstüme yurudu bende oturuyorum koltukta aglıyorum mevzu su benim vajinismus oldumu ögrenmişti eşimde annesini kalktı ve itti bana vurmasın diye sonra yere düştü tabi ayıldı bayıldı kriz gecirdi aklım uctu zaten bişi olcak diye o arada tam kayınpeder geldi sanki ben ittim düşürdüm gibi bana bir bagırdı eger bir daha böyle yaparsan seni elimden kimse alamaz dedi işte o gün ben nası o evden cıkıp gitmedim bilmiyorum çok korktum ve işte böyle anlatınca onları sevmedimihatırlıyorum çünkü ben vajinismus isteyerek olmadım neyse ya sinirlendim yine

kordonu su toplamış o yüzden erken doğdu pazartesiden beri hafif sancılarım vardı cuma doktora gittim erken doğum galiba dedim yok dedi hafif iltahab var eve geldim diyorum bu iltahab ağrıdı değil gece daha kötü oldum cumartesi birbuçuk gibi ağrım arttı karnımdan ses geldi tuvalete koştum suyum gelmiş hemen doktora gittik bu sefer başkası vardı suyun gelmemiş dio ebe bakıyo gelmemş dio idrar kaçırmışsındır inanmadılar bana ben çok kızdım ultrasona girince anladılar su azalmış hemen hazırladılar sezeryana alalım erken doğum riskli dediler normal olursa gece olur tehlikeye girer dediler kabul etmedim serum taktılar taktıktan sonra ebe muayene etti açılma başlamış hemen doğuma aldılar 4 buçuk gibi doğdu süper bişe allah sizede tattırsın sakın sezeryanı kabul etmeyin doktorların o kolayına geliyo

sen bizimm ilkk annemiz oldunn yaa
neden erken dogum yaptın canım
kusura bakma gene gene soruyo gibi olduk ama benimde tehlikem varda hangi hastanede dogum yaptın birde
canım kuvezde çok kalmaz bak sne hazırlıkları yap en fazla 10 gn tutarlar herhalde
ciğer ignesi oldunmu dogumdan önce

cok gecmiş olsun ya valla drlarda bi alem yanii
benimde 10 gün önce sancılarım başladı
şimdi ara ara kasıklarım agrıyor sancını tarif edermisin bende dikkatli olurum..
bebegin hangi hastanede çiğer iğneside olmadın sanırım

500 evler şafak hastanesi 2 hafta tutabilirlermiş şuan kendimi toparlayamadım hazırlık yapıcak durumda değilim çok soğuk dışarısı üşütmemem lazım ciğer iğnesi olmadım o neden gerekli bişemi
seruma iğne kattı ama ne için bilmiyorum

Umarım en kısa zamanda toparlanıp küvezden çıkar kuzucuğun, ve hepimiz senin gibi kolay bir doğum yaparız inşallah, Allah analı babalı büyütsün, sağlık versin miniğe..

evet hastaneye getirirse hastane çıkışını
ben hemşireyi uyarırım çünkü memet sorsa yemez yıkadım der gecerki ben eminim onları normal deterjanla yıkadı

hemşire der
hanımefendi bunları bebek deterjanı ilemi yıkadınız? laelaelaelaelae ay çok keyiflendim bende az kötü değilim haa

bu perşembe gelcek kuzenime kuran okumaya durun bakalım belkim o gün getitir bilemiyorum getirseye yerleştirirm hepsini hayret bişey ya

inanmıyorum yaa
sen nerde oturuyosun ben çok yakınım
hatta ben oo hastaneye gidicektim ali beye
beni dövemekten beter etti iyikide etmiş kendi doktorumu bırakmadım

karsıklarıma ara ara sancı vuruyodu he bide makattan çok ağrım vardı iç çamaşırlarınıza dikkat edin ıslaklık varmı en ufak bi ıslaklığı doktora sölemeniz gerek

bebeğin çiğerleri gelişsin diye tatlımm
kim yaptırdı dogumu
ay sinir oldum nasıl anlamazlar dogum sancın oldunu canım ya
evet üşütme kendini zaten bizim buralar(bende öğretmenler sitesinde oturuyorum) berbat yolar kapalı kardan sen gitme bişi almaya eş dosta aldır
bebeğin yeterki saglıkla çıksın hastanedende sen yanında bile yatırırsın

inanmıyorum yaa
sen nerde oturuyosun ben çok yakınım
hatta ben oo hastaneye gidicektim ali beye
beni dövemekten beter etti iyikide etmiş kendi doktorumu bırakmadım

karadeniz mahallesinde oturuyorum benim doktorumda ali bey uzman ama anlamadı doğum sancım olduğunu sen nereye gidiyosun hangi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…