- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.501
sancaktepe neresi kıs ben öğretmenler sitesindeyim sultangaziye baglıyız
sancaktepe neresi kıs ben öğretmenler sitesindeyim sultangaziye baglıyız
mrb hanımlar nasılsınız duydumki ben ve oğlumu çok özlemişsiniz dayanamadım geldim anam ne yorulmuşum ya evi temizledim bi dolaplar kaldı silcem her tarafı çamaşır suyu yaptım hijyen hijyenama çok yoruldummmm
yok canım çekmeköy falan yakın deil bize canım :) keşke tanıdık çıkaydık ya heycan yapmıştım adrenalin yüklenmiştimm :)
zambak sen mutfak dolaplarına tırman anam tırman senin tehliken yokmu ne yapıyon yapmasana
kızlar bişiy sorucam bu beşik takımlarının bazıları dikişli yastığı falan çıkıyoda onları makineye atsam bişey olurmu acaba yıkayan varmı aranızda???
yok canım çekmeköy falan yakın deil bize canım :) keşke tanıdık çıkaydık ya heycan yapmıştım adrenalin yüklenmiştimm :)
zambak sen mutfak dolaplarına tırman anam tırman senin tehliken yokmu ne yapıyon yapmasana
hoşgelniz canım hijyen hijyen de ama okadar durma o çamaşır suyunun yakınlarında bende kullanıyorum ama azıcık azıcık soluma sakın hee
bu arada hijyen demişken hijyenim yok hiç görünürlerde
bugün nilüferde girmedi dimpleyide görmedim
Ben bebe deterjanı ile yıkadım...
hb canım ağzımı bağladım canım çamaşır suyu yaptım kapıyı kapadım çıktım hemen
aaaa yuh yani kayınvaliden internete demi takılıyo e nası bulmuş senin girdiğin yeri ne şeytan kadınmışşşşbeknur ben annemlere dahi söylememiştimkimseyle paylaşamamıştım şimdi tabi keşke bilselerdi diyorum kaynanam zaten forumdan öğrenmiş benim vajinismus oldumu ayrıca çok ayıp benim girdim başka yer vardı orayı takip ediyor bende oraya yazmıyorum ne bilim ben nereye girdime bakcak netten diye ya manyak kafam
canım ben Garmastan aldım sürmeye başladım bile yara olmuomuş küçücük tüp biraz pahalı ama kullancam bakalımne marka alcazz gogus kremını
buarada cok komık bişi var
cantaya kalın battanıyeyı koydum tastamam oldu ta baska bısıler sıkıstırabılırım ancak !
ne olcak şimcik delikafadulden
hasrett içine gıydırmek ıcın canım zaten ayrı bacaksız alt veya kilotlu corap olmazmıı ya
baksana kara kış burası
ben zaten bebek arabasının an akucagını almıcam hastaneye
canta takımının portbebesını alıcam o daha soguktan korunaklı geldi bana
anladım canımcım bi sorun olmadı ama dimi silikonlarda bozulma falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?