2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişiy sorucam bu beşik takımlarının bazıları dikişli yastığı falan çıkıyoda onları makineye atsam bişey olurmu acaba yıkayan varmı aranızda???

bu resim 31 haftadaydı arkadaşlar 2 kg idi burada :) elide hep kafasında ayol düşünüyor
gözleride cekik galiba dimi pek bi sinirli geldi bana kaydirigubbakcemile

altın yastıgımı ?
ay ben egenin kıyafetlerini ütüledim serdim yataga katlımda ütü masanın üstüne koyım dolaba bugun yerleştiremem ya yarın bi kuzen gelsede silse yerleştirse üşeniyorum bişi sorucam
hani kurdele yapılır ya fiyonk şeklinde
yapamıyorum kurdelinin bi yüzünde şekiller var arka yüzü düz
fiyonk yapıyorum tamam sorun yok ancak sarkan iki kısmından biri düz gelen kısım oluyo

yok canım çekmeköy falan yakın deil bize canım :) keşke tanıdık çıkaydık ya heycan yapmıştım adrenalin yüklenmiştimm :)
zambak sen mutfak dolaplarına tırman anam tırman senin tehliken yokmu ne yapıyon yapmasana

hoşgelniz canım hijyen hijyen de ama okadar durma o çamaşır suyunun yakınlarında bende kullanıyorum ama azıcık azıcık soluma sakın hee
bu arada hijyen demişken hijyenim yok hiç görünürlerde
bugün nilüferde girmedi dimpleyide görmedim

ay napayım canım eşim 2 hafta sonudur çalışıyo o temizliyodu hep oda olmayınca ben artık dayanamadım ben yaptım temizlik başa gelen çekilri napcan tatlım

hb canım ağzımı bağladım canım çamaşır suyu yaptım kapıyı kapadım çıktım hemen

merhaba kızlar, herkese iyi haftalar diliyorum,
allah dışarda çalışanların yardımcısı olsun,hava çok soguk.
bende bugün biraz evi temizlim dedim ama yoruldum azcık dinlenim,
tekrar başlarım :))

aaaa yuh yani kayınvaliden internete demi takılıyo e nası bulmuş senin girdiğin yeri ne şeytan kadınmışşşş

canım ben Garmastan aldım sürmeye başladım bile yara olmuomuş küçücük tüp biraz pahalı ama kullancam bakalım

prima yenidoğan paketi actım
15 adet cantama koydum

- hepsinin üzerinde değişik hayvan isimleri var
- ama bunlarçok küçük

yani o emzikleride atıcakmıyım suya
sadece şişeyimi
kapaklarıda atıcammı
birde emzik(bildiniz emzik) kaynatılırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…