2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Acayip kar yağıyor burada, her bir kar tanesi bozuk para büyüklüğünde nerdeyse :)
Geldik ama dönebilecek miyiz bilmem :)))

ohh maşallh sizde beşikler falan tamam bizde daha yeni kıyafetlerini falan aldık ancak herşeyi ben ve eşim yalnız yapınca anca bu kadar beşiğimizi alamadık daha karar da veremedik kızlar size de danışayım ben burda kira da oturuyorum 2 oda bi salon ve odalar küçük küçük eşyalar üst üste yatak odasında sanki beşik biraz zor olcak gibi ucu ucuna dolabımın önüne bırakırım ancak bende oturmaa odasında kalırım ilk zaman diyorum küçük burası daha çok ısınır nasıl bi beşik alsam acaba

bızım bi eksiğimiz yok gibi yani varsda farkında değiliz aaa halıylalambası eksik dogrru o kadar ama dogsa yani herşeyi var galiba :)
burdada acayip kar yagıyor bosno kimişsi fındık kimisi ceviz büyüklüğünde foto makinemi bulamadımçekicektim yoksa

merhaba kizlar,
hastanede falan dağıtmalık çikolata vs bişiler düsünüyormusunuz? kendiniz mi yapıcaksınız hazır mı alıcaksınız, fikirlerinizi paylaşır mısınız?? bilmiyorumkismile

Acayip kar yağıyor burada, her bir kar tanesi bozuk para büyüklüğünde nerdeyse :)
Geldik ama dönebilecek miyiz bilmem :)))
orası neresi cnm ..
cnm kiracıysan beşik felan alma derim,bende yatak odama koyucam ama ben sepet alıcam, durumumuz düzelsin sonra büyüyen beşik koyucam odasına..

nevin okuyorsan cevap ver aventin 1 numarasını almışım 0 mı almalıydım ya

merhaba kizlar,
hastanede falan dağıtmalık çikolata vs bişiler düsünüyormusunuz? kendiniz mi yapıcaksınız hazır mı alıcaksınız, fikirlerinizi paylaşır mısınız?? bilmiyorumkismile
ben lavanta koydum ama bebek şekeri yapıyorum işte evde yavaş yavaş canım
cubukta benimki netten bulım kkoyarım şimdi bi benzerini

hepsi kaynatılır canım. bişi olmaması gerekiyor, arkadasin dediği gibi bisi olan olursa kalitesizliğindendir.

ayy hadi bakalım heycan yaptım atıyorumm

nevin pardon 1 numara neyki 125 ml 4oz almışım

aman hahyır nevin ya emziği 1 numara 0 almalıydım dimi ayrı alıcqam onuda hah ondaveririz artık bi 20 kagıt

Ben de 125 ve 250 lik aldım.125 ilk zaman için yeter bence...Gülay benim biberonlar emziklerde kaynayacak yollayayım sana...

ben daha biberon almadım ne marka alsam ki kızlar cam öneriyorlar
tatlım sen makinede sıktırdınmı pekii yoksa kıkmadan mı çıkardın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…