- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.521
yani o emzikleride atıcakmıyım suya
sadece şişeyimi
kapaklarıda atıcammı
birde emzik(bildiniz emzik) kaynatılırmı
Benim bildiğim hepsini atman gerekiyor...
Eğer eriyen olursa, bu o markanın kaliteli olmadığı anlamına geliyor diye biliyorum...
orası neresi cnm ..Acayip kar yağıyor burada, her bir kar tanesi bozuk para büyüklüğünde nerdeyse :)
Geldik ama dönebilecek miyiz bilmem :)))
cnm kiracıysan beşik felan alma derim,bende yatak odama koyucam ama ben sepet alıcam, durumumuz düzelsin sonra büyüyen beşik koyucam odasına..ohh maşallh sizde beşikler falan tamam bizde daha yeni kıyafetlerini falan aldık ancak herşeyi ben ve eşim yalnız yapınca anca bu kadar beşiğimizi alamadık daha karar da veremedik kızlar size de danışayım ben burda kira da oturuyorum 2 oda bi salon ve odalar küçük küçük eşyalar üst üste yatak odasında sanki beşik biraz zor olcak gibi ucu ucuna dolabımın önüne bırakırım ancak bende oturmaa odasında kalırım ilk zaman diyorum küçük burası daha çok ısınır nasıl bi beşik alsam acaba
senin hazırlıklar ne durumda bitirdinmi cnm?
yani o emzikleride atıcakmıyım suya
sadece şişeyimi
kapaklarıda atıcammı
birde emzik(bildiniz emzik) kaynatılırmı
ben lavanta koydum ama bebek şekeri yapıyorum işte evde yavaş yavaş canımmerhaba kizlar,
hastanede falan dağıtmalık çikolata vs bişiler düsünüyormusunuz? kendiniz mi yapıcaksınız hazır mı alıcaksınız, fikirlerinizi paylaşır mısınız?? bilmiyorumkismile
hepsi kaynatılır canım. bişi olmaması gerekiyor, arkadasin dediği gibi bisi olan olursa kalitesizliğindendir.
Al, al bitse, bitmiyor ki...
Halen bitmedi benim...
Biberon, emzirme koltuğu falan alacağım daha...
Canım makine biter bitmez çıkardım, elyaflarını didikleyip kabarttım... Öylece kurumaya bıraktım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?