2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar.Ay siz yazıyosunuz ben size yetişmeye çalışıyorum nihayet geçmişi okudum ve yetiştim ama.
BOSNA bebek dönmüş büyümüş maşallah canım keşke işe gitmeseydin burda güneş var ama soğuk orası nasıl kimbilir.
Kız gülen maşallah ege bebeğe o karlı resimde çok güzel biz karı ancak böyle görüyoruz işte.Demek kaynananda internete takılıyo valla senin kaynanandan korkulur bacım.Bayağı entellektüelmiş valla.Benimkiler ilkindede bişey almadılar bundada almazlar.Doğum yaptım kızıma kıytırıktan bir küpe getirmişler 6 ayı geçti ben eşime diyorum insan utanır bir çoraptamı almaz diye elbise almışlar bende giydirmedim şimdi görümcemin kızı oldu ona verdim.Sen kaynana güvenme al bişeyler.
SıNANNURAY ay ne kadarda ufak o öyle allah analı babalı büyütsün en kısa zamanda kucağına alman dileğiyle.
EDEBıYATCI222 geçmiş olsun canım sinamekimi ne bir çay içiyo benim arkadaşım.Oda doğumdan sonra hemoroit oldu.Doktor bi ilaçmı ne veriyomuş leğene oturuyomuş rahatlatıyomuş.Kabız yapıcı şeyler yeme.
MUTLU03 hadi az kaldı doğuma heran kulağımız sende.
Bende gördüm şubat annelerinde 34 haftalık 3100 gr bir bebek olmuş şeker falanmı vardıki annede?

Öbür hafta cuma alıyorum bende oğlumun cicişlerini.Kızlar şimdiden niye kullanıyosunuzki göğüs kremlerini ben çantama koyucam emzirirken sürücem.Ayrıca bebek kapı süsü yapan arkadaşlar kaça mal oldu ben internetten 28 ytlye buldum bitane kelebek şeklinde şekeride alıcam ama antalyada varmı bilmiyorum internettende sipariş etmek içime sinmiyo.
HEPATıT yok galiba bugün ona sorayımda özelden antalyada varsa bir bakayım

nevin benimkinde 1 yazıyor ya yeni dogana uygun değil iki delikli kahretsin ya
bak şimdi bi paradan daha çıkıcak
buarada
kızlar dönence aldınızmı?
ben perşembe doktordan sonra forum istan bula gittim demiştim realde tommy yıldızlı rüyalar vardı
acaba ondan alan oldumu aranızda birde dönenceler maşallah 100 küsür milyon yuh ya dedim bu ne böyle birde 19 tl vardı ancak pembeydi yoksa alırdım yani müh,m değil sizler ne yaptınız bu işi

deniz yıldız benim cubugum bundan ancak bu turkuaz benimki canlı mavi , tülümde mavi organze öncekii kurdelelerde beyaz üzeirne aynı tondamavi yazılı ve bende birde ayretten o kurdelelerin üzerine takılyorum kristal mavi emzik var 44 adet hastanede dagıtıcam

bizde oğlumla kar tou oynadık geldik....

merhaba kizlar,
hastanede falan dağıtmalık çikolata vs bişiler düsünüyormusunuz? kendiniz mi yapıcaksınız hazır mı alıcaksınız, fikirlerinizi paylaşır mısınız?? bilmiyorumkismile

canım ben hastaneye çikolata falan götürmeyeceğim..bebek doğunca eşim bir ra pastaneden bi yerden bir paket alır gelir...evde dağıtmalık yaptım ama badem şekerinden...

biberon nasıl kaynatılır

canım ilk önce biberon emzikler flan herşeyi bir güzel çeşmenin altında yıkıyorsun sonra bir tencerenin içine sıcak su koyuyorsun..biberonları emzikleri içine koyuyorsun ve 10 dakika en az kaynatıyorsun...sonra çıkarıp kurumaya bırakıyorsun...dikkat et elini falan yakma...

ay bu yakışıklı seninkimi..yerim ben onu maşalllah..nasılda poz vermiş... .)))

Anaokulu için itina ile karne yapılır....yerimseniben
Lazımsa hemen ayarlayalım bir tane...
yok canım ,,,umrnda bile değil benim oğlanın....:))))

canım ben göğüs kremini medela pureland 100 mrka aldım arkadaşım tavsiye etti..lansinoh unda testırlarını almıştım oda güzel....

maşallah bebişe canım,sanki 2 hafta sonraya geç atmış çatı muayenesini...hayırlısı olsun canım....

bak sen senin şu kaynanaya...ne tuhaf insan yaaa.....alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

canım ben almadım dönence falan...gereksiz geliyor bana...oğlumda almıştım ermeye başladığı gibi bütün ayıçıkları koparmıştı :)))

Kızlar hastane çantasınada bir tane hastane çıkışı ve 5 li zıbınlar varya 3-4 tanede onlardan koyun.Artı çorap.Zaten zıbınlarda badisi beresei hep takım oluro artı bişey koymanıza gerek yok.O fermuarlı tulum gibi battaniyeler var port bebesine alt açma setiyle onu koyun kundak falan,mendiller,bez,biberon,pişik kremi,ıslak mendil falan.

merhaba kizlar,
hastanede falan dağıtmalık çikolata vs bişiler düsünüyormusunuz? kendiniz mi yapıcaksınız hazır mı alıcaksınız, fikirlerinizi paylaşır mısınız?? bilmiyorumkismile

Ben hep kendim yapmak istiyordum ama bu kaplumbağa gibi halimle biraz zor görünüyor :)
Sanırım şu bebek figürlü çikolatalardan alacağız sanırım.

orası neresi cnm ..

cnm kiracıysan beşik felan alma derim,bende yatak odama koyucam ama ben sepet alıcam, durumumuz düzelsin sonra büyüyen beşik koyucam odasına..

Burası Çayırova girişi canım.

Al, al bitse, bitmiyor ki...
Halen bitmedi benim...
Biberon, emzirme koltuğu falan alacağım daha...

Sinpacim, o fotosunu koyduğun emzirme koltuğundan mı alacaksın?

ben daha biberon almadım ne marka alsam ki kızlar cam öneriyorlar
tatlım sen makinede sıktırdınmı pekii yoksa kıkmadan mı çıkardın??

Ben nuk'un cam biberonunu aldım, bir tane...
Tedbiren bulunsun diye...
İnşallah ilk zamanlar ihtiyaç olmaz.

evet arkadaşlar o benim oğluşumm ne tuhaf dimi bildiğin bebek yanii
ay maşallah ona cok seviyorum onu :)

kaynatıyorum biberonları elimdede maşa gönderin anam gönderin yaklaşık 6-7 adet kaynatıyoru

Merhaba arkadaşlarr
Sayfalar dolmuş taşmış okuyamacağım malesef
Herşey yolundadır inş. öpüyorum hepinizi a.s.

Cumartesi işyerinden aradılar gelmeyin dediler
2 gün tatil yaptım, dün de kartopu oynadık eşim kardeşim ve ben, bol bol fotoğraf çekildik :lepi:
Belki uzun yıllar yine göremeyiz bu manzarayı dedik
Oğlumuz da oynadı, kıpır kıpırdı

Bu arada geçen gece namaz kılıyordum, ayakta dualarımı okurken birden gözlerim karardı ve bayılmışım hatırlamıyorum
Eşim düşerken yakalamış Allah tan, yoksa vitrinin tam kenarındaydım, köşeli tv sehpası vardı, düşseydim kesin biryerlerim zarar görecekti, Allah korudu
Şimdi pimpirikli eşim daha da pimripikli oldu, wc ye bile yalnız gidemiyorum :1ninca:
Şu 1,5 ayı hayırlısıyla bir atlatsakk ...

Benim de kapı süsü şeker eksiğim var.Hastaneye gelenlere çikolata mevlüte gelenlere de mevlüt şekeri vereceğim...Gülay bu arada Ege çok tatlı 41 kere maşşallah...Benim kızda tombiş yüzlü bana benzettik kızımı...

ay canım geçmiş olsun dikkatli ol!

anlamadım ya
5li zıbın dediniz ne ben bişeymi kacıordım bana bi netten bulup resim koyarmısınız neymiş o merak ettim
bak pişik kremi unuttum
unı babyden ıslak mendil alınca onuda koyucam
bende port bebenin içine ucuza bi tane alt acma aldım 7 tl ye onu serdim birde kadife batatniye koydum
benim o dedin polarlı fermuarlı battaniyeden kaynanam aldı diye alamamıştım zaetn oda yeşil benim hastaen çıkıışm yeleklerimiz patiklerimiz hastanede giycemiz herşey mavi ondan ben kalın battaniye aldım yanıma

Geçmiş olsun canım tansiyonun mu düştü acaba???

canım nazmazını oturarak kıl eğilmen oturup kalkaman zor olur.

Kussebcim sağol canım...
Şimdi yaktılar kaloriferleri, ısındık.
Fakat kar çok fena, bizim evin orası falan bembeyazmış, o yüzden beni birazdan göndereceklermiş arabayla :)
Dalga geçiyorlar senin sorumluluğunu alamayız, bu havada hastaneye de yetiştiremeyiz, git kocan uğraşsın diye :)

Canım şu beyaz iç zıbınları mı diyorsun?

Dimple, canım, çok büyük geçmiş olsun, Allah korumuş, verilmiş sadakan varmış arkadaşım...
Aman dikkatli ol, bundan sonra oturarak kıl isterswen namazını falan ya, ne olur ne olmaz...

Evet canım dönencelerin fiyatı 100 ün üzerinde geçen bende sormuştum.Daha uygunu yokmu dedim.30-40 liralık olanlarda gelecek dedi.Henüz almadık ama belki doğumdan sonra alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…