- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.541
ben daha biberon almadım ne marka alsam ki kızlar cam öneriyorlar
tatlım sen makinede sıktırdınmı pekii yoksa kıkmadan mı çıkardın??
böyle sorayım
kurutma yaptırdınmı yoksa sıkmadanmı çıkardın tatlımm
merhaba kizlar,
hastanede falan dağıtmalık çikolata vs bişiler düsünüyormusunuz? kendiniz mi yapıcaksınız hazır mı alıcaksınız, fikirlerinizi paylaşır mısınız?? bilmiyorumkismile
biberon nasıl kaynatılır
ay bu yakışıklı seninkimi..yerim ben onu maşalllah..nasılda poz vermiş... .)))
yok canım ,,,umrnda bile değil benim oğlanın....:))))Anaokulu için itina ile karne yapılır....yerimseniben
Lazımsa hemen ayarlayalım bir tane...
ne marka alcazz gogus kremını
buarada cok komık bişi var
cantaya kalın battanıyeyı koydum tastamam oldu ta baska bısıler sıkıstırabılırım ancak !
ne olcak şimcik delikafadulden
hasrett içine gıydırmek ıcın canım zaten ayrı bacaksız alt veya kilotlu corap olmazmıı ya
baksana kara kış burası
ben zaten bebek arabasının an akucagını almıcam hastaneye
canta takımının portbebesını alıcam o daha soguktan korunaklı geldi bana
maşallah bebişe canım,sanki 2 hafta sonraya geç atmış çatı muayenesini...hayırlısı olsun canım....selam kızlar nasılsınız
biz iyiyiz ctesi dr gittik bebik 3100gr 49cm olmuş boyu uzamıyor ama kilo alıyor artık
2 hafta sonra çatı muayeneni yaparım dedi ortalama 37 haftalıkmış ama kafası 38 haftalık gibiymiş o yüzden 2 hafta sonra doğum şekli belli olacak guclubacismile drum sezeryan olabilir dedi ama kesin belli değil bakalım bebeğin kilosuda belirleyecek tabi
sizler neler yaptınız bakalım
beknur ben annemlere dahi söylememiştimkimseyle paylaşamamıştım şimdi tabi keşke bilselerdi diyorum kaynanam zaten forumdan öğrenmiş benim vajinismus oldumu ayrıca çok ayıp benim girdim başka yer vardı orayı takip ediyor bende oraya yazmıyorum ne bilim ben nereye girdime bakcak netten diye ya manyak kafam
canım ben almadım dönence falan...gereksiz geliyor bana...oğlumda almıştım ermeye başladığı gibi bütün ayıçıkları koparmıştı :)))nevin benimkinde 1 yazıyor ya yeni dogana uygun değil iki delikli kahretsin ya
bak şimdi bi paradan daha çıkıcak
buarada
kızlar dönence aldınızmı?
ben perşembe doktordan sonra forum istan bula gittim demiştim realde tommy yıldızlı rüyalar vardı
acaba ondan alan oldumu aranızda birde dönenceler maşallah 100 küsür milyon yuh ya dedim bu ne böyle birde 19 tl vardı ancak pembeydi yoksa alırdım yani müh,m değil sizler ne yaptınız bu işi
deniz yıldız benim cubugum bundan ancak bu turkuaz benimki canlı mavi , tülümde mavi organze öncekii kurdelelerde beyaz üzeirne aynı tondamavi yazılı ve bende birde ayretten o kurdelelerin üzerine takılyorum kristal mavi emzik var 44 adet hastanede dagıtıcam
merhaba kizlar,
hastanede falan dağıtmalık çikolata vs bişiler düsünüyormusunuz? kendiniz mi yapıcaksınız hazır mı alıcaksınız, fikirlerinizi paylaşır mısınız?? bilmiyorumkismile
orası neresi cnm ..
cnm kiracıysan beşik felan alma derim,bende yatak odama koyucam ama ben sepet alıcam, durumumuz düzelsin sonra büyüyen beşik koyucam odasına..
Al, al bitse, bitmiyor ki...
Halen bitmedi benim...
Biberon, emzirme koltuğu falan alacağım daha...
ben daha biberon almadım ne marka alsam ki kızlar cam öneriyorlar
tatlım sen makinede sıktırdınmı pekii yoksa kıkmadan mı çıkardın??
Sağol canım.BİBERON VE EMZİĞİ en az 5 dakika kaynat.İlk etapta kullanmazsın mamayı bile kaşıkla veriyosun memeden uzaklaşmasın diye ama yinede bulunsun.ben kapı susumu 15 tl aldım :)
Merhaba arkadaşlarr
Sayfalar dolmuş taşmış okuyamacağım malesef
Herşey yolundadır inş. öpüyorum hepinizi a.s.
Cumartesi işyerinden aradılar gelmeyin dediler
2 gün tatil yaptım, dün de kartopu oynadık eşim kardeşim ve ben, bol bol fotoğraf çekildik :lepi:
Belki uzun yıllar yine göremeyiz bu manzarayı dedik
Oğlumuz da oynadı, kıpır kıpırdı
Bu arada geçen gece namaz kılıyordum, ayakta dualarımı okurken birden gözlerim karardı ve bayılmışım hatırlamıyorum
Eşim düşerken yakalamış Allah tan, yoksa vitrinin tam kenarındaydım, köşeli tv sehpası vardı, düşseydim kesin biryerlerim zarar görecekti, Allah korudu
Şimdi pimpirikli eşim daha da pimripikli oldu, wc ye bile yalnız gidemiyorum :1ninca:
Şu 1,5 ayı hayırlısıyla bir atlatsakk ...
Merhaba arkadaşlarr
2 gün tatil yaptım, dün de kartopu oynadık eşim kardeşim ve ben, bol bol fotoğraf çekildik :lepi:
Bu arada geçen gece namaz kılıyordum, ayakta dualarımı okurken birden gözlerim karardı ve bayılmışım hatırlamıyorum
Eşim düşerken yakalamış Allah tan, yoksa vitrinin tam kenarındaydım, köşeli tv sehpası vardı, düşseydim kesin biryerlerim zarar görecekti, Allah korudu
Şimdi pimpirikli eşim daha da pimripikli oldu, wc ye bile yalnız gidemiyorum :1ninca:
Merhaba arkadaşlarr
merhaba kızlar.Ay siz yazıyosunuz ben size yetişmeye çalışıyorum nihayet geçmişi okudum ve yetiştim ama.
BOSNA bebek dönmüş büyümüş maşallah canım keşke işe gitmeseydin burda güneş var ama soğuk orası nasıl kimbilir.
B]
Kızlar hastane çantasınada bir tane hastane çıkışı ve 5 li zıbınlar varya 3-4 tanede onlardan koyun.Artı çorap.Zaten zıbınlarda badisi beresei hep takım oluro artı bişey koymanıza gerek yok.O fermuarlı tulum gibi battaniyeler var port bebesine alt açma setiyle onu koyun kundak falan,mendiller,bez,biberon,pişik kremi,ıslak mendil falan.
Merhaba arkadaşlarr
nevin benimkinde 1 yazıyor ya yeni dogana uygun değil iki delikli kahretsin ya
bak şimdi bi paradan daha çıkıcak
buarada
kızlar dönence aldınızmı?
ben perşembe doktordan sonra forum istan bula gittim demiştim realde tommy yıldızlı rüyalar vardı
acaba ondan alan oldumu aranızda birde dönenceler maşallah 100 küsür milyon yuh ya dedim bu ne böyle birde 19 tl vardı ancak pembeydi yoksa alırdım yani müh,m değil sizler ne yaptınız bu işi
deniz yıldız benim cubugum bundan ancak bu turkuaz benimki canlı mavi , tülümde mavi organze öncekii kurdelelerde beyaz üzeirne aynı tondamavi yazılı ve bende birde ayretten o kurdelelerin üzerine takılyorum kristal mavi emzik var 44 adet hastanede dagıtıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?