- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.561
Ben hep kendim yapmak istiyordum ama bu kaplumbağa gibi halimle biraz zor görünüyor :)
Sanırım şu bebek figürlü çikolatalardan alacağız sanırım.
Burası Çayırova girişi canım.
Sinpacim, o fotosunu koyduğun emzirme koltuğundan mı alacaksın?
Ben nuk'un cam biberonunu aldım, bir tane...
Tedbiren bulunsun diye...
İnşallah ilk zamanlar ihtiyaç olmaz.
Merhaba arkadaşlarr
Sayfalar dolmuş taşmış okuyamacağım malesef
Herşey yolundadır inş. öpüyorum hepinizi a.s.
Cumartesi işyerinden aradılar gelmeyin dediler
2 gün tatil yaptım, dün de kartopu oynadık eşim kardeşim ve ben, bol bol fotoğraf çekildik :lepi:
Belki uzun yıllar yine göremeyiz bu manzarayı dedik
Oğlumuz da oynadı, kıpır kıpırdı
Bu arada geçen gece namaz kılıyordum, ayakta dualarımı okurken birden gözlerim karardı ve bayılmışım hatırlamıyorum
Eşim düşerken yakalamış Allah tan, yoksa vitrinin tam kenarındaydım, köşeli tv sehpası vardı, düşseydim kesin biryerlerim zarar görecekti, Allah korudu
Şimdi pimpirikli eşim daha da pimripikli oldu, wc ye bile yalnız gidemiyorum :1ninca:
Şu 1,5 ayı hayırlısıyla bir atlatsakk ...
oyy geçmiş olsun yıvrım dikkat et oturda kıl namazını artık.
Bosna onu istiyorum...
Bu arada elektrikli kalorifer peteği aldım...
Popom ve belim öyle ağrıyor ki...
Çok teşekkürler selkiecimay canım geçmiş olsun dikkatli ol!
Tansiyonumu ölçtük 10 dk sonra 11/7 ydi normaldi yaniGeçmiş olsun canım tansiyonun mu düştü acaba???
Yalnız kıldığımda öyle yapacağım arkadaşım, sağolasıncanım nazmazını oturarak kıl eğilmen oturup kalkaman zor olur.
Çok sağol canım, Allah razı olsun..Dimple, canım, çok büyük geçmiş olsun, Allah korumuş, verilmiş sadakan varmış arkadaşım...
Aman dikkatli ol, bundan sonra oturarak kıl isterswen namazını falan ya, ne olur ne olmaz...
Çok teşekkürler selkiecim
Tansiyonumu ölçtük 10 dk sonra 11/7 ydi normaldi yani
Biz de anlamadık arkadaşım :uhm: Kan şekeri düşmüş olabilir mi..
Yalnız kıldığımda öyle yapacağım arkadaşım, sağolasın
Çok sağol canım, Allah razı olsun..
Rabbim koruyor bizleri işte..
Evet oturarak kılmalıyım sanırım boshayallersmile
Bu arada bişey duydum sanki, bebişini görmüşsün ve 2300 mü olmuş, hey maşaallahhh
her ihtimale karşı yanıma bi tane bibeorn alıcam ya mama falan gerekirse tekrar para verdirmesinler bize ancak emzik flaan almayı düşünmüyorum
yanıma 15 adet yenidogan bez aldım umarım yeter
nevincim benimki kime benziyo bana benzemiyor farkındamısın ): bir tek agzı galiba zaten kulaklarıda kepceymiş :) eşimin kulakları küçük biraz öne dogru egeninde öyleymiş :) cocun genetiği bana benziyo ama ya heycanlı benim gibi aceleci halbuki o tarafı bayaya benzeiyeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?