2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada kızlar benkalın battanyeyi,,şu havası çekilen hurçlardan küçük boy olanının içine koydum havasını çektim..valizde çok az yer kapladı...hani benden size bir fikir sığmazsa valizinize eşyalarınız

her ihtimale karşı yanıma bi tane bibeorn alıcam ya mama falan gerekirse tekrar para verdirmesinler bize ancak emzik flaan almayı düşünmüyorum
yanıma 15 adet yenidogan bez aldım umarım yeter

nevincim benimki kime benziyo bana benzemiyor farkındamısın ): bir tek agzı galiba zaten kulaklarıda kepceymiş :) eşimin kulakları küçük biraz öne dogru egeninde öyleymiş :) cocun genetiği bana benziyo ama ya heycanlı benim gibi aceleci halbuki o tarafı bayaya benzeiyeydi

Dimplecım çok çok geçmiş olsun.Son aylar iyice sıkıntılarımız arttı haliyle.Çok dikkat et kendine.Tansiyonuna yediğine içtiğine çok dikkat et....

ay koku yapıyor o poşetler ebruu yaa

dimple çok gecmiş olsun canım evdemisin bugünde
cok kar bizim buralarda oralar nasıl

Bosna onu istiyorum...
Bu arada elektrikli kalorifer peteği aldım...

oyy geçmiş olsun yıvrım dikkat et oturda kıl namazını artık.

Bende çok şükür nihayet hazırladım çantaları.Kızımın ve benim çantam hazır onu taşıyacağımız çantada hazır Allahın izniyle pek bir eksiğimiz kalmadı.Evle ilgili işimizde bitti.Yalnız çantada eksik varmı yokmu diye bir dahaki doktor kontrolünde liste isteyeceğim ordan kontrol edeceğim... Sizde bitirdinizmi hazırlıkları?

dogru sötlüyorsunuz ya dimi dogumdan sonrada alınsa olur zaten ilk 2-3 ay ayırt edebilirlermi dönence birde şaşılık uyapıyo diyolar

Bosna onu istiyorum...
Bu arada elektrikli kalorifer peteği aldım...

Ben de çok sevdim onu...
Bir de şu sallanan TV koltuklarına bayılıyorum ama onlar çok pahalı...

Popom ve belim öyle ağrıyor ki...

Benim deee....

Canlarım ben çıkıyormuşum, zaten 15.30 gibi herkes çıkacakmış...
Evden girmeye çalışırım yine...
Hoşçakalın...

ay canım geçmiş olsun dikkatli ol!
Çok teşekkürler selkiecim
Geçmiş olsun canım tansiyonun mu düştü acaba???
Tansiyonumu ölçtük 10 dk sonra 11/7 ydi normaldi yani
Biz de anlamadık arkadaşım :uhm: Kan şekeri düşmüş olabilir mi..
canım nazmazını oturarak kıl eğilmen oturup kalkaman zor olur.
Yalnız kıldığımda öyle yapacağım arkadaşım, sağolasın
Dimple, canım, çok büyük geçmiş olsun, Allah korumuş, verilmiş sadakan varmış arkadaşım...
Aman dikkatli ol, bundan sonra oturarak kıl isterswen namazını falan ya, ne olur ne olmaz...
Çok sağol canım, Allah razı olsun..
Rabbim koruyor bizleri işte..
Evet oturarak kılmalıyım sanırım boshayallersmile

Bu arada bişey duydum sanki, bebişini görmüşsün ve 2300 mü olmuş, hey maşaallahhh

Evet dimplecım oturarak kıl namazını.Ben 4-5 aydan itibaren oturarak kılmaya başladım.Midemdeki yanma yüzünden eğilemiyordum daha fena oluyordu.

Öyle olmuş canım, çok teşekkür ederim :)
Zaten tepiklerden ve göbeğimin son halinden belli tosunlaştığı...
Eve gidince foto koyayım da görün :)

Ben de sana benzetemedim Gülay ama cidden de tezcanlılığı sana benziyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…