- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.581
Sağolasın megcimm, Allah razı olsunDimplecım çok çok geçmiş olsun.Son aylar iyice sıkıntılarımız arttı haliyle.Çok dikkat et kendine.Tansiyonuna yediğine içtiğine çok dikkat et....
Sağol gülencim, evde değilim iş yerindeyim tatlımay koku yapıyor o poşetler ebruu yaa
dimple çok gecmiş olsun canım evdemisin bugünde
cok kar bizim buralarda oralar nasıl
Sağolasın tatlım a.s.oyy geçmiş olsun yıvrım dikkat et oturda kıl namazını artık.
Bende de yanma-bulantı hep var ama ne bileyim, ayakta kılmanın huzuru bir başkadır ya..Evet dimplecım oturarak kıl namazını.Ben 4-5 aydan itibaren oturarak kılmaya başladım.Midemdeki yanma yüzünden eğilemiyordum daha fena oluyordu.
Sağolasın megcimm, Allah razı olsun
Sağol gülencim, evde değilim iş yerindeyim tatlım
burada da kar hiç durmadan yağmaya devam ediyor
Sağolasın tatlım a.s.
Bende de yanma-bulantı hep var ama ne bileyim, ayakta kılmanın huzuru bir başkadır ya..
Bir de namaz hareketlerinin normal doğuma katkısı çokmuş, o sebeple de böyle tercih ediyordum..
Ama artık oturarak kılmalıyım sanırım ..
Biz geldik. Doktor hiç bi yerime bakmadı, b,rkaç bi şey yazdı. Çok önemli olduğunu düşünmüyorum sadece kabız olmamaya çalış dedi. 4 ten ssonra da kendi doktorumla konuşup ona göre kullanacağım ilaçları.
Az önce tuvalete gittim çamaşırımın ön tarafında kan vardı. Arka taraftan gelmiştir herhalde değil mi? Ağrım sızım yok, ufaklık da kıpır kıpır.
Ben çanta falan hazırlamadım vallahi daha. Çok bi şey de koymayı düşünmüyorum zaten. Şimdilik buradaki devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum. Evime de yakın 5-10 dk. Bir şey olursa hemen gelir evden ya da bulunur diye düşünüyorum. Bebeğe iki takım, kendime gecelik sabahlık o kadar. :))
Ben size bir şey sorayım, eşyaları dolaba hemen yerleştiriyor musunuz yoksa altına bir örtü falan serdiniz mi? Nasıl yapsam karar veremedim. Raflara ve çekmecelere sermek için örtü diktirsem mi? Diğer aylardaki annelerin dolaplarında vardı.
Buluşuyor muşsunuz diye duydum...
Canım ne kanı hayırdır? Geçmiş olsun...
canım ben örtü serdim altlarına eşyaların...Biz geldik. Doktor hiç bi yerime bakmadı, b,rkaç bi şey yazdı. Çok önemli olduğunu düşünmüyorum sadece kabız olmamaya çalış dedi. 4 ten ssonra da kendi doktorumla konuşup ona göre kullanacağım ilaçları.
Az önce tuvalete gittim çamaşırımın ön tarafında kan vardı. Arka taraftan gelmiştir herhalde değil mi? Ağrım sızım yok, ufaklık da kıpır kıpır.
Ben çanta falan hazırlamadım vallahi daha. Çok bi şey de koymayı düşünmüyorum zaten. Şimdilik buradaki devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum. Evime de yakın 5-10 dk. Bir şey olursa hemen gelir evden ya da bulunur diye düşünüyorum. Bebeğe iki takım, kendime gecelik sabahlık o kadar. :))
Ben size bir şey sorayım, eşyaları dolaba hemen yerleştiriyor musunuz yoksa altına bir örtü falan serdiniz mi? Nasıl yapsam karar veremedim. Raflara ve çekmecelere sermek için örtü diktirsem mi? Diğer aylardaki annelerin dolaplarında vardı.
Koy tabii bosnacımm bayanssulusmileÖyle olmuş canım, çok teşekkür ederim :)
Zaten tepiklerden ve göbeğimin son halinden belli tosunlaştığı...
Eve gidince foto koyayım da görün :)
:roflol::)eşimde diyor neyseki huyu sana benzemiş zira kayınvalidem bu fotodan
alnını kayınbiradere
burnunu kendine
agzını galba eşime
kulakları zaten eşimyanaklarınıda kayınpedere benzetmiş
hah dedim bi yerinide bana benzetemedimi :mymeka:
Geçmiş olsun arkadaşım, makatında tahriş mi oldu, ben anlayamadım ne olduğunu ?Biz geldik. Doktor hiç bi yerime bakmadı, b,rkaç bi şey yazdı. Çok önemli olduğunu düşünmüyorum sadece kabız olmamaya çalış dedi. 4 ten ssonra da kendi doktorumla konuşup ona göre kullanacağım ilaçları.
İnşaallah megcim inş.Canım karnın yüzünden nasıl oturuyorsunki?Evet namaz hareketlerinin katkısı varmış doğuma ama ben secdeye eğiilince kızımı sıkıştırırım diyede korkuyorum başı aşağıda çünkü.Bence kendini zorlama şurda 1 ay daha oturarak kılarsın Allahın izniyle kucağına aldıktan sonra minişini tekrar ayakta kılmaya devam ederiz inş. :Saruboceq:
ee biz alıştık birbirimize gelemeyenler utansın....misallll sen.
Geçmiş olsun arkadaşım, makatında tahriş mi oldu, ben anlayamadım ne olduğunu ?
Raflar için bence bir örtü şart
En iyisi kapitone
Ama ben hazır raf örtüleri var ya 1 milyoncularda da sık rastlanan koçtaştan onlardan aldım, kullanışlı olmazsa kapitoneden dikicem
Hemoroid olmşum da onun kanı canım. Dünden beri kızların başını ağrıttım, sen kaçırmışsın. Kanaması epey azaldı. Ama sonuncuya karar veremedim, vajinamdan mı geldi popodan mı? Vajinadan olsa ağrım falan olurdu sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?