2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dimplecım çok çok geçmiş olsun.Son aylar iyice sıkıntılarımız arttı haliyle.Çok dikkat et kendine.Tansiyonuna yediğine içtiğine çok dikkat et....
Sağolasın megcimm, Allah razı olsun
ay koku yapıyor o poşetler ebruu yaa

dimple çok gecmiş olsun canım evdemisin bugünde
cok kar bizim buralarda oralar nasıl
Sağol gülencim, evde değilim iş yerindeyim tatlım
burada da kar hiç durmadan yağmaya devam ediyor
oyy geçmiş olsun yıvrım dikkat et oturda kıl namazını artık.
Sağolasın tatlım a.s.
Evet dimplecım oturarak kıl namazını.Ben 4-5 aydan itibaren oturarak kılmaya başladım.Midemdeki yanma yüzünden eğilemiyordum daha fena oluyordu.
Bende de yanma-bulantı hep var ama ne bileyim, ayakta kılmanın huzuru bir başkadır ya..
Bir de namaz hareketlerinin normal doğuma katkısı çokmuş, o sebeple de böyle tercih ediyordum..
Ama artık oturarak kılmalıyım sanırım ..

:) eşimde diyor neyseki huyu sana benzemiş zira kayınvalidem bu fotodan
alnını kayınbiradere
burnunu kendine
agzını galba eşime
kulakları zaten eşimyanaklarınıda kayınpedere benzetmiş
hah dedim bi yerinide bana benzetemedimi :mymeka:

Biz geldik. Doktor hiç bi yerime bakmadı, b,rkaç bi şey yazdı. Çok önemli olduğunu düşünmüyorum sadece kabız olmamaya çalış dedi. 4 ten ssonra da kendi doktorumla konuşup ona göre kullanacağım ilaçları.

Az önce tuvalete gittim çamaşırımın ön tarafında kan vardı. Arka taraftan gelmiştir herhalde değil mi? Ağrım sızım yok, ufaklık da kıpır kıpır.

Ben çanta falan hazırlamadım vallahi daha. Çok bi şey de koymayı düşünmüyorum zaten. Şimdilik buradaki devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum. Evime de yakın 5-10 dk. Bir şey olursa hemen gelir evden ya da bulunur diye düşünüyorum. Bebeğe iki takım, kendime gecelik sabahlık o kadar. :))

Ben size bir şey sorayım, eşyaları dolaba hemen yerleştiriyor musunuz yoksa altına bir örtü falan serdiniz mi? Nasıl yapsam karar veremedim. Raflara ve çekmecelere sermek için örtü diktirsem mi? Diğer aylardaki annelerin dolaplarında vardı.

Canım karnın yüzünden nasıl oturuyorsunki?Evet namaz hareketlerinin katkısı varmış doğuma ama ben secdeye eğiilince kızımı sıkıştırırım diyede korkuyorum başı aşağıda çünkü.Bence kendini zorlama şurda 1 ay daha oturarak kılarsın Allahın izniyle kucağına aldıktan sonra minişini tekrar ayakta kılmaya devam ederiz inş. :Saruboceq:

Selam kızlar
Ne cok konusmusunuz ya 1 saattır okuyorum bıtıremedım aksamada bıtmes kı en ıısı ben supurgemı acım ısımı bıtırım dewam edım yoksa ewım kalacak bole
Hepinizi öpüyorum
Fazla ılerlemeyın daha tamam mı alsanaalsanasmile

Canım ne kanı hayırdır? Geçmiş olsun...

zıbın diyede geçiyo intenetten 5li zıbın diye araştır bunlar çıkar.bN BUNLARDAN ALICAM BıR ADETTE kople hastane çıkışı kundağıyla falan.

kussebfilal bunu ben kendim yaptım canım toplam 20 lirya falan mal oldu.tabi kapıya taktığımızda daha güzel görünecek fikir olsun diye koydum.

canım ben örtü serdim altlarına eşyaların...

kussebfilal bunu ben kendim yaptım canım toplam 20 lirya falan mal oldu.tabi kapıya taktığımızda daha güzel görünecek fikir olsun diye koydum.

yaz çoook güzel olmuş.....

Öyle olmuş canım, çok teşekkür ederim :)
Zaten tepiklerden ve göbeğimin son halinden belli tosunlaştığı...
Eve gidince foto koyayım da görün :)
Koy tabii bosnacımm bayanssulusmile
Ben de bir tosunluk sezmeye başladım benim ufaklıkta bakalım haftaya pazt. gittiğimde durum ne olacak :)
:roflol:
Aynen görümcem de
Önce babannelerine
Sonra babasına
Sonra da eşime benzetti
Bir bana benzemedi yavrum kötükedihüso
Geçmiş olsun arkadaşım, makatında tahriş mi oldu, ben anlayamadım ne olduğunu ?

Raflar için bence bir örtü şart
En iyisi kapitone
Ama ben hazır raf örtüleri var ya 1 milyoncularda da sık rastlanan koçtaştan onlardan aldım, kullanışlı olmazsa kapitoneden dikicem
İnşaallah megcim inş.
Ben secde ederken dizlerimi açıyorum iyice, sıkışmıyordu yani a.s

Tahriş olmanın ötesinde hemoroid memesi çıkmış dışarı onunla uğraşıyorum kaç gündür. Çok da kanadı, çok şükür ki azaldı. Şimdi tuvalee gitmeye korkuyorum, sürekli su içiyorum ve yumuşak sıvı şeyler tüketmeye çalışıyorum...

Ayyy canım geçmiş olsun ne rahatsız verici bir durumdur eminim.Doktor ilaç falan verdimi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…