2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada hala iş yerindeyim öğlen gittim patronun yanına dedim ben gidiyim üşüyorum şu raporu bitir sonra git dedi..saat 4 te geldi yanıma hadi sen çık yarın devam edersin dedi (bitmesi gereken rapor günlerimi alacak bi rapor) bende gitmedim nası gidiyim saat 4 te erken olsa neyse kocamı bekliyorum beni alsın diye oda daha gelemdi anlıycağınız önce ben gidicektim ama tüm şirket gitti 4 te ben kaldımmm

bakalım artık ne olacak ama konu açılınca ben söylerim size internetten bulurum ucuz bi ew falan diekafamçokkarıştı nasıl böylece anlar değilmi? yada ewlere bakarken netten ay ne güzel bu oda yatak odası burası çcuk odası burayada güzel bi salon takımı alırız falan die söyleniym ben kendi kendime taktik uyguluyayımkötükedihüso
kızlar dua edin nolur bana böyle bir konu bile açılmasın, huzurum bozulmasın

Hasretcım belkı sen stres yapıordursun esının aklında bole bısı yoktur hıc konustunuz mu kı stres yapma esınle konus ılk hıc kımseye bısı demeden

canım benim sen içini ferah tut stres yapma eşin seni seviyo dinliyoda o yüzden arada sen kötü olma bırak eşin halletsin sen eşinle tatlı dille konuş aynı şeyi bende yaşıycam biliyorum oyüzden ben eşimle konuştum hallettim sende öyle yap

kortızon bebegı sıkıntıya sokuyor ve o yuzden cıgerlerı gelısıyormuş bu cok cıddı anne ruhsal sorunlar yasıyorsada oluyomuş

ayy ne bılım annemhep böyle suanda bayılmak uzreyım bır suru konuştu ne dedım dese bılmıyorum dınlemıyorum cunku

beknur uzak oturuyosun dımı dr

eftel sen nerde oturuyosun
bağcılar cnm..

hasretcim kendini strese sokma inşallah bu konu hiç açılmadan kapanır sende üzülmezsin..

Hasretcım belkı sen stres yapıordursun esının aklında bole bısı yoktur hıc konustunuz mu kı stres yapma esınle konus ılk hıc kımseye bısı demeden

AHH CANLARIM YA İNŞALLAH BEN KENDİMİ STRESE SOKTUĞUMLA KALIRIM RAZIYIM. eşim ew tutarız size dedi babasına ama hiç belli olmaz korkuyorum işte ya kira wermektense gelsin bizle otrsunlar bi kaç ay falan die bana teklif eder die korkuyorum:gitme: genelde benim aklıma gelen başıma geldiği için(( inşallah dediğin gibi olur onun aklında bile yoktur böyle bişey warsada konuşur güzellikle istemediğimi belirtirim zatn biliyo ama ne kadar işe yarar bilmem

Canım esın sennle konusur zaten fıkrını alır o kadarda gattar olmaz sana sormadan karar wermez dımı bugun baya zor olmus senn ıcın baska seyler dusun hayatım kafanı dagıt bebişinide uzme tamam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…