- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.761
yok canım normal doğum istiyorum..o yüzden yapıştım sülük gibi bu doktora bırakmak istemiyorum...bakalım artık o an nasıl bir güne denk gelecek
zambak bende kortizonlu kullandım çiğerleri gelişssin dıye ama bızımkı askım cananınkı farklı
canım senle aynıyız aynı haftalardayız bende 30+6 yim sen nezaman yapcan doğumu yani doktor hangi tarih dedi
bakalım artık ne olacak ama konu açılınca ben söylerim size internetten bulurum ucuz bi ew falan diekafamçokkarıştı nasıl böylece anlar değilmi? yada ewlere bakarken netten ay ne güzel bu oda yatak odası burası çcuk odası burayada güzel bi salon takımı alırız falan die söyleniym ben kendi kendime taktik uyguluyayımkötükedihüso
kızlar dua edin nolur bana böyle bir konu bile açılmasın, huzurum bozulmasın
Canım benim 30 mart sat a göre ama bebeişe göre 22 mart görünüo
senin nezamna dedi
bağcılar cnm..eftel sen nerde oturuyosun
bakalım artık ne olacak ama konu açılınca ben söylerim size internetten bulurum ucuz bi ew falan diekafamçokkarıştı nasıl böylece anlar değilmi? yada ewlere bakarken netten ay ne güzel bu oda yatak odası burası çcuk odası burayada güzel bi salon takımı alırız falan die söyleniym ben kendi kendime taktik uyguluyayımkötükedihüso
kızlar dua edin nolur bana böyle bir konu bile açılmasın, huzurum bozulmasın
canım benim sen içini ferah tut stres yapma eşin seni seviyo dinliyoda o yüzden arada sen kötü olma bırak eşin halletsin sen eşinle tatlı dille konuş aynı şeyi bende yaşıycam biliyorum oyüzden ben eşimle konuştum hallettim sende öyle yap
Hasretcım belkı sen stres yapıordursun esının aklında bole bısı yoktur hıc konustunuz mu kı stres yapma esınle konus ılk hıc kımseye bısı demeden
AHH CANLARIM YA İNŞALLAH BEN KENDİMİ STRESE SOKTUĞUMLA KALIRIM RAZIYIM. eşim ew tutarız size dedi babasına ama hiç belli olmaz korkuyorum işte ya kira wermektense gelsin bizle otrsunlar bi kaç ay falan die bana teklif eder die korkuyorum:gitme: genelde benim aklıma gelen başıma geldiği için(( inşallah dediğin gibi olur onun aklında bile yoktur böyle bişey warsada konuşur güzellikle istemediğimi belirtirim zatn biliyo ama ne kadar işe yarar bilmem
AHH CANLARIM YA İNŞALLAH BEN KENDİMİ STRESE SOKTUĞUMLA KALIRIM RAZIYIM. eşim ew tutarız size dedi babasına ama hiç belli olmaz korkuyorum işte ya kira wermektense gelsin bizle otrsunlar bi kaç ay falan die bana teklif eder die korkuyorum:gitme: genelde benim aklıma gelen başıma geldiği için(( inşallah dediğin gibi olur onun aklında bile yoktur böyle bişey warsada konuşur güzellikle istemediğimi belirtirim zatn biliyo ama ne kadar işe yarar bilmem[/QUOT
şiştttt bak kızıyorum haaaa düzelt bakayım moralini bak geçen noldu görümcemde oturuyoz kayınvalidem eşimde yanımda ben yıldırıma geldim evlendikten sonra hiç sevmem buraya güzel bi yer değil annemlerin evi çok güzel yerde ama ben onlardan da uzak bi yerde ev tutcam yada allah nasib ederse alıcam ev konusu açıldı baktım kayınvalidem ben yıldrımı çok seviyorum burdan alırız evi bende dedim ki bende burayı hiç sevmiyorum başka yerden alcam ev cephanelik tarafında deim oda direk aaa ben sevmiyorum oraları sen sevmiyon ama ben ordan alcam tatlı dille dedim gerçi eşim anne dedi ben burdan almıycam cephanelikten alcam siz karışmayın dedi sustu gerçi ilk başta eşim annesinin yanımızda olmasını istiyodu yalan değil bende isiyodum çok ii görünmüştü bana ama bi kaç hareketinden sonra acayip soğudum ama yinede eşim için yüzüne karşı hep güler yüzlü davranıyorum hizmette kusur etmiyorum ama eşimi seviyorum ondan yoksa hiç umrumda olmaz
ha senlede yakınmışız
ay ayyyyy yesinler şimdiden tatlı huzurlu uykular inşallah bebişine☞ Kelebekli Rüyalar Uzaktan Kumandalı, Müzikli, ışıklı Dönence : BebekMarket.com - Bebek Eşyaları Kıyafetleri Ürünleri Alışverişi Giyim Tekstil
bakın babası ne almış taaa oralardan kızımıza
eskiden bana alınırdı hediyeler kıskanmadım da değil hani ohaoldumsmile
☞ Kelebekli Rüyalar Uzaktan Kumandalı, Müzikli, ışıklı Dönence : BebekMarket.com - Bebek Eşyaları Kıyafetleri Ürünleri Alışverişi Giyim Tekstil
bakın babası ne almış taaa oralardan kızımıza
eskiden bana alınırdı hediyeler kıskanmadım da değil hani ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?