2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canım bakalım kaderden kaçamayız hayat önümüze ne getireek ama bnde bundan böyle her konuda alttan alttan sölicem kayınpederin yanında bize yeter küçük ew fazla büyüğe gerek yok bi biz bide çocuğumuz war 2+1 yeter falan dicem her fırsatta sölicem

Kızlar benm sıze bı sorum olucak ya ben asırı cay hastasıyım we sureklı cay ıcesım gelıyor azaltamıyorum bı kerede 5 fıncan cay ıcebılıyorum yanı emzırme donemınde ıı degılmıs ama gebelıktede sorun olur mu acaba bı bılgınız war mı

ay ayyyyy yesinler şimdiden tatlı huzurlu uykular inşallah bebişine

sağol canım çok teşekkürler.. bütün kuzucuklar geceleri huzurlu huzurlu uyusun anneleri uyandırmasınlar..

çok güzelmiş cnm, güle güle kullansın gelinim :)) ama bunlara pil dayanmazki,
ee artık alışmamız lazım hediyeler paylaşılacak :)

sağol dünür :)) artık pilleri de babişkosu düşünmüştür herhalde alırken :roflol:

canım 3 fincanı geçmesen ve çok açık içsen iyi olur. demir emilimini hızlandırıyor biliyorsun. ben sadece kahvaltılarda falan içiyorum. 3 fincanı geçmemeye çalışıyorum ama ben şekersiz içiyorum o da var :kedi:

canım çok açık içince bi problm olmuyo sakın demli içme çok açık

aa atv mi gectii
tuhafıma gitti şimdii
aşk ve cezamı ne o ne zamandı

arkadaşlar hala doktor arayıpta bulamayan varsa yardımcı olma istedim ben sinopa gelin geldim ve istanbula doğuma gelicem çünkü annem 15 senedir özel bir hastanede doğumhane bölümünde çalışıyor ve istanbula gittikçe ordaki doktora gidiyorum gerçekten çok iyi bir doktor ben çok memnunum kontrollerimi kastamonuda bir doktora yaptırıyodum ondanda çok memnundum eğer bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olmak isterim söylemekte fayda vardır diye düşündüm

canım çok açık içince bi problm olmuyo sakın demli içme çok açık

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Tskler :içelim::içelim:

sende cay hiç sevmem ya anca hamur işi ile bi ince belli bardak o kadar
ıhlamur içiyorum ben
sahlep içiyorum bi kutu aldım 2.90 realden bayadafiyatı uygun koca bir kupa bebeiş hemen harekete geciyo onu içince

suanda dr değiştiremem ama eger bebişim 38 bulursa o zaman dr dğeiştirebilirim nerde burası

sende cay hiç sevmem ya anca hamur işi ile bi ince belli bardak o kadar
ıhlamur içiyorum ben
sahlep içiyorum bi kutu aldım 2.90 realden bayadafiyatı uygun koca bir kupa bebeiş hemen harekete geciyo onu içince

Bende cay ıstedıgımı tatmın etmek ıcın kusburnu koydum kaynıyor onunla ıdare edım bıde kan ılacım bıttı unutuyorum hep yarın aldırım barı

aa atv mi gectii
tuhafıma gitti şimdii
aşk ve cezamı ne o ne zamandı
eet atv ye geçti
o diziyi sevmedim ben takip etmiyorum pek..

benim dr gitti cnm hastaneden nereye gittiginin bilgisinide vermiyolar,
senin gidecegin dr nerde ve hangi hastanede?

[
benim dr gitti cnm hastaneden nereye gittiginin bilgisinide vermiyolar,
senin gidecegin dr nerde ve hangi hastanede?[/QUOTE]

çapada canım özel çapa medilife hastanesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…