2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yediklerinin besin değerlerini öldürür, kansızlık yapar kuşburnu iç ıhlamur falan yap bn şuan kuşburnu we ıhlamur karıştırıp yapmış kocam onu içiorum.
sende cay hiç sevmem ya anca hamur işi ile bi ince belli bardak o kadar
ıhlamur içiyorum ben
sahlep içiyorum bi kutu aldım 2.90 realden bayadafiyatı uygun koca bir kupa bebeiş hemen harekete geciyo onu içince

uleyn gülencüüm naber paslaşamadık bugün hiç
35.haftadayız gülen ben çok heycanlanmaya başladım kocamın bekarlık dolabını indirdik ewe stickerlarla süsledim onu we yerleştirdim herşeyini şimdi sadece hastane çantam kaldı onuda haftaya kontrolümden sonra hazırlicam burşmasın geceliklerim çantada hemenbayanssulusmile

benim orada bi arkadşaom dogum yaptı ücüz bundan 4-5 ay önce felan sanırım
oradan biliyorum onu çapa tıpın yakınında dimi

hasret nann nıye ındırdınız dolab ı kaynana bı yatak atardınız onun yerıne naniknanik

senı annenmı dogurtıcak sartları ıyımış ya o haftalara gelınce dogurmamıs olursam gıdebılırım bıde bı dr adı ver bana :)

evet hasretcınm cok guzel stockerler varr fotolarını cek tamammı
evladımın sadece 7 adet iç badısı var

senı annenmı dogurtıcak sartları ıyımış ya o haftalara gelınce dogurmamıs olursam gıdebılırım bıde bı dr adı ver bana :)

eğer kısmet olurda normal doğurursam evet annem giriyo doktorla doğuma:)) doktorun adı fahriye ayık sezer canım internet sitesinden de bakabilirsin resmi felan var

kızz edebiyatçı222 soyu soydum ama görmedin galiba hangi hastaneye gidiyosun

Canım görmemişim kusura bakma. acil bir durum olduğunda İnegöl devlet Hastanesine gidiyorum ama takiplerin doktorumun muayenehanesinde yapılıyor. Doğum konusunda kararsızdım ama burada yapmaya karar verdik. Geçen gün arkadaşım doğum yaptı gayet iyi şimdi.

Bu doktorumdan önce Medical'deki Murat Beyin muayenehanesine gidiyordum ama beni çok üzdü vazgeçtim. Onunla devam etsem Pembe-Mavi ya da Bahar'da yapacaktım. Ama olmadı. HAyırlısı bakalım.

Şu anki doktourm da İnegöl'dekadın doğum hastanesi açıyor ama ben o zamana kadar doğuracğım sanırım. :)

anladım canım bnde doruk tıp tayım

tabi ya nie bunu düşünmedim ki ben kız yatağa ne gerek war koca ikiz yatak war ortamıza girer yatar o da bişicik olmaz bea:tomato:

bır daha boyle dusuncesızlık etmee
bebe bı cıngene salıncagı yaparsınız odaya ona ohh ne guzzel portbebe olur :jeyyar:

çayı çok tüketme canım günde iki fincan en fazla ve açık iç mümkünse.

kızlarrrrrrrr çok fenayım çığlık çığlığa bağıracağım şimdi.karnım ağrıyor yada kasılıyor çok garip resmen ortadan ikiye ayırmaya çalışıyorlarmış gibi hissediyorum.belim sırtım karnım offfff ya çok fena.

evet hasretcınm cok guzel stockerler varr fotolarını cek tamammı
evladımın sadece 7 adet iç badısı var

çıtçıtlılarımı diyon yeter kız ilk etapta zaten 40ı çıksın gezer gezer alırız bebişlere:) bizim 20 falan wardır ama karışık 1,2,3 numara 1 numara 10-12tane falan bizimde

Korkutma bizi de... İyi misin? Geçti mi?

Kaynanam dıyınce yapasım gelmıyor sız dıyınce nedense uyguluyorum kaynanamda cay ıle ılgılı sızın gıbı demıstı ama sımdı uygulıcam ıns sızı sewıyorum Şeniz

Yaz cım panik yapma hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…