- 27 Şubat 2008
- 148
- 0
- 96
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.801
çapada canım özel çapa medilife hastanesinde
yediklerinin besin değerlerini öldürür, kansızlık yapar kuşburnu iç ıhlamur falan yap bn şuan kuşburnu we ıhlamur karıştırıp yapmış kocam onu içiorum.Kızlar benm sıze bı sorum olucak ya ben asırı cay hastasıyım we sureklı cay ıcesım gelıyor azaltamıyorum bı kerede 5 fıncan cay ıcebılıyorum yanı emzırme donemınde ıı degılmıs ama gebelıktede sorun olur mu acaba bı bılgınız war mı
sende cay hiç sevmem ya anca hamur işi ile bi ince belli bardak o kadar
ıhlamur içiyorum ben
sahlep içiyorum bi kutu aldım 2.90 realden bayadafiyatı uygun koca bir kupa bebeiş hemen harekete geciyo onu içince
benim orada bi arkadşaom dogum yaptı ücüz bundan 4-5 ay önce felan sanırım
oradan biliyorum onu çapa tıpın yakınında dimi
senı annenmı dogurtıcak sartları ıyımış ya o haftalara gelınce dogurmamıs olursam gıdebılırım bıde bı dr adı ver bana :)
hasret nann nıye ındırdınız dolab ı kaynana bı yatak atardınız onun yerıne naniknanik
kızz edebiyatçı222 soyu soydum ama görmedin galiba hangi hastaneye gidiyosun
Canım görmemişim kusura bakma. acil bir durum olduğunda İnegöl devlet Hastanesine gidiyorum ama takiplerin doktorumun muayenehanesinde yapılıyor. Doğum konusunda kararsızdım ama burada yapmaya karar verdik. Geçen gün arkadaşım doğum yaptı gayet iyi şimdi.
Bu doktorumdan önce Medical'deki Murat Beyin muayenehanesine gidiyordum ama beni çok üzdü vazgeçtim. Onunla devam etsem Pembe-Mavi ya da Bahar'da yapacaktım. Ama olmadı. HAyırlısı bakalım.
Şu anki doktourm da İnegöl'dekadın doğum hastanesi açıyor ama ben o zamana kadar doğuracğım sanırım. :)
tabi ya nie bunu düşünmedim ki ben kız yatağa ne gerek war koca ikiz yatak war ortamıza girer yatar o da bişicik olmaz bea:tomato:
Kızlar benm sıze bı sorum olucak ya ben asırı cay hastasıyım we sureklı cay ıcesım gelıyor azaltamıyorum bı kerede 5 fıncan cay ıcebılıyorum yanı emzırme donemınde ıı degılmıs ama gebelıktede sorun olur mu acaba bı bılgınız war mı
evet hasretcınm cok guzel stockerler varr fotolarını cek tamammı
evladımın sadece 7 adet iç badısı var
çayı çok tüketme canım günde iki fincan en fazla ve açık iç mümkünse.
kızlarrrrrrrr çok fenayım çığlık çığlığa bağıracağım şimdi.karnım ağrıyor yada kasılıyor çok garip resmen ortadan ikiye ayırmaya çalışıyorlarmış gibi hissediyorum.belim sırtım karnım offfff ya çok fena.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?