- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.821
çayı çok tüketme canım günde iki fincan en fazla ve açık iç mümkünse.
kızlarrrrrrrr çok fenayım çığlık çığlığa bağıracağım şimdi.karnım ağrıyor yada kasılıyor çok garip resmen ortadan ikiye ayırmaya çalışıyorlarmış gibi hissediyorum.belim sırtım karnım offfff ya çok fena.
yaz sancınmı var
Kaynanam dıyınce yapasım gelmıyor sız dıyınce nedense uyguluyorum kaynanamda cay ıle ılgılı sızın gıbı demıstı ama sımdı uygulıcam ıns sızı sewıyorum Şeniz
Yaz cım panik yapma hayatım
canan otekı dr kalsa ne olacaktıq
çayı çok tüketme canım günde iki fincan en fazla ve açık iç mümkünse.
kızlarrrrrrrr çok fenayım çığlık çığlığa bağıracağım şimdi.karnım ağrıyor yada kasılıyor çok garip resmen ortadan ikiye ayırmaya çalışıyorlarmış gibi hissediyorum.belim sırtım karnım offfff ya çok fena.[/QU
cnm uzan biraz dünde bende oldu uzandım ayaklarımı diktim havaya, dua okumaya başladım geçti..
ne bebek arabası yaww önce bi bebek gelsin hele nasılsa 3 ay falan binip gezmicek bebek arabasında nisan mayıs gibi gider görerk alırız o kolay iş
benim portbebe takımı almam lazım anakucağı, portbebe set halinde
Ne guluyon kıssssssss :jeyyar::jeyyar:
benım cok khevesım vardı bebe arabasını 25 haftada aldım 2-*3 hafta ıcıne oyuncak bebek koyup evde dolandım :1closedeyes:
o ne be portbebe cantanın yanında yokmu
ne olduğunu anlamıyorum ki canım ama çok fenaa bişey ya heryerim kasılıyor yani nasıl anlatsam çok garip yaa.
aksam 7den sabah 7 konuşmalar bedava şehirler içi türk telekom dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?