- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.841
Korkutma bizi de... ıyi misin? Geçti mi?
Kaynanam dıyınce yapasım gelmıyor sız dıyınce nedense uyguluyorum kaynanamda cay ıle ılgılı sızın gıbı demıstı ama sımdı uygulıcam ıns sızı sewıyorum Şeniz
Yaz cım panik yapma hayatım
yaaaaaaaaaattttttt
anlaşmalı canım
tşk ederim cnm verdiyim bilgiler için.a.s.
cnm uzan biraz dünde bende oldu uzandım ayaklarımı diktim havaya, dua okumaya başladım geçti..
bıcak gıbımı saplanıyo
yoksa agrımı gırıyo
gırınce kotu oluyosun bıraz sonra rahatlıyosun
sonra tekrar bı agrı oluyo öylemı
uzan bı kendını dınle sakın suyun altına gırme elını karnına koy her yerı o agrı oldunda sertlkeşıyomu kaya gıubı
canım yatınca geçiyosa sorun yoktur demekmiş sen biraz yat bakalım bi
biz chicconun çantasını almıştık ayriyetten bebiş çantamız yok set olarak alcaz işte 5 li set satılıyoya kanguru, anakucağı, portbebe, çanta, altaçma ulan!!benım cok khevesım vardı bebe arabasını 25 haftada aldım 2-*3 hafta ıcıne oyuncak bebek koyup evde dolandım :1closedeyes:
o ne be portbebe cantanın yanında yokmu
bende tarana yapıyom garıban yimeği hasret gelcenmi
birde bir soru daha.
doğum sancıları falan başladığında bebek hareket ediyor mu yoksa hareketleri kesiliyor mu???
bebeklerınız nerede hareket edıyo kızlar
bılmıyorum yaz hatırlamıyorum benimki yalancı sancıymış dogum sancısı duruduraluamıyor suan sede muhtemelen yalancı yasıyorsun
ama sancı bu yaşadın
sürekli bi agrıyle gelmişti benim kasıgımda sürkeli bi agrı ancak karnıma agrı gırıyordu
yat bakalım birde sne genede aralıklarına bak düzenlimi değilmi sonrada dr ara bilgisi olsun en azından
haa tamam hasrett anladımm 55 tl mahmutpaşada onlar :)
tarana benimki dogal anacım sanda bi kavaonoz getirim dogumdan sonra bvuluştumuzda
bebeklerınız nerede hareket edıyo kızlar
ben yan yatıyorumm suanda soluma dogru ve sankı oda soluma parmaklarıyla durtuyo gıbı benı cok acayıp :)n
he tamam asada oynuyorda dıyom dogum kanalınamı gırdı afacan
Canım benim 30 mart sat a göre ama bebeişe göre 22 mart görünüo
senin nezamna dedi
Konunun püf noktası ağlamada...
Ama gerçek ağlama değil...
Vicdanını burkacak düzeyde acitasyon yapmayı başarırsan herşeyi yaptırabiliyorsun....
Asla inatlaşma, zıtlaşma... Hep anneciğim de ve her sözünde acındır kendine...
Yemek konusunda da, "şurada şu yemeği gördüm anneciğim(gazetede mesela) öyle güzeldi ki, inanın kokusu burnuma geldi... Keşke olsa da yesek..." gibi...
Temizlikte: "Ah anneciğim popom ve belim öyle acıyor ki, kalkıp şurayı süpüremedim. Her geçişte de görüyorum, öyle içime dokunuyor ki....Keşke iki süpürebilsem... Eğilince bebek iki büklüm oluyor, o zaman çok canımı acıtıyor... Orası da gözüme öyle batıyor ki... Ben böyle değildim, ahhh ahhh..." modelinde başlarsan, 10 dk sonra kalkıp dediğin şeyi yapıyor...sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?