2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Korkutma bizi de... ıyi misin? Geçti mi?

yaaaaaaaaaattttttt

anlaşmalı canım
tşk ederim cnm verdiyim bilgiler için.a.s.

cnm uzan biraz dünde bende oldu uzandım ayaklarımı diktim havaya, dua okumaya başladım geçti..

canım yatınca geçiyosa sorun yoktur demekmiş sen biraz yat bakalım bi

azıcık evin içinde dolandım geldim kızlar şimdi daha iyiyim sağolun.ama hala tam geçmiş değil.gülencim aynen dediğin gibi girince kötü oluyor ama sonra rahatlıyor sonra yine oluyor.sürekli bir ağrı değil yAni.ama kasığımdada değil bu sırt kısmımda ve karnımda.şimdi gidip biraz yatacağım.bilmeyince insan ne olduğunuda anlamıyor.

Son düzenleme:
birde bir soru daha.

doğum sancıları falan başladığında bebek hareket ediyor mu yoksa hareketleri kesiliyor mu???

benım cok khevesım vardı bebe arabasını 25 haftada aldım 2-*3 hafta ıcıne oyuncak bebek koyup evde dolandım :1closedeyes:

o ne be portbebe cantanın yanında yokmu
biz chicconun çantasını almıştık ayriyetten bebiş çantamız yok set olarak alcaz işte 5 li set satılıyoya kanguru, anakucağı, portbebe, çanta, altaçma ulan!!
bende tarana yapıyom garıban yimeği hasret gelcenmi

bayılırım tarhanaya bu soğuk hawada da en güzel o gider heee bide limon sıkcan üstüne dur hemen marketten aldıramda annem yapıwersin gitmeden içerimcokacimcoook

bılmıyorum yaz hatırlamıyorum benimki yalancı sancıymış dogum sancısı duruduraluamıyor suan sede muhtemelen yalancı yasıyorsun
ama sancı bu yaşadın
sürekli bi agrıyle gelmişti benim kasıgımda sürkeli bi agrı ancak karnıma agrı gırıyordu
yat bakalım birde sne genede aralıklarına bak düzenlimi değilmi sonrada dr ara bilgisi olsun en azından

haa tamam hasrett anladımm 55 tl mahmutpaşada onlar :)
tarana benimki dogal anacım sanda bi kavaonoz getirim dogumdan sonra bvuluştumuzda

bebeklerınız nerede hareket edıyo kızlar

evet şimdi biraz baktım ve yalancı ağrı tanımına uyuyor gibi.bebeğim heryerde oynuyor belli olmuyor.şu sıra kasığımda altta ve orta kısımda.dünden beride öncelere göre sakin.

valla kızlar benim oğluşum hep aşağıdaydı ve sağ tarafta hiç değiştirmedi yerini şimdi boyu falan uzadıya arada sol kasığıma tekme atıyo

bebe arabanı ne renk alcaksanız o renk aldır hasret benımkı tam uydu turkuazlı canta takımım ben anakucagı almadım nereye koycam onu deyu kangurudanda korkuyom bebe duser deyu ben ıkılı aldım 20 milyona :) mis gibi illa pahaloı olması gerekmıyo

benımde surtunuyo bazen benı gıdıklıyo galba ama asada oynuyo baya yahu kasıkların hemen ust tarafında yadsa ben oyle hıssedıyom

ben yan yatıyorumm suanda soluma dogru ve sankı oda soluma parmaklarıyla durtuyo gıbı benı cok acayıp :)n
he tamam asada oynuyorda dıyom dogum kanalınamı gırdı afacan

ben yan yatıyorumm suanda soluma dogru ve sankı oda soluma parmaklarıyla durtuyo gıbı benı cok acayıp :)n
he tamam asada oynuyorda dıyom dogum kanalınamı gırdı afacan

Banyo yaptım bugun karnımı owarken karnımın alt tarafında ayagını hıssettım sositososito

Esım sen dogum yapınca kendınde eksıklık hıssetmıcen mı dıye sordu dun ıcım cok acayıp burkuldu ya dogsun dıye beklıyorum sabrım artık tukendı dıyorum onu kollarımda hıssetmek ıstıyorum dıyorum ya dogum yapınca karnımda onun oynayısını hıc ozlemıcek mıyım acaba

hadi bnde kaçtım kızlar ezeli izleyip yatıcam çok uykumwar hepinize iyi akşamlar

kaydirigubbakcemile3 ay ne fenasınızzzzz

slm herkese;
yaaa YAZ dan haber var mı ? ağrısı olmuş sanırım benimde sol kasığıma çok kötü ağrı giriyor kızım hareket ederken bir batma şeklinde uzanırkende bacağımda hafif kasılma ve kuyruk sokumum ve belim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…