2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım üstüne eldim heralde :)) düşündüğün için sağol pancubencim şimdi iyiyim çok şükür yalancı sancıydı galiba.senin ağrıların uzanınca geçmiyor mu?biraz yat istersen geçmezse ara doktorunu.

yazg noldu canım yaa sancın olmus cook yorulduysan oluyo canım benim yat dinlen biraz..

sanada gecniş olsunn yaa valla nele roluyor böyle hemen hemen hepimizin sıkıntıları varyamulduk galıba son donemde
yazcım geçmiş olsun iyi olmana sevindim canım
iyi geceler kızlarr Allah rahatlık versin hepinize olumunekankayizsmile

günaydınn
kahvaltı ediyorum
sanırım bi topic acsam iyi olcak sinannurayın bebeği için

günaydınalr olsunnnnnnn hepinizeeeeeee......... kar sanki bugün istanbulu bırakcak gibi görünüyor camdan baktığımda iç açıcı bir güneş var.... ama çok soğukkkkkkk ..... üşüyorummmmmm........

bi türlü acamadım konuyu
exceldew ytaptım listeler çıkmadı sayfada

günaydın kıslar bu gün burası -13 derece resmen burnum düşecekti işe gelene kadar.
dün ezeli izledim erken bitirdiler yaa show da gece 11 i buluyodu...
neyse erken yatiim dedim.
tam 8 kere tuvalete kalktım yatmadan meyve suyu içilirmi beaaa..
ahtım war böyle giderse altıma hasta bezlerinden takıp bütün gece koyuvericem kendimi...yeter uleynnnnnn
alsanaalsanasmile

Kıslar neden öylediyorsunuz güneş acmış ama güneş kartoplar derler
ayrıcabizim burda fındık büyüklüğündekar yagıyor zemuszemus gitsin istemiyorum ya :)
bugün egenin dolabını düzeliticem inşallah

mutfagı topladım yemeğimide koydum artık 1saat dinlenicem

evet yaa neden o kadasr erken bıtırdıler anlamadım erkenmı basladı bız yemek yedık odaya gelınce oynuyodu
bıdakı boluımde ezel babasına soylıcek galba
beb dun hıc uyanmadım sabah 6 bı uyandım cok kotuydu kssıklarım bu agrıyı cekıceme gece uyanmayı tercıh ederım bendee yaa

gitsin yaa...cumartesi dr ye gideceğim...nasıl giderim sonra....?

[table="head"]|....KK Nick....|Doğum haftası|Beklenen doğum tarihi|Bebeğin Doğduğu tarih|Cinsiyet|Bebişin Boyu,Kilosu|Bebişin Adı|Doğum Şekli|Durumu|
1|sinannuray|34+1|12.03.2010|23.01.2010|Kız|2150 gr| |Normal|Küvezde|
[/table][/QUOTE]

oldumuu acabaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…