- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.861
slm herkese;
yaaa YAZ dan haber var mı ? ağrısı olmuş sanırım benimde sol kasığıma çok kötü ağrı giriyor kızım hareket ederken bir batma şeklinde uzanırkende bacağımda hafif kasılma ve kuyruk sokumum ve belim ağrıyor
yazg noldu canım yaa sancın olmus cook yorulduysan oluyo canım benim yat dinlen biraz..azıcık evin içinde dolandım geldim kızlar şimdi daha iyiyim sağolun.ama hala tam geçmiş değil.gülencim aynen dediğin gibi girince kötü oluyor ama sonra rahatlıyor sonra yine oluyor.sürekli bir ağrı değil yAni.ama kasığımdada değil bu sırt kısmımda ve karnımda.şimdi gidip biraz yatacağım.bilmeyince insan ne olduğunuda anlamıyor.
yazg noldu canım yaa sancın olmus cook yorulduysan oluyo canım benim yat dinlen biraz..
yaz canım geçmiş oldun yaaa...iysindir umarım şimdi
sanada gecniş olsunn yaa valla nele roluyor böyle hemen hemen hepimizin sıkıntıları varyamulduk galıba son donemdeslm herkese;
yaaa YAZ dan haber var mı ? ağrısı olmuş sanırım benimde sol kasığıma çok kötü ağrı giriyor kızım hareket ederken bir batma şeklinde uzanırkende bacağımda hafif kasılma ve kuyruk sokumum ve belim ağrıyor
yazcım geçmiş olsun iyi olmana sevindim canım
iyi geceler kızlarr Allah rahatlık versin hepinize olumunekankayizsmile
canlar günaydın...nasılsınız?bu gün sanırım istanbul'dan kar gidiyor....hava güneşli...bu arada bu gün 35 haftalık olduk.. :))))
ama çok soğukkkkkkkkkkk((((((((
günaydın kıslar bu gün burası -13 derece resmen burnum düşecekti işe gelene kadar.
dün ezeli izledim erken bitirdiler yaa show da gece 11 i buluyodu...
neyse erken yatiim dedim.
tam 8 kere tuvalete kalktım yatmadan meyve suyu içilirmi beaaa..
ahtım war böyle giderse altıma hasta bezlerinden takıp bütün gece koyuvericem kendimi...yeter uleynnnnnn alsanaalsanasmile
gitsin yaa...cumartesi dr ye gideceğim...nasıl giderim sonra....?Kıslar neden öylediyorsunuz güneş acmış ama güneş kartoplar derler
ayrıcabizim burda fındık büyüklüğündekar yagıyor zemuszemus gitsin istemiyorum ya :)
bugün egenin dolabını düzeliticem inşallah
mutfagı topladım yemeğimide koydum artık 1saat dinlenicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?