2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Kızlar nasılsınız...bende sürekli tuvalete kaltım acayip uykusuzum yaa... birde gece üşütmüşüm herlade karnım çok ağrıdı ya sanki doğuruyorum sandımm

günaydınn
dun gırdı yazdı canım sancıları varmıs dr gıtmıs dr enf demıs eve gıtmıs kıs sonra tabı baya sıddetlenmış suyu gelmış gıtmışler hastaneye zaten suyunun geldınede ınanmamıs manyaklar usg bakınca fark etmışler normal dogum yapmış cumartesi

eklemıcekmısız canım o ocak annelerıne gırmıs

bende cok begendım bebegı bunun ıcıne sok kundak gıbı tulum gıbı cok begendım istanbul anadolu yakasından almış yaa bende avrupadayım

ümranıye kardelen bebeden almışş teyzem gelırse buraya alırım haa dıla sanada alırım

günaydın arkadaşlar :)) güzel bir gün diliyorum ..
sinannuray doğum yapmışşşş hiç görmemişim umarım iyidir bebeği de kendisi de hayırlı ömürlü olsun..
topic de acılmış gülencim ellerine sağlık..
başka vukuat yok demi herkes iyi eşim off da pek bakamıyorum ben herkesi cok öptüm..opuyorumnanaktan

hepatitt evet canım ılk mınışımız gelmışş

ohh ne guzell keşke benım adamda evde olsa canım sıkılıyo tek :)

gülencim bu ara yanlız kalasım var benim de.. ben de sana özendşm bak :))

DıMPLEHAWK e senin de az kalmış canım izne:)) hayırlı olsun diim şimdiden..

Allah yardımcısı olsun, bebişi hayırlı olsun, iyilerdir inş.
bende cok begendım bebegı bunun ıcıne sok kundak gıbı tulum gıbı cok begendım istanbul anadolu yakasından almış yaa bende avrupadayım
Biz de örebiliriz ama uğraşmaya deymez hazırı varken

gülencim bu ara yanlız kalasım var benim de.. ben de sana özendşm bak :))

DİMPLEHAWK e senin de az kalmış canım izne:)) hayırlı olsun diim şimdiden..
Sağol tatlım, çok mersi bayanssulusmile
Ya bana hitap ederken bu kadar zorlanmanızı istemiyorum
dimple ya da gamze diyebilirsin canım opuyorumnanaktan

gamze ıyı oldu anam bakıyorum hep dogrumu yazıyomm deyuu

hepatit :)

dila teyzemı arım ogleden sonra ben gıdemem bacım karlar altındayız teyzem bu tarafa gelırse ona aldırırız yada selkıeye yapışırız oda umranıyede :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…