- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.901
Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Dünden beri muhtelif bölgemde bir basınç ve kuvvetli bir batma var..Neden olduğunu bilmiyorum ama ayaktayken daha çok hissediyorum sanki biranda bebeğin kafası çıkacakmış gibi...
Neden olabilir acaba?? benim gibi aynı şeyi yaşayan varmı aranızda??
Dünden beri muhtelif bölgemde bir basınç ve kuvvetli bir batma var..Neden olduğunu bilmiyorum ama ayaktayken daha çok hissediyorum sanki biranda bebeğin kafası çıkacakmış gibi...
dila06 kullanıcısından alıntı
günaydın kıslar bu gün burası -13 derece resmen burnum düşecekti işe gelene kadar.
dün ezeli izledim erken bitirdiler yaa show da gece 11 i buluyodu...
neyse erken yatiim dedim.
tam 8 kere tuvalete kalktım yatmadan meyve suyu içilirmi beaaa..
ahtım war böyle giderse altıma hasta bezlerinden takıp bütün gece koyuvericem kendimi...yeter uleynnnnnn
çok teşekkürler tatlım, bencede opuyorumnanaktan olumunekankayizsmileçok tatlısın ya sağol canım ..daha sıcak oluyor öyle hem:))opuyorumnanaktan
Günaydın beknurcum, buna şükür iyiyiz kaydirigubbakcemile5Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
bencede çok güseeeell ümraniyede kardelen bebe nerdeymiş aceppp bende alabilirimkıslar şunlara bakın cok guzel dımı 13 tl almış
bende dün ayaklarım üşüdü ondanmıdır diye düşündüm ama bilmiyorum kiiiibenimde aşa tarafıma baskı yapıyor birde kasıklarıma vuruyor sürekli çok açıtıyor korkutuyor benide . üşüttüm sanırım ondan diyorum ama yine korkuyom
hı hı dönmüştübeknurcum cok mu yoruldun??ben de ayakta cok kalınca yorulunca oluyor..bebek dönmüşmüydü o zaman da basınc artıyor diyorlar.gecmiş olsun canım.gecmezse dr unu ara derim.
evet canım ayneenn öyle bebek oynadıkça bıçak saplanır gibi oluyo..yatarken çok hissetmiyorum ayakta yürürken daha çok oluooobebek oynadıkcamı oluyo
cuma günü doktora gittiğimizde başı aşağıdaydı ama sonra dönmüşse bizim bıdık bilemem bu ctesi kontrole gidicem mutlaka sorarım...aslında bebek makat gelısı oldunda da cok sıkıntı verıyomuş ayaklarıyla vurdu ıcın
beknur kullanıcısından alıntı
vallahi bilmiyorumki inşallah öyledir başka bişi olmasındaaa..
çok teşekkürler tatlım, bencede opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
zaten kullanıcı ismimi değiştirebilirim bebişim doğduktan sonra, ne olabilir diye düşünüyorum :uhm:
Günaydın beknurcum, buna şükür iyiyiz kaydirigubbakcemile5
Bende de bir ara oluyordu bahsetmiştim size, uzun süre oturup kalkınca kasıklarımda basınç ve ağrı hissediyordum
Bebek iyice büyüdü ya, belki de döndüler, kafaları baskı yapıyordur
Hoşgeldin cnm..valla bana yığabildikleri kadar yığıyolar...Günaydıınn,
Epey maceralı bir yolculuğun ardından nihayet gelebildim :)
Genel müdürüm bile kızım gelmesene sen artık, kardanadam gibi olmuşsun dedi :)
Geçmişe bakayım dedim ama bitiremeyeceğim, işim de çok, en iyisi göbekten dalayım ben sohbete...
Günaydıınn,
Geçmişe bakayım dedim ama bitiremeyeceğim, işim de çok, en iyisi göbekten dalayım ben sohbete...
bencede çok güseeeell ümraniyede kardelen bebe nerdeymiş aceppp bende alabilirim
bende dün ayaklarım üşüdü ondanmıdır diye düşündüm ama bilmiyorum kiiii
hı hı dönmüştü
ya yoruluyorum artık iş yerinde zor dayanıyorum birde son zamanlarda yoğun ve stresli çalışıyorum maalesefffmafoldumben
evet canım ayneenn öyle bebek oynadıkça bıçak saplanır gibi oluyo..yatarken çok hissetmiyorum ayakta yürürken daha çok oluooo
cuma günü doktora gittiğimizde başı aşağıdaydı ama sonra dönmüşse bizim bıdık bilemem bu ctesi kontrole gidicem mutlaka sorarım...
Günaydın bosnacım, hoşgeldin :))Günaydıınn,
Değildir inş., merak etme boshayallersmilevallahi bilmiyorumki inşallah öyledir başka bişi olmasındaaa..
Valla her batmasında bazen sıçrıyorum diyorum ki ahanda geliyooo:kedi:
neden, zorunlu sezeryan olsun diye mii alsanaalsanasmilebenımkıde bas asa duruyo ben makat gelısı dursun ıstıyorum vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?