- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.921
evet ya..soğuk baya bi!!!!!!!kız döndünmü en evine!!!!
nilüfer ne zaman ızne ayrılcan
Hımm anladım, nasıl anlıyorsun kafası aşağıda, ayakları şurda diye ya şakkıdılülülülülülü hayır ben nezman bebek kafa asa dursa sıkıntı yasıyorum 33 haftsaya kadar bı kafa asa bı makat duruyodu kararsız velet 2 haftadır kafası asada ama nasıl bılıyırmusun yan yatıyor ıcerde kafası asada ayaklarıda ya boslumda ya kasıgımda canım acıyo
bırde benım dr zorunluyla ıstege baglı degısmıyokkıı :lepi: cunkulum benım vajınısmus gecmısım var
ee nedenn oylekı 32 rapor almadınnmıı10 şubat son günümmmm canımcımhihoyyythihoyyyt :teytey: :teytey::lepi: hihoyyyt hihoyyyt:teytey:
Günaydın şekerler.. Yine geçmiş çok birikmiş, bugun okuyamayacağım, herkes iyidir umarım.. Bosnacım, iznine ne kadar kaldı? Nilüfer bu üşengeçlik, uyuşukluk nerden çıktı anacım, silkinde kendine gel, mart anaları doğurmaya bile başladı farkındaysan, sen ne zaman ayrılıyon izine, olmadı anneni çağır en iyisi :))
vallahi bilmiyorumki inşallah öyledir başka bişi olmasındaaa..
Valla her batmasında bazen sıçrıyorum diyorum ki ahanda geliyooo:kedi:
Hoşgeldin cnm..valla bana yığabildikleri kadar yığıyolar...
hiç kimsede gelme etme demio maalesef..dün dedimki öğlen çıkabilirmiyim dedim...şu raporu verde öle çık dediler...akşam mesai saatim bitmişti ve ben hala buradaysalakcinnidım
bosnacım günaydın:)
ne zamandır karşılaşmadık nasılsın..? iznine de az kaldı değil mi herşey yolundadır umarım..a.s...
beknurcum dikkat et kendine cok yorma canım yaa giderek zor oluyor harket etmek fırsat buldukca dinlenmeye calış
galba beknur sanao olan sey banada oluyo ancak benımkı aksam yemegıbden sonra zaten een cok aksam ustunden 23:30 kadar masallah hıc durmuyo ama canım cok acıyo tuvaletım var gıbı gelıyo ben yatarkende hıssedıyom magnezyum ıcıyom bu yuzden aksamları
bosna ev nerde ısyerın nerde canımm
beknur sen nerde otuyosun sorarız el muallıme soylerım ben sana fıyatıda uygun
Günaydın bosnacım, hoşgeldin :))
Servisiniz yok mu? Uzak mı eviniz?
Hımm anladım, nasıl anlıyorsun kafası aşağıda, ayakları şurda diye ya şakkıdı
Hem neden zorunlu vs değişmiyor, vajinusmusla ilgisi var mı bu durumun fisfisfis
ee nedenn oylekı 32 rapor almadınnmıı
ayy canımm allah sabır versin yaa yalnız bişi dicem benim bi arkadaşım 37 calışabilir aldı ancak 36 hafta 3 günken dogum yaptı izni yanmış böyle bişi oluyomu37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım,.beş günde geçen seneden yıllık iznim var,onu kullanacam nasip olursa.
Günaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?