2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya..soğuk baya bi!!!!!!!kız döndünmü en evine!!!!

yok kuşum yaa hala anamdayım .... bu kez kocamıda koyduk koynuma öyle yatıyorum ama kendi yatağıma sığmadığımzıdan 3 kişi :):):) çekyatta yatıyoruz... annem biizm odada yatın teklifinde bulundu aslıdna çokta iyi olurdu ama utandık yok böyle rahatız dedik :):):) karlar bitene kadr ennemdeyiz... arabayı bozduk sanırım motoru çatlamış kardan dolayı babam küllüyen zararsınız diye söyleniyor :):):):) ( araba babmındı :) :)))))))))))

lülülülülülü hayır ben nezman bebek kafa asa dursa sıkıntı yasıyorum 33 haftsaya kadar bı kafa asa bı makat duruyodu kararsız velet 2 haftadır kafası asada ama nasıl bılıyırmusun yan yatıyor ıcerde kafası asada ayaklarıda ya boslumda ya kasıgımda canım acıyo
bırde benım dr zorunluyla ıstege baglı degısmıyokkıı :lepi: cunkulum benım vajınısmus gecmısım var

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın şekerler.. Yine geçmiş çok birikmiş, bugun okuyamayacağım, herkes iyidir umarım.. Bosnacım, iznine ne kadar kaldı? Nilüfer bu üşengeçlik, uyuşukluk nerden çıktı anacım, silkinde kendine gel, mart anaları doğurmaya bile başladı farkındaysan, sen ne zaman ayrılıyon izine, olmadı anneni çağır en iyisi :))

Hımm anladım, nasıl anlıyorsun kafası aşağıda, ayakları şurda diye ya şakkıdı
Hem neden zorunlu vs değişmiyor, vajinusmusla ilgisi var mı bu durumun fisfisfis

bilmiyorum canımcım bi tempellik üstüme geldiki sorma,.eyvahedigeldismile eyvahedigeldismilesalakcinni salakcinnibebikin nevresim takımları yıkancık,hastane çantam hazırlancık,bende tık yokk..işten eve gider gitmez,basit bi yemek yapıyorum,.sonra vın,tvnin karşısına yatış pozisyonunu alıyorum:smiley-cool: :smiley-cool::1rolleyes:

Beknurcum bizimkiler çok insaflılar sağolsunlar, dün saat 3'te şirket arabalarından birine koyup gönderdiler beni mesela, ilerleyen saatlerde yolların durumu belli olmaz, riske girme diye...
Bazen ömrümü yedikleri oluyor ama böyle yaptıkları zaman da aman diyorum kendi kendime yat kalk şükret :)
Bu arada o batmalar bende de oluyor. Doktora söyledim cumartesi, epey inceledi hatta, bi terslik yok ama bu zamandan sonra ağrılar batmalar olacaktır, bunların hepsini biz de tanımlayamıyoruz dedi.
En çok dikkat etmen gereken, periyodik aralıklarda gelen, 40-50 sn süren ve karında sertleşme ile birlikte gelen ağrılardır dedi bir de...

Hepatitcim iyiyim çok şükür, herşey yolunda, 2300 gr'lık bir bıdıkla gidip geliyoruz işte :)
Bugünü saymazsak, şafak 8 işgünü hihoyyyt

Canım benim evim Bostancı'da işyerim Çayırova'da...
Arabayla 45 dk'lık yol ama bazen problem oluyor işte...

Günaydın bosnacım, hoşgeldin :))
Servisiniz yok mu? Uzak mı eviniz?

Servis var Gamzecim ama bugün hava muhalefeti nedeniyle çıkamamış adamcağız.
Kendi imkanlarımızla gelmek zorunda kaldık...
Beni bir yere eşim götürdü, sonra yoldan aldılar beni arabayla...
Bizim evin orası da buz olduğu için ne biz çıkarabildik arabayı, ne de başka araba girebildi :)
Bendeki de ne iş aşkı ama kaydirigubbakcemile3

Hımm anladım, nasıl anlıyorsun kafası aşağıda, ayakları şurda diye ya şakkıdı
Hem neden zorunlu vs değişmiyor, vajinusmusla ilgisi var mı bu durumun fisfisfis

tabi önce dr dedi aa dedi bu ne böyle normalde kafa asa durunca ayaklarıda yukarda oluyormuş ancak benimki kafa asada ay şeklinde duruyor yan yatıyor karnımda ayaklarıda ya boşlumda ya kasıklarımda onuda şöyle anluıyorum benim oğlan makat gelişi durdundada hep ayaklarını elleriyle tutuyordu veyahut dizlerini agzına koyuyordu parmagını değil dizini emiyordu lmaz: boşlumda oldunuda sırt ustu yattımda hıssedioyrum oradan bir cıkıntı cıkıyor bazen elimi koydumda cekliyor bazen cekıyomuş gibi yapıp çok siddetli vuruyo ondan bende ellemiyorum artık çünkü karnım yırtılıp cıkıcak sankilim
bilşmiyorumki dr dış doktor oldu için sanırım ya o kitabına uyduruyor yada bilmiyom bana öle bişi yok zorunlu ıle ıstege baglı değişmiyor dedi ama belki benim vajinismus gecmişi oldum için zorunluya giriyorumdur bilmiyom kurcalamıyorum para artmasın deyü

bosna ay keşke sen gitmiyeydin bugün işe ya kurumsal bi şirkettemi çalışıyosun

37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım,.beş günde geçen seneden yıllık iznim var,onu kullanacam nasip olursa.
ayy canımm allah sabır versin yaa yalnız bişi dicem benim bi arkadaşım 37 calışabilir aldı ancak 36 hafta 3 günken dogum yaptı izni yanmış böyle bişi oluyomu

Günaydın kızlar...

Günaydın Toprak..

Nilüfer, izine ayrılınca yaparsın o halde, çalışırken bende senin gibiydim, akşam işten eve gelince insanın canı bişey yapmak istemiyor, seni anlıyorum, 10 şubata da az kaldı aslında, yaparsın, sende yetiştirirsin bence..

Edebiyatçı, bugun nasılsın? Kullandın mı doktorun verdiği kremi? Ben dün akşam kullandım ilk kez, iyi geldi gibi sanki, kısa zamanda geçecekmiş gibi duruyor, umarım seninki de geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…