- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.941
bosna ay keşke sen gitmiyeydin bugün işe ya kurumsal bi şirkettemi çalışıyosun
Gülencim epeyce kurumsal bir şirkette çalışıyorum ben.
Çok anlayış gösterdiler bu zamana kadar, sağolsunlar, suistimal etmek istemiyorum.
Sağ salim geldim çok şükür, oğlum da gayet memnun hayatından, kar havası aldı, tepinip duruyor kaydirigubbakcemile3
canan kullanmıcakmış ılacı canım kendı dr gıttı aksam ustu baska ılac verdıydı galba ama onuda kullanmıcsakmış
Bence de bosnacım, baya maraton atlatmışsın aklinialirimsmileServis var Gamzecim ama bugün hava muhalefeti nedeniyle çıkamamış adamcağız.
Kendi imkanlarımızla gelmek zorunda kaldık...
Beni bir yere eşim götürdü, sonra yoldan aldılar beni arabayla...
Bizim evin orası da buz olduğu için ne biz çıkarabildik arabayı, ne de başka araba girebildi :)
Bendeki de ne iş aşkı ama kaydirigubbakcemile3
Ayy ne tatlı bebiş yaa kaydirigubbakcemile3tabi önce dr dedi aa dedi bu ne böyle normalde kafa asa durunca ayaklarıda yukarda oluyormuş ancak benimki kafa asada ay şeklinde duruyor yan yatıyor karnımda ayaklarıda ya boşlumda ya kasıklarımda onuda şöyle anluıyorum benim oğlan makat gelişi durdundada hep ayaklarını elleriyle tutuyordu veyahut dizlerini agzına koyuyordu parmagını değil dizini emiyordulmaz: boşlumda oldunuda sırt ustu yattımda hıssedioyrum oradan bir cıkıntı cıkıyor bazen elimi koydumda cekliyor bazen cekıyomuş gibi yapıp çok siddetli vuruyo ondan bende ellemiyorum artık çünkü karnım yırtılıp cıkıcak sankilim
bilşmiyorumki dr dış doktor oldu için sanırım ya o kitabına uyduruyor yada bilmiyom bana öle bişi yok zorunlu ıle ıstege baglı değişmiyor dedi ama belki benim vajinismus gecmişi oldum için zorunluya giriyorumdur bilmiyom kurcalamıyorum para artmasın deyü
Günaydın Toprak..
Nilüfer, izine ayrılınca yaparsın o halde, çalışırken bende senin gibiydim, akşam işten eve gelince insanın canı bişey yapmak istemiyor, seni anlıyorum, 10 şubata da az kaldı aslında, yaparsın, sende yetiştirirsin bence..
dogumdan sora ogluna kım bakcakk canım
37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım,.beş günde geçen seneden yıllık iznim var,onu kullanacam nasip olursa.
yok kuşum yaa hala anamdayım .... bu kez kocamıda koyduk koynuma öyle yatıyorum ama kendi yatağıma sığmadığımzıdan 3 kişi :):):) çekyatta yatıyoruz... annem biizm odada yatın teklifinde bulundu aslıdna çokta iyi olurdu ama utandık yok böyle rahatız dedik :):):) karlar bitene kadr ennemdeyiz... arabayı bozduk sanırım motoru çatlamış kardan dolayı babam küllüyen zararsınız diye söyleniyor :):):):) ( araba babmındı :) :)))))))))))
şirketlerin kreşleri olsaya mesela öglen yemekleri yavrucuklarla yeseniz dimi ne güzel olurr
gamze hayır cnaım dr sezeryan kararı vermedi ben normal dogum yapamam canım ben altan muayne bile olamıyorum dr dogum esnasındadogum kanalında kaslarım istemsiz kasıldında bebeği sıkıştırıp bogabilecğeimi söyledi zaten bende normal hiç istemiyorum
ay bosna tabi bakıcıdan yardımcıdan da iyi tabi anaane babaanne bakması ama ikisi aynı anda evde olursa aralarında tartışırlar mesela 1 hafta anane bakar 1 hafta babaanne deyü
Benim sağ göğsümün üst kısmında çok ince mor çatlak oluştu bikaç taneKızlar sizede oldumu benim göğüslerimin alt kısmında kırmızı kırmızı çizgiler hatta bazıları derin çatlak gibi oluştu??
Hehh şimdi anlaşıldıışirketlerin kreşleri olsaya mesela öglen yemekleri yavrucuklarla yeseniz dimi ne güzel olurr
gamze hayır cnaım dr sezeryan kararı vermedi ben normal dogum yapamam canım ben altan muayne bile olamıyorum dr dogum esnasındadogum kanalında kaslarım istemsiz kasıldında bebeği sıkıştırıp bogabilecğeimi söyledi zaten bende normal hiç istemiyorum
Edebiyatçı, bugun nasılsın? Kullandın mı doktorun verdiği kremi? Ben dün akşam kullandım ilk kez, iyi geldi gibi sanki, kısa zamanda geçecekmiş gibi duruyor, umarım seninki de geçer..
Kızlar sizede oldumu benim göğüslerimin alt kısmında kırmızı kırmızı çizgiler hatta bazıları derin çatlak gibi oluştu??
dogalgazlı hanımlar petekleri kacta yakıyorsunuz?
2de yanıyor suanda petekler ancak ev ılıman sadece dışarısı cokmu soguk burnumu bıle cıakrmdım dısarı camdan bıle bakmadım
sekie, nickin neden yeşil oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?