2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bosna ay keşke sen gitmiyeydin bugün işe ya kurumsal bi şirkettemi çalışıyosun

Gülencim epeyce kurumsal bir şirkette çalışıyorum ben.
Çok anlayış gösterdiler bu zamana kadar, sağolsunlar, suistimal etmek istemiyorum.
Sağ salim geldim çok şükür, oğlum da gayet memnun hayatından, kar havası aldı, tepinip duruyor kaydirigubbakcemile3

canan kullanmıcakmış ılacı canım kendı dr gıttı aksam ustu baska ılac verdıydı galba ama onuda kullanmıcsakmış

dogumdan sora ogluna kım bakcakk canım

Bence de bosnacım, baya maraton atlatmışsın aklinialirimsmile
Ayy ne tatlı bebiş yaa kaydirigubbakcemile3
Ben pek anlamadım doktorunun tavrını gülencim
Sezeryan kararı verdi ama nedeni pek belli değil :1ninca:

Ben de öyleyiiimmm...
Hele son 1-2 haftadır, tuvalete bile zor gidiyorum valla...
Ama haftasonu hastane çantamı hazırladım dişimi sıkıp, ufak tefek eksikler kaldı.

Nilüfercim az kalmış iznine, izne çıkınca halledersin canımcım... Şimdiden kafanda belirle yapacaklarını, daha kolay oluyor...

dogumdan sora ogluna kım bakcakk canım

Gülencim o konu karışık biraz :)
Ben işe başladıktan sonra annem bakacak bir süre...
Ama bebek hareketlenip ağırlaşınca annem tek başına zorlanacak muhtelemen...
O zaman da bir yardımcı bulmak gerekecek, annemin nezaret etmesi şartıyla...
Diğer yandan kayınvalidemler İstanbul'a taşınmaktan bahseder oldular, kendisi ile yıldızım hiç barışmasa da, oğluma bakıcı yerine anneanne ve babaannenin bakması fikri de hoşuma gidiyor.
Bir şekilde 2-2,5 sene idare edicez artık, sonra kreş yolları görünecek kuzuma benneyaptımki

ay hepsini okuyamadım kızlar geçmişin nasılsınız ne yapıyorsunuz?

37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım,.beş günde geçen seneden yıllık iznim var,onu kullanacam nasip olursa.

canım niye bu kadar geç olmuş...çok kötü olmuş yaa....

:))))))) bu gün artık düzelmeye başlıçakmış sanırım havalar..kend, evinize geçerde rahat rahat yatarsınız yatağınızda... babanda kızmasın canım bak torun geliyr....

şirketlerin kreşleri olsaya mesela öglen yemekleri yavrucuklarla yeseniz dimi ne güzel olurr

gamze hayır cnaım dr sezeryan kararı vermedi ben normal dogum yapamam canım ben altan muayne bile olamıyorum dr dogum esnasındadogum kanalında kaslarım istemsiz kasıldında bebeği sıkıştırıp bogabilecğeimi söyledi zaten bende normal hiç istemiyorum

ay bosna tabi bakıcıdan yardımcıdan da iyi tabi anaane babaanne bakması ama ikisi aynı anda evde olursa aralarında tartışırlar mesela 1 hafta anane bakar 1 hafta babaanne deyü

evet galba karlar eriyor zira camdan sürkeli büyük parcaların düştünü ve su aktını görüyorum

ahhh keşke olsa Gülencim yaaa...
Ne iyi olurdu...

Hayırlısıyla gelsin de Egecik, varsın sezeryan olsun, senin özel bir durumun var sonuçta...

ay bosna tabi bakıcıdan yardımcıdan da iyi tabi anaane babaanne bakması ama ikisi aynı anda evde olursa aralarında tartışırlar mesela 1 hafta anane bakar 1 hafta babaanne deyü

Yok canım, ikisini aynı eve koyar mıyım hiç :)
Normalde annem bakar o zaman, ama annemin işi olduğunda kayınvalidem destek olur.
Hem ben de bakıcıya para vermemiş olurum, hem de kayınvalidem ömründe bi işe yarar kaydirigubbakcemile3

Kızlar sizede oldumu benim göğüslerimin alt kısmında kırmızı kırmızı çizgiler hatta bazıları derin çatlak gibi oluştu??
Benim sağ göğsümün üst kısmında çok ince mor çatlak oluştu bikaç tane
Ayrıca basenimde ve kasığımın hemen üstünde de var bikaç tane malesef bilmiyorumkismile
Hehh şimdi anlaşıldıı
Hayırlısı olsun o zaman gülencim boshayallersmile

zaten arada kaynananın başına ekşimezsen ba bana vermiyor cocu der :)

ınşallahh zamanında gelir bebeklerimiz kıslar
bu sabah erkenden yemeklerimi yaptım kendimle gurur duydum zemuszemus

dogalgazlı hanımlar petekleri kacta yakıyorsunuz?
2de yanıyor suanda petekler ancak ev ılıman sadece dışarısı cokmu soguk burnumu bıle cıakrmdım dısarı camdan bıle bakmadım

Günaydın geveze mart anneleri... Biraz okumaya çalıştım biitmedi, kahvaltımızı yaptık geldik biz de... Yavaş yazın kız azıcık yetişemiyoruz biz... :))

Edebiyatçı, bugun nasılsın? Kullandın mı doktorun verdiği kremi? Ben dün akşam kullandım ilk kez, iyi geldi gibi sanki, kısa zamanda geçecekmiş gibi duruyor, umarım seninki de geçer..

Canım bugün kanamam durdu sayılır. Kendi doktorum bir fitil verdi ama kortizonlu olduğu için korktuk kullanmaya. Kadın doğum uzmanı verdi ama yine de korkuyoruz işte. Genel cerrahın yazdığı bir merhem var eşim onu alıp gelecek onu kullanmayı deneyeceğim. Hamilelerde kullanan çok duydum. İnşallah işe yarar. Sık sık da duşa girip ılık su tutuyorum... :kedi:

Kızlar sizede oldumu benim göğüslerimin alt kısmında kırmızı kırmızı çizgiler hatta bazıları derin çatlak gibi oluştu??

Benim sol göğsümün ucunun yanı (nasıl bir tarifse bu) çok kaşınıyor ve orası biraz sertleşti, vazelin sürüyorum oraya da ama çatlak kremi de alacağız sanırım bu ara..

Benim bebekim dünden beri çok az hareket ediyor. Kızdım ben ona, senin yüzünden hemoroid oldum, çatladım diye, küstü mü ki? mafoldumben:sinifsinif:

dogalgazlı hanımlar petekleri kacta yakıyorsunuz?
2de yanıyor suanda petekler ancak ev ılıman sadece dışarısı cokmu soguk burnumu bıle cıakrmdım dısarı camdan bıle bakmadım

canım benim 30 derecede arasında yanıyor...evin içi oldukca sıcak...askılılarla geziyorum...dışarısıda çok soğuk gelmedi bana...dün daha soğuktu sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…