- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.961
Günaydın geveze mart anneleri... Biraz okumaya çalıştım biitmedi, kahvaltımızı yaptık geldik biz de... Yavaş yazın kız azıcık yetişemiyoruz biz... :))
Canım bugün kanamam durdu sayılır. Kendi doktorum bir fitil verdi ama kortizonlu olduğu için korktuk kullanmaya. Kadın doğum uzmanı verdi ama yine de korkuyoruz işte. Genel cerrahın yazdığı bir merhem var eşim onu alıp gelecek onu kullanmayı deneyeceğim. Hamilelerde kullanan çok duydum. İnşallah işe yarar. Sık sık da duşa girip ılık su tutuyorum... :kedi:
Benim sol göğsümün ucunun yanı (nasıl bir tarifse bu) çok kaşınıyor ve orası biraz sertleşti, vazelin sürüyorum oraya da ama çatlak kremi de alacağız sanırım bu ara..
Benim bebekim dünden beri çok az hareket ediyor. Kızdım ben ona, senin yüzünden hemoroid oldum, çatladım diye, küstü mü ki? mafoldumben:sinifsinif:
canım benim 30 derecede arasında yanıyor...evin içi oldukca sıcak...askılılarla geziyorum...dışarısıda çok soğuk gelmedi bana...dün daha soğuktu sanki...
bende normal die düşünüyorum aynen stres olunca sinirlenince müthiş ağrı hissediyorum doktor ağrın olduğunda uzanıp dinlenmen lazım dedi ama burda ne mümkün??beknurcum artık normal galiba çıkcakmış gibi ağrılar oluyo ben azcık sinirlenince.
cuma bende kızımı görücem öğlen arasında yaşasınnn...son 13 iş günümmmmm...
sanırım hep yorgunluktan kaynaklı yazdıklarınızdan anladığım kadarı ileeee canım geçmiş olsunn.. bende de aradabir oluyor özellikle yorulduğumda ...
pek mümkün olmuo canım yaa bende bu hafta sonu gittiğimde alıcam çalışabilir belgemi ama arada şeytan dürtüyo diyorumki almasammıbosnacım günaydın:)
ne zamandır karşılaşmadık nasılsın..? iznine de az kaldı değil mi herşey yolundadır umarım..a.s...
beknurcum dikkat et kendine cok yorma canım yaa giderek zor oluyor harket etmek fırsat buldukca dinlenmeye calış
canım aynen öle dediğin gibi sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum..sanırım ayaklarımıda üşüttüm düngalba beknur sanao olan sey banada oluyo ancak benımkı aksam yemegıbden sonra zaten een cok aksam ustunden 23:30 kadar masallah hıc durmuyo ama canım cok acıyo tuvaletım var gıbı gelıyo ben yatarkende hıssedıyom magnezyum ıcıyom bu yuzden aksamları
beknur sen nerde otuyosun sorarız el muallıme soylerım ben sana fıyatıda uygun
yok yaa durmasın öle direk sezeryan oluruz vallabenımkıde bas asa duruyo ben makat gelısı dursun ıstıyorum vereliniortak
İnşallah canım
Değildir inş., merak etme boshayallersmile
yok canım öle bi durumda erken gelirse kalan izinleri doğum kağıdını götürdüğünde doğum sonrasına atılıyo ama doğum kağıdını ssk ya mı yoksa işyerine mi veriyosun bilmiorum açıkçası onu öğrenirimayy canımm allah sabır versin yaa yalnız bişi dicem benim bi arkadaşım 37 calışabilir aldı ancak 36 hafta 3 günken dogum yaptı izni yanmış böyle bişi oluyomu
banada kendi annem avcılarda öle diyo 15 günde 1 gelir ben bakarım dio ama buna rağmen kayınvalidem diğer 15 gün ben bakarım demioo..Herkes kendi çocuğuna kendi baksa daha ii olur deyip duruo..ay bosna tabi bakıcıdan yardımcıdan da iyi tabi anaane babaanne bakması ama ikisi aynı anda evde olursa aralarında tartışırlar mesela 1 hafta anane bakar 1 hafta babaanne deyü
bende anlamamıştımya...bugün bi mesaj gelmiş..konu editorumu neyim olmuşum...ama ben istemiyorum ya konu editörü falan olmayı...
günaydın hamileler evet gülencim yanıyor maalesef en azından devlet memeurlarında öyle de belki özel sektör farklıdır bilemiyorum onuayy canımm allah sabır versin yaa yalnız bişi dicem benim bi arkadaşım 37 calışabilir aldı ancak 36 hafta 3 günken dogum yaptı izni yanmış böyle bişi oluyomu
evet galba karlar eriyor zira camdan sürkeli büyük parcaların düştünü ve su aktını görüyorum
Günaydın geveze mart anneleri... Biraz okumaya çalıştım biitmedi, kahvaltımızı yaptık geldik biz de... Yavaş yazın kız azıcık yetişemiyoruz biz... :))
Canım bugün kanamam durdu sayılır. Kendi doktorum bir fitil verdi ama kortizonlu olduğu için korktuk kullanmaya. Kadın doğum uzmanı verdi ama yine de korkuyoruz işte. Genel cerrahın yazdığı bir merhem var eşim onu alıp gelecek onu kullanmayı deneyeceğim. Hamilelerde kullanan çok duydum. İnşallah işe yarar. Sık sık da duşa girip ılık su tutuyorum... :kedi:
Benim sol göğsümün ucunun yanı (nasıl bir tarifse bu) çok kaşınıyor ve orası biraz sertleşti, vazelin sürüyorum oraya da ama çatlak kremi de alacağız sanırım bu ara..
Benim bebekim dünden beri çok az hareket ediyor. Kızdım ben ona, senin yüzünden hemoroid oldum, çatladım diye, küstü mü ki? mafoldumben:sinifsinif:
abbovv o kadar sıcakmı ki yaa
az önce odalar topicimizde olcayın odasını gördüm dolabında amma çok esya var ya benim o kadar yok acaba azmı aldım ben esya felan
günaydın hamileler evet gülencim yanıyor maalesef en azından devlet memeurlarında öyle de belki özel sektör farklıdır bilemiyorum onu
erir tabe buraya geldi kar durmaksızın yağıyo snow gelcedi bugün Trabzon a acaba ne etti burda da feci kar var artıkn
Canancım tekrar geçmiş olsun, merhem kullanmak rahatlatır umarım...
Küsmüştür tabi, niye onun yüzünden olsun annesi, kendi vücutlarımız yapıyor ne yapıyorsa, kıyamam ben ona :)
Canım her zaman aynı rytinde hareket etmeyeceklermiş artık, yavaşlayacakmış hareketleri, yerleri daralıyor ya...
Benim doktorum günde 15 kere sayabiliyorsan, hıçkırık dışında olmak kaydıyla, sorun yoktur dedi...
Çikolata falan ye de, gönlünü al oğlunun :)
haa bu konununmuu
turkbayragi tebrikk ederiizz :hooray:
oyy nerden almış yaa bizde alalım.
kızlar onlardan bücürük mağazalarındada var.eğer yakınınızda biryerde varsa bakın isterseniz.bende cok begendım bebegı bunun ıcıne sok kundak gıbı tulum gıbı cok begendım istanbul anadolu yakasından almış yaa bende avrupadayım
valla tebrik ediyorum canım seni ne çalışma azmi:hooray:Günaydıınn,
Epey maceralı bir yolculuğun ardından nihayet gelebildim :)
Genel müdürüm bile kızım gelmesene sen artık, kardanadam gibi olmuşsun dedi :)
Geçmişe bakayım dedim ama bitiremeyeceğim, işim de çok, en iyisi göbekten dalayım ben sohbete...
bende anlamamıştımya...bugün bi mesaj gelmiş..konu editorumu neyim olmuşum...ama ben istemiyorum ya konu editörü falan olmayı...
Selkie, demek editör oldun, tebrik ederim..
bende normal die düşünüyorum aynen stres olunca sinirlenince müthiş ağrı hissediyorum doktor ağrın olduğunda uzanıp dinlenmen lazım dedi ama burda ne mümkün??
pek mümkün olmuo canım yaa bende bu hafta sonu gittiğimde alıcam çalışabilir belgemi ama arada şeytan dürtüyo diyorumki almasammıPP
bu arada kadiköy şifanın ssk anlaşması yok sen nerden aldın çalışabilir belgeni
İnşallah canım
banada kendi annem avcılarda öle diyo 15 günde 1 gelir ben bakarım dio ama buna rağmen kayınvalidem diğer 15 gün ben bakarım demioo..Herkes kendi çocuğuna kendi baksa daha ii olur deyip duruo..
zaten bakalım duruma göre canım istemesse hiç dönmem işe kimseninde kaprisini çekmem belki..Eşimde çalışmamı istemio zaten bana bırakıo sen nasıl istersen dio..Ama ben çalışmassam onunki ile sadece geçiniriz..Öle lüks harcamalarımız olmaz, kendimize de pek harcama yapamayız.. kenarada para koyamayız...gelen gider yani..Belkide öle deneriz bilmiorum şuan...Kaynanamın ve benim o anki psikolojik durumuna bağlıbayanssulusmile
günaydın güzel anneler hepinize gününüz güzel olsunopuyorumnanaktanpancubenin gece ağrısı vardı girmemiş heralde sabahtan beri umarım iyidir.biz bir kahvaltı edip gelelim oğlumla.
kızlar onlardan bücürük mağazalarındada var.eğer yakınınızda biryerde varsa bakın isterseniz.
valla tebrik ediyorum canım seni ne çalışma azmi:hooray:
ama dikkat et kendine üşütme sakın bosnacım
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?