2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Krem işe yarıyor kesinlikle, umarım sende faydasını görürsün, bende kanama yok Allahtan, ılık suda iyi geliyor evet..

Benim göğüslerimde müthiş bir kaşıntı var, henüz çatlak yok ama kaşıntı beni mahvediyor, Lansinoh un çatlak kremini aldım bende ama henüz denemedim..

canım benim 30 derecede arasında yanıyor...evin içi oldukca sıcak...askılılarla geziyorum...dışarısıda çok soğuk gelmedi bana...dün daha soğuktu sanki...

abbovv o kadar sıcakmı ki yaa
az önce odalar topicimizde olcayın odasını gördüm dolabında amma çok esya var ya benim o kadar yok acaba azmı aldım ben esya felan

beknurcum artık normal galiba çıkcakmış gibi ağrılar oluyo ben azcık sinirlenince.
cuma bende kızımı görücem öğlen arasında yaşasınnn...son 13 iş günümmmmm...
bende normal die düşünüyorum aynen stres olunca sinirlenince müthiş ağrı hissediyorum doktor ağrın olduğunda uzanıp dinlenmen lazım dedi ama burda ne mümkün??
e canım geçmiş olsunn.. bende de aradabir oluyor özellikle yorulduğumda ...
sanırım hep yorgunluktan kaynaklı yazdıklarınızdan anladığım kadarı ileee

pek mümkün olmuo canım yaa bende bu hafta sonu gittiğimde alıcam çalışabilir belgemi ama arada şeytan dürtüyo diyorumki almasammı PP
bu arada kadiköy şifanın ssk anlaşması yok sen nerden aldın çalışabilir belgeni

canım aynen öle dediğin gibi sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum..sanırım ayaklarımıda üşüttüm dün

benımkıde bas asa duruyo ben makat gelısı dursun ıstıyorum vereliniortak
yok yaa durmasın öle direk sezeryan oluruz valla

Değildir inş., merak etme boshayallersmile

İnşallah canım

ayy canımm allah sabır versin yaa yalnız bişi dicem benim bi arkadaşım 37 calışabilir aldı ancak 36 hafta 3 günken dogum yaptı izni yanmış böyle bişi oluyomu
yok canım öle bi durumda erken gelirse kalan izinleri doğum kağıdını götürdüğünde doğum sonrasına atılıyo ama doğum kağıdını ssk ya mı yoksa işyerine mi veriyosun bilmiorum açıkçası onu öğrenirim

ay bosna tabi bakıcıdan yardımcıdan da iyi tabi anaane babaanne bakması ama ikisi aynı anda evde olursa aralarında tartışırlar mesela 1 hafta anane bakar 1 hafta babaanne deyü
banada kendi annem avcılarda öle diyo 15 günde 1 gelir ben bakarım dio ama buna rağmen kayınvalidem diğer 15 gün ben bakarım demioo..Herkes kendi çocuğuna kendi baksa daha ii olur deyip duruo..
zaten bakalım duruma göre canım istemesse hiç dönmem işe kimseninde kaprisini çekmem belki..Eşimde çalışmamı istemio zaten bana bırakıo sen nasıl istersen dio..Ama ben çalışmassam onunki ile sadece geçiniriz..Öle lüks harcamalarımız olmaz, kendimize de pek harcama yapamayız.. kenarada para koyamayız...gelen gider yani..Belkide öle deneriz bilmiorum şuan...Kaynanamın ve benim o anki psikolojik durumuna bağlıbayanssulusmile

ayy canımm allah sabır versin yaa yalnız bişi dicem benim bi arkadaşım 37 calışabilir aldı ancak 36 hafta 3 günken dogum yaptı izni yanmış böyle bişi oluyomu
günaydın hamileler evet gülencim yanıyor maalesef en azından devlet memeurlarında öyle de belki özel sektör farklıdır bilemiyorum onu
evet galba karlar eriyor zira camdan sürkeli büyük parcaların düştünü ve su aktını görüyorum

erir tabe buraya geldi kar durmaksızın yağıyo snow gelcedi bugün Trabzon a acaba ne etti burda da feci kar var artıkn

Canancım tekrar geçmiş olsun, merhem kullanmak rahatlatır umarım...

Küsmüştür tabi, niye onun yüzünden olsun annesi, kendi vücutlarımız yapıyor ne yapıyorsa, kıyamam ben ona :)
Canım her zaman aynı rytinde hareket etmeyeceklermiş artık, yavaşlayacakmış hareketleri, yerleri daralıyor ya...
Benim doktorum günde 15 kere sayabiliyorsan, hıçkırık dışında olmak kaydıyla, sorun yoktur dedi...
Çikolata falan ye de, gönlünü al oğlunun :)

abbovv o kadar sıcakmı ki yaa
az önce odalar topicimizde olcayın odasını gördüm dolabında amma çok esya var ya benim o kadar yok acaba azmı aldım ben esya felan

ya benimde dikkatimi çekti olcayınki.güle güle kullansınlar...benimde o kadar eşyam yok..gerekte yok şimdilik o kadarına bence..gerekirse sonrada alınabilir sonuçta birde yaz geleçek mevsimine göre alırız...

Canım gelmiştir ve karı da o getirmiştir Erzurum'dan :))

Yedim bir sürü ama bana mısın demedi, yattık bekliyoruz bakalım paşamızın hareket etmesini. gamyoncuiremsu

aaaa eşin annesine sormamışmı bakarmısın vs diye
bebek olunca kendini şaşırır o ilk torunmu olucak benim annem yengemde hamile 1.cocu 3 yaşında diyor ardasen benim cocum olcaksın diyo altı üstlü poturuyolar annem baktı hep yengem calışıyordu

buarada dün eşim geldi kapıda ayakkabılarını cıkarıyor bende korıdordayım telefonla konuşuyo annesi aradı nasıl gittin oğluşum karda kolaymı vs diye sordu sanırım neyse bende içeri kactım odaya girdi selam verdi ben kim aradı dedim annem dedi ne diye dedim oda nasıl geldimi sorduda dedi bende saolsun bende iyiyim merak etmesin dedim eşimde bakakaldı benim kudurasım tutu bu ara farkındayım
zaten kaynanam sürekli beni eleştirdi için artık kendimi sanki onlar çok iyide ben kötüyüm onlara layık degilim gibi hissediyorum

haa bu konununmuu

turkbayragi tebrikk ederiizz :hooray:

canım mart ayıyla ilhili açılan her konuya bakaçağım sanırım..ben istemiyorum aslında..çünkü bebek gelince şimdiki kadar çok kalamam bilgisayarda..vaktim olmaz ilgilenmeye..belki ancak size bir iki satır bişey yazıp çıkacağım....onun dışında fazla zaman geçiremem...

günaydın güzel anneler hepinize gününüz güzel olsunopuyorumnanaktanpancubenin gece ağrısı vardı girmemiş heralde sabahtan beri umarım iyidir.biz bir kahvaltı edip gelelim oğlumla.

oyy nerden almış yaa bizde alalım.

bende cok begendım bebegı bunun ıcıne sok kundak gıbı tulum gıbı cok begendım istanbul anadolu yakasından almış yaa bende avrupadayım
kızlar onlardan bücürük mağazalarındada var.eğer yakınınızda biryerde varsa bakın isterseniz.
valla tebrik ediyorum canım seni ne çalışma azmi:hooray:
ama dikkat et kendine üşütme sakın bosnacım

bende anlamamıştımya...bugün bi mesaj gelmiş..konu editorumu neyim olmuşum...ama ben istemiyorum ya konu editörü falan olmayı...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi:

canan ben bazen bagrıyorum bile
dedim gibi oynadında sıkışıyorum canım acıyor bazen egeeeeeeee diye basıyorum cıglıgı ah garıabn yavrum benim duymuyodur inşallah benii :bbo:

ebru bende görünce bi şaşırdım yahu benim dedim ya 7 adet iç badım var sadece neyse bende dolabını düzeltim koyarım içini bakalım cok bişeyimiz yok işte

valla benim eşim gecen ryamda bana bebek 1 aylık olunca çalışmaya başlıcaksın diyodu
ama benimde dnamda çalışmak yok nefret ediyorum çalışmaktan..
borcumuzda var cok eşime bakalım zam yapacaklarmı.. sürekli içerdeyiz artık cok alıştım bu duruma dogum parası alıcam onu kenara atarım diyodum 3700 alıcam ancak dogum parası zaetn 4.500 milyar
ne yapacağım bilmiyorum

Beknurcum doktorum beni Özel Göztepe Hastanesi'nde devre arkadaşı olan bir doktora yönlendirdi. Oranın SSK anlaşması varmıi ben raporumu oradan aldım.

Biz de çalışmama konusunu sürekli düşünüyoruz ama ben çalışmazsam birikim yapma imkanımız olmayacak, dediğin gibi.
Bir ev alalım artık diyoruz, hayal olacak ev almak.
Benim özel sağlık sigortam var, doğunca bebişe de yaptıracağım çalışmaya devam edersem... Ayrılırsam o imkanı da kaybedeceğim, ki bebeğin sağlık harcamaları çok az buz birşey değil...
Ama kayınvalidem ben aynı faydasızlığıma devam edeceğim derse, oturup düşünücez tabi, bakıcı parası vermek mi, kendim bakmak mı diye, hangisi ağır basar ben de bilmiyorum.
Madem torununa bakmıyorsun, ev alın o zaman bize mi desem acaba kötükedihüso

canım sağol......boshayallersmile yaz sen nasıl oldun canım..sancın yok demi?

Son düzenleme:
bücürük yakınımda var benim haftaya bakalım ama bücürükte 13 tl değildir

baklaım bebecikleirmiz gelince nasıl gecinicez kızlar hayat cok pahalı artık şubatta ekmek 1 lira olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…