- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.981
Canım gelmiştir ve karı da o getirmiştir Erzurum'dan :))
Yedim bir sürü ama bana mısın demedi, yattık bekliyoruz bakalım paşamızın hareket etmesini. gamyoncuiremsu
aaaa eşin annesine sormamışmı bakarmısın vs diye
bebek olunca kendini şaşırır o ilk torunmu olucak benim annem yengemde hamile 1.cocu 3 yaşında diyor ardasen benim cocum olcaksın diyo altı üstlü poturuyolar annem baktı hep yengem calışıyordu
buarada dün eşim geldi kapıda ayakkabılarını cıkarıyor bende korıdordayım telefonla konuşuyo annesi aradı nasıl gittin oğluşum karda kolaymı vs diye sordu sanırım neyse bende içeri kactım odaya girdi selam verdi ben kim aradı dedim annem dedi ne diye dedim oda nasıl geldimi sorduda dedi bende saolsun bende iyiyim merak etmesin dedim eşimde bakakaldı benim kudurasım tutu bu ara farkındayım
zaten kaynanam sürekli beni eleştirdi için artık kendimi sanki onlar çok iyide ben kötüyüm onlara layık degilim gibi hissediyorum
günaydın güzel anneler hepinize gününüz güzel olsunopuyorumnanaktanpancubenin gece ağrısı vardı girmemiş heralde sabahtan beri umarım iyidir.biz bir kahvaltı edip gelelim oğlumla.
kızlar onlardan bücürük mağazalarındada var.eğer yakınınızda biryerde varsa bakın isterseniz.
valla tebrik ediyorum canım seni ne çalışma azmi:hooray:
ama dikkat et kendine üşütme sakın bosnacım
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi:
çok sağol canancım iyiyim çok şükür.yatınca geçti.eşim gelincede masaj yaptırdım kendime.daha bir rahatladım.sen nasılsın bugün?Yaz, se iyi misin?
Merhaba annecikler nasılsınız?
Evde olupta sizleri takip edememek çok kötü yaaa
neler yaptınız
canan ben bazen bagrıyorum bile
dedim gibi oynadında sıkışıyorum canım acıyor bazen egeeeeeeee diye basıyorum cıglıgı ah garıabn yavrum benim duymuyodur inşallah benii :bbo:
ebru bende görünce bi şaşırdım yahu benim dedim ya 7 adet iç badım var sadece neyse bende dolabını düzeltim koyarım içini bakalım cok bişeyimiz yok işte
valla benim eşim gecen ryamda bana bebek 1 aylık olunca çalışmaya başlıcaksın diyodu
ama benimde dnamda çalışmak yok nefret ediyorum çalışmaktan..
borcumuzda var cok eşime bakalım zam yapacaklarmı.. sürekli içerdeyiz artık cok alıştım bu duruma dogum parası alıcam onu kenara atarım diyodum 3700 alıcam ancak dogum parası zaetn 4.500 milyar
ne yapacağım bilmiyorum
neler yaptınız
ooowwww selkie yeşermiş :lepi:
çok sağol canancım iyiyim çok şükür.yatınca geçti.eşim gelincede masaj yaptırdım kendime.daha bir rahatladım.sen nasılsın bugün?
benim eşim üniversitede çalıştığı için onların orda kreş var ücretsiz gönderebiliyorsun..ama çok küçük almıolar galibaşirketlerin kreşleri olsaya mesela öglen yemekleri yavrucuklarla yeseniz dimi ne güzel olurr
Yedim bir sürü ama bana mısın demedi, yattık bekliyoruz bakalım paşamızın hareket etmesini. gamyoncuiremsu
Evet canım ilk torunu olacak..bakalım kendini şaşırırsa bu seferde ben naza çekicem kendimi...Aslında şey yapmak lazım bi süre baktırıp alıştırmak lazım sonrada çekip almak lazım elinden sudan çıkmış balık gibi kalsınlarkötükedihüsoaaaa eşin annesine sormamışmı bakarmısın vs diye
bebek olunca kendini şaşırır o ilk torunmu olucak benim annem yengemde hamile 1.cocu 3 yaşında diyor ardasen benim cocum olcaksın diyo altı üstlü poturuyolar annem baktı hep yengem calışıyordu
buarada dün eşim geldi kapıda ayakkabılarını cıkarıyor bende korıdordayım telefonla konuşuyo annesi aradı nasıl gittin oğluşum karda kolaymı vs diye sordu sanırım neyse bende içeri kactım odaya girdi selam verdi ben kim aradı dedim annem dedi ne diye dedim oda nasıl geldimi sorduda dedi bende saolsun bende iyiyim merak etmesin dedim eşimde bakakaldı benim kudurasım tutu bu ara farkındayım
zaten kaynanam sürekli beni eleştirdi için artık kendimi sanki onlar çok iyide ben kötüyüm onlara layık degilim gibi hissediyorum
sorma canım yeşillendim...:))))))))
ha bosna tabi birde o var haklısın canım..
ama bakıcılarda baya alıyormuş ya maaşın iyiy ise o zaman tabi ama bunların hepsine bebek dogunca karar verilir belki ayrılamıyacaksındır canımm
ebru demiş askılıyla dolanıyom evde ben üzerimde atlet , boogazlı badı, hırka , örme yelek :)
Ben iyiyim belim ve kuruk sokumum ağrıyor biraz sol tarfımda kasığıma doğru bir batma oluyor bu son 1-2 gün büyük bir ihtimal ayaklarını değdiriyor
yaz asıl senin ağrın vardı bende seni merak ettim
biz iyiyiz otururyoruz evimizde kayınvalide filan öğlen arkadaşıma gidicez çaya....ev hanımı oldım bakem nasıl oluyormus
neler yaptınız
ha bosna tabi birde o var haklısın canım..
ama bakıcılarda baya alıyormuş ya maaşın iyiy ise o zaman tabi ama bunların hepsine bebek dogunca karar verilir belki ayrılamıyacaksındır canımm
ebru demiş askılıyla dolanıyom evde ben üzerimde atlet , boogazlı badı, hırka , örme yelek :)
bizim burda bakıcılar 1500 tl alıyorlardı bir kaç sene önce..benim bütçem kaldırmaz....
canım benim evim zaten sıcak oluyor çok....hem güney cephe...hem sabahtan akşama kadar güneş ealıyor bütün odalar ,hem evin yalıtımı güzel....o nedenle azda yaksam çok sıcak oluyor ben kar yağana kadar doğru düzgün yakmadım kaloriferleri...
geçmiş olsun datlum kurban olurum o ayacıklara opuyorumnanaktan
sağol canım.....yakışır hayırlı olsun zemuszemus
bizim esyalarımız bu kadar teyzeleri annem aldı bunları bi kaç tanesi bizim aldıklarımız
yıkamadan önce böyle düzenlemiştim ancak bugün yerleştiricem esyaları askılarımız boş kaldı kayanana getirmeytince aldıklarını orayadaörme yeleklerini takmayı dusunuyorum
burada gözüken o yeşilli beyaz battaniyeleir ben ördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?