2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım gelmiştir ve karı da o getirmiştir Erzurum'dan :))

Yedim bir sürü ama bana mısın demedi, yattık bekliyoruz bakalım paşamızın hareket etmesini. gamyoncuiremsu

Bekle bekle, bir yerde pes edecektir, fazla küs kalamaz daha şimdiden :)

Canım bebeğe bakması için evlerini Ankara'dan İstanbul'a taşımaları gerekiyor, çünkü ben asla bizde kalmalarını istemiyorum.
Bu da hemen alınabilecek bir karar değil.
Eşimin sorup sormamasıyla alakası yok yani, onların karar verip harekete geçmesi önemli, beklicez mecbur...

Yazcım hoşgeldin...
Yok yok üşümedim hiç, astronot gibi giyinmiştim zaten :)
Valla çalışmaya bayıldığımdan değil, sırf oğlumun yanında 1 hafta fazla kalabilmek için herşey...

Yaz, se iyi misin?
çok sağol canancım iyiyim çok şükür.yatınca geçti.eşim gelincede masaj yaptırdım kendime.daha bir rahatladım.sen nasılsın bugün?
Merhaba annecikler nasılsınız?
Evde olupta sizleri takip edememek çok kötü yaaa
neler yaptınız

canım şimdi seni sordum.dün gece ağrım var demişssin yazdım ama çıkmışsın.iyi misin şimdi?

benimde 10 tane falan variç bodymiz..öyle çok giysimiz yok!bir kısmıda zaten oğlumdan kalan şeyler...

neler yaptınız

iyiyiz canım sen nasılsın?

bişi dicem
bebekleriniz coraplarını cekmeceye koyunca çok dagnık gözüküyodur
birmilyoncularda çekmece içi raf düzenleyiciler var ikeada koctasta felanda var ama çok büyük ve çok pahalı birmilyoncudan ben 4.5 tl ye
küçük bebek için olanlardan aldım dolabın içi çok düzenli görnüyür durun size gösterim

ha bosna tabi birde o var haklısın canım..
ama bakıcılarda baya alıyormuş ya maaşın iyiy ise o zaman tabi ama bunların hepsine bebek dogunca karar verilir belki ayrılamıyacaksındır canımm

ebru demiş askılıyla dolanıyom evde ben üzerimde atlet , boogazlı badı, hırka , örme yelek :)

şirketlerin kreşleri olsaya mesela öglen yemekleri yavrucuklarla yeseniz dimi ne güzel olurr
benim eşim üniversitede çalıştığı için onların orda kreş var ücretsiz gönderebiliyorsun..ama çok küçük almıolar galiba

Yedim bir sürü ama bana mısın demedi, yattık bekliyoruz bakalım paşamızın hareket etmesini. gamyoncuiremsu

canım sol yanına yat ve karnını hırpala birazzzzz...benimkide geçen hafta yaptı öle korkuttu beni

Evet canım ilk torunu olacak..bakalım kendini şaşırırsa bu seferde ben naza çekicem kendimi...Aslında şey yapmak lazım bi süre baktırıp alıştırmak lazım sonrada çekip almak lazım elinden sudan çıkmış balık gibi kalsınlarkötükedihüso
Eşim bakarmısın diye sölemedi bi kere kaynanamı kahvaltıda sıkıştırdık karı koca..Eşim de anne daha belli değil Nurşah belki çalışır belki çalışmaz dedi...Kayınvalidemde dediki tabii canım el kadar bebek herkes kendi bakıp büyütsün bebeğini dedi..bende eşimin yanında bakıcaz artık anne olmassa kimseyi bulamassak, bende bakıcıya baktırırım napıyım dedim..bişi demedi sonraa.

Seni ararsa yersin telefondan onu diye korkuo heralde canım o yüzden sürekli oğlunu arıyodureyvahedigeldismile

Ben iyiyim belim ve kuruk sokumum ağrıyor biraz sol tarfımda kasığıma doğru bir batma oluyor bu son 1-2 gün büyük bir ihtimal ayaklarını değdiriyor
yaz asıl senin ağrın vardı bende seni merak ettim
biz iyiyiz otururyoruz evimizde kayınvalide filan öğlen arkadaşıma gidicez çaya....ev hanımı oldım bakem nasıl oluyormus

bizim burda bakıcılar 1500 tl alıyorlardı bir kaç sene önce..benim bütçem kaldırmaz....

canım benim evim zaten sıcak oluyor çok....hem güney cephe...hem sabahtan akşama kadar güneş ealıyor bütün odalar ,hem evin yalıtımı güzel....o nedenle azda yaksam çok sıcak oluyor ben kar yağana kadar doğru düzgün yakmadım kaloriferleri...

geçmiş olsun datlum kurban olurum o ayacıklara opuyorumnanaktan

neler yaptınız

Canım iyiyiz çok şükür...
Sen nasılsın, evde olmak nasıl ?
İzne çıkmadan bir gün sana çaya mı gelsem olumunekankayizsmile

Yok canım ya, öyle çok iyi bir maaş almıyorum, piyasadaki diğer şirketlerle aynı hatta biraz altında diyebilirim.
Ama yol, yemek, sağlık sigortası, yılların alışkanlığı falan derken, bağlayıcı oluyor tabi.

Benim ne zaman üşüyüp ne zaman terleyeceğim hiç belli olmuyor...
Bir anda ter basıyor, tek penye ile kalıveriyorum.
Sonra bir titreme geliyor, battaniye altında oturuyorum.
Akşamları 6-7 defa çoraplarımı giyip çıkarıyorum...
Isı dengem bozuk...

bizim esyalarımız bu kadar teyzeleri annem aldı bunları bi kaç tanesi bizim aldıklarımız
yıkamadan önce böyle düzenlemiştim ancak bugün yerleştiricem esyaları askılarımız boş kaldı kayanana getirmeytince aldıklarını orayadaörme yeleklerini takmayı dusunuyorum
burada gözüken o yeşilli beyaz battaniyeleir ben ördüm

1500 mü CADIARZU çok pahalıymış orda anacım ne o öyle yaw kafamçokkarıştı

geçmiş olsun datlum kurban olurum o ayacıklara opuyorumnanaktan

sağol canım benim ama iyiyiz gece okudum biraz yalancı doğum sancılarını bu aralar hissetmek normalmış batmalar gaz sancısı gibi ağrılar sık tuvalete gitme zaman yaklaşıyor bakalım hepimiz için hayırlısı yaaa

daha ne olcak kız 5 ay sonra giyeceğini şimdi almana gerek yok zaten bir de sana gelenler de getirecek inan 3 4 ay bişey almana gerek kalmayacak sonra da bahar geliyo oğluşunla çıkıp dilediğini alırsın güle güle kullansın cicilerini battaniyeyi yakından çek kız örnek alayım salakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…