2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

meyve suyunda benimki çok hıckırıyorda bazen hiç bişi yemediğim halde hıckıyor doktor amniyo suyunu yutamıyor da küçüçük ondan hıckırıyor yutma hareketlerinde diyo

tünaydın kızlar, nasılsınız bakalım karlar erimeye başladı,
şte istanbulun karı bu kadar olur:))
ulan hasret faceden bağırıyom sana neden cvp vermiyon giremiyodum siteye..

şükür cnm bizde bir sorun yok sen iyimisin?

dün uykumdan uyandım sen geldin aklıma yok dedim bir kaç gündür yada benmi denk gelmiyorum acaba diye herkesin yokluğu belli oluyor burda seni andık az önce nerelerde diye iyi olmana sevindim canım olumunekankayizsmile

hadi bakalım tadını çıkar ev hanımlığının..
ya ben 32.haftam 2 şubat haftaya salı başlıyo..Peki işyerinden ayrılırken o haftayı çalışıp doldurup mu ayrılmam lazım yoksa zınk diye 2 şubatta ayrılabilirmiyim??

:lepi:salakcinniaklinialirimsmilezemuszemusbayanssulusmile

yedımız ıctımız seylerın amnıyoya tat verıyo ya meyve suyuda tatlı baslıyo hıckırmaya 3 dk felan suruyo elımı koydumda elımede gelıyo hıuckırık

teşşekür ederim canlar yokluğumu farkettiğiniz için hepinize kucak dolusu öpücük ve sevgiler
ama sizi özlüyorum valla ya

hasretle kapısan sendın dımı dedıkı ben onu pendık ormanlarındakı köpeklere ısırtırcam dotunu :sm_cool:

Asinaz, hoşgeldin, iyi olmanıza sevindim..
Beknurcum, ben zınk diye ayrıldım 32. haftamda, çalışmana gerek yok o haftayı..

Beknurcum benim de perşembe doluyor 32. haftam, ama haftayı tamamlıcam tabi
Yani sana kalmış ister 2 şubat ister 5 şubat a.s

Bu arada geçen dr a giderken sorularınız var mı demiştin, ben de hıçkırık olayını sormuştum, sorabildin mi doktora??
Bir de memnun kalmadın sanırım oradan, noldu ben kaçırdım o kısmını?

Beknurcum 32+0'da ayrılabiliyormuşsun, rapru yazan doktor öyle demişti bana.

Asinazcım, inşallah görebilirsin bu hafta minik kızını :)

Eftel, erisin karlar, işe gelemiyorum, yuvarlanıp gidicem valla bi virajda :)

beknur kendı dr gıdınce karar vercekmış kordon dolsnmış boynuna kuzucun dr sezeryan demısyı galba tsm net hatırlamıyorum

yedımız ıctımız seylerın amnıyoya tat verıyo ya meyve suyuda tatlı baslıyo hıckırmaya 3 dk felan suruyo elımı koydumda elımede gelıyo hıuckırık

ben çayıda şekersiz içiyorum canımcım 3 yıl oldu şekeri bırakalı
benimde elime geliyo hatta dışarıdan bile görünüyo bide oğluşum doğum pozisyonunda olduğu için kasıklarımda hissediyorum o rahatsız oluyor diye çok üzülüyorum bunu kaçıncı yazışım bilmiyorum Allah başka dert vermesin kızlar hiçbirimize :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…