- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.081
merhaba canlar nasılsınız küçük melekleriniz nasıl,biz karda mahsurkaldık gelemedik eve dün akşam ancak dönebildikbiz de kızçemle iyiyiz,bu aftasonu drumuz hastanede ise biz de kontrole gitcez inşallah,çok özledim meleğimi
bizde seni merak etmiştik...nasılsın?
merhaba canlar nasılsınız küçük melekleriniz nasıl,biz karda mahsurkaldık gelemedik eve dün akşam ancak dönebildikbiz de kızçemle iyiyiz,bu aftasonu drumuz hastanede ise biz de kontrole gitcez inşallah,çok özledim meleğimi
hadi bakalım tadını çıkar ev hanımlığının..Ben iyiyim belim ve kuruk sokumum ağrıyor biraz sol tarfımda kasığıma doğru bir batma oluyor bu son 1-2 gün büyük bir ihtimal ayaklarını değdiriyor
yaz asıl senin ağrın vardı bende seni merak ettim
biz iyiyiz otururyoruz evimizde kayınvalide filan öğlen arkadaşıma gidicez çaya....ev hanımı oldım bakem nasıl oluyormus
canım bi yerde okumuştum sütün olması göğsün büyüklüğü ve küçüklüğü işe alakalı değilben almadım ememezse bebek alırız canım
bende göğüs yokki walla süt olacak mı bilmiyorum sağ göğsüm hiç yok gibi 75 bile bol geliyor evde iç çamaşırsız dolaşıyorum walla büyük göğüslere karşı hayranlığım war walla
tabii ki canım önemli olan sütünün olması..
bu kesinlikle doğru tatlım ben o nedenle ayrılıyorum 32. haftada. doktorumun tavsiyesi de öyle...
eğer öyle ise ben direk ayrılırım 32. haftamda gider eve dinlenirim kış vakti zorum neee
meyve suyu mu hıçkırtıo çocuğuuuu???kuju benimkide sık sık hıckıyo sabahtan beri ne yedin mesela meyve suyu felan içtinmi
kizlar ben 2009 mart annesiyim.. gecen sene bu zamanlarda bende safak sayiyordum..cok sükür simdi kuzum kollarimda.. rabbim sizleride tek avazda kurtarsin insallah..
nacizane tavsiyem.. bol bol yürüyüs yapin.. dus alin günlük..esinizle birlikde olun..dogumu kolaylastiriyor bunlar
simdi sizi okuyunca kendim geldim aklima..o tatli heycan.. o bilemze yolculuk.. ve o büyük kavusma.. unutlmaz bi an.. sizlerinde tadmaniza cok az kalmis..hadin bakalim
teşşekür ederim canlar yokluğumu farkettiğiniz için hepinize kucak dolusu öpücük ve sevgiler
ama sizi özlüyorum valla ya
Beknurcum benim de perşembe doluyor 32. haftam, ama haftayı tamamlıcam tabihadi bakalım tadını çıkar ev hanımlığının..
ya ben 32.haftam 2 şubat haftaya salı başlıyo..Peki işyerinden ayrılırken o haftayı çalışıp doldurup mu ayrılmam lazım yoksa zınk diye 2 şubatta ayrılabilirmiyim??
meyve suyu mu hıçkırtıo çocuğuuuu???
yedımız ıctımız seylerın amnıyoya tat verıyo ya meyve suyuda tatlı baslıyo hıckırmaya 3 dk felan suruyo elımı koydumda elımede gelıyo hıuckırık
hadi bakalım tadını çıkar ev hanımlığının..
ya ben 32.haftam 2 şubat haftaya salı başlıyo..Peki işyerinden ayrılırken o haftayı çalışıp doldurup mu ayrılmam lazım yoksa zınk diye 2 şubatta ayrılabilirmiyim??
canım bi yerde okumuştum sütün olması göğsün büyüklüğü ve küçüklüğü işe alakalı değil
ne meywe suyusu be aminyon sıwımız bu dönem fazla olduğundan onu yutuyor yawruşlar o da hıçkırtıyo hem de ciğerleri gelişio iştesalakcinnitabii ki canım önemli olan sütünün olması..
bu kesinlikle doğru tatlım ben o nedenle ayrılıyorum 32. haftada. doktorumun tavsiyesi de öyle...
eğer öyle ise ben direk ayrılırım 32. haftamda gider eve dinlenirim kış vakti zorum neee
meyve suyu mu hıçkırtıo çocuğuuuu???
burdamı yatıyom nan kahwaltı ediodum arkada ofisteydik heraldetünaydın kızlar, nasılsınız bakalım karlar erimeye başladı,
şte istanbulun karı bu kadar olur:))
ulan hasret faceden bağırıyom sana neden cvp vermiyon giremiyodum siteye..
Selam kızlar herkes iyidir umarım. Edebiyatcının kanaması olmus niye olmus çok geçmiş olsun ama simdi iyiymiş sanırım değilmi aman herkes iyi olsun.
Dun benimde kontrolum vardı 2.600 olmuş kilosu çatı muayenesi yapacaktı ben normal istemiyorum sezeryan istiyorum diyince yapmaya gerek yok o zaman dedi.Hala tam tarih vermedi bize ama bundan sonra haftada 1 gidicem haftaya perşembe tekrar kontrolumuz var.Kızım da bas asagıda ayakları yukarıda kafası da sağ kasıgıma dogru durmus.
Ya bugun parmaklarımı acıp kapatırken parmaklarımın kemikleri ağrıyor olurmu bu dun yoktu boyle bır sey doktora sormadım oyuzden.herşeyim de hazır artık hastane cantam kızımn beşiği kıyafetleri simdi doktorumuzun vereceği tarihte kızımızı bekliyoruz bizdden boyle
waww kız bebiş doğuma hazır kıwama gelmiş maşallah nasıl baktın öyle süper be kilosu:lepi:maşallah
:)) gülencim maşalla takibin çok iyi aklinialirimsmilebeknur kendı dr gıdınce karar vercekmış kordon dolsnmış boynuna kuzucun dr sezeryan demısyı galba tsm net hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?