2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet iş yerinde fırsatım oluyorda eşim dün izinliydi kayınvalidede varya şimdi cmrt günü gidecek ve hazırlıklara ve temizlik zamanı çok sık girmeyebilirim ama aksamları kesin girerim bir aksilik olmazsa
kaynanan varken genede ıyı gırıyosun benımkı hemen laf eder
yarın gelcekmış duyduma gore kuzene kuran okumaya bagada ugrar herhal aynı apartmana gelıy

sağol cerez sabırla bekliyoruz
sizde bebeğinizi analı babalı büyütün

amin, cümlemiz insallah,
sagol

tesekkur ederızzz ınsallah sag salım kucaklarız yavrucukları
cok gerı sayfalara gıttım ancak dogum tablosu bulamadım sız yapmamışydınız

benim kizim 1 yasina girecek insallah teyzesi..2009da yaptim ben dogum

maşşallah canım bebeğine.

zarıfee tonton kızına masallahh canımm
bı dakı gıdısınıze gun verır herhalde
benım dr 2 haftada bır cagırdı benı ya amma uzunn dımmı
legen kemıgındemı agrı oluyor

mutlu gorusuruzz

ya olurmuu canım acık gene buyuk olsun bı gecelık gıyerdım bı gogusum cıkardı kaldıramazdım :)

Çerez tavsiyelerin için teşekkür ederiz, Rabbim senin bebeğine de sağlıklı bir ömür versin..

Eylülce, maşallah bebeğine, neden sezeryan istedin ki sen? Parmak kemiklerim benimde ağrıyor, ellerimde uyuşmada var üstelik.

amin, cümlemiz insallah,
sagol

benim kizim 1 yasina girecek insallah teyzesi..2009da yaptim ben dogum

2009 mart bebeklerı gelöıyor dıye topic aradım hangı haftalarda olmuş dogumlar deyu ama bulamadım

HANIMLAR SİZLERE DOYUM OLMAZ AMA BENİM ÇIKMAM LAZIM HAZIRLANAYIM ARTIK
AKSAM TEKRARDAN GİRER GÖRÜŞÜRÜZ
KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN EVDE OLMANIN KÖTÜ YANI BU OLSA GEREK SİZLERDEN ERKEN AYRILMAK
CEVAPLAMADIĞIM KİMSE KALMAMIŞTIE HERHALDE
ÖPÜYORUZ SİZLERİİİİİİ
DİKKAT EDİN KENDİNİZEEEEEEE:Saruboceq::gitmelumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Gzdatk, nasılsın? En son suyunun azaldığını yazmıştın, doktor doğum şekli olarak ne diyor sana? Eşimin kuzeni de o hastaneye gelmek istiyor, bende senin doktora yönlendirdim onu, iyi yapmış mıyım?

Bebeğin kocaman olmuş maşallah gözün aydın cnm

yaa okadar alıntı yaptım bi tuhaflaştı uçtu gitti alıntılarım klava:
off bu benim oğluşumu niye bu kadar çok hıçkırık tutuyor anlamıyorum sabah kalktığımızdan beri üç oldu bu uzunda sürüyor nette baktım bununla ilgili pek bişeyde yok doktora sorsam başka derdin yokmu senin dermiş gibi geliyo ama ben çok huzursuz oluyorum bu konuyla ilgili yaamafoldumben

pancuben benim yerimede güzel mamalar ye inşallah kızına bol bol kilo olsun yedikleirn

maşallah kuzuna canım nazar değmesin fıstığaa

kuju benimkide sık sık hıckıyo sabahtan beri ne yedin mesela meyve suyu felan içtinmi

canım sağol...maşallah bebişine...Allah ona çok güzel bir hayat nasip etsin..darısı başımıza inşallah...

canım maşallah bebişine....benim bütün eklem yerlerim ağrıyorç...aslında ağrımadık yerim kalmadı....

merhaba canlar nasılsınız küçük melekleriniz nasıl,biz karda mahsurkaldık gelemedik eve dün akşam ancak dönebildikbiz de kızçemle iyiyiz,bu aftasonu drumuz hastanede ise biz de kontrole gitcez inşallah,çok özledim meleğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…