- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.061
kaynanan varken genede ıyı gırıyosun benımkı hemen laf ederevet iş yerinde fırsatım oluyorda eşim dün izinliydi kayınvalidede varya şimdi cmrt günü gidecek ve hazırlıklara ve temizlik zamanı çok sık girmeyebilirim ama aksamları kesin girerim bir aksilik olmazsa
ne zaman bu cumartesımıı
ayy suyun azaldıysa cat dıye sezeryana alabılırler bak dıkkat et
dayı kızına suyun azalmış demişler
oda drunu değiştirip suni sancıyla doğum yaptı
hazırlarını yap madem eksıgın varemı
evet iş yerinde fırsatım oluyorda eşim dün izinliydi kayınvalidede varya şimdi cmrt günü gidecek ve hazırlıklara ve temizlik zamanı çok sık girmeyebilirim ama aksamları kesin girerim bir aksilik olmazsa
sağol cerez sabırla bekliyoruz
sizde bebeğinizi analı babalı büyütün
tesekkur ederızzz ınsallah sag salım kucaklarız yavrucukları
cok gerı sayfalara gıttım ancak dogum tablosu bulamadım sız yapmamışydınız
Selam kızlar herkes iyidir umarım. Edebiyatcının kanaması olmus niye olmus çok geçmiş olsun ama simdi iyiymiş sanırım değilmi aman herkes iyi olsun.
Dun benimde kontrolum vardı 2.600 olmuş kilosu çatı muayenesi yapacaktı ben normal istemiyorum sezeryan istiyorum diyince yapmaya gerek yok o zaman dedi.Hala tam tarih vermedi bize ama bundan sonra haftada 1 gidicem haftaya perşembe tekrar kontrolumuz var.Kızım da bas asagıda ayakları yukarıda kafası da sağ kasıgıma dogru durmus.
Ya bugun parmaklarımı acıp kapatırken parmaklarımın kemikleri ağrıyor olurmu bu dun yoktu boyle bır sey doktora sormadım oyuzden.herşeyim de hazır artık hastane cantam kızımn beşiği kıyafetleri simdi doktorumuzun vereceği tarihte kızımızı bekliyoruz bizdden boyle
kaynanan varken genede ıyı gırıyosun benımkı hemen laf eder
yarın gelcekmış duyduma gore kuzene kuran okumaya bagada ugrar herhal aynı apartmana gelıy
TRT DE KADIN PROGRAMI SEYREDİYOR BENDE SEVMEM HİÇ WALLA BENİM Kİ OKADAR MERAKLI DEĞİL KARIŞMAZ WALLA hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
kizlar ben 2009 mart annesiyim.. gecen sene bu zamanlarda bende safak sayiyordum..cok sükür simdi kuzum kollarimda.. rabbim sizleride tek avazda kurtarsin insallah..
nacizane tavsiyem.. bol bol yürüyüs yapin.. dus alin günlük..esinizle birlikde olun..dogumu kolaylastiriyor bunlar
simdi sizi okuyunca kendim geldim aklima..o tatli heycan.. o bilemze yolculuk.. ve o büyük kavusma.. unutlmaz bi an.. sizlerinde tadmaniza cok az kalmis..hadin bakalim
Selam kızlar herkes iyidir umarım. Edebiyatcının kanaması olmus niye olmus çok geçmiş olsun ama simdi iyiymiş sanırım değilmi aman herkes iyi olsun.
Dun benimde kontrolum vardı 2.600 olmuş kilosu çatı muayenesi yapacaktı ben normal istemiyorum sezeryan istiyorum diyince yapmaya gerek yok o zaman dedi.Hala tam tarih vermedi bize ama bundan sonra haftada 1 gidicem haftaya perşembe tekrar kontrolumuz var.Kızım da bas asagıda ayakları yukarıda kafası da sağ kasıgıma dogru durmus.
Ya bugun parmaklarımı acıp kapatırken parmaklarımın kemikleri ağrıyor olurmu bu dun yoktu boyle bır sey doktora sormadım oyuzden.herşeyim de hazır artık hastane cantam kızımn beşiği kıyafetleri simdi doktorumuzun vereceği tarihte kızımızı bekliyoruz bizdden boyle
amin, cümlemiz insallah,
sagol
benim kizim 1 yasina girecek insallah teyzesi..2009da yaptim ben dogum
kuju benimkide sık sık hıckıyo sabahtan beri ne yedin mesela meyve suyu felan içtinmi
kizlar ben 2009 mart annesiyim.. gecen sene bu zamanlarda bende safak sayiyordum..cok sükür simdi kuzum kollarimda.. rabbim sizleride tek avazda kurtarsin insallah..
nacizane tavsiyem.. bol bol yürüyüs yapin.. dus alin günlük..esinizle birlikde olun..dogumu kolaylastiriyor bunlar
simdi sizi okuyunca kendim geldim aklima..o tatli heycan.. o bilemze yolculuk.. ve o büyük kavusma.. unutlmaz bi an.. sizlerinde tadmaniza cok az kalmis..hadin bakalim
canım maşallah bebişine....benim bütün eklem yerlerim ağrıyorç...aslında ağrımadık yerim kalmadı....Selam kızlar herkes iyidir umarım. Edebiyatcının kanaması olmus niye olmus çok geçmiş olsun ama simdi iyiymiş sanırım değilmi aman herkes iyi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?