2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım şimdi sana desem hareket ediyordu yada etmiyordu yalan olur...çünkü o kadar sancım kuvvetliydiki bebeği hissedemiyordum...sadece baçak aramdaki başını hissediyordum...

hımm anladım.nerden aklıma geldi bilmiyorum ama merak ettim.hani belki yalancı sancı sırasında oynuyorda gerçeğinde oynamıyorsa ayırt etmek kolay olur diye düşündüm.
ayyy ne harika bir duygu Allahım hayırlısıyla bizlerede nasip etsin:Saruboceq:.

:içelim: nehir ne düyy buu gızz
annaamm kokona terliklerini kafamızaa attı sankimm
hasrett bagaa bakk gaynanı cagırırım ulennn delikafadulden

maşşallah canım bebeğine.
Teşekkür ederim yazcım hepimizin bebişine maşallaahhh Allahım nazarlardan korusun hepsini.
zarıfee tonton kızına masallahh canımm
bı dakı gıdısınıze gun verır herhalde
benım dr 2 haftada bır cagırdı benı ya amma uzunn dımmı
legen kemıgındemı agrı oluyor
Teşekkür ederim Gulaycım haftada 1 gel artık dedi bana.Kızzz onceden ayda 1 gidiyorduk :)) bizde bizmki 2 dir yuzunu gostermiyor dokyor amcası utanıyor bu kız dedi. zemuszemus
Eylülce, maşallah bebeğine, neden sezeryan istedin ki sen? Parmak kemiklerim benimde ağrıyor, ellerimde uyuşmada var üstelik.
Simenay teşekkür ederim ya ben ilk bebeğimi kaybettğimde normal dogum yaptırmıslardı simdi tekrar anlatıp kımsenın moralini bozmayayım ama ddoktor hatasından dolayı hayatım tehlikeye girmişti.4 saatlik bir ameliyata girmiştim salak doktor yuzunden o yuzden korkularım var bu doktorumda anlayısla karsıladı suyunda gelse sancında baslasa alırım ben seni sezeryane dedi.Evet aynen benimde eklem yerlerim.

Bebeğin kocaman olmuş maşallah gözün aydın cnm
Teşekkür ederim canımm
maşallah kuzuna canım nazar değmesin fıstığaa
Bebişlerimizin hiçbirine nazar değmesin canım teşekkür ederim.
Aynen benimde ayaga kalktıgım zaman ayak tabanlarım bile ağrıyor.
waww kız bebiş doğuma hazır kıwama gelmiş maşallah nasıl baktın öyle süper be kilosu:lepi:maşallah
Bende kılosu az diye dusunuyordum iyimi ki .Teşekkür ederim hasretcım

SELKİE biz dün bir soru sorduk kimse cevaplayamadı sen tecrübeli olduğun için cevap verebilirsin belki.doğum sancıları başladığında bebek hareket ediyor mu yoksa hareketleri kesiliyor mu???

hanımlar 2009 mart annesiyim, bakalım geçen sene bu zamanlar ne durumdaydık derken sorunuzla karşılaştım, benimki de ilk doğumumdu, o yüzden böyle sorular benimde kafamda dolanır dururdu eyvahedigeldismile

doğuma yakın dönemde bebek hareketleri yavaşlıyor, eskiye oranla çok daha sınırlı hareketler yapabiliyor bebişiniz. ama tamamen hareketsiz kalması gibi bir durum hatırlamıyorum.
sancı günümde ise, bebek hareketinden daha çok, bel ağrısı birde sürekli tuvaletim geldi hissi mi hatırlıyorum. bir önceki gece belimin yanlarında karıncalanma gibi bir ağrı olmuştu, annemle sohbet ederken yatağa yan uzanmıştım ve bir süre sonra ağrı yüzünden şeklimi değiştirdim, annem farkedince -bana söylememişti ama- o gece doğumu beklemiş. Sabah gayet dinç uyanınca bozulmuştu kaydirigubbakcemile3
ama aynı gün bel ağrısı ve dediğim o tuvalet hissi başladı saat 13 sularında. 16:30 gibi doktordaydım :teytey:
çok düşünmeyin, herşey güzel olacak diye kendinizi motive edin, ve de içinizden ıkınma hallerinizi hayal edin. Ikınma işini kotarırsanız çok rahat edersiniz inanın.
bu arada bir arkadaş bebişinin kasıkları arasında sıkıştığını ve onun için üzüldüğünü söylemiş. tatlım, bebeğinin kafasının kasıklarına iyice yerleştiği bu haftalarda adına üzülünmesi gereken tek kişi sensin kaydirigubbakcemile3 inan bana onun keyfi yerinde
sağlıcakla kalın, bebişlerinize iyi bakın..olumunekankayizsmile

ortalığı karıştırma gülencimguclubacismile
haa bak aklıma negeldi
hasret dün gaynana bi çekyat atarsın demiştim ya
gerek yog kuzum cengiz yatak odasında babasıyla uyur yazık onlar erkek dinlenmleri gerek
gaynanan turunju koltukta snein kızla uyur sende yerde leoparlı minderlerde uyursun dogumdan sonra bak demokrosilerde careler tükenmez sositososito

korkun diye söylemedim kızlar..korkmayın yaaaw....gelip geçeçek olaya o gözle bakın...gerçi bende korkuyorum ya.......salakcinni

ben dogum anımda birdaha hamile felan kalmam yok töbe felan diyodum,
unuttumya şimdi o acıları,şimdi içim rahat ama doğumda yine töbe ederim galiba:mymeka:

canım bebek doğmadan önce insanın karnı b,raz aşağı iner...mide yanmada ve nefes almadaki zorluk azalır..bu bebeğin yakında geleçeğini haber verir...ilk farkedeceğin belirti budur...sonra birde doğumdan önce nişan gelir 2.belirtide bu olabilir....bunlara dikkat et sen...

Dogum sırasında o heyecan o agrılar zaten bebekın oynamasını hıssetmessın kı oynasada dımı şakkıdı

valla hiç anlamıyor insan hiç bişeyi..ben oğlumun doğumunda sadece sancı çektiği tam olarak hatırlıyorum ve sonrasını..başka bişeyi tam olarak hatrlamıyorum nasıl oldu nasıl bitti...

yerim ben bu varlıklarıı..yerimseniben
cokacimcoook bende....

canım çok sağol cevabın için.inşaallah bizlerde sizler gibi sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi.

korkun diye söylemedim kızlar..korkmayın yaaaw....gelip geçeçek olaya o gözle bakın...gerçi bende korkuyorum ya.......salakcinni

Aslında korkmuyorum ben...
Sadece hiç bilmediğim birşeyi yaşayacak olmanın verdiği bir şaşkınlık var.
Korku değil...
Tuhaf mıyım ne :)

Bilgiler için çok teşekkürler, çok faydalı oldu...
Bebeğini sağlıkla büyütmeni dilerim...

EYLÜLCE, Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, eski kötü şeyleri unuttursun yavrun inşallah...

ayy kız sen ne alemsim hee kızı delirtecek:))

ben dogum anımda birdaha hamile felan kalmam yok töbe felan diyodum,
unuttumya şimdi o acıları,şimdi içim rahat ama doğumda yine töbe ederim galiba:mymeka:

canım ben sancı çekerken eşime kızdığımı biliyorum..hep senin yüzünden bide geçmiş karşımda oturuyorsun diye...bir daha tövbe diye bağırdığımı biliyorum...onu hatırlıyorum bende bak...birde suni sancının verildiğini hatırlıyorum...ama lagman falan yapıldığını falan hatırlamıyorum...

Benimde bi sorum var öyleyse
kasıklarda oynuyor neredeysebebek normalmi birde hareket ettikce tuvalete gitme şhtiyacı duyuyorum ve canım acıyor bebeğin kafasıda asada ve erken dogum riskim var 10 gün önce sancılandım bi gecede hastanede yattım şimdi ara ara sancı oluyor

zarife gıız seninki zayıfsa beninki sıska herhalde benimki 33 artı 6 da 2420 gr cıktı

hadi lan bedawa buldun kızı sor tabii git doktorunu ara senle uğraşamayıssss:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…