2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar süt pompası aldınız mı? Hemen acilen lazım olur mu?

Daha almadım.
Aslında doğumdan önce almak istiyorum, çünkü mutlaka bir şekilde ihtiyacım olacak.
Ama öğrendim ki, doğumdan sonra, süt gelince, deneyerek almak da mümkünmüş.
O yüzden kararsızım, şimdi mi alayım, doğum sonrasına mı bırakayım diye...
Ya emmezse bıdık, nasıl boşaltıcaz göğüsleri?

ben kendimi 40 haftaya şartlandırdı m yaaa ondandır daha temizlik ve alışveriş var gözümde büyüyor walla benim iş arkadasımda 36+4 te doğum yapmıştı 2400 kg

aslında halletmek gerek işlerı
ne olca bellı olmaz kapalı kutu
alışverişi halledın artıkın sız havalar az duzelsın
benımde cok işim yok ancak halkılarım yıkamaya gıtcek subatın ılk haftası gmnderrıcem bana erken gelmezse doguma 4 haftadan dustuk asaya
sezeryahn tarıhı bellı
cat dıye dogum olsa hazırloıksıxz olunca cok uzulkuruz hadı evı boşverde enazından bızım ve bebregın cantasıhazır olmalı

kuveze gırdımı ark bebehı

ucuzmuş kız yine sizin ordakiler..bu aradaki uçurum niye kine....?

valla ben artık bekliyorum haftdan itibaren hazırlıklarımı bitireceğim tamamen...

kız ağzını hayra aç..ilkimde tansiyon vardı çok...bunda yok umarım erken olmaz....çok mi,k oluyorlar be erken gelince...zor oluyor bakımları ben yine 38 falan bulsun istiyorum...

her ctesi kontrole gidiyorum bu arada benim nstede sancılarım 1kere90ı 2.cide 100ü geçti delikafadulden
ben farkında değilim ya laylaylom geziyom hala

ben almadım ememezse bebek alırız canım

iyi fikir ama okumanında zararı olmaz canım

tabii ki.. okumuş bakıcı olcaz işte ne güzel...

kizlar ben 2009 mart annesiyim.. gecen sene bu zamanlarda bende safak sayiyordum..cok sükür simdi kuzum kollarimda.. rabbim sizleride tek avazda kurtarsin insallah..

nacizane tavsiyem.. bol bol yürüyüs yapin.. dus alin günlük..esinizle birlikde olun..dogumu kolaylastiriyor bunlar

simdi sizi okuyunca kendim geldim aklima..o tatli heycan.. o bilemze yolculuk.. ve o büyük kavusma.. unutlmaz bi an.. sizlerinde tadmaniza cok az kalmis..hadin bakalim

selamlar canlarım uyandım geldim kahwaltıya gidiorum yarım saate burdayım
bnde 38den itibaren her an doğuracakmışım gibi gelior

"Hamile kadının doğum izinlerini kullanmasına işverenin müdahale etmesi Yasal olarak mümkün değildir. Ancak doğumun erken gerçekleştiği durumlarda kullanılmayan doğum öncesi izin sürelerinin doğum sonrası izine ilave edilmesi olanaksızdır. Doğumun hesaplanan tarihten önce gerçekleşmesi nedeniyle kullanılmayan doğum öncesi izin süreleri yanacaktır. "
Kızlar internette bi yazı buldum gerçekliği ile ilgili araştırmalarım sürüyo
eğer gerçek ise ben 32. fatam dolunca izne ayrılırım hiç riske atamam valla gide revde güzel güzel dinlenirim

her ctesi kontrole gidiyorum bu arada benim nstede sancılarım 1kere90ı 2.cide 100ü geçti delikafadulden
ben farkında değilim ya laylaylom geziyom hala
ne zaman bu cumartesımıı
ayy suyun azaldıysa cat dıye sezeryana alabılırler bak dıkkat et

hava düzelsin görüşürüz inşallah canım sen de pek girmiyorsun işteyken daha çok giriyordun zemuszemus

evet iş yerinde fırsatım oluyorda eşim dün izinliydi kayınvalidede varya şimdi cmrt günü gidecek ve hazırlıklara ve temizlik zamanı çok sık girmeyebilirim ama aksamları kesin girerim bir aksilik olmazsa

tesekkur ederızzz ınsallah sag salım kucaklarız yavrucukları
cok gerı sayfalara gıttım ancak dogum tablosu bulamadım sız yapmamışydınız
selamlar canlarım uyandım geldim kahwaltıya gidiorum yarım saate burdayım
bnde 38den itibaren her an doğuracakmışım gibi gelior

bernım yenge 13 dogurucak sezeryanla bende 37 olucam onun yanına gıdıcem o gun baya tecrube edınırım dıye dusunuyorum acıkcası

Selam kızlar herkes iyidir umarım. Edebiyatcının kanaması olmus niye olmus çok geçmiş olsun ama simdi iyiymiş sanırım değilmi aman herkes iyi olsun.
Dun benimde kontrolum vardı 2.600 olmuş kilosu çatı muayenesi yapacaktı ben normal istemiyorum sezeryan istiyorum diyince yapmaya gerek yok o zaman dedi.Hala tam tarih vermedi bize ama bundan sonra haftada 1 gidicem haftaya perşembe tekrar kontrolumuz var.Kızım da bas asagıda ayakları yukarıda kafası da sağ kasıgıma dogru durmus.
Ya bugun parmaklarımı acıp kapatırken parmaklarımın kemikleri ağrıyor olurmu bu dun yoktu boyle bır sey doktora sormadım oyuzden.herşeyim de hazır artık hastane cantam kızımn beşiği kıyafetleri simdi doktorumuzun vereceği tarihte kızımızı bekliyoruz bizdden boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…