- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.041
ben almadım ememezse bebek alırız canım
bende göğüs yokki walla süt olacak mı bilmiyorum sağ göğsüm hiç yok gibi 75 bile bol geliyor evde iç çamaşırsız dolaşıyorum walla büyük göğüslere karşı hayranlığım war walla
Kızlar süt pompası aldınız mı? Hemen acilen lazım olur mu?
ben kendimi 40 haftaya şartlandırdı m yaaa ondandır daha temizlik ve alışveriş var gözümde büyüyor walla benim iş arkadasımda 36+4 te doğum yapmıştı 2400 kg
hee bende bebek bakıcısı olsbılırım bızım mahsallede 450 tl bakıyolar profosyonel degıl elbette dogumdan sonra artık butceye yardımımız olur eyvahedigeldismile
mutluu sen artık hakketten dogurucaksın farkındamısın kontrol ne zaman sımdı
özledik bacım seni ses seda yok kimsede pazar hava kötü olmasaydı buluşacaktık ne güzellll
sağa sola dönerken zorlanıyor insan kalkarken baldırımda uyuşma bile oluyor zor dönemler valla
ben kendimi 40 haftaya şartlandırdı m yaaa ondandır daha temizlik ve alışveriş var gözümde büyüyor walla
pancuben
neden panık oldunn canım
sancılanmış ama dr anlamamıs kızı eve gondermıdsler
sonra suyu gelmış
gıtmış dogurmuş
aslında bızım donemde cok erken dogum olmadı şiimdiye kadar maşallahh
36 erkenmi oluyor kıslar valla ebru 36 dogurduysan haftaya dogurmuyasın skaın canım ılkını erken doguran ıkıncıyıde erjken dogururmuş genelde
hee bende bebek bakıcısı olsbılırım bızım mahsallede 450 tl bakıyolar profosyonel degıl elbette dogumdan sonra artık butceye yardımımız olur eyvahedigeldismile
mutluu sen artık hakketten dogurucaksın farkındamısın kontrol ne zaman sımdı
iyi fikir ama okumanında zararı olmaz canım
bende göğüs yokki walla süt olacak mı bilmiyorum sağ göğsüm hiç yok gibi 75 bile bol geliyor evde iç çamaşırsız dolaşıyorum walla büyük göğüslere karşı hayranlığım war walla
Pancuben hiç canını sıkam benim ablam da aynı senin gibiydi. hatta yeğen emdikçe dalga geçerdim ne buluyon o memelerde diye kötükedihüso şimdi beş yaşında bıraksan hala emecek. gözü memelerde yani... haa bir de hastanede örnek meme seçmişlerdi ablamınkileri :roflol:
ay benımde yaa umarım gelırben almadım ememezse bebek alırız canım
dogumdan sonra alışırıxDaha almadım.
Aslında doğumdan önce almak istiyorum, çünkü mutlaka bir şekilde ihtiyacım olacak.
Ama öğrendim ki, doğumdan sonra, süt gelince, deneyerek almak da mümkünmüş.
O yüzden kararsızım, şimdi mi alayım, doğum sonrasına mı bırakayım diye...
Ya emmezse bıdık, nasıl boşaltıcaz göğüsleri?
markayı belırleyıp eger gerekırse dogumdan sonra alınır
özledik bacım seni ses seda yok kimsede pazar hava kötü olmasaydı buluşacaktık ne güzellll
tabii ki.. okumuş bakıcı olcaz işte ne güzel...
Pancuben hiç canını sıkam benim ablam da aynı senin gibiydi. hatta yeğen emdikçe dalga geçerdim ne buluyon o memelerde diye kötükedihüso şimdi beş yaşında bıraksan hala emecek. gözü memelerde yani... haa bir de hastanede örnek meme seçmişlerdi ablamınkileri :roflol:
İnşallah sağlıklı şekilde sütlerimiz olsunda gerisi önemli değil
ne zaman bu cumartesımııher ctesi kontrole gidiyorum bu arada benim nstede sancılarım 1kere90ı 2.cide 100ü geçti delikafadulden
ben farkında değilim ya laylaylom geziyom hala
yaa ama kucuk goguste hıc seksı bdegıl benım bıraz buyudu limondu portakal oldu dogumdan sonra inş acayip fantazilerim var :asigim:
hava düzelsin görüşürüz inşallah canım sen de pek girmiyorsun işteyken daha çok giriyordun zemuszemus
ne zaman bu cumartesımıı
ayy suyun azaldıysa cat dıye sezeryana alabılırler bak dıkkat et
dayı kızına suyun azalmış demişler
oda drunu değiştirip suni sancıyla doğum yaptı
tesekkur ederızzz ınsallah sag salım kucaklarız yavrucuklarıkizlar ben 2009 mart annesiyim.. gecen sene bu zamanlarda bende safak sayiyordum..cok sükür simdi kuzum kollarimda.. rabbim sizleride tek avazda kurtarsin insallah..
nacizane tavsiyem.. bol bol yürüyüs yapin.. dus alin günlük..esinizle birlikde olun..dogumu kolaylastiriyor bunlar
simdi sizi okuyunca kendim geldim aklima..o tatli heycan.. o bilemze yolculuk.. ve o büyük kavusma.. unutlmaz bi an.. sizlerinde tadmaniza cok az kalmis..hadin bakalim
selamlar canlarım uyandım geldim kahwaltıya gidiorum yarım saate burdayım
bnde 38den itibaren her an doğuracakmışım gibi gelior
İnşallah sağlıklı şekilde sütlerimiz olsunda gerisi önemli değil
tabii ki canım önemli olan sütünün olması..
"Hamile kadının doğum izinlerini kullanmasına işverenin müdahale etmesi Yasal olarak mümkün değildir. Ancak doğumun erken gerçekleştiği durumlarda kullanılmayan doğum öncesi izin sürelerinin doğum sonrası izine ilave edilmesi olanaksızdır. Doğumun hesaplanan tarihten önce gerçekleşmesi nedeniyle kullanılmayan doğum öncesi izin süreleri yanacaktır. "
Kızlar internette bi yazı buldum gerçekliği ile ilgili araştırmalarım sürüyo
eğer gerçek ise ben 32. fatam dolunca izne ayrılırım hiç riske atamam valla gide revde güzel güzel dinlenirim
bu kesinlikle doğru tatlım ben o nedenle ayrılıyorum 32. haftada. doktorumun tavsiyesi de öyle...
ne zaman bu cumartesımıı
ayy suyun azaldıysa cat dıye sezeryana alabılırler bak dıkkat et
yaa ama kucuk goguste hıc seksı bdegıl benım bıraz buyudu limondu portakal oldu dogumdan sonra inş acayip fantazilerim var :asigim:
benimkiler oldum olası portakaldı. hiç matah gelmiyor bana küçük göğüs daha kibar duruyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?