- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.101
Selam fıstıklar bız de deldık hihoyyyt
vallahiii şimdikk seni aklımdan gecırmıştım
ayy kıyamam erisin tabi sizin için çok zor oluyo dışarda çalışanlarada çok zor oluyo,Beknurcum 32+0'da ayrılabiliyormuşsun, rapru yazan doktor öyle demişti bana.
Asinazcım, inşallah görebilirsin bu hafta minik kızını :)
Eftel, erisin karlar, işe gelemiyorum, yuvarlanıp gidicem valla bi virajda :)
hoş geldin cnm ..Selam fıstıklar bız de deldık hihoyyyt
hadi bakalım tadını çıkar ev hanımlığının..
ya ben 32.haftam 2 şubat haftaya salı başlıyo..Peki işyerinden ayrılırken o haftayı çalışıp doldurup mu ayrılmam lazım yoksa zınk diye 2 şubatta ayrılabilirmiyim??
canım bi yerde okumuştum sütün olması göğsün büyüklüğü ve küçüklüğü işe alakalı değil
banane meşgule al ozaman kendini ne beni bağırtıyom ben hamileyim heralde:)ne meywe suyusu be aminyon sıwımız bu dönem fazla olduğundan onu yutuyor yawruşlar o da hıçkırtıyo hem de ciğerleri gelişio iştesalakcinni
burdamı yatıyom nan kahwaltı ediodum arkada ofisteydik heralde
waww kız bebiş doğuma hazır kıwama gelmiş maşallah nasıl baktın öyle süper be kilosu:lepi:maşallah
:)) gülencim maşalla takibin çok iyi aklinialirimsmile
başka işi yokki onun anca burayı takip ediyo:))
hasretle kapısan sendın dımı dedıkı ben onu pendık ormanlarındakı köpeklere ısırtırcam dotunu :sm_cool:
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 36.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
kızlar şu sayfanın en altındaki karikatürlere baksanıza...bir an için kendimi gördüm orda :)))))))))))
aynen bende kasıoklarda hıssedıyorum canım üzülme ama hıckırması ıyı bıseyben çayıda şekersiz içiyorum canımcım 3 yıl oldu şekeri bırakalı
benimde elime geliyo hatta dışarıdan bile görünüyo bide oğluşum doğum pozisyonunda olduğu için kasıklarımda hissediyorum o rahatsız oluyor diye çok üzülüyorum bunu kaçıncı yazışım bilmiyorum Allah başka dert vermesin kızlar hiçbirimize :Saruboceq:
SELKİE biz dün bir soru sorduk kimse cevaplayamadı sen tecrübeli olduğun için cevap verebilirsin belki.doğum sancıları başladığında bebek hareket ediyor mu yoksa hareketleri kesiliyor mu???
kaydirigubbakcemile3
ben de onun dötünü kurtköydeki kurtla vercem parçalasınlarsırnaşık şey
canım şimdi sana desem hareket ediyordu yada etmiyordu yalan olur...çünkü o kadar sancım kuvvetliydiki bebeği hissedemiyordum...sadece baçak aramdaki başını hissediyordum...
aynen bende kasıoklarda hıssedıyorum canım üzülme ama hıckırması ıyı bısey
benıde rahatsız edıyo kasıgınmda hıssetmem :1ninca:
yengem aradı dedımya dogunm yapcak 13 subatta
ecrın - ceylin-esila dedi
esila guzel dedım kurandada gecıyomuş degısık dımı
canım şimdi sana desem hareket ediyordu yada etmiyordu yalan olur...çünkü o kadar sancım kuvvetliydiki bebeği hissedemiyordum...sadece baçak aramdaki başını hissediyordum...
kaydirigubbakcemile3
ben de onun dötünü kurtköydeki kurtla vercem parçalasınlarsırnaşık şey
ayyyy heyecenlandım ve korktum.
yaw harbi sizin gibi ew karularu yatmaktan beyin mıncıklanması geçiriosunuz kesinsalakcinni uleyn benim jeniffer lopez kalçalarımı kıskanmaktan wazgeçün artık biri köpeğe biri kurta yediriomşmafoldumben benim ancak nehir yada gülay yerdelikafaduldennaniknanik
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?