2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy kıyamam erisin tabi sizin için çok zor oluyo dışarda çalışanlarada çok zor oluyo,
ben eve hapsoldum zaten biryere çıkamadım..
Selam fıstıklar bız de deldık hihoyyyt
hoş geldin cnm ..

SELKıE biz dün bir soru sorduk kimse cevaplayamadı sen tecrübeli olduğun için cevap verebilirsin belki.doğum sancıları başladığında bebek hareket ediyor mu yoksa hareketleri kesiliyor mu???

aynen bende kasıoklarda hıssedıyorum canım üzülme ama hıckırması ıyı bısey
benıde rahatsız edıyo kasıgınmda hıssetmem :1ninca:

yengem aradı dedımya dogunm yapcak 13 subatta
ecrın - ceylin-esila dedi
esila guzel dedım kurandada gecıyomuş degısık dımı

SELKİE biz dün bir soru sorduk kimse cevaplayamadı sen tecrübeli olduğun için cevap verebilirsin belki.doğum sancıları başladığında bebek hareket ediyor mu yoksa hareketleri kesiliyor mu???

canım şimdi sana desem hareket ediyordu yada etmiyordu yalan olur...çünkü o kadar sancım kuvvetliydiki bebeği hissedemiyordum...sadece baçak aramdaki başını hissediyordum...

evet esila güzel bencede..ceylinde güzel ama çok kişi koyuyor artık o ismi....

kaydirigubbakcemile3
ben de onun dötünü kurtköydeki kurtla vercem parçalasınlarsırnaşık şey

yaw harbi sizin gibi ew karularu yatmaktan beyin mıncıklanması geçiriosunuz kesinsalakcinni uleyn benim jeniffer lopez kalçalarımı kıskanmaktan wazgeçün artık biri köpeğe biri kurta yediriomşmafoldumben benim sexüüüüü totoşumu ancak nehir yada gülay yerdelikafaduldennaniknanik

Son düzenleme:

delikafaduldendelikafaduldenlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…