2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı canım yaa başka bi sorun olmasında buna da şükür Rabbime binlerce şükür zaten hep böyle diyorum neler neler var bende saff gibi neyi dert ediyorumalsanaalsanasmile

sağol canım verdiğin bilgiler için sende güle güle büyüt bebeğiniopuyorumnanaktan

kızlar sorucam da hep unutuyorum benim her sabah burnum kanıyor hanii öyle çok aşırı değil ama her sabah kanıyor gün içinde de bazen oluyo sizede oldumu hiç??

başka işi yokki onun anca burayı takip ediyo:))
bencede :roflol: lülülülülülü
çok teşekkür ederiz a.s.
delikafadulden delikafadulden

Uykum war bnm ya 12 bucukta da kalktım uyuya uyuya sısıyorum bı uyanıyorum balon gıbım olmusum bu uyku sorunu bebek oluncada surecek mı ya offffff akannehir

merhaba kızlar amanın forum çoşmuş yine.
YAZ34 FAZLA EV ıŞı YAPAM DıKKAT ET CANIM YALANCI MALANCI ŞAKAYA GELMEZ.
EYLÜL-CE maşallah bebişine demek sezeryan olcen ozaman 4 haftan kalmış.
ANNESıNıNKUZUSU VE CEREZ allah bağışlasın bebişlerinizi allah analı babalı büyütsün.
HASRET NETTıN EV ıŞıNı?

Umarım bu sefer kolay ve seni üzmeyen, geçmişte yaşadıklarını unutturan bir doğum yaşarsın, sağlıcakla bebeğini kucaklarsın..

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz, güle güle büyüt bebeğini..

mrb annişler napıyonuz

Canım, bilgilerini ver sana cetvel yapalım, son adet tarihini yaz mesela, unutmadım bak :))

SELKİE biz dün bir soru sorduk kimse cevaplayamadı sen tecrübeli olduğun için cevap verebilirsin belki.doğum sancıları başladığında bebek hareket ediyor mu yoksa hareketleri kesiliyor mu???

arkadaşlar normal doğum yapan biri olarak şöyle diyim.gerçek doğum başladığında bebek zaten kanala girdiği için hareket edemiyor ve doğal olarakta hissetmiyorsunuz hareketleri..sancılar artınca tek düşündüğünüz sancının biran önce geçmesi oluyor..yalnız bebeğin kanalda ilerlediğini hissedebiliyorsunuz karın iice aşağıya iniyor kasıklara kadar düşüyor ..ben sancıları çekerken yani sıklaştığında ayağa kalkamadım gezemedim yatarken hissettim.ama ben sancıları kasıklardan çektim..eğer ağrıyı belden çekersen o zaman gezebiliyormuşsun..ben ağrısız hastaneye gittim 40+6 da vede suni sancısız epudiralsiz bir doğum yaptım..sabah 10 da başladı azar azar ağrılar akşam 5 te doğum yaptım..asıl ağrıyı 2 yada 3 saat çektim..buda kişiden kişiye değişiyor..Allah hepinize kolay doğum nasip ettrisn..yalnız şunuda diyim gözünüz korkmasın bu dediklerimden bebeğinizi kucağınıza aldığınızda tüm ağrılar anında unutuluyor..

kızlar sorucam da hep unutuyorum benim her sabah burnum kanıyor hanii öyle çok aşırı değil ama her sabah kanıyor gün içinde de bazen oluyo sizede oldumu hiç??

cnm benimde akşam burnumdan kan fışkırdı,eşimde korktu
baya bi kanadı bende anlamadım durduk yere neden olduki?

gülencik minderlerim leopalrlı değil bi kere dalmaçyalı hiç di,kkatli değilsin
ayrıca o yatak odasını kocam babasının ewinden getirmedi, onun babası en fazla dükkanda ofiste uyur dahada ötesine gidemez cnm heleki anası dükkanıma bile giremez.

sağol canım yok bişey yapmıyorum zaten haftada bir-iki kere süpür sil okadar.bütün gün sizleyim hava çok berbat yürüyüş bile yapamıyorum.

Benim burnum sabah-akşam kanıyor ve aylardır böyle, aşırıya kaçmadığı sürece sorun yok dedi doktorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…