- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.141
aynen bende kasıoklarda hıssedıyorum canım üzülme ama hıckırması ıyı bısey
benıde rahatsız edıyo kasıgınmda hıssetmem :1ninca:
yengem aradı dedımya dogunm yapcak 13 subatta
ecrın - ceylin-esila dedi
esila guzel dedım kurandada gecıyomuş degısık dımı
hanımlar 2009 mart annesiyim, bakalım geçen sene bu zamanlar ne durumdaydık derken sorunuzla karşılaştım, benimki de ilk doğumumdu, o yüzden böyle sorular benimde kafamda dolanır dururdu eyvahedigeldismile
doğuma yakın dönemde bebek hareketleri yavaşlıyor, eskiye oranla çok daha sınırlı hareketler yapabiliyor bebişiniz. ama tamamen hareketsiz kalması gibi bir durum hatırlamıyorum.
sancı günümde ise, bebek hareketinden daha çok, bel ağrısı birde sürekli tuvaletim geldi hissi mi hatırlıyorum. bir önceki gece belimin yanlarında karıncalanma gibi bir ağrı olmuştu, annemle sohbet ederken yatağa yan uzanmıştım ve bir süre sonra ağrı yüzünden şeklimi değiştirdim, annem farkedince -bana söylememişti ama- o gece doğumu beklemiş. Sabah gayet dinç uyanınca bozulmuştu kaydirigubbakcemile3
ama aynı gün bel ağrısı ve dediğim o tuvalet hissi başladı saat 13 sularında. 16:30 gibi doktordaydım :teytey:
çok düşünmeyin, herşey güzel olacak diye kendinizi motive edin, ve de içinizden ıkınma hallerinizi hayal edin. Ikınma işini kotarırsanız çok rahat edersiniz inanın.
bu arada bir arkadaş bebişinin kasıkları arasında sıkıştığını ve onun için üzüldüğünü söylemiş. tatlım, bebeğinin kafasının kasıklarına iyice yerleştiği bu haftalarda adına üzülünmesi gereken tek kişi sensin kaydirigubbakcemile3 inan bana onun keyfi yerinde
sağlıcakla kalın, bebişlerinize iyi bakın..olumunekankayizsmile
hadi lan bedawa buldun kızı sor tabii git doktorunu ara senle uğraşamayıssss:dilcikar:
bencede :roflol: lülülülülülübaşka işi yokki onun anca burayı takip ediyo:))
çok teşekkür ederiz a.s.hanımlar 2009 mart annesiyim, bakalım geçen sene bu zamanlar ne durumdaydık derken sorunuzla karşılaştım, benimki de ilk doğumumdu, o yüzden böyle sorular benimde kafamda dolanır dururdu eyvahedigeldismile
doğuma yakın dönemde bebek hareketleri yavaşlıyor, eskiye oranla çok daha sınırlı hareketler yapabiliyor bebişiniz. ama tamamen hareketsiz kalması gibi bir durum hatırlamıyorum.
sancı günümde ise, bebek hareketinden daha çok, bel ağrısı birde sürekli tuvaletim geldi hissi mi hatırlıyorum. bir önceki gece belimin yanlarında karıncalanma gibi bir ağrı olmuştu, annemle sohbet ederken yatağa yan uzanmıştım ve bir süre sonra ağrı yüzünden şeklimi değiştirdim, annem farkedince -bana söylememişti ama- o gece doğumu beklemiş. Sabah gayet dinç uyanınca bozulmuştu kaydirigubbakcemile3
ama aynı gün bel ağrısı ve dediğim o tuvalet hissi başladı saat 13 sularında. 16:30 gibi doktordaydım :teytey:
çok düşünmeyin, herşey güzel olacak diye kendinizi motive edin, ve de içinizden ıkınma hallerinizi hayal edin. Ikınma işini kotarırsanız çok rahat edersiniz inanın.
bu arada bir arkadaş bebişinin kasıkları arasında sıkıştığını ve onun için üzüldüğünü söylemiş. tatlım, bebeğinin kafasının kasıklarına iyice yerleştiği bu haftalarda adına üzülünmesi gereken tek kişi sensin kaydirigubbakcemile3 inan bana onun keyfi yerinde
delikafadulden delikafaduldenhaa bak aklıma negeldi
hasret dün gaynana bi çekyat atarsın demiştim ya
gerek yog kuzum cengiz yatak odasında babasıyla uyur yazık onlar erkek dinlenmleri gerek
gaynanan turunju koltukta snein kızla uyur sende yerde leoparlı minderlerde uyursun dogumdan sonra bak demokrosilerde careler tükenmez sositososito
Simenay teşekkür ederim ya ben ilk bebeğimi kaybettğimde normal dogum yaptırmıslardı simdi tekrar anlatıp kımsenın moralini bozmayayım ama ddoktor hatasından dolayı hayatım tehlikeye girmişti.4 saatlik bir ameliyata girmiştim salak doktor yuzunden o yuzden korkularım var bu doktorumda anlayısla karsıladı suyunda gelse sancında baslasa alırım ben seni sezeryane dedi.Evet aynen benimde eklem yerlerim.
hanımlar 2009 mart annesiyim, bakalım geçen sene bu zamanlar ne durumdaydık derken sorunuzla karşılaştım, benimki de ilk doğumumdu, o yüzden böyle sorular benimde kafamda dolanır dururdu eyvahedigeldismile
mrb annişler napıyonuz
SELKİE biz dün bir soru sorduk kimse cevaplayamadı sen tecrübeli olduğun için cevap verebilirsin belki.doğum sancıları başladığında bebek hareket ediyor mu yoksa hareketleri kesiliyor mu???
kızlar sorucam da hep unutuyorum benim her sabah burnum kanıyor hanii öyle çok aşırı değil ama her sabah kanıyor gün içinde de bazen oluyo sizede oldumu hiç??
merhaba kızlar amanın forum çoşmuş yine.
YAZ34 FAZLA EV İŞİ YAPAM DİKKAT ET CANIM YALANCI MALANCI ŞAKAYA GELMEZ.
EYLÜL-CE maşallah bebişine demek sezeryan olcen ozaman 4 haftan kalmış.
ANNESİNİNKUZUSU VE CEREZ allah bağışlasın bebişlerinizi allah analı babalı büyütsün.
HASRET NETTİN EV İŞİNİ?
kızlar sorucam da hep unutuyorum benim her sabah burnum kanıyor hanii öyle çok aşırı değil ama her sabah kanıyor gün içinde de bazen oluyo sizede oldumu hiç??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?