- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.161
gülencik minderlerim leopalrlı değil bi kere dalmaçyalı hiç di,kkatli değilsin
ayrıca o yatak odasını kocam babasının ewinden getirmedi, onun babası en fazla dükkanda ofiste uyur dahada ötesine gidemez cnm heleki anası dükkanıma bile giremez.
kızlar sorucam da hep unutuyorum benim her sabah burnum kanıyor hanii öyle çok aşırı değil ama her sabah kanıyor gün içinde de bazen oluyo sizede oldumu hiç??
Ne ıslıyorum kı canım
Umarım bu sefer kolay ve seni üzmeyen, geçmişte yaşadıklarını unutturan bir doğum yaşarsın, sağlıcakla bebeğini kucaklarsın..
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz, güle güle büyüt bebeğini..
Canım, bilgilerini ver sana cetvel yapalım, son adet tarihini yaz mesela, unutmadım bak :))
kısacık ömrünü...kötükedihüso herşey bir film şeridi gibi geçip gidior gözlerinin önündeeeeeennkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
amin sağol ayshınce verdiğin bilgiler için.sağlıkla,analı babalı büyüt inşaallah sende kızını.arkadaşlar normal doğum yapan biri olarak şöyle diyim.gerçek doğum başladığında bebek zaten kanala girdiği için hareket edemiyor ve doğal olarakta hissetmiyorsunuz hareketleri..sancılar artınca tek düşündüğünüz sancının biran önce geçmesi oluyor..yalnız bebeğin kanalda ilerlediğini hissedebiliyorsunuz karın iice aşağıya iniyor kasıklara kadar düşüyor ..ben sancıları çekerken yani sıklaştığında ayağa kalkamadım gezemedim yatarken hissettim.ama ben sancıları kasıklardan çektim..eğer ağrıyı belden çekersen o zaman gezebiliyormuşsun..ben ağrısız hastaneye gittim 40+6 da vede suni sancısız epudiralsiz bir doğum yaptım..sabah 10 da başladı azar azar ağrılar akşam 5 te doğum yaptım..asıl ağrıyı 2 yada 3 saat çektim..buda kişiden kişiye değişiyor..Allah hepinize kolay doğum nasip ettrisn..yalnız şunuda diyim gözünüz korkmasın bu dediklerimden bebeğinizi kucağınıza aldığınızda tüm ağrılar anında unutuluyor..
cnm benimde akşam burnumdan kan fışkırdı,eşimde korktu
baya bi kanadı bende anlamadım durduk yere neden olduki?
Benim burnum sabah-akşam kanıyor ve aylardır böyle, aşırıya kaçmadığı sürece sorun yok dedi doktorum..
gülencik minderlerim leopalrlı değil bi kere dalmaçyalı hiç di,kkatli değilsin
ayrıca o yatak odasını kocam babasının ewinden getirmedi, onun babası en fazla dükkanda ofiste uyur dahada ötesine gidemez cnm heleki anası dükkanıma bile giremez.
ay hakketten ya nası leopar dedıyysenn artıkınn fisfisfis gıdelim gaffur kızdı bişe hatunSexi sempazem sizin olay ne oldu esın hıc konu actı mı
kısacık ömrünü...kötükedihüso herşey bir film şeridi gibi geçip gidior gözlerinin önündeeeeeennkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
ay hakketten ya nası leopar dedıyysenn artıkınn fisfisfis gıdelim gaffur kızdı bişe hatun
foxmu ızlıyosunn dıyorumm
Kuzum sen cok uyuyunca baya streslı oluyon ha az uyu sen tamam mı kız
anladım kızlar demkki olağan birşey eftelcim seninki birden boşaldı sanırım benim azar azar oluyor kan sayımız arttığı için olabilir sanırım
ben biraz uzanayım kızlar bugün yemek de yapmıycam dün çok yorulunca eşim yemek yapma ben dışarıdan hallederim dedi sağolsun fırsat bu fırsat ben yatayım belim sırtım ve kasklarım ağrıyor sizde çok coşmayın hee sonra yetişemiyorummsalakcinni
dün aksam zaten bi arkadas karnıma kocaman bır sılah dayadı oldurecekktıı benıı
eyvahedigeldismile
baga dedi dimi gidelim canımızı kurtaralımmm anaammmm :1ninca:
Benimde bi sorum var öyleyse
kasıklarda oynuyor neredeysebebek normalmi birde hareket ettikce tuvalete gitme şhtiyacı duyuyorum ve canım acıyor bebeğin kafasıda asada ve erken dogum riskim var 10 gün önce sancılandım bi gecede hastanede yattım şimdi ara ara sancı oluyor
selkie bu nişan ne oluyo hala anlamış deilim..
tatlım erken doğum riskin varsa çok dikkatli olmalısın tabi. mümkün mertebe uzanmaya çalış. bebişin kasıklarında da oynayabilir. dediğim gibi hareketsiz olarak hissettiğimi hiç hatırlamıyorum. yavaş da olsa hareket etmeye devam ediyorlar.
hanımımın doğum gününde, saat 13 den sonra tuvalete her 5 dakkada bir giderken, son silindiğinde kanlı sümüksü bir akıntı gelmişti. rahim ağzını koruyan tıkaç bozuluyor yani. nişan dedikleri bu.
tatlım erken doğum riskin varsa çok dikkatli olmalısın tabi. mümkün mertebe uzanmaya çalış. bebişin kasıklarında da oynayabilir. dediğim gibi hareketsiz olarak hissettiğimi hiç hatırlamıyorum. yavaş da olsa hareket etmeye devam ediyorlar.
hanımımın doğum gününde, saat 13 den sonra tuvalete her 5 dakkada bir giderken, son silindiğinde kanlı sümüksü bir akıntı gelmişti. rahim ağzını koruyan tıkaç bozuluyor yani. nişan dedikleri bu.
ya benımde aklıma geldı ben acmak pek istemedım ama dun acan olmayınca actım ben ben dogum yaparsam erkenden bı sarkadas devrealır aslında hepimiz dpgunm yapcaz işte oyle oyle aktarırız ben hasrete telefon numaramı vercem onunda alcam haberdar olursunuz bendenburada GÜLEN topiğimizi açmış eline sağlık ve hepimize hayırlı uğurlu olsun.
Ama o doğumu erken yapcek ondan sonra listeyi HİJYENİMMİ yapcek.
Ben bazen şubat annelerine bakıyorum hepsi doğan bebişlerin fotolarının konmamasından şikayetçi ocak annelerinkiyle avunuyoruz diyolar.Bizde doğuran fırsat buldumu bebişinin fotosunuda koysun merak ediyoruz yaaa.
Kım kız alla alla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?