2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sexi sempazem sizin olay ne oldu esın hıc konu actı mı

kızlar sorucam da hep unutuyorum benim her sabah burnum kanıyor hanii öyle çok aşırı değil ama her sabah kanıyor gün içinde de bazen oluyo sizede oldumu hiç??

Kujum sabahları burnum kupkuru kalkıyorum ben.
Sonra temizlemeye çalışınca az az kanıyor.
Gün içinde de oluyor ama korkulacak kadar değil.

yeyim ben senin bebişini 23 haziran

amin sağol ayshınce verdiğin bilgiler için.sağlıkla,analı babalı büyüt inşaallah sende kızını.

cnm benimde akşam burnumdan kan fışkırdı,eşimde korktu
baya bi kanadı bende anlamadım durduk yere neden olduki?

Benim burnum sabah-akşam kanıyor ve aylardır böyle, aşırıya kaçmadığı sürece sorun yok dedi doktorum..

anladım kızlar demkki olağan birşey eftelcim seninki birden boşaldı sanırım benim azar azar oluyor kan sayımız arttığı için olabilir sanırım

ben biraz uzanayım kızlar bugün yemek de yapmıycam dün çok yorulunca eşim yemek yapma ben dışarıdan hallederim dedi sağolsun fırsat bu fırsat ben yatayım belim sırtım ve kasklarım ağrıyor sizde çok coşmayın hee sonra yetişemiyorummsalakcinni

Sexi sempazem sizin olay ne oldu esın hıc konu actı mı
ay hakketten ya nası leopar dedıyysenn artıkınn fisfisfis gıdelim gaffur kızdı bişe hatun

foxmu ızlıyosunn dıyorumm

burada GÜLEN topiğimizi açmış eline sağlık ve hepimize hayırlı uğurlu olsun.
Ama o doğumu erken yapcek ondan sonra listeyi HıJYENıMMı yapcek.
Ben bazen şubat annelerine bakıyorum hepsi doğan bebişlerin fotolarının konmamasından şikayetçi ocak annelerinkiyle avunuyoruz diyolar.Bizde doğuran fırsat buldumu bebişinin fotosunuda koysun merak ediyoruz yaaa.

Kuzum sen cok uyuyunca baya streslı oluyon ha az uyu sen tamam mı kız

dün aksam zaten bi arkadas karnıma kocaman bır sılah dayadı oldurecekktıı benıı

eyvahedigeldismile

baga dedi dimi gidelim canımızı kurtaralımmm anaammmm :1ninca:

olabilir cnm, saglık ocagı kanın yetrince iyi demişti bana,
çok birikti artık bir yerden fışkırması gerekiyodu..fışkırdı:))
yat dinlen cnm bende yemek yapmıyacam yemegim var
biraz sonra bende uzanırım sandalye üzerinde kalçam agrıyo çok oturunca..

tatlım erken doğum riskin varsa çok dikkatli olmalısın tabi. mümkün mertebe uzanmaya çalış. bebişin kasıklarında da oynayabilir. dediğim gibi hareketsiz olarak hissettiğimi hiç hatırlamıyorum. yavaş da olsa hareket etmeye devam ediyorlar.

selkie bu nişan ne oluyo hala anlamış deilim..

hanımımın doğum gününde, saat 13 den sonra tuvalete her 5 dakkada bir giderken, son silindiğinde kanlı sümüksü bir akıntı gelmişti. rahim ağzını koruyan tıkaç bozuluyor yani. nişan dedikleri bu.

Benımde merak ettıgım neden buna nısan demısler ya gercekten neden baska bısı dememısler doktora gıdım ılk bunu sorucam acaba bana bısı dermı fisfisfis

bilgiler için tşler, ama hanımınınmı anlamadım?

ya benımde aklıma geldı ben acmak pek istemedım ama dun acan olmayınca actım ben ben dogum yaparsam erkenden bı sarkadas devrealır aslında hepimiz dpgunm yapcaz işte oyle oyle aktarırız ben hasrete telefon numaramı vercem onunda alcam haberdar olursunuz benden
subat annelrı koymuyormuşmu resim

Kım kız alla alla

rüyamda kız kocaman tüfek gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…