- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.181
Sexi sempazem sizin olay ne oldu esın hıc konu actı mı
merhaba kızlar amanın forum çoşmuş yine.
YAZ34 FAZLA EV İŞİ YAPAM DİKKAT ET CANIM YALANCI MALANCI ŞAKAYA GELMEZ.
EYLÜL-CE maşallah bebişine demek sezeryan olcen ozaman 4 haftan kalmış.
ANNESİNİNKUZUSU VE CEREZ allah bağışlasın bebişlerinizi allah analı babalı büyütsün.
HASRET NETTİN EV İŞİNİ?
yeyim ben senin bebişini 23 haziran
yok cnm açmadı bana ew bak dedi netten falan bende baktım öyle 2 tana buldum aklıma yatan birini ben çok beğendim ama bahçesi küçük die koca beğenmedi, diğerinide kocam beğendi 75m2 bahçesi war süper, ama yatak odası we çocuk odası küçük
dün kaynanam aradı kocasını istedi bnde kısa cewaplarla kapattım teli ama bi görseniz canım cicimler hawada uçuşuyodu ben yüz wermedim tabiki:umursamaz:
kayınpederde ew konusu açınca belli edicem istemediğimi kesicek sesini böylece
yok cnm açmadı bana ew bak dedi netten falan bende baktım öyle 2 tana buldum aklıma yatan birini ben çok beğendim ama bahçesi küçük die koca beğenmedi, diğerinide kocam beğendi 75m2 bahçesi war süper, ama yatak odası we çocuk odası küçük
dün kaynanam aradı kocasını istedi bnde kısa cewaplarla kapattım teli ama bi görseniz canım cicimler hawada uçuşuyodu ben yüz wermedim tabiki:umursamaz:
kaynananın haberı varmı bu ev işinden yalakalıkmı yapıyo acabbahttp://lbdf.lilypie.com/uW9ep2.png
Bu linki kopyala ve profilindeki, kilo-doğum-yaş takip çizelgesi yazan yere yapıştır.
bilgiler için tşler, ama hanımınınmı anlamadım?
rüyamda kız kocaman tüfek gibiydi
benim hanımım; mart kuzum azram :asigim:
Amin canım teşekkür ederim.Aslında korkmuyorum ben...
Sadece hiç bilmediğim birşeyi yaşayacak olmanın verdiği bir şaşkınlık var.
Korku değil...
Tuhaf mıyım ne :)
Bilgiler için çok teşekkürler, çok faydalı oldu...
Bebeğini sağlıkla büyütmeni dilerim...
EYLÜLCE, Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, eski kötü şeyleri unuttursun yavrun inşallah...
Maşallah gülay senin oğlusunadazarife gıız seninki zayıfsa beninki sıska herhalde benimki 33 artı 6 da 2420 gr cıktı
Teşekkür ederim canım evet az kaldı artıkınmerhaba kızlar amanın forum çoşmuş yine.
YAZ34 FAZLA EV İŞİ YAPAM DİKKAT ET CANIM YALANCI MALANCI ŞAKAYA GELMEZ.
EYLÜL-CE maşallah bebişine demek sezeryan olcen ozaman 4 haftan kalmış.
ANNESİNİNKUZUSU VE CEREZ allah bağışlasın bebişlerinizi allah analı babalı büyütsün.
HASRET NETTİN EV İŞİNİ?
Simenay teşekkür ederim canım amin inşallah.Rabbim hepimize sağ salim sağlıklı dogum yapmayı miniklermizi kucagımıza almayı nasip etsin.Umarım bu sefer kolay ve seni üzmeyen, geçmişte yaşadıklarını unutturan bir doğum yaşarsın, sağlıcakla bebeğini kucaklarsın..
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz, güle güle büyüt bebeğini..
Canım, bilgilerini ver sana cetvel yapalım, son adet tarihini yaz mesela, unutmadım bak :))
selam geveze annecikler, ne güzel kaynatmışsınız yine...
benim iyiden iyiye canım sıkılmaya başladı.. her taraf kar buz dışarı da çıkamıyorum. annemi kitapçıya gönderdim "Mahkum Prenses" yokmuş. Alacakaranlığı aldırdım. inşallah güzeldir. şöyle sırf okumuş olmak için kitap okumak istiyorum sırf eğlencesine.
komşum da yok. keşke gidip gelcek birileri olsaydı. hadi kızlar biriniz bizim apartmana taşının ya salakcinni
her ctesi kontrole gidiyorum bu arada benim nstede sancılarım 1kere90ı 2.cide 100ü geçti delikafadulden
ben farkında değilim ya laylaylom geziyom hala
Alacakaranlığı almışken, serisini alsaydın keşke.... Çok akıcı..
cerenora , bende şuan da ipek ongunun bir genc kızın gizli günlüğünü okuyorum o bitince napcam bakalım okunmadık kitap kalmadıı
buarda karlar eriyor balkondaki karlar eridi gititi bizim
cumaya dışarı cıkabilirsin kanımca
http://lbdf.lilypie.com/uW9ep2.png
Bu linki kopyala ve profilindeki, kilo-doğum-yaş takip çizelgesi yazan yere yapıştır.
Allaaaah! hadi hayırlısı! olumunekankayizsmile
ben hep kendimi sana gore ayarlıyordum, heyecanlandım simdi
Alacakaranlığı almışken, serisini alsaydın keşke.... Çok akıcı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?