2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sexi sempazem sizin olay ne oldu esın hıc konu actı mı

yok cnm açmadı bana ew bak dedi netten falan bende baktım öyle 2 tana buldum aklıma yatan birini ben çok beğendim ama bahçesi küçük die koca beğenmedi, diğerinide kocam beğendi 75m2 bahçesi war süper, ama yatak odası we çocuk odası küçük
dün kaynanam aradı kocasını istedi bnde kısa cewaplarla kapattım teli ama bi görseniz canım cicimler hawada uçuşuyodu ben yüz wermedim tabiki:umursamaz:
kayınpederde ew konusu açınca belli edicem istemediğimi kesicek sesini böylece

Canım ınsallah gonlunce olur hersey bı sorun olmaz hamılesın we stresıde kaldıramazsın bebek bıle olsa eskısı gıbı olmaz dualarım senınle sıkma canını hersey olucana warır :Saruboceq::Saruboceq:

http://lbdf.lilypie.com/uW9ep2.png

Bu linki kopyala ve profilindeki, kilo-doğum-yaş takip çizelgesi yazan yere yapıştır.
kaynananın haberı varmı bu ev işinden yalakalıkmı yapıyo acabba

istikbalde halı varmı
reklamlarda cok guzel halı gordum

allah gönlüne göre versin canım ya umarım bebiş kısmetiyle gelirde herşey gönlünce olur açık olman güzel rahatsızlığını belirtki seni anlasınlar.

eline sağlık gülencim iyi etmişin topiği açmakla.Ya koymamışlar herhelde foto en son girdiğimde aralarında konuşuyolardı sanırım doğuran bebişle meşkul oluyo ee malum bebeğe bakmak zor bide gelen giden cabası bizde öyle olucaz.

ist,ikbalin koltuk reklamındaharika bi halı vardı mavli deco halıya baktım netten yok öyle bi halı of aman

bkıslar bende cıkıyorum egenin odasını toplucam :) yaramaz da şimdiden dagıtmış

selam geveze annecikler, ne güzel kaynatmışsınız yine...
benim iyiden iyiye canım sıkılmaya başladı.. her taraf kar buz dışarı da çıkamıyorum. annemi kitapçıya gönderdim "Mahkum Prenses" yokmuş. Alacakaranlığı aldırdım. inşallah güzeldir. şöyle sırf okumuş olmak için kitap okumak istiyorum sırf eğlencesine.

komşum da yok. keşke gidip gelcek birileri olsaydı. hadi kızlar biriniz bizim apartmana taşının ya salakcinni

Amin canım teşekkür ederim.
zarife gıız seninki zayıfsa beninki sıska herhalde benimki 33 artı 6 da 2420 gr cıktı
Maşallah gülay senin oğlusunada

Teşekkür ederim canım evet az kaldı artıkın
Simenay teşekkür ederim canım amin inşallah.Rabbim hepimize sağ salim sağlıklı dogum yapmayı miniklermizi kucagımıza almayı nasip etsin.

Alacakaranlığı almışken, serisini alsaydın keşke.... Çok akıcı..

cerenora , bende şuan da ipek ongunun bir genc kızın gizli günlüğünü okuyorum o bitince napcam bakalım okunmadık kitap kalmadıı
buarda karlar eriyor balkondaki karlar eridi gititi bizim
cumaya dışarı cıkabilirsin kanımca

Aslında Sinpac vampirler falan hiç bana göre değil. korkağın tekiyimdir ben :1shok:. bakalım korkmazsam alarım seriyi de. aslında ben Boleyn Kızı'nın serisinden çok hoşlanmıştım. ama yokmuş. son 3 kitabı kaldı okumadığım.

burada da karlar erimeye başladı. akşamları dona çekmezse çıkabilirim sanırım.

Ben onları okuyalı baya oldu ama serisi baya uzamış sonradan gördüğüme göre. sen hangi kitabını okuyorsun şimdi Gülencim?

Allaaaah! hadi hayırlısı! olumunekankayizsmile
ben hep kendimi sana gore ayarlıyordum, heyecanlandım simdi

Aaa senin de çok az kalmış canım yaaa...
Heyecanlanabilirsin bence de, münasiptir :)

Ben fosur fosur uyuyorum akşamları koltukta, kitap falan okuyamıyorum.
Umudum 5 Şubat'tan sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…