- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.201
Realage : Sağlık Haberleri : Hayata İlk Bakışın Fotoğrafları
slm kızlar sunlara bı bakın ya ne kadar tatlılar senağlama senağlama
kız duymaz olurmu kocası anında yetiştirmiştir dün adam kederinden dükkanda duramadı wurdu bütün gün kendini yollara karısıda dünden beri 3 kere aradı kocasını soruyo ateş bastı fena halde yoksa adam 20 gündür burda nie aramıyodu!! şerefsizler daha çok tutuşacaksınız sizkaynananın haberı varmı bu ev işinden yalakalıkmı yapıyo acabba
istikbalde halı varmı
reklamlarda cok guzel halı gordum
inşallah canım yaa allah sesini duysun kızım uğurum olsun kurtarsın bunlardan beni dilerimallah gönlüne göre versin canım ya umarım bebiş kısmetiyle gelirde herşey gönlünce olur açık olman güzel rahatsızlığını belirtki seni anlasınlar.
şimdi hallediyom canım
anladım canım saolAsinaz, hoşgeldin, iyi olmanıza sevindim..
Beknurcum, ben zınk diye ayrıldım 32. haftamda, çalışmana gerek yok o haftayı..
saol canım hıhı sordum onların ciğerleri gelişmesi için iyiymiş kendilerini dış dünyaya hazırlıolarmışşş
Beknurcum benim de perşembe doluyor 32. haftam, ama haftayı tamamlıcam tabi
Yani sana kalmış ister 2 şubat ister 5 şubat a.s
Bu arada geçen dr a giderken sorularınız var mı demiştin, ben de hıçkırık olayını sormuştum, sorabildin mi doktora??
Bir de memnun kalmadın sanırım oradan, noldu ben kaçırdım o kısmını?
süpersin gülencimmm :)beknur kendı dr gıdınce karar vercekmış kordon dolsnmış boynuna kuzucun dr sezeryan demısyı galba tsm net hatırlamıyorum
Beknurcum 32+0'da ayrılabiliyormuşsun, rapru yazan doktor öyle demişti bana.
Asinazcım, inşallah görebilirsin bu hafta minik kızını :)
Eftel, erisin karlar, işe gelemiyorum, yuvarlanıp gidicem valla bi virajda :)
saol canikom...
kızlar bu arada bi araştırma yaptım siz biliyomuydunuz??
eğer diyelim 32 haftada istirahate ayrılıp doğum yaptın o doğum çncesi dedikleri 8 hafta siliniyo..Direk doğum sonrası olmuş oluosun saçma ama gerçek böyle maalesefff
o yüzden benim şuan kuzum 32 görünüo bgn boyutuna göre gidip açtırmayı düşünüyorum ben yarın..ne olur ne olmaz boyutuna göre gelişimini tamamlayıp erken gelirse 1 hafta kazanmış olurum o yanan iznimden en azından...
saol canikom...
kızlar bu arada bi araştırma yaptım siz biliyomuydunuz??
eğer diyelim 32 haftada istirahate ayrılıp doğum yaptın o doğum çncesi dedikleri 8 hafta siliniyo..Direk doğum sonrası olmuş oluosun saçma ama gerçek böyle maalesefff
o yüzden benim şuan kuzum 32 görünüo bgn boyutuna göre gidip açtırmayı düşünüyorum ben yarın..ne olur ne olmaz boyutuna göre gelişimini tamamlayıp erken gelirse 1 hafta kazanmış olurum o yanan iznimden en azından...
Ben bunu tam olarak anlayamadım biraz detaylı anlatabilirmisiniz....Ben biliyorum bu acı gerçeği...
Yani ben izne çıktığım gün doğum yapsam, bunca çaba boşa gidecek...
Ama ben bizim şirketten umutluyum, belki idare ederler beni öyle bir durumda...
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
ahh bunlarr onlardan aşa degiller dün yastık koydular şaşırdım haa dilamıydı ne ne güzel yastık yapmış bi görsenben tekrar uzanıyorum oturamıyorum sandalye tepesinde ayrıca az önce pekmez yedim midem bulandı kafamçokkarıştı
kızlar evde olanlar kanal türkü açsınlar bebek cicileri yapıyorlar albüm sepet ve şekerler evde yapacak olanlara fikir olurr
evet ayyynen öle canım ama ben burdan hiiiiiç umutlu değilim maaleseffffBen biliyorum bu acı gerçeği...
Yani ben izne çıktığım gün doğum yapsam, bunca çaba boşa gidecek...
Ama ben bizim şirketten umutluyum, belki idare ederler beni öyle bir durumda...
canım DÖ=8 HAFTA DS=8 HAFTA toplam 16 hafta yaa..diyelimki 32 haftada istirahate ayrıldın hemen erken doğum oldu o kullanmadığın döğum öncesi 8 hafta doğum sonrasına aktarılmıo yani toplamda 16 hafta kullanmıon 8 hafta kullanıon maalesefffBen bunu tam olarak anlayamadım biraz detaylı anlatabilirmisiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?