2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kaynananın haberı varmı bu ev işinden yalakalıkmı yapıyo acabba

istikbalde halı varmı
reklamlarda cok guzel halı gordum
kız duymaz olurmu kocası anında yetiştirmiştir dün adam kederinden dükkanda duramadı wurdu bütün gün kendini yollara karısıda dünden beri 3 kere aradı kocasını soruyo ateş bastı fena halde yoksa adam 20 gündür burda nie aramıyodu!! şerefsizler daha çok tutuşacaksınız sizklava:
allah gönlüne göre versin canım ya umarım bebiş kısmetiyle gelirde herşey gönlünce olur açık olman güzel rahatsızlığını belirtki seni anlasınlar.
inşallah canım yaa allah sesini duysun kızım uğurum olsun kurtarsın bunlardan beni dilerim

gelemem seriye falan ben sıkılırım boleyn kızının bile sersini okumadım bilmeiyorum hangisi bi bitirim egenin odasını yatak odasına gidince bakarım baya bizim dilden yazılmış bi kitap okutuyor kendini

Asinaz, hoşgeldin, iyi olmanıza sevindim..
Beknurcum, ben zınk diye ayrıldım 32. haftamda, çalışmana gerek yok o haftayı..
anladım canım saol

saol canım hıhı sordum onların ciğerleri gelişmesi için iyiymiş kendilerini dış dünyaya hazırlıolarmışşş

beknur kendı dr gıdınce karar vercekmış kordon dolsnmış boynuna kuzucun dr sezeryan demısyı galba tsm net hatırlamıyorum
süpersin gülencimmm :)
karar verdim kendi doktoruma devam edicem doğumu da onda yapçam karşı marşı gideriz artık polisler eşliğinde ambulans ileee

Ben biliyorum bu acı gerçeği...
Yani ben izne çıktığım gün doğum yapsam, bunca çaba boşa gidecek...
Ama ben bizim şirketten umutluyum, belki idare ederler beni öyle bir durumda...

evet kızlar acıl doguma gıdersenız trafık kapalıysa 112 yardınm etmıyor :bbo:
polisi arayın bızı hastaneye polis otosu ananos ede ede o onde bız arkada goturdu

kızlar evde olanlar kanal türkü açsınlar bebek cicileri yapıyorlar albüm sepet ve şekerler evde yapacak olanlara fikir olurr

ben tekrar uzanıyorum oturamıyorum sandalye tepesinde ayrıca az önce pekmez yedim midem bulandı kafamçokkarıştı
ahh bunlarr onlardan aşa degiller dün yastık koydular şaşırdım haa dilamıydı ne ne güzel yastık yapmış bi görsen
kızlar evde olanlar kanal türkü açsınlar bebek cicileri yapıyorlar albüm sepet ve şekerler evde yapacak olanlara fikir olurr

görüşürüzz kuju bende sıcacık yatagıma girdim valal bebek odası bizim buz gibi bakalım nası ısıtcaz orayı gerci etekte yanmıyo ama bacaklarım dondu

Ben biliyorum bu acı gerçeği...
Yani ben izne çıktığım gün doğum yapsam, bunca çaba boşa gidecek...
Ama ben bizim şirketten umutluyum, belki idare ederler beni öyle bir durumda...
evet ayyynen öle canım ama ben burdan hiiiiiç umutlu değilim maaleseffff

Ben bunu tam olarak anlayamadım biraz detaylı anlatabilirmisiniz....
canım DÖ=8 HAFTA DS=8 HAFTA toplam 16 hafta yaa..diyelimki 32 haftada istirahate ayrıldın hemen erken doğum oldu o kullanmadığın döğum öncesi 8 hafta doğum sonrasına aktarılmıo yani toplamda 16 hafta kullanmıon 8 hafta kullanıon maalesefff

padişahın ve merinosun sitesine batktım mavi halı bulamadım başka halı markaları nelerdi decodada iki tane var ama siyahı cok bari mavili kremli olaydı
ne vardı başka marka kıslar

selam arkadaslar,
ay bir miskinlik var ki ustumde sormayin. canim oyle bos bos oturmak istiyor sadece.
ellerimle ilgili sıkintıyı bilenler bilir. bugun sabah doktordaydik. doktor 1 haftadir ellerimdeki uyusluk icin B vitamini icmemi soylemisti ama bende pek bir degisiklik yok duzelme anlaminda. dogumdan 3-4 hafta sonra gececegini soyledi. nadiren dogumdan sonra cerrahi mudale gerektirirmis. umarim oyle bisi olmaz. Bide benim gozler bozuldu sanirim. yarinda goz doktoruna gidecegim. doktorum sakin ihmal etme hemen doktorua git dedi. zaten kucuk capta bir astigmatim vardi. simdi onceden rahat okudugum yazilari bazen bulanik goruyorum.

neyse asil onemli konuma geliyorum. teyzeleri oglusum 2340 gr olmus. 2 haftada 500 gr almis. bende gecen 1 ay boyunca hic kilo almamanin acisini cikarircasina 2.5 kilo almisim heheheh :))))) masallah oglumun sagligi iyi. bi kac yuzden foto verdi doktor. esimle kavga ediyoruz yok sana benziyor yok bana benziyor. ama ne yalan soyleyim aslinda oglusumu ben kimseye benzetemedim. sirf giciligina bana benziyor dedim :)) ama bi gorseniz ki tombul yanaklari var. dudaklarini hele bir gorseniz masallah ogluma :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…