- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.821
canımcım ,tam bilgilerini yazarsan ekleyim hemenkızlar benide listeye ekleyin lütfen sat 20 haziran .6 temmuzda transferim oldu .7 yıllık hasretten sonra keseyi gördük. haftayada kalp atışını duymak nasip olur inş.
canımcım ,tam bilgilerini yazarsan ekleyim hemen
[arkadaşlar merhaba nasılsınız ben günde 3tane progestan alıyorum ve bu hap beni mahvediyo başım fıldır fıldır dönüyo sürekli bir uyku hali doktorum progestanıda 3 aya kadar kullanmam gerektiğini söylüyo sizlerde progestan kullanıyomusunuz...
[arkadaşlar merhaba nasılsınız ben günde 3tane progestan alıyorum ve bu hap beni mahvediyo başım fıldır fıldır dönüyo sürekli bir uyku hali doktorum progestanıda 3 aya kadar kullanmam gerektiğini söylüyo sizlerde progestan kullanıyomusunuz...
arkadaşlar mide bulantım vede kasık ağrım var siz bu durumlarda neler yapıyosunuz?:sinifsinif:
ben bi şey yapmıyorum sabrediyorum ama çok kötüü laelaelaelaelae
ben de her akşam progesteron alıyorum ve beni de çok hırpalıyor. hem baş dönmesi ve sersemlik yapıyor, hem de sindirim sistemimi bozuyor. doktorumla konuştum, bu haftasonu iki günde bir içmeye başla, bir sonraki hafta da bırak artık dedi.
birdenbire bırakmamak gerekiyormuş.
keşke benimde bulantılarım olsa ya
keşke benimde bulantılarım olsa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?