2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım tuvalete gitme ihtiyacı normal bendede çok oluyor...can acımasıda normal...bebeğin kafasının aşağıda olmasıda bu haftada normal...çoksancının olması normal değil kuzum...

selkie bu nişan ne oluyo hala anlamış deilim..

rahimin ağzını tıkayan sümüğümsü akıntı canım..rahim açılmaya başladığı zaman o bozuluyor ve dışarı geliyor..biraz kanlı bir akıntı...

kızlar sorucam da hep unutuyorum benim her sabah burnum kanıyor hanii öyle çok aşırı değil ama her sabah kanıyor gün içinde de bazen oluyo sizede oldumu hiç??

burun kanaması bendede var canım...

AY SELKİŞ editörmü etmişler seni hadi hayırlı olsun bacım
sorma canım yaaa......

selkie yeşil olmuşsun nedenki?

editör etmişler beni canım...

maşallah canım kuzucuğuna tonbiş olmuşş
canım ellerindeki problemde geçer gerek kalmaz cerrahi müdahaleye inşallah

ayy maşallahh ogluaunnaaa sanadaa maşallahh Şeniz
koysana resmi görelim bizde
acıkcası beinim cocumuda benden başka herkeze benzetiyolar işin ilginc tarafı eşimde bana benzetmiyo bence dudakları bana benzıyo ama ben yinede konduramıyorum kimseye ya yakıştıramıyorum morelim bozuluyo kötükedihüso
Çocuk Halısı | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dünyası
gülencim bak burda bebek odası için halılar var belki fikir olur sana
bakım canım ama benim mobilyalarım karakterli oldu için halıda karakterli oluresa çok karmancorba olcak gibime geliyo bakım belki duz halılar vardır

kıs sancı felan yok canım sadece hareket ederken bazen acıyor tuvalet hıssı geliyo o kadar allah korusun allahım

canım maşallah bebeğine..
padişahın ve merinosun sitesine batktım mavi halı bulamadım başka halı markaları nelerdi decodada iki tane var ama siyahı cok bari mavili kremli olaydı
ne vardı başka marka kıslar

canım dinarsu var royal var,saray halı,bellona,atlantik,atlas ay dahada aklıma gelmiyo....

herkes iyidir umarim. 2 gundur giriyorum ama oyle bos bos bakip cikiyorum. bir miskinlik var ustumde. tabi saglik bakanliginin bir bildigi var di mi kizlar. bosu bosuna dogumda 8 hafta oncesinden izne ayirmiyorlar hamileleri. biz de boyle akillilik edince gunler saatler gecmek bilmiyor. guclubacismile neyse sunun surasinda 12 Subata ne kaldi ki kafamçokkarıştı

Ya otursam oturmıyorum yatsam yatamıyorum yurumek ıstıyorum karnımın altı sızlıyor walla dogurmak ıstıyorum ben yaaa

Gülaycım aklinialirimsmile

canım gözün aydın maşşallah oğluna annesi.eminim çok güzeldir.
dilerim ellerindeki problem kendiliğinden geçer ve bir müdahale gerektirmez fty cım.
.

ya kızlar zaten öyledir,,,koca tarafı sen hariç herkese benzetirler çocuğu nedensealsanaalsanasmile insanın daha çocuk doğduğu gün moralini bozmayı beceriyorlar....

Allah korusun sancı falan olmasın...

kızlar benden size bir soru dahabilmiyorumkismile
benim süt beyaz sümüğümsü akıntım oluyor iççamaşırım bayağı ıslanıyor sizdede var mı???tuvalet kağıdı koydum bakalım nekadar sıklıkta ıslanacak.

vizite kagıdı istediler benden beknurr

kuju bebeğim tam 3 dk hıçkırıyo ve hala hıckırıyo bılıyormusun
buarada ç.ok güzel halılar vary aa orada

O korku serisi değil ki!!!!
Aşk romanı ama kahramanlarından biri vampir....
Çooook güzel...
İnan bana bayıldım ben....
Ben de sevmem pek vampirleri...
Bir oku zaten Sen de Edward yada Jacob a aşık olacaksın...

Ayy canımcım kıyamam sana yaa, inşallah müdahale gerektirmeden doğumdan sonra koybolur bu uyuşma, bende 2 gündür sana bakıyordum forumda, benim ellerimdeki uyuşma da artmaya başladı biliyor musun, bu cumartesi doktorda randevum var, soracam bende, el parmaklarımın eklem yerleride çok ağrıyor, gözünü de ihmal etme hemen git doktora, bu arada maşallah senin oğlana, tombiş olmuş, ultrason resimlerinde benimde ilk dikkatimi çeken yanakları oluyor, genelde yanaklar tombiş oluyor değil mi, benim kızında tombiş yanakları, tekrar maşallah diyeyimde nazar değmesin oğluşuna..

Bende halı alıcam ama benm kızın odası uzunlamasına mobılyalarda gelınce ııce daraldı bende ıkı tane kucuk yolluk alcam

Kafam karıştı...ama sonuçta 32. haftanda izne ayrıldığında 8 haftalık iznini kullanmış oluyorsun...Yani 32. haftanda izine ayılınca zaten 8 haftalık iznin doğum öncesine gidiyor...Yoksa 32. haftada izine ayrılınca birde doğum sonrasımı 16hafta veriliyor anlamadımki ?? ben 37. haftaya kadar çalışayım diyorum...yani 5 haftamı doğum sonrasına aktarmak için...Her halükarda 40. haftana 3 hafta kala izine ayrılman gerek...

ben canım aynen hep oldu bende iki kere enfeksiyon varmı diye baktırdım ama bişey yok bende havlu kağıt koyuyorum her lavaboya girişimde değiştiriyorum
günlük ped denedim farklı markalarda ama hep kaşıntı yaptı kullanmıyorum artık

vizite kagıdı istediler benden beknurr

kuju bebeğim tam 3 dk hıçkırıyo ve hala hıckırıyo bılıyormusun
buarada ç.ok güzel halılar vary aa orada

:sinifsinif: kıyamam ben ona yaa
halıları bende çok beyendim

canım bended eoluyor o akıntı..günde kaç tane çamaşır değiştiriyorum bir bilsen
kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…