- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.221
Benimde bi sorum var öyleyse
kasıklarda oynuyor neredeysebebek normalmi birde hareket ettikce tuvalete gitme şhtiyacı duyuyorum ve canım acıyor bebeğin kafasıda asada ve erken dogum riskim var 10 gün önce sancılandım bi gecede hastanede yattım şimdi ara ara sancı oluyor
selkie bu nişan ne oluyo hala anlamış deilim..
kızlar sorucam da hep unutuyorum benim her sabah burnum kanıyor hanii öyle çok aşırı değil ama her sabah kanıyor gün içinde de bazen oluyo sizede oldumu hiç??
sorma canım yaaa......AY SELKİŞ editörmü etmişler seni hadi hayırlı olsun bacım
selkie yeşil olmuşsun nedenki?
selam arkadaslar,
ay bir miskinlik var ki ustumde sormayin. canim oyle bos bos oturmak istiyor sadece.
ellerimle ilgili sıkintıyı bilenler bilir. bugun sabah doktordaydik. doktor 1 haftadir ellerimdeki uyusluk icin B vitamini icmemi soylemisti ama bende pek bir degisiklik yok duzelme anlaminda. dogumdan 3-4 hafta sonra gececegini soyledi. nadiren dogumdan sonra cerrahi mudale gerektirirmis. umarim oyle bisi olmaz.
neyse asil onemli konuma geliyorum. teyzeleri oglusum 2340 gr olmus. 2 haftada 500 gr almis. bende gecen 1 ay boyunca hic kilo almamanin acisini cikarircasina 2.5 kilo almisim heheheh :))))) masallah oglumun sagligi iyi. bi kac yuzden foto verdi doktor. esimle kavga ediyoruz yok sana benziyor yok bana benziyor. ama ne yalan soyleyim aslinda oglusumu ben kimseye benzetemedim. sirf giciligina bana benziyor dedim :)) ama bi gorseniz ki tombul yanaklari var. dudaklarini hele bir gorseniz masallah ogluma :)))
ayy maşallahh ogluaunnaaa sanadaa maşallahh Şenizselam arkadaslar,
ay bir miskinlik var ki ustumde sormayin. canim oyle bos bos oturmak istiyor sadece.
ellerimle ilgili sıkintıyı bilenler bilir. bugun sabah doktordaydik. doktor 1 haftadir ellerimdeki uyusluk icin B vitamini icmemi soylemisti ama bende pek bir degisiklik yok duzelme anlaminda. dogumdan 3-4 hafta sonra gececegini soyledi. nadiren dogumdan sonra cerrahi mudale gerektirirmis. umarim oyle bisi olmaz. Bide benim gozler bozuldu sanirim. yarinda goz doktoruna gidecegim. doktorum sakin ihmal etme hemen doktorua git dedi. zaten kucuk capta bir astigmatim vardi. simdi onceden rahat okudugum yazilari bazen bulanik goruyorum.
neyse asil onemli konuma geliyorum. teyzeleri oglusum 2340 gr olmus. 2 haftada 500 gr almis. bende gecen 1 ay boyunca hic kilo almamanin acisini cikarircasina 2.5 kilo almisim heheheh :))))) masallah oglumun sagligi iyi. bi kac yuzden foto verdi doktor. esimle kavga ediyoruz yok sana benziyor yok bana benziyor. ama ne yalan soyleyim aslinda oglusumu ben kimseye benzetemedim. sirf giciligina bana benziyor dedim :)) ama bi gorseniz ki tombul yanaklari var. dudaklarini hele bir gorseniz masallah ogluma :)))
bakım canım ama benim mobilyalarım karakterli oldu için halıda karakterli oluresa çok karmancorba olcak gibime geliyo bakım belki duz halılar vardırÇocuk Halısı | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dünyası
gülencim bak burda bebek odası için halılar var belki fikir olur sana
canım tuvalete gitme ihtiyacı normal bendede çok oluyor...can acımasıda normal...bebeğin kafasının aşağıda olmasıda bu haftada normal...çoksancının olması normal değil kuzum...
rahimin ağzını tıkayan sümüğümsü akıntı canım..rahim açılmaya başladığı zaman o bozuluyor ve dışarı geliyor..biraz kanlı bir akıntı...
burun kanaması bendede var canım...
sorma canım yaaa......
editör etmişler beni canım...
selam arkadaslar,
ellerimle ilgili sıkintıyı bilenler bilir. bugun sabah doktordaydik. doktor 1 haftadir ellerimdeki uyusluk icin B vitamini icmemi soylemisti ama bende pek bir degisiklik yok duzelme anlaminda. dogumdan 3-4 hafta sonra gececegini soyledi. nadiren dogumdan sonra cerrahi mudale gerektirirmis. umarim oyle bisi olmaz. Bide benim gozler bozuldu sanirim. yarinda goz doktoruna gidecegim. doktorum sakin ihmal etme hemen doktorua git dedi. zaten kucuk capta bir astigmatim vardi. simdi onceden rahat okudugum yazilari bazen bulanik goruyorum.
padişahın ve merinosun sitesine batktım mavi halı bulamadım başka halı markaları nelerdi decodada iki tane var ama siyahı cok bari mavili kremli olaydı
ne vardı başka marka kıslar
selam arkadaslar,
ayy maşallahh ogluaunnaaa sanadaa maşallahh Şeniz
koysana resmi görelim bizde
acıkcası beinim cocumuda benden başka herkeze benzetiyolar işin ilginc tarafı eşimde bana benzetmiyo bence dudakları bana benzıyo ama ben yinede konduramıyorum kimseye ya yakıştıramıyorum morelim bozuluyo kötükedihüso
bakım canım ama benim mobilyalarım karakterli oldu için halıda karakterli oluresa çok karmancorba olcak gibime geliyo bakım belki duz halılar vardır
kıs sancı felan yok canım sadece hareket ederken bazen acıyor tuvalet hıssı geliyo o kadar allah korusun allahım
Aslında Sinpac vampirler falan hiç bana göre değil. korkağın tekiyimdir ben :1shok:. bakalım korkmazsam alarım seriyi de. aslında ben Boleyn Kızı'nın serisinden çok hoşlanmıştım. ama yokmuş. son 3 kitabı kaldı okumadığım.
burada da karlar erimeye başladı. akşamları dona çekmezse çıkabilirim sanırım.
Ben onları okuyalı baya oldu ama serisi baya uzamış sonradan gördüğüme göre. sen hangi kitabını okuyorsun şimdi Gülencim?
selam arkadaslar,
Kafam karıştı...ama sonuçta 32. haftanda izne ayrıldığında 8 haftalık iznini kullanmış oluyorsun...Yani 32. haftanda izine ayılınca zaten 8 haftalık iznin doğum öncesine gidiyor...Yoksa 32. haftada izine ayrılınca birde doğum sonrasımı 16hafta veriliyor anlamadımki ?? ben 37. haftaya kadar çalışayım diyorum...yani 5 haftamı doğum sonrasına aktarmak için...Her halükarda 40. haftana 3 hafta kala izine ayrılman gerek...evet ayyynen öle canım ama ben burdan hiiiiiç umutlu değilim maaleseffff
canım DÖ=8 HAFTA DS=8 HAFTA toplam 16 hafta yaa..diyelimki 32 haftada istirahate ayrıldın hemen erken doğum oldu o kullanmadığın döğum öncesi 8 hafta doğum sonrasına aktarılmıo yani toplamda 16 hafta kullanmıon 8 hafta kullanıon maalesefff
kızlar benden size bir soru dahabilmiyorumkismile
benim süt beyaz sümüğümsü akıntım oluyor iççamaşırım bayağı ıslanıyor sizdede var mı???tuvalet kağıdı koydum bakalım nekadar sıklıkta ıslanacak.
vizite kagıdı istediler benden beknurr
kuju bebeğim tam 3 dk hıçkırıyo ve hala hıckırıyo bılıyormusun
buarada ç.ok güzel halılar vary aa orada
canım bended eoluyor o akıntı..günde kaç tane çamaşır değiştiriyorum bir bilsen
kızlar benden size bir soru dahabilmiyorumkismile
benim süt beyaz sümüğümsü akıntım oluyor iççamaşırım bayağı ıslanıyor sizdede var mı???tuvalet kağıdı koydum bakalım nekadar sıklıkta ıslanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?