- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.241
kıss delii bende oturamıyom cok yatak odasında yatakda yatıyom oturuyom arkama bol yastık uzanır pozisyonda oturuyorum kucağımdada yatık üzerinde notelookYa otursam oturmıyorum yatsam yatamıyorum yurumek ıstıyorum karnımın altı sızlıyor walla dogurmak ıstıyorum ben yaaa
Gülaycım aklinialirimsmile
kızlar benden size bir soru dahabilmiyorumkismile
benim süt beyaz sümüğümsü akıntım oluyor iççamaşırım bayağı ıslanıyor sizdede var mı???tuvalet kağıdı koydum bakalım nekadar sıklıkta ıslanacak.
ayy delüüüüüevet kızlar acıl doguma gıdersenız trafık kapalıysa 112 yardınm etmıyor :bbo:
polisi arayın bızı hastaneye polis otosu ananos ede ede o onde bız arkada goturdu
selam arkadaslar,
ay bir miskinlik var ki ustumde sormayin. canim oyle bos bos oturmak istiyor sadece.
ellerimle ilgili sıkintıyı bilenler bilir. bugun sabah doktordaydik. doktor 1 haftadir ellerimdeki uyusluk icin B vitamini icmemi soylemisti ama bende pek bir degisiklik yok duzelme anlaminda. dogumdan 3-4 hafta sonra gececegini soyledi. nadiren dogumdan sonra cerrahi mudale gerektirirmis. umarim oyle bisi olmaz. Bide benim gozler bozuldu sanirim. yarinda goz doktoruna gidecegim. doktorum sakin ihmal etme hemen doktorua git dedi. zaten kucuk capta bir astigmatim vardi. simdi onceden rahat okudugum yazilari bazen bulanik goruyorum.
neyse asil onemli konuma geliyorum. teyzeleri oglusum 2340 gr olmus. 2 haftada 500 gr almis. bende gecen 1 ay boyunca hic kilo almamanin acisini cikarircasina 2.5 kilo almisim heheheh :))))) masallah oglumun sagligi iyi. bi kac yuzden foto verdi doktor. esimle kavga ediyoruz yok sana benziyor yok bana benziyor. ama ne yalan soyleyim aslinda oglusumu ben kimseye benzetemedim. sirf giciligina bana benziyor dedim :)) ama bi gorseniz ki tombul yanaklari var. dudaklarini hele bir gorseniz masallah ogluma :)))
benim süt beyaz sümüğümsü akıntım oluyor iççamaşırım bayağı ıslanıyor sizdede var mı???tuvalet kağıdı koydum bakalım nekadar sıklıkta ıslanacak.
Bosnacım istirahat açtırmak için gerekli evraklar neler ne verios hastaneyeeee
off çok zor halı almak keşke düz beyaz mobilya alsaydım o zaman istedim karakterden bordur yaptırırdım ve halı alırdım perdede takım olurdu offBende halı alıcam ama benm kızın odası uzunlamasına mobılyalarda gelınce ııce daraldı bende ıkı tane kucuk yolluk alcam
saoll canım bakıcam şimdik kaşmire bakıyorum baya halı var umarım bulurumGülencim, samur ve royal halı da var, şimdi aklıma geldi, bakarsan..
Çocuk Halısı | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dünyası
bunlarda halı değil başka birşey satıyolar galiba çok pahalılar yaa
off çok zor halı almak keşke düz beyaz mobilya alsaydım o zaman istedim karakterden bordur yaptırırdım ve halı alırdım perdede takım olurdu off
saoll canım bakıcam şimdik kaşmire bakıyorum baya halı var umarım bulurum
selam arkadaslar,
ay bir miskinlik var ki ustumde sormayin. canim oyle bos bos oturmak istiyor sadece.
ellerimle ilgili sıkintıyı bilenler bilir. bugun sabah doktordaydik. doktor 1 haftadir ellerimdeki uyusluk icin B vitamini icmemi soylemisti ama bende pek bir degisiklik yok duzelme anlaminda. dogumdan 3-4 hafta sonra gececegini soyledi. nadiren dogumdan sonra cerrahi mudale gerektirirmis. umarim oyle bisi olmaz. Bide benim gozler bozuldu sanirim. yarinda goz doktoruna gidecegim. doktorum sakin ihmal etme hemen doktorua git dedi. zaten kucuk capta bir astigmatim vardi. simdi onceden rahat okudugum yazilari bazen bulanik goruyorum.
neyse asil onemli konuma geliyorum. teyzeleri oglusum 2340 gr olmus. 2 haftada 500 gr almis. bende gecen 1 ay boyunca hic kilo almamanin acisini cikarircasina 2.5 kilo almisim heheheh :))))) masallah oglumun sagligi iyi. bi kac yuzden foto verdi doktor. esimle kavga ediyoruz yok sana benziyor yok bana benziyor. ama ne yalan soyleyim aslinda oglusumu ben kimseye benzetemedim. sirf giciligina bana benziyor dedim :)) ama bi gorseniz ki tombul yanaklari var. dudaklarini hele bir gorseniz masallah ogluma :)))
herkes iyidir umarim. 2 gundur giriyorum ama oyle bos bos bakip cikiyorum. bir miskinlik var ustumde. tabi saglik bakanliginin bir bildigi var di mi kizlar. bosu bosuna dogumda 8 hafta oncesinden izne ayirmiyorlar hamileleri. biz de boyle akillilik edince gunler saatler gecmek bilmiyor. guclubacismile neyse sunun surasinda 12 Subata ne kaldi ki kafamçokkarıştı
Bosnacım istirahat açtırmak için gerekli evraklar neler ne verios hastaneyeeee
çok güzel halılar var yaaa.özellikle şu mavili trafik halısı çok hoış..hem erkek çocukları bayılıyor u halılara...araba sürüyorlar üstünde benim oğlanda böyle halılardan istiyor....
ben düşünüyorumda annemler olmaaazzz diye cıngar cıkarıyolar
düz krem shaggy halıda olabilir mesela yok olmazmışçç
o trafık halısı cok güzelde onu serersem yere çok karışık gözükücektir dimi ebru ya çok incelmiyorum dimi haklımyım
KIZLAR BENDE Bİ SORU SORUCAM.. BU DÖNEMDE YANİ SON AYLARIMIZDA UYKUSUZLUK SORUNU OLABİLİYORMUŞ AMA BENDE AŞIRI UYUMA İSTEĞİ VAR GÜNDE 14 SAAT UYUYORUM SİZDEDE BÖLE OLUYOMUkafamçokkarıştı
bende günlük ped kullanmıyorum normalde kullanıyordum ama mantar oluşumuna sebep olyormuş bende bıraktım.bendede enfeksiyon yok.demekki normal.ben canım aynen hep oldu bende iki kere enfeksiyon varmı diye baktırdım ama bişey yok bende havlu kağıt koyuyorum her lavaboya girişimde değiştiriyorum
günlük ped denedim farklı markalarda ama hep kaşıntı yaptı kullanmıyorum artık
aynen yaa selkiem offf sinir oluyorum ıslak ıslak gidip gidip değişiyorum.canım bended eoluyor o akıntı..günde kaç tane çamaşır değiştiriyorum bir bilsen
kafamçokkarıştı
galiba pimpirik yaptım dediğin gibi.herkeste oluyorsa normal demektir.bak sana diyim cok sık ıslanacak neden biliyormusun çünkü sen dun akşamdan beri pipiriklendin ondann ayrıca benımde cok akıntım oluyor vajına agzında kalıyor hatta bazen camasıra yapışıyor arada kalıyor ıgrenc ama ben alıştım artık
Yazcım o akıntılar bende aylardır var, bişey olmaz korkma, rengi değişir yada kokulu olursa doktoruna haber ver, benim doktor önemsiz demişti bana, ben suyum azalıyo sanmıştım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?