2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya otursam oturmıyorum yatsam yatamıyorum yurumek ıstıyorum karnımın altı sızlıyor walla dogurmak ıstıyorum ben yaaa

Gülaycım aklinialirimsmile
kıss delii bende oturamıyom cok yatak odasında yatakda yatıyom oturuyom arkama bol yastık uzanır pozisyonda oturuyorum kucağımdada yatık üzerinde notelook

bak sana diyim cok sık ıslanacak neden biliyormusun çünkü sen dun akşamdan beri pipiriklendin ondann ayrıca benımde cok akıntım oluyor vajına agzında kalıyor hatta bazen camasıra yapışıyor arada kalıyor ıgrenc ama ben alıştım artık

evet kızlar acıl doguma gıdersenız trafık kapalıysa 112 yardınm etmıyor :bbo:
polisi arayın bızı hastaneye polis otosu ananos ede ede o onde bız arkada goturdu
ayy delüüüüü

milleti yanlış yönlendirme mannak polisi arayıp ne dicen doğuruyorum bi ekip yollayın beni hastaneyemi götrsün dicen, siz yolda görmüşsünüzde sağolsunlar trafik kapalı die eşlik etmişler size ama ewe serwis yapmazlar tabiikide:mymeka:

CADIARZUdemek 2 haftada 500gr aldı umarım bizim küşük bebeişte almıştır kilo
maşallah kuzucuna kıwama gelior bak yawaş yawaş:)

Yazcım o akıntılar bende aylardır var, bişey olmaz korkma, rengi değişir yada kokulu olursa doktoruna haber ver, benim doktor önemsiz demişti bana, ben suyum azalıyo sanmıştım..

Bosnacım istirahat açtırmak için gerekli evraklar neler ne verios hastaneyeeee

Beknur hastaneye giderken yanında o gün tarihli viziye kağıdı götüreceksin..

Bende halı alıcam ama benm kızın odası uzunlamasına mobılyalarda gelınce ııce daraldı bende ıkı tane kucuk yolluk alcam
off çok zor halı almak keşke düz beyaz mobilya alsaydım o zaman istedim karakterden bordur yaptırırdım ve halı alırdım perdede takım olurdu off

Gülencim, samur ve royal halı da var, şimdi aklıma geldi, bakarsan..
saoll canım bakıcam şimdik kaşmire bakıyorum baya halı var umarım bulurum

tam beyaz bir halı niye düşünmüyorsun gülenciğim odana..bence çok yakışır....

yok kız hastanede ebe dedi trafik sıkışıksa polisi arayın en yakın ekip otosuna anons ediyolarmış..
evdenzaten ne diye alacaklar hani trafikte kalırlarsa deyü deyümm

ben düşünüyorumda annemler olmaaazzz diye cıngar cıkarıyolar
düz krem shaggy halıda olabilir mesela yok olmazmışçç
o trafık halısı cok güzelde onu serersem yere çok karışık gözükücektir dimi ebru ya çok incelmiyorum dimi haklımyım

FTY'cim inşallah doğumdan sonra geçer ellerindeki uyuşukluk, cerrahi müdahale falan gerekmez.

Maaşallah oğluna, büyümüş, koca adam olmuş Allah nazardan saklasın

Ben de hep aynı şeyi söylüyorum...
32 haftadan sonra gerçekten zorlanıyor insan, hatta şirket için bile zararlı hale geliyorsun :)

Bosnacım istirahat açtırmak için gerekli evraklar neler ne verios hastaneyeeee

Beknurcum daha o aşamaya gelemedim ya, ben de bilmiyorum ne gerektiğini...
Hastaneyi arayıp sormam lazım birkaç gün içinde.

Çoook akıntım var çook, tam da tarif ettiğin gibi...
Doktor normal ve daha da artacak dedi CADIARZU

çok güzel halılar var yaaa.özellikle şu mavili trafik halısı çok hoış..hem erkek çocukları bayılıyor u halılara...araba sürüyorlar üstünde benim oğlanda böyle halılardan istiyor....

odasını yapınca bende onlardan düşünüyorum canımcım hayırlısı o günlere gelelim de bu arada ilk haftalar geldi aklıma zaman geçermi diyordum çoğu gitti azı kaldı bile çok şükür

KIZLAR BENDE Bİ SORU SORUCAM.. BU DÖNEMDE YANİ SON AYLARIMIZDA UYKUSUZLUK SORUNU OLABİLİYORMUŞ AMA BENDE AŞIRI UYUMA İSTEĞİ VAR GÜNDE 14 SAAT UYUYORUM SİZDEDE BÖLE OLUYOMUkafamçokkarıştı

ay sen kullancaksın onlara ne ki?
o tarfik halısı biraz karışık gösterir odayı ama seneye falan oğlun çok eğlenir o halıyla....

KIZLAR BENDE Bİ SORU SORUCAM.. BU DÖNEMDE YANİ SON AYLARIMIZDA UYKUSUZLUK SORUNU OLABİLİYORMUŞ AMA BENDE AŞIRI UYUMA İSTEĞİ VAR GÜNDE 14 SAAT UYUYORUM SİZDEDE BÖLE OLUYOMUkafamçokkarıştı

bennn gece çok sık uyandığım için bıraksan 24 saat uyurumm zaten şu iki haftadır kendimi çok şiş hissediyorumm:CüvCüv:

arabalarını surer benim oglumm oyyy onun bendede poposunu yerimmm ayy oda öperr benii ayyy:)
gaza geldimm

bendede uyku sorunu var hep uyuyasım var yanii ama uyuyuncada basım agrıyo

yaz bu halılar harıka acaba fiyatları ne ki yahu

bende günlük ped kullanmıyorum normalde kullanıyordum ama mantar oluşumuna sebep olyormuş bende bıraktım.bendede enfeksiyon yok.demekki normal.
canım bended eoluyor o akıntı..günde kaç tane çamaşır değiştiriyorum bir bilsen
kafamçokkarıştı
aynen yaa selkiem offf sinir oluyorum ıslak ıslak gidip gidip değişiyorum.
galiba pimpirik yaptım dediğin gibi.herkeste oluyorsa normal demektir.
Yazcım o akıntılar bende aylardır var, bişey olmaz korkma, rengi değişir yada kokulu olursa doktoruna haber ver, benim doktor önemsiz demişti bana, ben suyum azalıyo sanmıştım....

işte benden ondan korkuyorum zaten aman Allah korusun.

iyiki varsınız sağolun kızlaropuyorumnanaktan.

aaahaa
halıı buldumm
balıklıı
benimde mobilyalarımda balık varrr
yaşasınnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…