2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bennn gece çok sık uyandığım için bıraksan 24 saat uyurumm zaten şu iki haftadır kendimi çok şiş hissediyorumm:cüvcüv:

kuju lütfen dikkat et..tuzlu şeyler yememeye çalış canım. Ayrıca seninle günü gününe aynıyız. Sen doğumu normalmi düşünüyorsun sezeryanmı

odasını yapınca bende onlardan düşünüyorum canımcım hayırlısı o günlere gelelim de bu arada ilk haftalar geldi aklıma zaman geçermi diyordum çoğu gitti azı kaldı bile çok şükür

aynen canım yaa,,geçen bende bu kadar zaman nasıl geçer diyordum o zamanlar şimdi aman geçti bile....

KIZLAR BENDE Bİ SORU SORUCAM.. BU DÖNEMDE YANİ SON AYLARIMIZDA UYKUSUZLUK SORUNU OLABİLİYORMUŞ AMA BENDE AŞIRI UYUMA İSTEĞİ VAR GÜNDE 14 SAAT UYUYORUM SİZDEDE BÖLE OLUYOMUkafamçokkarıştı

yok ben uyuyamıyorum yaaaa.....

kızlar
suyun geldinden kıllanıyorsanız
nerden bulunur bılmem ama
turnusol kagıdı varmış onu camaşıra koyup bekleyin eger renk deiştiriyosa suyun geldi anlamına geliyomuş bazı dr böyle bakıyolarmış
haberiniz ola
yaz benimde cokfelaket var sürekli camaşırımı değiştiriyorum bendede enf yok

Çoook akıntım var çook, tam da tarif ettiğin gibi...
Doktor normal ve daha da artacak dedi CADIARZU
benimde öyle bosnacım ama tüm birçok arkadaşta varmış baksana normal olduğuna bende sonunda kanaat getirdima.s
ayy çok güzeller yaaboshayallersmile
harika modeller var bende bayıldım.
yaz ,saol canımm

bişey değil canımcım.valla fiyatları konusunda bir bilgim yok gülencim.ama bakarken senin mobilyana uygun halılar görünce ekleyeyim dedim.

kuju lütfen dikkat et..tuzlu şeyler yememeye çalış canım. Ayrıca seninle günü gününe aynıyız. Sen doğumu normalmi düşünüyorsun sezeryanmı

inşallahh normal istiyorum canım ben tuzlu yemiyorum aslında ama sanırım beyaz ekmek de çok etkiliyormuş o yüzden artık kepek ekmeğe geçiş yapma vaktim geldi sanırım

ayy yaz ben buldum burda halı umarım fiyatları çok pahalı değildir araştrırmaya girdim saol canım

geometrik halılarda istedim halıyı buldum demek istikbalde burdan almış halıyı

]
geçmiş olsun cnm .Maşallah cnm bebegine de tobbiş olmuş.. benimki ne kadar oldu acaba 10 gün var daha dr randevuma:asigim:
KIZLAR BENDE Bİ SORU SORUCAM.. BU DÖNEMDE YANİ SON AYLARIMIZDA UYKUSUZLUK SORUNU OLABİLİYORMUŞ AMA BENDE AŞIRI UYUMA İSTEĞİ VAR GÜNDE 14 SAAT UYUYORUM SİZDEDE BÖLE OLUYOMUkafamçokkarıştı
valla bende gece uyuyamıyorum göbegimden ama gündüzde uyusam 12 saat kalmam heralde.,
selkiehayırlı olsun editörlügün..

inanmıyorum 4 metre kare halı 1860 lira çüş anasının damı

canım sağol.......

inanmıyorum 4 metre kare halı 1860 lira çüş anasının damı

gerçekten çok pahalıymış.....

şeytan diyo ara bas çıglığı halının altında kaç tane altın var diye gerizeklılar

eminim canım acık acık yazmışlar metrekareleriyle metre kare fiyatıda 450 imiş

allahım yarabbbimmm
olacak iş dğeil
bayılıcaktım nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…