- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.261
bennn gece çok sık uyandığım için bıraksan 24 saat uyurumm zaten şu iki haftadır kendimi çok şiş hissediyorumm:cüvcüv:
odasını yapınca bende onlardan düşünüyorum canımcım hayırlısı o günlere gelelim de bu arada ilk haftalar geldi aklıma zaman geçermi diyordum çoğu gitti azı kaldı bile çok şükür
KIZLAR BENDE Bİ SORU SORUCAM.. BU DÖNEMDE YANİ SON AYLARIMIZDA UYKUSUZLUK SORUNU OLABİLİYORMUŞ AMA BENDE AŞIRI UYUMA İSTEĞİ VAR GÜNDE 14 SAAT UYUYORUM SİZDEDE BÖLE OLUYOMUkafamçokkarıştı
benimde öyle bosnacım ama tüm birçok arkadaşta varmış baksana normal olduğuna bende sonunda kanaat getirdima.sÇoook akıntım var çook, tam da tarif ettiğin gibi...
Doktor normal ve daha da artacak dedi CADIARZU
harika modeller var bende bayıldım.ayy çok güzeller yaaboshayallersmile
yaz ,saol canımm
bişey değil canımcım.valla fiyatları konusunda bir bilgim yok gülencim.ama bakarken senin mobilyana uygun halılar görünce ekleyeyim dedim.arabalarını surer benim oglumm oyyy onun bendede poposunu yerimmm ayy oda öperr benii ayyy:)
gaza geldimm
bendede uyku sorunu var hep uyuyasım var yanii ama uyuyuncada basım agrıyo
yaz bu halılar harıka acaba fiyatları ne ki yahu
kuju lütfen dikkat et..tuzlu şeyler yememeye çalış canım. Ayrıca seninle günü gününe aynıyız. Sen doğumu normalmi düşünüyorsun sezeryanmı
yaz bu halılar paspas olmasın çok küçük gibiler
görüşürüz kuju
geçmiş olsun cnm .Maşallah cnm bebegine de tobbiş olmuş.. benimki ne kadar oldu acaba 10 gün var daha dr randevuma:asigim:selam arkadaslar,
ay bir miskinlik var ki ustumde sormayin. canim oyle bos bos oturmak istiyor sadece.
ellerimle ilgili sıkintıyı bilenler bilir. bugun sabah doktordaydik. doktor 1 haftadir ellerimdeki uyusluk icin B vitamini icmemi soylemisti ama bende pek bir degisiklik yok duzelme anlaminda. dogumdan 3-4 hafta sonra gececegini soyledi. nadiren dogumdan sonra cerrahi mudale gerektirirmis. umarim oyle bisi olmaz. Bide benim gozler bozuldu sanirim. yarinda goz doktoruna gidecegim. doktorum sakin ihmal etme hemen doktorua git dedi. zaten kucuk capta bir astigmatim vardi. simdi onceden rahat okudugum yazilari bazen bulanik goruyorum.
neyse asil onemli konuma geliyorum. teyzeleri oglusum 2340 gr olmus. 2 haftada 500 gr almis. bende gecen 1 ay boyunca hic kilo almamanin acisini cikarircasina 2.5 kilo almisim heheheh :))))) masallah oglumun sagligi iyi. bi kac yuzden foto verdi doktor. esimle kavga ediyoruz yok sana benziyor yok bana benziyor. ama ne yalan soyleyim aslinda oglusumu ben kimseye benzetemedim. sirf giciligina bana benziyor dedim :)) ama bi gorseniz ki tombul yanaklari var. dudaklarini hele bir gorseniz masallah ogluma :)))
valla bende gece uyuyamıyorum göbegimden ama gündüzde uyusam 12 saat kalmam heralde.,KIZLAR BENDE Bİ SORU SORUCAM.. BU DÖNEMDE YANİ SON AYLARIMIZDA UYKUSUZLUK SORUNU OLABİLİYORMUŞ AMA BENDE AŞIRI UYUMA İSTEĞİ VAR GÜNDE 14 SAAT UYUYORUM SİZDEDE BÖLE OLUYOMUkafamçokkarıştı
inanmıyorum 4 metre kare halı 1860 lira çüş anasının damı
]
geçmiş olsun cnm .Maşallah cnm bebegine de tobbiş olmuş.. benimki ne kadar oldu acaba 10 gün var daha dr randevuma:asigim:
valla bende gece uyuyamıyorum göbegimden ama gündüzde uyusam 12 saat kalmam heralde.,
selkiehayırlı olsun editörlügün..
inanmıyorum 4 metre kare halı 1860 lira çüş anasının damı
eminim canım acık acık yazmışlar metrekareleriyle metre kare fiyatıda 450 imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?