- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.361
yiyin lan hamileyken sonra verceniz zaten
Maşaallah tatlım oğluna, büyümüş kocaman olmuş, geliyorum diyor :))selam arkadaslar,
ay bir miskinlik var ki ustumde sormayin. canim oyle bos bos oturmak istiyor sadece.
ellerimle ilgili sıkintıyı bilenler bilir. bugun sabah doktordaydik. doktor 1 haftadir ellerimdeki uyusluk icin B vitamini icmemi soylemisti ama bende pek bir degisiklik yok duzelme anlaminda. dogumdan 3-4 hafta sonra gececegini soyledi. nadiren dogumdan sonra cerrahi mudale gerektirirmis. umarim oyle bisi olmaz. Bide benim gozler bozuldu sanirim. yarinda goz doktoruna gidecegim. doktorum sakin ihmal etme hemen doktorua git dedi. zaten kucuk capta bir astigmatim vardi. simdi onceden rahat okudugum yazilari bazen bulanik goruyorum.
neyse asil onemli konuma geliyorum. teyzeleri oglusum 2340 gr olmus. 2 haftada 500 gr almis. bende gecen 1 ay boyunca hic kilo almamanin acisini cikarircasina 2.5 kilo almisim heheheh :))))) masallah oglumun sagligi iyi. bi kac yuzden foto verdi doktor. esimle kavga ediyoruz yok sana benziyor yok bana benziyor. ama ne yalan soyleyim aslinda oglusumu ben kimseye benzetemedim. sirf giciligina bana benziyor dedim :)) ama bi gorseniz ki tombul yanaklari var. dudaklarini hele bir gorseniz masallah ogluma :)))
Ben 2-3 aydır kepekli yemeye çalışıyorum kujucuminşallahh normal istiyorum canım ben tuzlu yemiyorum aslında ama sanırım beyaz ekmek de çok etkiliyormuş o yüzden artık kepek ekmeğe geçiş yapma vaktim geldi sanırım
Allah yardımcınız olsun seyyalcim, eşin güzel bir iş bulur yakında inş.kız bu halılar valla çok güzeller .... ama bu ara ben iç bişeye bakamıyorum... hiç işey alamıyacağım çünki((((((((((
içinizde en fakiriniz ben,m ulan kocam askerde iken bile bu kadar değildim :))) bir tane bilezik bozdurduk oda bitti sayılır .... şimdi şubat başlında benim 3 kuruş maaşım var asgari ücretten 50 lira fazla :):):) birde 550 euro aalcağım var o gelecek ondan sonra kaldık död gibim ortada :):):) koca iş bulamazsa benim bilezikelr teker teker gidecek anlaşılan)::):))) kız dua etsenize kız şöyle iyi bi iş bulsun artık gerçi daha geleli bir hafta oldu ama daha biizm bi zillimiz oalcak :........... mevlam hayırlı ksıemtler versin inşallah bebeğime..... ve durumumuzu toparlayalım artık bi :::::::: ((((((
yemeyin yaw sonra bebis kücük kalıomus
iyi yaptın gez bakalım bizde pinekliyelim dükkanda
bende ewe geçiorum hesabı yapıorum şuan annem we kardeşim 4 gündür bizdeydi bu akşam gittiler, yine yalnızım yani gidip ewde ağlamak istiyorum biraz çok doluyum nedense...
iyi yaptın gez bakalım bizde pinekliyelim dükkanda
bende ewe geçiorum hesabı yapıorum şuan annem we kardeşim 4 gündür bizdeydi bu akşam gittiler, yine yalnızım yani gidip ewde ağlamak istiyorum biraz çok doluyum nedense...
Hayırdır, neyin var, ne ağlaması, dur sende şimdi, ben bir fasıl ağladım akşam yemeğini boğazıma dizdi benim koca da zaten..
yok canım onu benım karsımsa cıkar sen ben okuz gıbı oldum ancak oglumda tosun kımın
Yaa kızlar, sinirim bozuldu valla ama şimdi iyiyim, hatta süperim Mutlucum :)))
Anne-babasına-kardeşine sinirlenmiş, geldi acısını benden çıkardı eşim, onlara bişey diyemiyor, nazı bana geçiyor, yemek yiyorduk, bir girdik birbirimize, boğazıma dizildi yemek valla, ağlamaya başladım, zaten duygusalım ne yapayım, yemeği de yiyemedim, neyse şimdi ekmek arası yapmış getirmiş bana onu yiyom, o sinirle çöpe döktümde yemekleri..
Geçenlerde bir benzerini biz yaşadık ama ben onun annesine kardeşine sinirlenmiştim. :) Masadan kalktım gittim. Yemek de çok güzeldi. Ağladım bağırdım çağırdım, geldim yemek yyedim... alkisalkisalkiscokacimcoook
kıslar bosverın anasını danasını neden uzuyorsunuz kendınızı ohaoldumsmile ne canınızı sıkıyorsa bır bır soyleyın oturup yemegınızıde kralıceler gıbı yıyın hıcbısey olmamıs gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?