2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ondandır Gülay ya, normalde 40 olsa elin ayağın titrer sırtından soğuk soğuk ter gelir...Senin 120 civarıysa yüksek değil bence Gülay ama dediğin gibi bir dr. sor...

bencede ondan olabilri cünkü kan cıkartıkca alete koydum beklettim kanı olabilir dur bakalım azıcık dikkat edim

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
Siendrunce kullanıcısından alıntı
Kafam karıştı...ama sonuçta 32. haftanda izne ayrıldığında 8 haftalık iznini kullanmış oluyorsun...Yani 32. haftanda izine ayılınca zaten 8 haftalık iznin doğum öncesine gidiyor...Yoksa 32. haftada izine ayrılınca birde doğum sonrasımı 16hafta veriliyor anlamadımki ?? ben 37. haftaya kadar çalışayım diyorum...yani 5 haftamı doğum sonrasına aktarmak için...Her halükarda 40. haftana 3 hafta kala izine ayrılman gerek...

canımcım kafa karışçak bişi yok..devlet baba çok para ödememek için nerden geçirsin diye düşünüyo..diyoki doğumdan önce sana 8 hafta veriyorum o haftayı doğurmadan içinde tutarsan bebeği kullanırsın eğer pırtlatırsan üstüne bi bakrdak su iç diooo..bölece sana doğum öncesi izin paranın üstüne yatıooo...
yanı sen 37 haftaya kadar çalışmak için rapor aldın..36 da doğurdun...40 haftaya nekadar süren var 4 hafta...püüff gittiii...
kısacası canım sıkıp dişimizi en azından 38 39 a kadar durmalarını sağlıcaz :)

Off çok salakçaa ((

Maşaallah tatlım oğluna, büyümüş kocaman olmuş, geliyorum diyor :))
inşallahh normal istiyorum canım ben tuzlu yemiyorum aslında ama sanırım beyaz ekmek de çok etkiliyormuş o yüzden artık kepek ekmeğe geçiş yapma vaktim geldi sanırım
Ben 2-3 aydır kepekli yemeye çalışıyorum kujucum
Beyaz ekmeği az ve nadir tüketiyorum
Allah yardımcınız olsun seyyalcim, eşin güzel bir iş bulur yakında inş.
Ben de kara kara düşünüp duruyorum şunu nasıl alıcaz bunu nasıl alıcaz diye, 7-8 milyar borcumuz var daha :sinifsinif:

slm kızlar ayy biraz uyuyım dedim tepemdeki başladı bam güm dayanamıycam bi gün başlıycamalsanaalsanasmile ama dua etsin oda hamile dün gece de yatak odamızın üstünde gece 1 de pat küt iki dakka uyutmadı sonrada kocişim geldi yemek yedik

seyyalcim gülencim maddi sıkıntı hiç bitmiyor bizde tek maaş geçinmeye çalışıyoruz Rabbime çok şükür kimseye muhtaç değiliz
yavrularımız kısmetiyle gelir inşallahh
seyyalcim Allah güzel iş kapıları açsın inşallah eşine
gülencim senin dr da hakikaten çok istiyomuş doğuma neyse sıkma canını Rabbim bi kapıyı kapatır bir kapıyı açar
herşeyin hayırlısı olsun bugün pc başında oturamıycam ben anlaşıldı

kızlar selam gezdik geldik
ya biberon ve emzik alamadım siz aldınızmı
sancılarım 100üde gçti geçen ctesi ama hiç nhissetmedim acısını
selkie senin nasıl gidiyor

iyi yaptın gez bakalım bizde pinekliyelim dükkanda
bende ewe geçiorum hesabı yapıorum şuan annem we kardeşim 4 gündür bizdeydi bu akşam gittiler, yine yalnızım yani gidip ewde ağlamak istiyorum biraz çok doluyum nedense...

Hayırdır, neyin var, ne ağlaması, dur sende şimdi, ben bir fasıl ağladım akşam yemeğini boğazıma dizdi benim koca da zaten..

Hayırdır, neyin var, ne ağlaması, dur sende şimdi, ben bir fasıl ağladım akşam yemeğini boğazıma dizdi benim koca da zaten..

ikinize de ne oldu

Yaa kızlar, sinirim bozuldu valla ama şimdi iyiyim, hatta süperim Mutlucum :)))

Anne-babasına-kardeşine sinirlenmiş, geldi acısını benden çıkardı eşim, onlara bişey diyemiyor, nazı bana geçiyor, yemek yiyorduk, bir girdik birbirimize, boğazıma dizildi yemek valla, ağlamaya başladım, zaten duygusalım ne yapayım, yemeği de yiyemedim, neyse şimdi ekmek arası yapmış getirmiş bana onu yiyom, o sinirle çöpe döktümde yemekleri..

Geçenlerde bir benzerini biz yaşadık ama ben onun annesine kardeşine sinirlenmiştim. :) Masadan kalktım gittim. Yemek de çok güzeldi. Ağladım bağırdım çağırdım, geldim yemek yyedim... alkisalkisalkiscokacimcoook

kıslar bosverın anasını danasını neden uzuyorsunuz kendınızı ohaoldumsmile ne canınızı sıkıyorsa bır bır soyleyın oturup yemegınızıde kralıceler gıbı yıyın hıcbısey olmamıs gıbı

Sen geri gelip yemişsin, benim iştahım bir kapandı mı, inadım bir tuttu mu, öldürse oturmam o sofraya bir daha, burnundan getirdim ama bende, bir ayağımın altını öpmediği kaldı, şimdi telafi turlarında :))

Şuna bak aileleri yüzünden bizi kırıyorlar yaa, ben kendi ailemle tartışsam yada hoşuma gitmeyen bişey olsa bile gelip eşime yansıtmam, dertleşirim ama tartışmaya çevirmem, erkekler bizim gibi ince düşünemiyor malesef..

Nerdeee o kraliçelik anacım, ben herşeyi kafama takarım, çok ince düşünür hep üzülen ben olurum, pek beceremiyorum böyle rahat olmayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…