2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nerdeee o kraliçelik anacım, ben herşeyi kafama takarım, çok ince düşünür hep üzülen ben olurum, pek beceremiyorum böyle rahat olmayı..

valla bı dene derım daha bı sınır oluolar :)))

kızlar selam gezdik geldik
ya biberon ve emzik alamadım siz aldınızmı
sancılarım 100üde gçti geçen ctesi ama hiç nhissetmedim acısını
selkie senin nasıl gidiyor
iyi canım yaaa.benim bundada sancım yok ..sanırım yine suni sancıyla doğum yapacağım....hiç sancı falan hissetmiyorum...cumartesi dr ye gideceğim yine bağlayacak bakalım nts ye..orda ne çıkacak...belki doğum tarihide verir....
yemeyin yaw sonra bebis kücük kalıomus

yok kız bende çok kilo aldım bebişinde kilosu iyi...o tamamen annenin bünyesiyle alakalı bişey...eğer tansiyon falan varsa bebek kilo almıyor pek....

aman şu erkek milleti,bende iyice sinir olmaya başladım benim adama....

koca dediğimiz ne ki?gündüz işe gidip çalışan akşam yemek yiyip,tv izleyen,konuşmayan,akşam yataktada sarılmamak için bile saçma bahaneler üreten,ancak menfaati olduğunda iltifat eden bir varlık,(en azından benim kocam öyle)

Amanın Selkie, seni de sinirlendirdik şimdi bak, doğru diyon ama erkek milleti menfaati için var sadece, gerisi fos...

Doğuran doğurana eltu vardı hatirladinizmi bizim dönemden ucuzlere hamile doum yapmış

yaw bı gecenlerde tansıyon vardı o da gectı yanı 2 gun falan surdu ama anacım yanı benım doktorum yemıo ıcmıo kılo alma dıo bana.oglusumda 1704 gram ırı bebek dıo doktorlar.
doktorlar dıyorum cunkum 5 tane falan doktora gıttım kaydirigubbakcemile3

istee burdann ama bizi durumdan pek haberdar edemez çünkü genelde ucuzhamileler başka topiclerde konuusyyolar amma bizim donemede yazan bı arkadasti ucuz sayfasına yazmış
listeye yarın eklerim şimdi telefondan giriyorum yapamam Burdan

Amanın Selkie, seni de sinirlendirdik şimdi bak, doğru diyon ama erkek milleti menfaati için var sadece, gerisi fos...

manfaatçiler,,,ne olçak!!!!klava:
Doğuran doğurana eltu vardı hatirladinizmi bizim dönemden ucuzlere hamile doum yapmış

hadi yaaa,,,iyi hadi....allah bağışlasın...2. annemizde belli oldu

maşallah canım bebişine...kaç haftalıksın...benimki 32+3 te 2450 gr dı....kendim 27 kilo aldım

sürekli tansiyon kötü...benim ilk bebeğimde sürekli tansiyonum vardı,(19-20 lerdeydi hep),hiç tuzlu falan tüketmediğim halde hiç düşmedi gebelik boyunca..36 haftada doğum yaptım,bebeğimde zayıftı (2770 gr)tansiyondan dolayı..hem aşırı ödem oluşmuştu....

bu arada sen küçükyalı delta hastanesinemi gidiyorsun?sanırım bir yerde öyle okumuştum....

Son düzenleme:
Neden k kadar Dr gittin demeye çalışıyorum

ilki gebeligimi teyit ettirmek icindi
ikincisi kendi doktoruma takip icin
ucuncusu 2.duzey ultrason icin perinatologdu
dorduncusu methini cok duydugum icindi
besincisi hastane secimimden dolayi oldu o hastanedeki doktorlardan birine muayene icindiki bu doktor suyumun fazla oldugunu soyledi
altincisi (yuh bana yanlis saymisim bu arada) gercekden suyum fazlami diye baska bi doktor fikrini almak icindi
yarinda kendi doktoruma gidecegim tekrardelikafadulden

Hayırdır, neyin var, ne ağlaması, dur sende şimdi, ben bir fasıl ağladım akşam yemeğini boğazıma dizdi benim koca da zaten..

ikinize de ne oldu

aslında belli bişey yok kızlar sadce çok dolmuşum şu ew mezu canımı sıkıyo onlar yüzündn kocamla huzurum bozulacak die endişelerimm war istemiorum onlarla yaşamak...
kocam şuan yan koltukta uzanmış patlamış mısırını yior hastaymış, sürekli bişiler istiyo ilgide dahhil tabii,
az önce hafif dokundurdum annemler 4 gündür bizdeydi yanına uzandım aşkım sanki aylardır tw karşısında beraber uzanmadık gibi gelio bi daha kimseyi istemiorum yatıya falan senle rahat olmalıyım ben yoksa olmuyoooo dedim sarıldım oynaştımsositososito inşallah tepeme üşüşmezler leş kargaları

kaydirigubbakcemile3aynı ben!!!
bnde 1,2,3,4,5,6,7,8 hatırladığım kadarıyla 8 doktor değiştimsırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden fazlası war eksiği yok

31+0 18,5 kg aldım :CüvCüv:
delta da dogum yapmak ıcın gıttım oraya gecen hafta cuma gunu.eger orda dogum yapmak ıstıyorsam bı kere muayene olmam gerekıyormus.evıme de yakın ve en onemlısı yenıdogan yogun bakım unıtesı var.
normal takıplerımı baska doktor yapıyor.

benim dr de normalde orda çalışıyor..ben muayenehanesine gidiyorum ama...doğumuda orda yapmayı düşünüyorum..o muayene işini bende duydum..benim dr ayarlarız problem değil dedi..bakalım nasıl olaçak!hayırlısı olsun..bana aslında uzak hastane ama gündüz dr m ordayken sancı gelirse orayagitmeye niyetim var...dr mi kolay bulmak için...benim dr de yoğun bakımı güzel dedi...aradığın herşey var dedi..f,yatlarıda uygunmuş ama fiyatlarını bilmiyorum..sen sordunöu ne kadarmış....bak orda belirli bir doktorum yoksa ben sana benimkini tavsiye ederim doğumun için....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…