- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.381
Yaa kızlar, sinirim bozuldu valla ama şimdi iyiyim, hatta süperim Mutlucum :)))
Anne-babasına-kardeşine sinirlenmiş, geldi acısını benden çıkardı eşim, onlara bişey diyemiyor, nazı bana geçiyor, yemek yiyorduk, bir girdik birbirimize, boğazıma dizildi yemek valla, ağlamaya başladım, zaten duygusalım ne yapayım, yemeği de yiyemedim, neyse şimdi ekmek arası yapmış getirmiş bana onu yiyom, o sinirle çöpe döktümde yemekleri..
Geçenlerde bir benzerini biz yaşadık ama ben onun annesine kardeşine sinirlenmiştim. :) Masadan kalktım gittim. Yemek de çok güzeldi. Ağladım bağırdım çağırdım, geldim yemek yyedim... alkisalkisalkiscokacimcoook
Nerdeee o kraliçelik anacım, ben herşeyi kafama takarım, çok ince düşünür hep üzülen ben olurum, pek beceremiyorum böyle rahat olmayı..
iyi canım yaaa.benim bundada sancım yok ..sanırım yine suni sancıyla doğum yapacağım....hiç sancı falan hissetmiyorum...cumartesi dr ye gideceğim yine bağlayacak bakalım nts ye..orda ne çıkacak...belki doğum tarihide verir....kızlar selam gezdik geldik
ya biberon ve emzik alamadım siz aldınızmı
sancılarım 100üde gçti geçen ctesi ama hiç nhissetmedim acısını
selkie senin nasıl gidiyor
yemeyin yaw sonra bebis kücük kalıomus
Yaa kızlar, sinirim bozuldu valla ama şimdi iyiyim, hatta süperim Mutlucum :)))
Anne-babasına-kardeşine sinirlenmiş, geldi acısını benden çıkardı eşim, onlara bişey diyemiyor, nazı bana geçiyor, yemek yiyorduk, bir girdik birbirimize, boğazıma dizildi yemek valla, ağlamaya başladım, zaten duygusalım ne yapayım, yemeği de yiyemedim, neyse şimdi ekmek arası yapmış getirmiş bana onu yiyom, o sinirle çöpe döktümde yemekleri..
aman şu erkek milleti,bende iyice sinir olmaya başladım benim adama....
koca dediğimiz ne ki?gündüz işe gidip çalışan akşam yemek yiyip,tv izleyen,konuşmayan,akşam yataktada sarılmamak için bile saçma bahaneler üreten,ancak menfaati olduğunda iltifat eden bir varlık,(en azından benim kocam öyle)
Doğuran doğurana eltu vardı hatirladinizmi bizim dönemden ucuzlere hamile doum yapmış
iyi canım yaaa.benim bundada sancım yok ..sanırım yine suni sancıyla doğum yapacağım....hiç sancı falan hissetmiyorum...cumartesi dr ye gideceğim yine bağlayacak bakalım nts ye..orda ne çıkacak...belki doğum tarihide verir....
yok kız bende çok kilo aldım bebişinde kilosu iyi...o tamamen annenin bünyesiyle alakalı bişey...eğer tansiyon falan varsa bebek kilo almıyor pek....
aman şu erkek milleti,bende iyice sinir olmaya başladım benim adama....
koca dediğimiz ne ki?gündüz işe gidip çalışan akşam yemek yiyip,tv izleyen,konuşmayan,akşam yataktada sarılmamak için bile saçma bahaneler üreten,ancak menfaati olduğunda iltifat eden bir varlık,(en azından benim kocam öyle)
istee burdann ama bizi durumdan pek haberdar edemez çünkü genelde ucuzhamileler başka topiclerde konuusyyolar amma bizim donemede yazan bı arkadasti ucuz sayfasına yazmışKızlarr bu arada ben cuma günü doğum yaptım. Geldi üçüzlerim. Vücudumda ödemler var ve hala tansiyonum çok yüksek. 15-9 16-10 gibi. Ayaklarımın şişi de geçmedi. Bakalım dr zamanla geçecek diyo ama nasıl olcak anlamış değilim.
Sadece Taha m bizimle. Enes ve Tuğçe m hastanede. Enes de doğumdan sonra solunum problemi olmuş. Yoğun bakımda kaldı. Ertesi gün bir de sarılık için tedavi uygulandığını söylediler. Kızımda da damak yarığı ve dudak yarığı var dendi daha doğum masasında iken. Çok üzüldüm çünkü bu durum hamile iken de tespit ediliyomuş ama dr bize bişey söylemedi. Ona göre öncesinde bazı işlemler yapılabiliyomuş. Beslenemiyo. 3 aylık ve yaşına girdiğinde 2 operasyon geçirmesi gerekiyormuş. Şimdilik haberler bunlar. Dua edin kızlar bebeklerim ve benim için de. Bir an önce sağlık olarak toparlanıp bebeklerimle ilgilenebilmem için. Şu ödemler atılsın vücudumdan. Sadece 39 numara olan ayaklarım bile bakıldığı zaman sanki 52 no gibi. Basamıyorum.
Neden o kadar Dr giyim giz
eeee soruyu anlamadım kaydirigubbakcemile3
Amanın Selkie, seni de sinirlendirdik şimdi bak, doğru diyon ama erkek milleti menfaati için var sadece, gerisi fos...
Doğuran doğurana eltu vardı hatirladinizmi bizim dönemden ucuzlere hamile doum yapmış
yaw bı gecenlerde tansıyon vardı o da gectı yanı 2 gun falan surdu ama anacım yanı benım doktorum yemıo ıcmıo kılo alma dıo bana.oglusumda 1704 gram ırı bebek dıo doktorlar.
doktorlar dıyorum cunkum 5 tane falan doktora gıttım kaydirigubbakcemile3
Neden k kadar Dr gittin demeye çalışıyorum
Hayırdır, neyin var, ne ağlaması, dur sende şimdi, ben bir fasıl ağladım akşam yemeğini boğazıma dizdi benim koca da zaten..
ikinize de ne oldu
ilki gebeligimi teyit ettirmek icindi
ikincisi kendi doktoruma takip icin
ucuncusu 2.duzey ultrason icin perinatologdu
dorduncusu methini cok duydugum icindi
besincisi hastane secimimden dolayi oldu o hastanedeki doktorlardan birine muayene icindiki bu doktor suyumun fazla oldugunu soyledi
altincisi (yuh bana yanlis saymisim bu arada) gercekden suyum fazlami diye baska bi doktor fikrini almak icindi
yarinda kendi doktoruma gidecegim tekrardelikafadulden
manfaatçiler,,,ne olçak!!!!klava:
hadi yaaa,,,iyi hadi....allah bağışlasın...2. annemizde belli oldu
maşallah canım bebişine...kaç haftalıksın...benimki 32+3 te 2450 gr dı....kendim 27 kilo aldım
sürekli tansiyon kötü...benim ilk bebeğimde sürekli tansiyonum vardı,(19-20 lerdeydi hep),hiç tuzlu falan tüketmediğim halde hiç düşmedi gebelik boyunca..36 haftada doğum yaptım,bebeğimde zayıftı (2770 gr)tansiyondan dolayı..hem aşırı ödem oluşmuştu....
bu arada sen küçükyalı delta hastanesinemi gidiyorsun?sanırım bir yerde öyle okumuştum....
kaydirigubbakcemile3aynı ben!!!
bnde 1,2,3,4,5,6,7,8 hatırladığım kadarıyla 8 doktor değiştimsırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden fazlası war eksiği yok
31+0 18,5 kg aldım :CüvCüv:
delta da dogum yapmak ıcın gıttım oraya gecen hafta cuma gunu.eger orda dogum yapmak ıstıyorsam bı kere muayene olmam gerekıyormus.evıme de yakın ve en onemlısı yenıdogan yogun bakım unıtesı var.
normal takıplerımı baska doktor yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?