2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hihoyyyt normal dogum 400 tl sezeryan dogum 700 tl.yenıdogan yogun bakım kuvoz ıcınde katkı payı alınmıomus.temızde.bebek hemsırelerınden bırıylede konustum cıcı bı kızcagızdı.ben sezeryan olacagım.700 tl ya 2 gece + refakatcı+doktor+annenın ılacları+bebegın teslerı (kan grubu /hematoglıf/topuk testı/ısıtme testı) dahıl.Sarılık ıcın fototerapı ıse tl 250 / gun .suıt oda ıstersen bu artı 80/gun oduyormussun.
senın doktorun hangısı?
fıyatları dıger hastanelere gore cok uygun.

urgent ımportant bacım soylemeyı unuttum bunlar sgk fıyatları

fiyatlar güzelmiş gerçektemn..benim dr reyhan topuz karahan.7 senelik dr milk bebeğimide onda yaptım ben..çok iyidir.....ben normal yapaçağım.neyse ben senden önce doğum yapaçağım anlatırım sana memnun kaldımmı kalmadımmı?
.kızlar ben çıkıyorum benim adamın uykusu gelmiş....öptüm hepinizi çoook...belki adamı uyutup gelirim yine.......

iyi bak telfi etmiş hatasını eşşek sıpası,senin bu kocanıda kaynananıda gebertcem bigün üzmesinler seni bu kadar

bu ara mesai saatleri dısında dogum olursa bayan doktorlar icin + tl 200 odenıyormus orada :)

kaydirigubbakcemile3
az once goncama yakalandım yazarken.dıokı bunları okuya okuya delırecen sen.
zatı bugunde kızdı bana psıkopata baglayıp o kadar doktor gezdım dıye

aynı problemi dünden beri bizde yaşıyoruz, kayınvalidem yüzünden erken doğum yapmassam iyidir, 2 gündür birbirimize girmiş vaziyetteyiz, eşimin babası yok, annesine cok düşkün ve anneside ona. annesiyle benim aramdaki dengeyi evlendikten beri kuramıyor, benden alıyo annesine annesinden alıyo bana taşıyor.. kadın ne nişanımda ne düğünümde ne de hamileliğimde en ufak bir yardım etmedi yada birgünden birgüne arayıp kızım bişeye ihtiyacın varmı vss hiçbişey demedi şimdiye kadar herseyimizle benim ailem ilgilendi.onun dışında oğlundan ne koparırsa kardır mantığıyla hareket edip eşimden sürekli para koparmaya çalışıyor. ama artık dün doldum taştım ve sonunda patladım.. aradım ağzıma ne geldiyse her türlü hakareti ettim, sonra sen git kadındaki yüzsüzlüğe bak babamı ara beni şikayet et, eşimide bigüzel doldurmuş, eşimlede bir güzel birbirimize girdik, bende tabi sinir krizine girdim evde ne varsa kırdım döktüm o sinirle sancılarımda tuttu, bende renk attı tabi tutustu bizimki sonra özür dilemeler vss... ama hala konusmuyorum sürtsün burnu..

kac yıllık evlısınız kı ?

Kendini ve bebeğini üzme de ne yaparsan yap canım. Zerre kadar değmez. Arada eşim de okuyor o yüzden yazamıyorum yoksa neler neler var...

Bırak ne yaparsa yapsın sen keyfine bak, oğlan sende, o elinden kaçırdığına yansın... :lepi:

bu ara mesai saatleri dısında dogum olursa bayan doktorlar icin + tl 200 odenıyormus orada :)
ya ben dr min özeline gittiğim için zaten ayrı üçret ödeyeceğim kendisine..cumartesi gideceğimk ontrole o günde konuşmaya niyetim var kendisiyle...bakalım ne diyecek...

kaydirigubbakcemile3
az once goncama yakalandım yazarken.dıokı bunları okuya okuya delırecen sen.
zatı bugunde kızdı bana psıkopata baglayıp o kadar doktor gezdım dıye

heheh benimkide kıskanıyor..ne yazıyosun ne konuşuyorsunuz diye soruyor sürekli akşamları.bende nalatmıyorum,kadınsal şeyler diyorum ,, :)))..ee napayım kendisi muhabbet etmiyor dikiyor tv ye gözünü konuşmuyor...ben sizinle muhabbete dalıncada kıskanıyor....

doğum için uçak bileti almıştı annesine bu kavgadan sonra dedimki o kadın bu eve asla girmiycek, bileti iptal ettirdim onu görmek istemiyorum dedim görürsem kesin sütüm kesilir o derece nefret ediyorum çünkü.. bunden sonra dedim benimle ilşkiyi kessin evimede gelmesin dedim eşim baktı ben sinir krizi geçiriyorum tamam sen nasıl istersen dedi, inşallah sonra yan çizmez..

inanki üzülmeye değmiyor bu erkek milleti ve aileleri için...hiç muatap oma bence..o kadın yokmuş gibi davranmaya çalış.....

aman doğumda kurtulmuşsun en azından.ama nereye kadar sonra yan çizer kesin....

inanki üzülmeye değmiyor bu erkek milleti ve aileleri için...hiç muatap oma bence..o kadın yokmuş gibi davranmaya çalış.....

bundan sonra öyle yapıcam zaten kesinlikle ne ben giderim nede onu kabul ederim, zaten nerdeyse 2 yıllık evliyim sadece 2 kez gittim evine, ayrı şehirlerde yaşıyoruz ama saolsun ordan bile yetiyor bana..

Sinpac kitabı yarıladım. anneme yarın gidip ikincisini alır mısın dedim. hadi ordan dedi bilmiyorumkismile baya değişik bir konusu var. yalnız kızın sevgilisi vampir çıkmış gayet doğal karşılıyor zemuszemus ben şimdilik Edward'çıyım kitabın sonunda seçimimi bildiririm. Boleyn serisinin devamını kocama sipariş ettim bir de oradan bakacak.

sıkma canını güzelim. senin kocanının modelinin aynısından bende de var bir tane. benimki de babayı çok küçükken kaybetmiş (ben de babamı kaybettim) anasının tek oğlu. haliyle biraz zor oluyor bu durum. benim de şimdiden sancılarım tutuyor doğum dönemini düşündükçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…