- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.401
benim dr de normalde orda çalışıyor..ben muayenehanesine gidiyorum ama...doğumuda orda yapmayı düşünüyorum..o muayene işini bende duydum..benim dr ayarlarız problem değil dedi..bakalım nasıl olaçak!hayırlısı olsun..bana aslında uzak hastane ama gündüz dr m ordayken sancı gelirse orayagitmeye niyetim var...dr mi kolay bulmak için...benim dr de yoğun bakımı güzel dedi...aradığın herşey var dedi..f,yatlarıda uygunmuş ama fiyatlarını bilmiyorum..sen sordunöu ne kadarmış....
hihoyyyt normal dogum 400 tl sezeryan dogum 700 tl.yenıdogan yogun bakım kuvoz ıcınde katkı payı alınmıomus.temızde.bebek hemsırelerınden bırıylede konustum cıcı bı kızcagızdı.ben sezeryan olacagım.700 tl ya 2 gece + refakatcı+doktor+annenın ılacları+bebegın teslerı (kan grubu /hematoglıf/topuk testı/ısıtme testı) dahıl.Sarılık ıcın fototerapı ıse tl 250 / gun .suıt oda ıstersen bu artı 80/gun oduyormussun.
senın doktorun hangısı?
fıyatları dıger hastanelere gore cok uygun.
hihoyyyt normal dogum 400 tl sezeryan dogum 700 tl.yenıdogan yogun bakım kuvoz ıcınde katkı payı alınmıomus.temızde.bebek hemsırelerınden bırıylede konustum cıcı bı kızcagızdı.ben sezeryan olacagım.700 tl ya 2 gece + refakatcı+doktor+annenın ılacları+bebegın teslerı (kan grubu /hematoglıf/topuk testı/ısıtme testı) dahıl.Sarılık ıcın fototerapı ıse tl 250 / gun .suıt oda ıstersen bu artı 80/gun oduyormussun.
senın doktorun hangısı?
fıyatları dıger hastanelere gore cok uygun.
Yaa kızlar, sinirim bozuldu valla ama şimdi iyiyim, hatta süperim Mutlucum :)))
Anne-babasına-kardeşine sinirlenmiş, geldi acısını benden çıkardı eşim, onlara bişey diyemiyor, nazı bana geçiyor, yemek yiyorduk, bir girdik birbirimize, boğazıma dizildi yemek valla, ağlamaya başladım, zaten duygusalım ne yapayım, yemeği de yiyemedim, neyse şimdi ekmek arası yapmış getirmiş bana onu yiyom, o sinirle çöpe döktümde yemekleri..
istee burdann ama bizi durumdan pek haberdar edemez çünkü genelde ucuzhamileler başka topiclerde konuusyyolar amma bizim donemede yazan bı arkadasti ucuz sayfasına yazmış
listeye yarın eklerim şimdi telefondan giriyorum yapamam Burdan
fiyatlar güzelmiş gerçektemn..benim dr reyhan topuz karahan.7 senelik dr milk bebeğimide onda yaptım ben..çok iyidir.....ben normal yapaçağım.neyse ben senden önce doğum yapaçağım anlatırım sana memnun kaldımmı kalmadımmı?
.kızlar ben çıkıyorum benim adamın uykusu gelmiş....öptüm hepinizi çoook...belki adamı uyutup gelirim yine.......
ucuz hamile topiği ne la
Yaa kızlar, sinirim bozuldu valla ama şimdi iyiyim, hatta süperim Mutlucum :)))
Anne-babasına-kardeşine sinirlenmiş, geldi acısını benden çıkardı eşim, onlara bişey diyemiyor, nazı bana geçiyor, yemek yiyorduk, bir girdik birbirimize, boğazıma dizildi yemek valla, ağlamaya başladım, zaten duygusalım ne yapayım, yemeği de yiyemedim, neyse şimdi ekmek arası yapmış getirmiş bana onu yiyom, o sinirle çöpe döktümde yemekleri..
aynı problemi dünden beri bizde yaşıyoruz, kayınvalidem yüzünden erken doğum yapmassam iyidir, 2 gündür birbirimize girmiş vaziyetteyiz, eşimin babası yok, annesine cok düşkün ve anneside ona. annesiyle benim aramdaki dengeyi evlendikten beri kuramıyor, benden alıyo annesine annesinden alıyo bana taşıyor.. kadın ne nişanımda ne düğünümde ne de hamileliğimde en ufak bir yardım etmedi yada birgünden birgüne arayıp kızım bişeye ihtiyacın varmı vss hiçbişey demedi şimdiye kadar herseyimizle benim ailem ilgilendi.onun dışında oğlundan ne koparırsa kardır mantığıyla hareket edip eşimden sürekli para koparmaya çalışıyor. ama artık dün doldum taştım ve sonunda patladım.. aradım ağzıma ne geldiyse her türlü hakareti ettim, sonra sen git kadındaki yüzsüzlüğe bak babamı ara beni şikayet et, eşimide bigüzel doldurmuş, eşimlede bir güzel birbirimize girdik, bende tabi sinir krizine girdim evde ne varsa kırdım döktüm o sinirle sancılarımda tuttu, bende renk attı tabi tutustu bizimki sonra özür dilemeler vss... ama hala konusmuyorum sürtsün burnu..
aynı problemi dünden beri bizde yaşıyoruz, kayınvalidem yüzünden erken doğum yapmassam iyidir, 2 gündür birbirimize girmiş vaziyetteyiz, eşimin babası yok, annesine cok düşkün ve anneside ona. annesiyle benim aramdaki dengeyi evlendikten beri kuramıyor, benden alıyo annesine annesinden alıyo bana taşıyor.. kadın ne nişanımda ne düğünümde ne de hamileliğimde en ufak bir yardım etmedi yada birgünden birgüne arayıp kızım bişeye ihtiyacın varmı vss hiçbişey demedi şimdiye kadar herseyimizle benim ailem ilgilendi.onun dışında oğlundan ne koparırsa kardır mantığıyla hareket edip eşimden sürekli para koparmaya çalışıyor. ama artık dün doldum taştım ve sonunda patladım.. aradım ağzıma ne geldiyse her türlü hakareti ettim, sonra sen git kadındaki yüzsüzlüğe bak babamı ara beni şikayet et, eşimide bigüzel doldurmuş, eşimlede bir güzel birbirimize girdik, bende tabi sinir krizine girdim evde ne varsa kırdım döktüm o sinirle sancılarımda tuttu, bende renk attı tabi tutustu bizimki sonra özür dilemeler vss... ama hala konusmuyorum sürtsün burnu..
yaklaık 2yıllık
ya ben dr min özeline gittiğim için zaten ayrı üçret ödeyeceğim kendisine..cumartesi gideceğimk ontrole o günde konuşmaya niyetim var kendisiyle...bakalım ne diyecek...bu ara mesai saatleri dısında dogum olursa bayan doktorlar icin + tl 200 odenıyormus orada :)
kaydirigubbakcemile3
az once goncama yakalandım yazarken.dıokı bunları okuya okuya delırecen sen.
zatı bugunde kızdı bana psıkopata baglayıp o kadar doktor gezdım dıye
Kendini ve bebeğini üzme de ne yaparsan yap canım. Zerre kadar değmez. Arada eşim de okuyor o yüzden yazamıyorum yoksa neler neler var...
Bırak ne yaparsa yapsın sen keyfine bak, oğlan sende, o elinden kaçırdığına yansın... :lepi:
doğum için uçak bileti almıştı annesine bu kavgadan sonra dedimki o kadın bu eve asla girmiycek, bileti iptal ettirdim onu görmek istemiyorum dedim görürsem kesin sütüm kesilir o derece nefret ediyorum çünkü.. bunden sonra dedim benimle ilşkiyi kessin evimede gelmesin dedim eşim baktı ben sinir krizi geçiriyorum tamam sen nasıl istersen dedi, inşallah sonra yan çizmez..
inanki üzülmeye değmiyor bu erkek milleti ve aileleri için...hiç muatap oma bence..o kadın yokmuş gibi davranmaya çalış.....
bundan sonra öyle yapıcam zaten kesinlikle ne ben giderim nede onu kabul ederim, zaten nerdeyse 2 yıllık evliyim sadece 2 kez gittim evine, ayrı şehirlerde yaşıyoruz ama saolsun ordan bile yetiyor bana..
O korku serisi değil ki!!!!
Aşk romanı ama kahramanlarından biri vampir....
Çooook güzel...
İnan bana bayıldım ben....
Ben de sevmem pek vampirleri...
Bir oku zaten Sen de Edward yada Jacob a aşık olacaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?