2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zelişcim progestanı ben OPU dan bu yana günde 3 öğün 3 er adet fitil olarak kullanıyordum. Bu hafta 2 ye düşürdüm. Bakalım inşallah sorun çıkmazsa haftaya da teke düşürüp, 12 hafta olunca bırakcaz galiba.

canım progestanı ben düşük tehlikesine karşı kullanıyordum. Birden bırakırsan kanama olur demişlerdi. Azaltarak keseceğiz artık.

Arkadaşlar tesadüfen girdim buraya.Bana da bu hapı vermişlerdi üstelik günde 6 tane .Doktorumu değiştirdim bu hapın iğnesini verdi.Haftada bir tane vuruluyorsunuz.Benim de 4. aya kadar kanamam olmuştu.Sadece kanama olduğunda vuruldum.Şimdiden hepinize Allah kolaylık versin.

herkese meraba arkadaşlar bugün dr gittim
sonunda keseyi gördük
hatta bebeği bile gödü dr ve kalbinide
dr tekilmi bebek dedim
oda şimdi belli olmaz o dedi
bebeğin üst kısmında bir kıpırtı var ama dedi
valla bu sözlerin merakında kaldım
10 gün sonra tekrar gidicem
kalp atışları için

Arkadaslarrr.. benim dun ve bugun cok ama cok az boyle akiniyla karisik kahverengi lekelenmem geldi bu normalmi yaaaa cooooookk korkuyorum bebegime birsey olacak diuyeeee...

Arkadaslarrr.. benim dun ve bugun cok ama cok az boyle akiniyla karisik kahverengi lekelenmem geldi bu normalmi yaaaa cooooookk korkuyorum bebegime birsey olacak diuyeeee...

selam canim korkmana gerek yok benim ilk hamileligimde de olmustu,simdi ikincidede oldu 1 hafta kadar sürüyo sonra kesiliyo.bebek rahme yerlestigi sirada oluyomus bazi insanlarda ama yine de bir doktora görün istersen icin rahat eder

günaydın herkesee, hayırlı cumalar...
çok uykum var, klavyede harfleri zor buluyorum :)
sizde ne var ne yok arkadaşlar?

Günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar diliyorum, ben dün çok kötü bir gün geçirdim, ne yediysem çıkardım, berbat bir durum hakkaten, bulantım yok diye şikayet eden arkadaşlara duyurulur, boşuna istemeyin, bir kere yaşasanız anlarsınız, halinize şükredin ki ne kadar şanslısınız... Sorunsuz ve bulantısız :)) güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle sevgiler...

simenaycım çok geçmiş olsun... bugün nasılsın, devam ediyor mu hala?

Ekmek felan at ağzına yada kraker tarzı bişi... bende böyle bir sorun henüz yok

ya ben anlamadım o kadar çok midem bulanıyor ki gece yatarken bile midem bulanıyor :bbo:

ve hiç bir şey yemek istemiyorum :sinifsinif: canım bir şey çekiyor diyelim önüme gelince onu da yiyemiyorum :1no2: böyle olmak çok mu iyi beslenemiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…