2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Takma kafana hijyenim, bu durum geçici, bende de öyle oluyo ama sabrediyorum, geçecek elbet, bu arada bende beslenemiyorum diye kafama çok takmıştım, doktorum ilk 3 ayın çok da önemli olmadığını, yiyemiyorsam kendimi zorlamamam gerektiğini söyledi, zorlarsan daha çok tiksinirsin, ilerleyen aylarda esas gerekli olan besinleri alamazsın dedi, seninki de geçecektir eminim..

Sağolasın Bosnacım..Hafif bulantı var ama düne göre çok çok iyiyim.. Sen nasılsın?

inşallah bir günlük birşeydir de geçmiştir canım...
ben geceleri iyi uyuyamamaya başladım, sersem gibiyim o yüzden. midemde de bir huzursuzluk var ama çok rahatsız etmiyor.
akşam bizim şirketin tekne gezisi var, katılmak zorunlu gibi bişey. ama 4 saat boğazda sallana sallana midem nolur bilmiyorum. gitmeyeceğimi söylemeye de korkuyorum, hemen naz yapıyorsun, abartıyorsun diye başlıyorlar söylenmeye.
napsam ki?

evet jnm hakılsın valla,o gün var ya resmen aptallaştım bi an aklımdan geçmeyen kötü düşünce kalmadı mahvoldum ama çok şükür gördüm bebeişimi iki mm

Sizin de hamileliğinizle birlikte ergenlik sivilceleriniz geri geldi mi???
Yüzümün her yeri sivilce içinde.. Cildim çook yağlı.
Bu durumda olan tek ben miyim?

jnm ben de 5+5 gebeyim,benim de iki gündür yüzümde hafiften sivilceler oluşmaya başladı ve de kuru olan cildime bakıyorum aynada yağlanmaya başlamış sanki resmen parlıyo yüzüm

Uyku problemi bende de var, bölük pörçük uyuyorum, sürekli uyanıyorum gece, gündüzde öğleden sonra uykum geliyo nedense... ış hayatında hamilelik gerçekten zor yaa, seni çok iyi anlıyorum, benim iş arkadaşlarım çok anlayışlılar sağolsunlar, bana çok yardımcı oluyorlar, senin şu tekne gezintisi biraz seni sarsar gibi geldi bana, şimdi okuyunca birden bir teknede sallandığımı düşündüm de midem bulandı valla :)), şaka bir yana ben olsam gitmek istemediğimi belirtir anlayış beklediğimi söylerdim, buna rağmen ısrar ederlerse git ve teknede yaşayacaklarından onları sorumlu tut, umarım bi sorun çıkmaz, belki de açık hava iyi gelir hemen kötü düşünmeyelim haa...

ne güzel yazmışsın valla :)
tekne konusu riskli ama bir o kadar da komik gerçekten. düşünsene rahatsız olduğunu, teknede mahsursun, 4-5 saat bi aşağı bi yukarı dolaşmak zorundasın :) en kötü ihtimalle gidecekmiş gibi yapıp son anda telefon edicem gelemiyorum diye, evden zorla alacak halleri yok ya

jnm benim geçmiş olsun dicem de epey bi devam etcek bu bulantılarımız yaw:1no2:
sorma jnm ben 4-5 gündür neler çekiiyorum bu günlerde toplasan adam gibi bir öğün doğru dürüst yiyememişimdir,bu yüzden topiğede giremiyorum valla kalkamıyorum bile berbat bişi sürekli hiç durmayan bir bulantı amannnnnn bebişler iyi lsun da Rabbim inşallah artık katlanacaz katlanacaz da valla ıyyyyyyyyyyy diyorum:bbo:

Süper bir fikir... Aynen uygula bu düşünceni valla, kendini iyi hissetmiyorsan yada gidince bişey olur diye endişen varsa zorla gidecek değilsin ya, boşver kimseyi umursama, ne yapmak istiyorsan onu yap..

valla jnm senin yerinde olmak hiççççç istemezdim hele ki bu mide bulantımla hiççç,hem de bunda naz yapıcak ne var sen bence direkt söl sonuçta gebesin ve de belirtilerinden biri olan bulantı söz konusu hiç kendini kasma derim,işini şansa bırakma hiçzir zaman tatlım

Nilsucum teşekkür ederim canım, ben biraz daha iyimser bakıyorum bu duruma açıkçası, bence geçecek bulantılar ve süper bi hamilelik geçirecez, olumlu düşünelim ki olumlu olsun ve herşey yolunda gitsin, bol sıvı almaya çalış, su kaybediyoruz birde bu sıcaklarda, benim birde ishal durumum var, 4 gün oldu ne yaptıysam geçmedi, belki birazda ondan bulantı oluyordur diye düşünüyorum, bol bol su içiyorum, bakalım elbet geçer...

jnm ben günde en az 2 lt su içen biriydim,dün annem eşime diyoki yanından suyu ayırmayan yavrum bir yudum bile içmedi bugün diyo,deli gibi su istiyorum ama midem kaldırmıyo suyu,fena oluyorum valla

canım ben de senin gibi düşünüyorum, en zor zamanları geçiriyoruz aslında, vücudumuz hiç alışık olmadığı bir değişime adapte olmaya çalışıyor. adaptasyon süreci de ilk 12-14 hafta zaten, ondan sonra rahat edicez inşallah. çok zor tabi bulantı ve diğer şikayetler, insanın bütün hayatını etkiliyor, hasta gibi oluyorsun. ama nedenini biliyoruz, hem de çok güzel bir nedeennn hihoyyyt en büyük şikayetimiz bunlar olsun arkadaşlar, Allah kuzucuklarımıza sağlık versin...

Amin Bosnacım.. Rabbim meleklerimizi sağ salim kucağımıza verdiğinde bunları çoktan unutmuş olacağız zaten, en iyisi meleklere konsantre olmak ve hamileliğin tadını çıkarmak...

günaydın arkadadaşlar herkesin cuması mübarek olsun..
kızlar bişi dicem dün akşam dışarda yemeğe davetliydik haliyle hiçbirşey yiyemedim birer lokma aldım tamam ama oradaki insanlar çok az yiyosun bebek nasıl beslencek ilk 3 ay çok önemli bebek gelişiyo diye söylenip durdular.
söylüyorum yok ilk 3 ay beslenmede pek önemli değilmiş zaten bebek çok az besleniyomuş diyorum anlamadılar eski köye yeni adet asıl bu aylar çok önemli dediler hepside çocuğu olan tecrübeli kişiler...
kızlar doktorunuz bu aylar için ne dedi bendemi yanlışlık acaba fisfisfis

Son düzenleme:
ArkadaŞlar herkese merhab bende sızlerın aranızdaydım 15 gÜn Önce mart annesı olarak yıllık ıznıme ayrılıp sıze veda etmıŞtım ama Şımdı dÖndÜgÜÜmde elım boŞ bebegımı dÜŞÜrdÜm allah sızlere saĞlıklı gebelıkler nasıp etsın ınŞallah

Canım benim doktorumda ilk 3 ayın çok önemli olmadığını söyledi, etraftakilere bakma sen, herkes konuşmuş olmak için konuşuyor, kimsenin kafanı karıştırmasına izin verme, doktorlarımıza güvenmeliyiz, onlarda bu işin uzmanı yani sonuçta..

Sirius hoşgeldin öncelikle canım, çok üzüldüm, Allah sabır ve hakkında hayırlısını versin, peki düşme sebebi ne imiş, araştırdınız mı?

GÜnaydın kızlar 10 haftama gİrİdİm gÖbİŞİm Çıkıtı ve karnımın alt tafrafı hafİfİ hafİ,fİ aĞrıyo

Beyzade sana da günaydın canım, geçmiş olsun, ağrıların artarsa ihmal etme hemen doktora git bence, son günlerde topikte bir sürü üzücü haber aldık biliyorsun, tedbiri elden bırakma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…