- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.861
ya ben anlamadım o kadar çok midem bulanıyor ki gece yatarken bile midem bulanıyor :bbo:
ve hiç bir şey yemek istemiyorum :sinifsinif: canım bir şey çekiyor diyelim önüme gelince onu da yiyemiyorum :1no2: böyle olmak çok mu iyi beslenemiyorum hiç
Sağolasın Bosnacım..Hafif bulantı var ama düne göre çok çok iyiyim.. Sen nasılsın?
canım benim korkma sakın.bazı salak dr var böyle işte.benim de ilk gittiğimde 5 haftalıktı aynen 2 mmdedi keseye dr.o zaman minicikti bebeğim.bak diğer dr ne güzel anlatmış sana.allahın izniyle bebeğini kucağınada alırsın inşallah.bazı dr ilk zamanlar yani 4 yada 5 haftalıkken kese çok küçük olunca göremiyorlar.güönlünü freah tut.allahım bebişlerimizi korusun.
Sizin de hamileliğinizle birlikte ergenlik sivilceleriniz geri geldi mi???
Yüzümün her yeri sivilce içinde.. Cildim çook yağlı.
Bu durumda olan tek ben miyim?
inşallah bir günlük birşeydir de geçmiştir canım...
ben geceleri iyi uyuyamamaya başladım, sersem gibiyim o yüzden. midemde de bir huzursuzluk var ama çok rahatsız etmiyor.
akşam bizim şirketin tekne gezisi var, katılmak zorunlu gibi bişey. ama 4 saat boğazda sallana sallana midem nolur bilmiyorum. gitmeyeceğimi söylemeye de korkuyorum, hemen naz yapıyorsun, abartıyorsun diye başlıyorlar söylenmeye.
napsam ki?
Uyku problemi bende de var, bölük pörçük uyuyorum, sürekli uyanıyorum gece, gündüzde öğleden sonra uykum geliyo nedense... İş hayatında hamilelik gerçekten zor yaa, seni çok iyi anlıyorum, benim iş arkadaşlarım çok anlayışlılar sağolsunlar, bana çok yardımcı oluyorlar, senin şu tekne gezintisi biraz seni sarsar gibi geldi bana, şimdi okuyunca birden bir teknede sallandığımı düşündüm de midem bulandı valla :)), şaka bir yana ben olsam gitmek istemediğimi belirtir anlayış beklediğimi söylerdim, buna rağmen ısrar ederlerse git ve teknede yaşayacaklarından onları sorumlu tut, umarım bi sorun çıkmaz, belki de açık hava iyi gelir hemen kötü düşünmeyelim haa...
Günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar diliyorum, ben dün çok kötü bir gün geçirdim, ne yediysem çıkardım, berbat bir durum hakkaten, bulantım yok diye şikayet eden arkadaşlara duyurulur, boşuna istemeyin, bir kere yaşasanız anlarsınız, halinize şükredin ki ne kadar şanslısınız... Sorunsuz ve bulantısız :)) güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle sevgiler...
ne güzel yazmışsın valla :)
tekne konusu riskli ama bir o kadar da komik gerçekten. düşünsene rahatsız olduğunu, teknede mahsursun, 4-5 saat bi aşağı bi yukarı dolaşmak zorundasın :) en kötü ihtimalle gidecekmiş gibi yapıp son anda telefon edicem gelemiyorum diye, evden zorla alacak halleri yok ya
inşallah bir günlük birşeydir de geçmiştir canım...
ben geceleri iyi uyuyamamaya başladım, sersem gibiyim o yüzden. midemde de bir huzursuzluk var ama çok rahatsız etmiyor.
akşam bizim şirketin tekne gezisi var, katılmak zorunlu gibi bişey. ama 4 saat boğazda sallana sallana midem nolur bilmiyorum. gitmeyeceğimi söylemeye de korkuyorum, hemen naz yapıyorsun, abartıyorsun diye başlıyorlar söylenmeye.
napsam ki?
jnm benim geçmiş olsun dicem de epey bi devam etcek bu bulantılarımız yaw:1no2:
sorma jnm ben 4-5 gündür neler çekiiyorum bu günlerde toplasan adam gibi bir öğün doğru dürüst yiyememişimdir,bu yüzden topiğede giremiyorum valla kalkamıyorum bile berbat bişi sürekli hiç durmayan bir bulantı amannnnnn bebişler iyi lsun da Rabbim inşallah artık katlanacaz katlanacaz da valla ıyyyyyyyyyyy diyorum:bbo:
Nilsucum teşekkür ederim canım, ben biraz daha iyimser bakıyorum bu duruma açıkçası, bence geçecek bulantılar ve süper bi hamilelik geçirecez, olumlu düşünelim ki olumlu olsun ve herşey yolunda gitsin, bol sıvı almaya çalış, su kaybediyoruz birde bu sıcaklarda, benim birde ishal durumum var, 4 gün oldu ne yaptıysam geçmedi, belki birazda ondan bulantı oluyordur diye düşünüyorum, bol bol su içiyorum, bakalım elbet geçer...
Nilsucum teşekkür ederim canım, ben biraz daha iyimser bakıyorum bu duruma açıkçası, bence geçecek bulantılar ve süper bi hamilelik geçirecez, olumlu düşünelim ki olumlu olsun ve herşey yolunda gitsin, bol sıvı almaya çalış, su kaybediyoruz birde bu sıcaklarda, benim birde ishal durumum var, 4 gün oldu ne yaptıysam geçmedi, belki birazda ondan bulantı oluyordur diye düşünüyorum, bol bol su içiyorum, bakalım elbet geçer...
jnm ben günde en az 2 lt su içen biriydim,dün annem eşime diyoki yanından suyu ayırmayan yavrum bir yudum bile içmedi bugün diyo,deli gibi su istiyorum ama midem kaldırmıyo suyu,fena oluyorum valla
günaydın arkadadaşlar herkesin cuması mübarek olsun..
kızlar bişi dicem dün akşam dışarda yemeğe davetliydik haliyle hiçbirşey yiyemedim birer lokma aldım tamam ama oradaki insanlar çok az yiyosun bebek nasıl beslencek ilk 3 ay çok önemli bebek gelişiyo diye söylenip durdular.
söylüyorum yok ilk 3 ay beslenmede pek önemli değilmiş zaten bebek çok az besleniyomuş diyorum anlamadılar eski köye yeni adet asıl bu aylar çok önemli dediler hepside çocuğu olan tecrübeli kişiler...
kızlar doktorunuz bu aylar için ne dedi bendemi yanlışlık acaba fisfisfis
ArkadaŞlar herkese merhab bende sİzlerİn aranızdaydım 15 gÜn Önce mart annesİ olarak yıllık İznİme ayrılıp sİze veda etmİŞtİm ama Şİmdİ dÖndÜgÜÜmde elİm boŞ bebegİmİ dÜŞÜrdÜm allah sİzlere saĞlıklı gebelİkler nasİp etsİn İnŞallah
GÜnaydın kızlar 10 haftama gİrİdİm gÖbİŞİm Çıkıtı ve karnımın alt tafrafı hafİfİ hafİ,fİ aĞrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?