- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.881
günaydın arkadadaşlar herkesin cuması mübarek olsun..
kızlar bişi dicem dün akşam dışarda yemeğe davetliydik haliyle hiçbirşey yiyemedim birer lokma aldım tamam ama oradaki insanlar çok az yiyosun bebek nasıl beslencek ilk 3 ay çok önemli bebek gelişiyo diye söylenip durdular.
söylüyorum yok ilk 3 ay beslenmede pek önemli değilmiş zaten bebek çok az besleniyomuş diyorum anlamadılar eski köye yeni adet asıl bu aylar çok önemli dediler hepside çocuğu olan tecrübeli kişiler...
kızlar doktorunuz bu aylar için ne dedi bendemi yanlışlık acaba fisfisfis
Canım benim doktorumda ilk 3 ayın çok önemli olmadığını söyledi, etraftakilere bakma sen, herkes konuşmuş olmak için konuşuyor, kimsenin kafanı karıştırmasına izin verme, doktorlarımıza güvenmeliyiz, onlarda bu işin uzmanı yani sonuçta..
günaydın arkadadaşlar herkesin cuması mübarek olsun..
kızlar bişi dicem dün akşam dışarda yemeğe davetliydik haliyle hiçbirşey yiyemedim birer lokma aldım tamam ama oradaki insanlar çok az yiyosun bebek nasıl beslencek ilk 3 ay çok önemli bebek gelişiyo diye söylenip durdular.
söylüyorum yok ilk 3 ay beslenmede pek önemli değilmiş zaten bebek çok az besleniyomuş diyorum anlamadılar eski köye yeni adet asıl bu aylar çok önemli dediler hepside çocuğu olan tecrübeli kişiler...
kızlar doktorunuz bu aylar için ne dedi bendemi yanlışlık acaba fisfisfis
ArkadaŞlar herkese merhab bende sİzlerİn aranızdaydım 15 gÜn Önce mart annesİ olarak yıllık İznİme ayrılıp sİze veda etmİŞtİm ama Şİmdİ dÖndÜgÜÜmde elİm boŞ bebegİmİ dÜŞÜrdÜm allah sİzlere saĞlıklı gebelİkler nasİp etsİn İnŞallah
GÜnaydın kızlar 10 haftama gİrİdİm gÖbİŞİm Çıkıtı ve karnımın alt tafrafı hafİfİ hafİ,fİ aĞrıyo
ArkadaŞlar herkese merhab bende sİzlerİn aranızdaydım 15 gÜn Önce mart annesİ olarak yıllık İznİme ayrılıp sİze veda etmİŞtİm ama Şİmdİ dÖndÜgÜÜmde elİm boŞ bebegİmİ dÜŞÜrdÜm allah sİzlere saĞlıklı gebelİkler nasİp etsİn İnŞallah
haklısın canım zaten istesemde bişi yiyemiyorum yesem geri çıkartıcam kendime eziyet ediyorum :sinifsinif:
keşke yiyebilsem tıka basa bende memnun değilimki tabi endişe duyuyorum bebeğim iyi beleniyormu diye... resmen bilinçsiz anne pozisyonuna düştüm sinir oldum mafoldumben
HENÜZ sonuç belli deil 10 gün sona belli olacak gayet iiydim hiç bi sorunum yoktu 1 saat içinde oldu noldugunu anlamadım bile
Meleğin doğduğunda görürler onlar, bilinçsiz anne olup olmadığını, boşver, hiç umursama, yiyebildiğin zaman zaten yiyeceksin ve bizler gerçekten bilinçli anneler olacağız, etrafımızdakiler gibi hamile iken kendimizi değil bebeğimizi besleyip, bebek için yararlı olan besinleri tüketeceğiz, ben hiç takmıyorum bu tip insanları sen de takma boşver, keyfini çıkar hamileliğinin...
canım ben hergün progestan iğne vuruluyorum+jel kullanıyorum+göbekten iğne +bant 3 ay kullanmam gerekiyomuş.bendede ne mide bulantısı nede baş dönmesi hiç bişi yok malesef buda beni rahatsız ediyor
canımcım banada doktorum verdi,ama ben kullanmıyorum,bazı kişilerden duydum,gereksiz vs.zaten düşük olsa ne kadar hap kullanırsanda düşüyo,tecrübeyle sabit.ben diğer hamileliğimde kullandım,aksatmadan hemde,ama yine kötü sonla karşılaştım..tabi canım,aklını karıştırmak istemem.benim görüşüm böyle.
ben de her akşam progesteron alıyorum ve beni de çok hırpalıyor. hem baş dönmesi ve sersemlik yapıyor, hem de sindirim sistemimi bozuyor. doktorumla konuştum, bu haftasonu iki günde bir içmeye başla, bir sonraki hafta da bırak artık dedi.
birdenbire bırakmamak gerekiyormuş.
canım doktor bana da vermişti düşük tehlikem olmamasına rağmen yine de kullandım.8 haftalıkta kalbini duyunca artık içme dedi bıraktım.ben de içince başım dönüyordu yan etkisi o zaten.
zelisim, ben progestani yeni biraktim. hatta benim doktor cifter cifter alicaksin diyordu. ben surekli kafa kiyak bicimde dolaniyordum.-tatlicadiarzu- napalim, dr. al dedikce alicaz. uyku hali bir sure oluyo sonra geciyo tatlim. opuyorumnanaktan
arkadaşlar çok sağolun inşallah şu 3 ayı bir atlatsak zaten napalım bebişlerimiz için herşeye katlanıcaz değilmi.....zelişcim progestanı ben OPU dan bu yana günde 3 öğün 3 er adet fitil olarak kullanıyordum. Bu hafta 2 ye düşürdüm. Bakalım inşallah sorun çıkmazsa haftaya da teke düşürüp, 12 hafta olunca bırakcaz galiba.
canım çok üzüldüm Rabbim inşallah hakkında hayırlısını versin inşallah....HENÜZ sonuç belli deil 10 gün sona belli olacak gayet iiydim hiç bi sorunum yoktu 1 saat içinde oldu noldugunu anlamadım bile
oo kimleri görüyorum semoşum bizi ziyarete gelmiş hoşgelmiş canım sana ne mutlu artık zor günleri geçirdin sayılır Rabbim inşallah kucağımıza aldığımız günleride gösterir..kızlar merhaba ben Allahın iziniyle ocak annesi olacağım
yazınızı görünce paylaşayım istedim
kimsye takılmayın bebeğinizide kendinizide strese sokmayın emi
sizin haftalarınızdayken zorla yemek yiyodum iştahsızlık hatsafadaydı sizin gibi aman bebeğim besleniyomu diyodum ama
bebeğin bizden beslenmesi ilerleyen haftalarda
inanın süt içmeye daha geçen hafta başladım
sağsalim bebeklerimizi rabbim tamamına erdirsin inşallah
sevgiler hepimize kolay hamilelikler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?