2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaslar nasilsin?

Bebisini kaybedenlere Allahdan sabir diliyorum canlarim cok üzüldüm....

Karin demisinizde bide benim karnimi görseniz soka girersiniz gören 4 aylik falan saniyor ama cok sükür migde bulantim yok Doktorum zaten dedi bana cok sanslisin ikiz tasiyanlarin migde bulantisi daha cok olur diye ama Masallah bende bisey yok bi tek kasiklarim agriyor ve coook yorgunum sürekli uyumak istiyorum

ben de bugün 9. haftayı bitirdim...benim zaten biraz göbeğim vardı ben şimdilik bir sertleşme hissediyorum karnımda o kadar...yakında büyümeye başlar sanırım:) bulantım ya da yemeklerle ilgili hiç bir problemim yok ancak fazla kilo almak istemiyorum...sizler nasıl besleniyorsunuz arkadaşlar?
belli bir programınız var mı? hiç su içemem normalde (eskiden yazın günde 1-2 bardak, kışın 2-3 günde bir bardak ) ama şimdi zorla 1- 1,5 litre ancak içebiliyorum ki 2 litre olması gerekiyormuş...su içmeyi kolaylaştıracak bir yol bilen var mı?

Kızlar, bende 7.haftama giricem ama çok şişim atamadım bu şişklinliği üstümden ama mide bulantısından iidir sanırım ...
Snow white suyu ben çok rahat içiyorum extardan birşey yapmama gerek kalmıyor ama sadece su olarak 2 litre içmem gerek diye kendini şartlandırma.. Sonuçta kay, meyve suyu , meyveler bunlardanda yeteri kadar sıvı alıyoruz zaten bende 1,5litrede gayet iyi...

bilemiyorum su konusunda sıkıntılıyım doğrusu...ben de çok şişkinlik vardı...ama yavaş yavaş azalıyor...seninki de yakında azalmaya başlar...hormonlar nedeniyle barsak hareketlerindeki yavaşlama genelde şişkinliğin sebebi...ben ilk haftalar patlayacaktım nerdeyse

selamlar
ilk cinsiyet tahminiyle ben geliyorum sanırım.. bugün eşim adıyamana gitti bikaç gün yok gitmeden görelimmi dedi bebeğimizi görelim dedik yakın kliniğe gittik dört boyutlu ile baktılar doktor galiba kız yahu bu bacak arası boş kız olabilir dedi.. zaten kız hissediyodum :) ama net değil 18 agustosta belli olacak.. darısı sizlere olsunnn
buarada aranızda ilk çatlagı olanda benmiyim iki kalçamdada el şeklinde kırmızı çatlaklarım oldu badem yagı kullanım diyorum hem ekonomik hemde yeterl,ymiş

Hadi hayırlısı Canım önemli olan sağlıklı olması ben bukadar erken öğrenileceğini tahmin etmiyordum .... Ayrıca Ne çatlağı yahu
Arkadaşlar başladınızmı bişiler kullanmaya ben daha hiç birşeye başlamadım vallahi??
Göbeğimize ne zaman krem alicaz :))

yok jnm,burda dikkat ettim bazı arkadaşlar kuru ekmek yiyince mideleri yaışıyomuş ben de tam tersi üşünmek bile istemiyorum halim duman yani

Ben kuru ekmeğin içindeki mayanın miktarını ayırt edebilecek düzeydeyim. Maya hemen kusturuyor beni... Ekşi ise tadına baktığım anda bile beni kusturuyor.... Annem bir kere ağzıma bir tanecik vişne vermeye çalışmıştı da, annemlerin salonuna kusmuştum...

Bu arada artık bazen lavoboya yetişemiyorum. İşyerinde yemekhanede bir kızın üstüne kustum...:sinifsinif: Rezil oldum... :bbo: Ne zaman bitecek bu bulantılar Allahım?

ay canım ya kıyamam :teselli:
benimde bulantım var ama böyle aşırı bulantısı olanları okuyunca halime şükrediyorum :Saruboceq:
biraz daha sabır 3 ay sonra herşey normale dönüyormuş artık yieceklere saldırmaya başlarsınız diyolar umarım öyledirfisfisfis
ama sonu güzel onu düşünün kızlar :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…