- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.201
canım yaa çok sevindim.ne güzel.ahahh bende görseydim hareketlerini.inşallah önümüzdeki haftada benim randevum var.allahım inşallah yolundadır herşey.ikili teste giricez bakalım bizde.allahım hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
benimkinin 1.8 di,hemen ultrasonda bakıyorlar,boyuda 44.8mmdi,11 haftalıkken..opuyorumnanaktan
seninde öyle bişey çıkar,merak etme iyi çıkaçak,eminim...opuyorumnanaktan
canım korkma kötü düşünme...ense kalınlığını hemen söylüyo ölçüp...1.9 da iyimiş inşallah rüyanda malum olmuştur 3 cm den düşük olması gerekiyormuş normali bizimkide 0,9 mm çıktı..seninde inşallah iyi çıkıcaktır...hemede bebişinin hareketlerinide görürsün bugün uyumuyorsa tabi benimki uyuyordu doktor sarstı uyandı rahatı bozuldu hareketlere başladı sonra muhteşem bi duygu
benim 11+4 biraz büyük yani hareketlerini zamanında gördüm kocaman olmuş zaten sıpa muhteşemdi
günaydın kızlar
herkes nasılmış bakalım bende bu başlığı yeni keşfettim,
meyveyi çokmu tüketmek gerekiyormuş?
ben normalde çok severdim ama midem karpuza tahammül edemiyor kafamçokkarıştı
canım korkma kötü düşünme...ense kalınlığını hemen söylüyo ölçüp...1.9 da iyimiş inşallah rüyanda malum olmuştur 3 cm den düşük olması gerekiyormuş normali bizimkide 0,9 mm çıktı..seninde inşallah iyi çıkıcaktır...hemede bebişinin hareketlerinide görürsün bugün uyumuyorsa tabi benimki uyuyordu doktor sarstı uyandı rahatı bozuldu hareketlere başladı sonra muhteşem bi duygu
ya kızlar ben artık çok acıkmaya başladım sizce psikolojikmi erken değilmi çok acıkmaya başlamak.bir yandan mide bulantısı bir yandan sürekli acıkma.bide çok aşerme durumları yok bende.sizin başladımı.sadece ekşiye düştüm.
Günaydın kızlar, herkes iyidir umarım, ben bulantılardan çok fena olmuş durumdayım, doktorumda yarın izine ayrılıyormuş, bugun öğleden sonra gidecem doktora, randevumu aldım sabah, inşallah bi çare bulur bulantıma, bu arada burada okudukça heveslendim valla, acaba ultrasonda bende hareketlendiğini görebilir miyim ki..?
ayy maşallah maşallah.heveslendim şimdi ben 11 haftadayız inşallah bende görürüm o kadar net:1rolleyes:
bende onu sorucaktım.ense kalınlığı 3 cm düşük olunca iyi oluyor yani.hadi inşallah hepimizinki iyi çıkar.allah bebeklerimiz korusun.
mutlu , kaç haftalık gebesin canımm? ben en son boyunun kaç oldunu unuttum :)
inşallah canım ama görürsün 11 haftalıksan herşeyi oluşmuş kıpır kıpır sürekli kollar bacaklar ağız burun göz herşey çok net belli oluyor çok güzel bi duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?