2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aminnn canım inşaalllah.sende bu gittiğinde görürsün ben şimdi dokuz haftalığım ve gördüm minicik kıpırtılarını.çok güzel bir duygu.herşey yolundadır canım inşaallah.sen sakın stres yapma.opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar, herkes iyidir umarım, ben bulantılardan çok fena olmuş durumdayım, doktorumda yarın izine ayrılıyormuş, bugun öğleden sonra gidecem doktora, randevumu aldım sabah, inşallah bi çare bulur bulantıma, bu arada burada okudukça heveslendim valla, acaba ultrasonda bende hareketlendiğini görebilir miyim ki..?

benimkinin 1.8 di,hemen ultrasonda bakıyorlar,boyuda 44.8mmdi,11 haftalıkken..opuyorumnanaktan
seninde öyle bişey çıkar,merak etme iyi çıkaçak,eminim...opuyorumnanaktan

sağolun kızlar yarın herşey olmuş olucak bildiririm size.. hadi görüşürüz...

günaydın kızlar
herkes nasılmış bakalım bende bu başlığı yeni keşfettim,
meyveyi çokmu tüketmek gerekiyormuş?
ben normalde çok severdim ama midem karpuza tahammül edemiyor kafamçokkarıştı

tatlım yiyebildiğin meyvelerden tüket.karpuzu severdin ama yiyemiyorsun galiba.ee malum mide bulantıları.üzüm yemeye çalış.oda iyiymiş.bide elma.

ya kızlar ben artık çok acıkmaya başladım sizce psikolojikmi erken değilmi çok acıkmaya başlamak.bir yandan mide bulantısı bir yandan sürekli acıkma.bide çok aşerme durumları yok bende.sizin başladımı.sadece ekşiye düştüm.

bende onu sorucaktım.ense kalınlığı 3 cm düşük olunca iyi oluyor yani.hadi inşallah hepimizinki iyi çıkar.allah bebeklerimiz korusun.

normal galiba pembe benimde 11 de karnım zil çalıyor, mide bulantım yok şükür aşerme pek yok bende acı ve ekşi seviyorum tatlıyla aramız bozuldu :umursamaz:

günaydın simenaycım, ah canım hala düzelmedin mi yaaa... iyi yapmışsın doktora randevu almakla, umarım biraz rahatlatacak bir çare bulur...
kesin görürsün hareketlerini, ben en son geçen cumartesi gittiğimde el salladı bize bıdık... bakalım seninki hangi marifetlerini gösterecek :)

bende nasipse yarın bebikimi görmeye gidicem..inşallah bi sorun yoktur.:Saruboceq:iki gündür mide bulantısı çekmiyorum,ALLAHA şükür..sadece tiksinti,vede kokulara karşı hassasiyet devam ediyo..

mutlu , kaç haftalık gebesin canımm? ben en son boyunun kaç oldunu unuttum :)

eseda kaç haftalık acaba baya hareket görmüş ben en son gecen cuma gittim doktora zaten hiç 10 günü bulmadı sık sık gidiyorum ben usg zararı yokmuş :) 4 boyutluda gecen jaftada dr bacak arasına baktı
diğer hareketleirni siyah beyazda baya hareket ediyodu ama tam göremedim 4 boyutlu olsa keşke hepp

pembedüşler yapalım yiyelim mercimek köftesini :)
bilmiyorum meyveler çok iyi ama bol bol ye yaz meyveside çok oluyor zaten canım birde hurma iyidir diyolardı ama değilmiş dogumu kolaylaştırırmış..
ben arada çekirdek çıtlıyorum haa

hadiii canımm gerçektenmii
kaç boyutluya giriyosun acabaa??

bende salı günü gidicerm tam 12 hafta olucak
gecen cuma gitmiştim 10 hafta 4 günlükte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…