2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende gözlerini gördüm baya büyük geldi bana birde agzı sanki baya küçüktü gülüyo gibiydi ama acık değildi agzı halbuki benim agzım nokta kadar :))
burnumda hafif uzundur benim eşim diyor usg resminde al bak uzun diyor çaktırmıyorum ama içerliyorum
size bebişimin 8 haftalık resminiş koyummmıı

canım ben 11+4 üm banada 3 boyutluda baktı herşeyi görülüyor ve çok hareketli ilk başta uyuyodu heralde hiç hareket yoktu sonra doktor sarstı uyandı kıpır kıpırdı eller sürekli hareketli ya ayağını tutuyo ya kafasında ya ağzına sokuyo çok güzeldi ağzı burnu çok net görülüyor hatta doktorun verdiği usg çıktısında bile ağız burun çok net belli

ben çok basit şeyler aşerdim ya
kaşar aşerdim
kızılcık aşerdim
avya aşerdim(bahcede vardı allahtan agacı)
mandalina aşerdim :) o zordu
erik aşerdim
dünde simit aşerdim :)

ayyy 41.5 kere maşallahhhh maşallahhhhhhhhh canımmm
doktor sürekli 4 boyutlu ile bakmıyolar bana neden acaba ya bazısı keseyi bile 4 boyutluda gördüü
bu sefer kendi dr gidicne ısrar edicem çok heveslendim şuanda :)

canım sen 3 boyutluyamı girdin.hadi koysana resmini pıtırcığın.

:) bebişimin resmi vardı

Son düzenleyen: Moderatör:
3 boyutludan çıktı vermediki siyah beyazdan verdi makine hem siyah oluyor hem renki o verdi siyah resimdede sadece kafasını ayırt edebiliyroum onu eşime verim yarın iş yerinde scan etsin koyarım
ben şubat annelerinde birinde gördüm 12 haftalık renkli usgde bir eli başının altında agzıda kocaman acık :) çok tatlıydı

ben çok basit şeyler aşerdim ya
kaşar aşerdim
kızılcık aşerdim
avya aşerdim(bahcede vardı allahtan agacı)
mandalina aşerdim :) o zordu
erik aşerdim
dünde simit aşerdim :)

gülencim süpersin yalnız mandilanayı nerden buldunuzcokacimcoook.benimde canım geçen ayva çekti ama çok değil sordum daha olmaz dediler.kocama söyliycem gitsin arasında bulsun.hem ayva çok yararlıymış.peygamber efendimizinde öğütlemiş hamile kadınların ayva yemesini.

7 hafta 5 günlüktüm aslında ama başka dr gitmiştim ilk orada 3 gün önde çıkmıştı sonra bi hafta sonra kendi dr gidince 4-5 gün önde çıktı maşallah

aaa ben sana göndereyim yeşiller daha ama tadı güzell hem ayva yiyenin çocu güzel olurmuş :)
aşeriyorum.com mu ne oradan sipariş eyledik mandalinayı :) ben zaten ne görsem istiyorum

kızlar mrb yazıları okuyunca ben tedirgin oldum çok sık doktora gitmiyormusunuz önemli bir sorununuz yoksa ayda bir gelin demişti doktor .ben haftaya gidicem inş nerdeyse 1 ay olacak sık mı gitsem acaba ...

bakalım benimki üç boyutluya ne zaman sokucak.çok merak ediyorum.bide 4 boyutlu var kızlar.biliyosunuzdur.onda çok net gözüküyor ama her hastanede olmuyor.onun için dışarıda çekiliyor ama pahalı.ablam gitmek istemişti.400 tl istediler.

benimde en net usg resmim bu mutlu , bundan önce gittimizden kalp atışlarını duymuştuk dogru düzgün görmemitşik bunu görünce çok aglamıştım nanaklarıda tombiş tombiş gördünmüü :)

ya bizim hastanede almandada diğer gittim kliniktede bi makine içinde 3 te 4 te var siyah beyazda ama neye göre karar veriyolar bilmiyorum sürekli 4 boyutlu olsa bi arkadaşım doguda her zaman 4 boyutluya giriyo 40 tl veriyomuşş..
dr banada öyle dedi ama bendayanamıyorum acıkcası benim bulantılarımda yokoldu gibi bişi benim içim rahat etmiyor haftada bir gidiyorum

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

siz böyle yazdıkça ben çok imreniyorum yaaa benim kontrolüm 4 eylülde kısmetse ense kalınlığı ölçülcek acaba hareket eder mi bizimki CADIARZU
benim doktorum ikili teste gerek görmüyorum dedi ama bu iyi bişey mi kötü mü anlamadım kafamçokkarıştı

aaa ben sana göndereyim yeşiller daha ama tadı güzell hem ayva yiyenin çocu güzel olurmuş :)
aşeriyorum.com mu ne oradan sipariş eyledik mandalinayı :) ben zaten ne görsem istiyorum
canım benim çok sağol.valla istiycem kocamdan.dur dediğin siteye bir bakıyım.bide ben ankarda oturuyorum.gaziosmanpaşada hamile manavı var.ank oturan arkadaşların haberi olsun herşey varmış.genellikle biz hamilelerin canıda olmıycaqk şeyler isterler.

ha benimde salı ense kalınlı birde ikili yapıcak inşalalh temiz çıkar Allahım

eger bulamazsan gönderirim bak eşim daha cumartesi ankaraya gelmişti ulaştırırdı bi şekilde.. Yeterki ye yani.. canım.. buarada öyle hamile manavı felan yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…