- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.221
eseda kaç haftalık acaba baya hareket görmüş ben en son gecen cuma gittim doktora zaten hiç 10 günü bulmadı sık sık gidiyorum ben usg zararı yokmuş :) 4 boyutluda gecen jaftada dr bacak arasına baktı
diğer hareketleirni siyah beyazda baya hareket ediyodu ama tam göremedim 4 boyutlu olsa keşke hepp
pembedüşler yapalım yiyelim mercimek köftesini :)
bilmiyorum meyveler çok iyi ama bol bol ye yaz meyveside çok oluyor zaten canım birde hurma iyidir diyolardı ama değilmiş dogumu kolaylaştırırmış..
ben arada çekirdek çıtlıyorum haa
bende gözlerini gördüm baya büyük geldi banabirde agzı sanki baya küçüktü gülüyo gibiydi ama acık değildi agzı halbuki benim agzım nokta kadar :))
burnumda hafif uzundur benim eşim diyor usg resminde al bak uzun diyorçaktırmıyorum ama içerliyorum
size bebişimin 8 haftalık resminiş koyummmıı
ben çok basit şeyler aşerdim ya
kaşar aşerdim
kızılcık aşerdim
avya aşerdim(bahcede vardı allahtan agacı)
mandalina aşerdim :) o zordu
erik aşerdim
dünde simit aşerdim :)
canım benim çok sağol.valla istiycem kocamdan.dur dediğin siteye bir bakıyım.bide ben ankarda oturuyorum.gaziosmanpaşada hamile manavı var.ank oturan arkadaşların haberi olsun herşey varmış.genellikle biz hamilelerin canıda olmıycaqk şeyler isterler.aaa ben sana göndereyim yeşiller daha ama tadı güzell hem ayva yiyenin çocu güzel olurmuş :)
aşeriyorum.com mu ne oradan sipariş eyledik mandalinayı :) ben zaten ne görsem istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?