2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bosnacım iyice heveslendim valla şimdi, inşallah güzel şeyler görürüm... Bu arada hakkaten kızlar ne kadar sık gidiyorsunuz doktora öyle, bende şüpheye düştüm şimdi, acaba ben seyrek mi gidiyorum diye..? Ama bi problem olsa doktorda daha sık çağırırdı sanırım dimi, bana herşeyin yolunda olduğunu ve keyfime bakmamı söyledi en son gittiğimde, bende içim rahat rahat duruyorum :))

benimde en net usg resmim bu mutlu , bundan önce gittimizden kalp atışlarını duymuştuk dogru düzgün görmemitşik bunu görünce çok aglamıştım nanaklarıda tombiş tombiş gördünmüü :)

ben kalp atışlarını duymadım radyolog başlamış dedi ilk defa 3 aylık olunca gittim çok tedavi gördüm bulantımda yoktu sanki hamile değilmişim gibi geldi doktoruma gittiğimde birşey göremeyeceğimi zannettim bir baktım bebiş zıp zıp ediyor maşallah sen bebişine iyi bakıyorsun tombiş olacak maşallah

merak etme efecrin benimkinide ölçtü 3buçuk altında gerek yokdedi 3kere ölçüp ortalaasını aldı

ben karnıbahar kızartması istiyorum bulurum dimi orada ben en iyisi bi sakarya caddesine bakayım. cokacimcoook

mutlu kaç çıktı ense kalınlı?

mutlu bende kendimi hamile gibi hişssetmiyorum bişi göremeyeceğimi sanıyorum bende gittimde şuan :)
benim ilk 3 kontrolum 10 gün arayla oldu sonra dr dediki 28 temmuzda gitmiştim en son kendi dr 25 agustosta gel dedi ama sıkıldıkca gel seni rahatlatır dedi bende yapı olarak afacanlı oldumdan dolayı başka bi dr buldum eve yakın ona gidiyorum sıkıldıkca ama bu süre asla 10 günbü acmıyor haftada bir gibi bişi :) napım evladımı özlüyorum diyorum doktorada :)

ben doktorumu değiştirdiğim için sık gitmek durumunda kaldım bu ara. ama rutin olarak 3 ya da 4 haftada bir çağırıyor şimdiki doktorum.
gerçi bana kalsa her gün giderim ama :)

mutlu cnm çok saol rahatladım biraz insan acaip panik oluyo yaa kaydirigubbakcemile3
ne yaparsın ilk olunca elim ayağım birbirine dolanıyor

dr bana kızartma vermiyor ama patates kızartıpp şöleee ekmegin arasına kyup üzerine beyaz peynir hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bulamazsan sylersin olurmu?
hamile manavı yok kıs hal var burdadirek ama erik aramıştık orada bulamadık bursadan getirtdik :) bende baya masraflıymışım şimdi fark ediyorum..
kilo aldınızmı kızlar birde çatladınızmı

dr bana kızartma vermiyor ama patates kızartıpp şöleee ekmegin arasına kyup üzerine beyaz peynir hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

valla özledim kızartmayı hele karışık şöyle patlıcan biber kabak üzerine domates sos ve yoğurt.ama yiyemiyorum.

benim dr biraz eve uzak oda dedi sıkıldıkca paniğe kapıldıkca gel bakarım dedi ama en iyisi yakında bir yer daha bulman hem acil bişi oldunda ona gidersin hemde yakın oldundan sıkıldıkca gidersin dedi.. kendi dr sık gidemem 200 milyon muaynesi
bu buldum dr bazen 40 bazen 10 tl alıyor :)
bundan sonra beni ayda bir cagırıcak öteki dr ama ben eve yakın olana gştmeye devam etcem bakalım benim cinsiyet kesinleşcekmi

beni hep dr 2 haftada bir çğırdı,sedece geçen ay sadeçe bir kere gittim,oda 1 ay annemde kaldım ama başka dr ye gidip görünmemi söylemişti dr'm,kanamam vardıya benimbu ayda yine 2 haftada bir çağırdı,salı güü gittim şimdi tekrar 25 inde gideçeğim,sonra ne zaman çağırır bilmiyorum artık...

valla sende bulamazsan bana söyle bacım.birbirimize yardımcı olucaz kızlar
benim karnım çok geriliyor bazen sizdede oluyormu.çatlaklar için badem yağı alıyım diyorum.çok iyiymiş.şimdiden kullanmaya başlasakmıki.

kabak sevmemde patlıcanı ekmek arasında çok fena yerdimmm uffff ne tatlıııı ohhh
ben sık sık çekirdek iyiyom zararu varmıdır acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…