- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.241
günaydın simenaycım, ah canım hala düzelmedin mi yaaa... iyi yapmışsın doktora randevu almakla, umarım biraz rahatlatacak bir çare bulur...
kesin görürsün hareketlerini, ben en son geçen cumartesi gittiğimde el salladı bize bıdık... bakalım seninki hangi marifetlerini gösterecek :)
benimde en net usg resmim bu mutlu , bundan önce gittimizden kalp atışlarını duymuştuk dogru düzgün görmemitşik bunu görünce çok aglamıştım nanaklarıda tombiş tombiş gördünmüü :)
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
siz böyle yazdıkça ben çok imreniyorum yaaa benim kontrolüm 4 eylülde kısmetse ense kalınlığı ölçülcek acaba hareket eder mi bizimki CADIARZU
benim doktorum ikili teste gerek görmüyorum dedi ama bu iyi bişey mi kötü mü anlamadım kafamçokkarıştı
canım benim çok sağol.valla istiycem kocamdan.dur dediğin siteye bir bakıyım.bide ben ankarda oturuyorum.gaziosmanpaşada hamile manavı var.ank oturan arkadaşların haberi olsun herşey varmış.genellikle biz hamilelerin canıda olmıycaqk şeyler isterler.
hımmmmmmmmmmmmmm :roflol: ok okkk tatlım :roflol:canımcım bunlar annişlerin içine doğan tahminler,..sonrasında ceeeeeeeee.delikafaduldenbakıcaz,tahminimiz tutmuşmu diye..:lepi:
Bosnacım iyice heveslendim valla şimdi, inşallah güzel şeyler görürüm... Bu arada hakkaten kızlar ne kadar sık gidiyorsunuz doktora öyle, bende şüpheye düştüm şimdi, acaba ben seyrek mi gidiyorum diye..? Ama bi problem olsa doktorda daha sık çağırırdı sanırım dimi, bana herşeyin yolunda olduğunu ve keyfime bakmamı söyledi en son gittiğimde, bende içim rahat rahat duruyorum :))
ben karnıbahar kızartması istiyorum bulurum dimi orada ben en iyisi bi sakarya caddesine bakayım. cokacimcoook
eger bulamazsan gönderirim bak eşim daha cumartesi ankaraya gelmişti ulaştırırdı bi şekilde.. Yeterki ye yani.. canım.. buarada öyle hamile manavı felan yok :)
dr bana kızartma vermiyor ama patates kızartıpp şöleee ekmegin arasına kyup üzerine beyaz peynir hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bulamazsan sylersin olurmu?
hamile manavı yok kıs hal var burdadirek ama erik aramıştık orada bulamadık bursadan getirtdik :) bende baya masraflıymışım şimdi fark ediyorum..
kilo aldınızmı kızlar birde çatladınızmı
dr bana kızartma vermiyor ama patates kızartıpp şöleee ekmegin arasına kyup üzerine beyaz peynir hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?