2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende nasip olursa yarın sabah gitcim,bebikimi görmeye.HEYECAN DORUKTAAA.delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

canım bende öyle olurum zannettim ağlayacak gibi oldum sonra bebiş kıpır kıpır edince gülme isteği geldi bende doktor sırası beklerken açelya akkayunun röportajını okumuştum oda öyle olurum zannettim gelin olan kıza bakıp ağlayan ben kendi bebişimi görünce donup kaldım diyordu belkide ondan etkilendim ama çok hoş oluyor eşinlemi gideceksin?

o iğneler bazı kişilere yan etki yapıyormuş bende 1 sene klomen kullandım
2sen sonra laporoskopi oldum kist çıktı
2 deneme aşılama yapıldı tutmadı kendisi oldu geçmiş olsun

sağol canımcımm Allah kimseye yaşatmasın :Saruboceq:

Hepinisi öpüyorum hadi bakalım gidiooruz...

Hadi bakalım güzel haberlerle gel de biz de sevinelim dualarımız seninlee

Son düzenleme:

kocişle gitcim nasipse..sağolsun hiçbizaman yalnız bırakmaz,.:1hug:

kocişle gitcim nasipse..sağolsun hiçbizaman yalnız bırakmaz,.:1hug:

bende ilk defa 3 aylık olunca eşimle gittim o minicik birşey beklerken bir baktı bebişin heryeri maşallah oluşmuş devamlı ayağa kalkıp bebeğe bakıyor yakıdan ultrasondan ama ben daha heycanlıydım sanırım ondan oda 5 yıl bekledi şimdi rahatladım dedi bebeği görünce

arkadaşlar,bağımlısı olduğum kan pıhtılaşması topiğinde gezerken,fransiyum arkadaşımızın yazdıklarını gördüm,acayip moralim bozuldu.çok üzgünüm..mafoldumben mafoldumben mafoldumben ALLAH bol bol sabır versin:Saruboceq: :Saruboceq:

kahvelokumcum o listede olabilmek için neler vermezdim
artık beni silebilirsin
meleğim ebedi evi olan cennetine gitti yine
bu 4. oldu inşallah bundan sonra bir daha olmaz
kürtaj olurken yaşadıklarım sanki benimle dalga geçilir gibiydi
ben ağlaya ağlaya kürtaja giderken
yanımda başka bir kadın sırf kendi keyfi için 2.kez 1 ay arayla bebeğini aldırıyordu
isyan etmiyorum ama allahım hiç kolay bi imtihan değildi
hele o kürtaj sıramı beklerken yanımda ntsye bağlanan hanımın bebeğinin kalp atışları ne kadar güzeldi ne kadar canlıydı
dinlediğimiz ezgilerden melodilerden daha da güzeldi
inşallah bende bebeğimin o güzel kalp atışlarını duyabilirim
inşallah bende anne olabilirim
umutlarımı yitirsemde azda olsa ümidim var

off yaa çok üzüldüm fransiyum için Allah ım sabır versin inşallah 5. de hiç bi problem olmadan alır bebişini kucağına Rabbim kimseye tattırmasın bu acıyı (

offf çok üzüldüm... Allah sabır versin.
bir de kürtaj sırasında yaşadıkları tuz biber olmuş acısına...
Allah en kısa zamanda yeniden nasip etsin, hayırlısıyla, sağlıkla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…