- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.461
gunaydın kızlar opuyorumnanaktan
Pancubencigim kim senin doktorun merak ettim .
canimcim senin kullandigin catlak kreminin ismi neydi? benim karnim dunya haritasi olmusda.
gunaydın kızlar opuyorumnanaktan
Pancubencigim kim senin doktorun merak ettim .
canimcim senin kullandigin catlak kreminin ismi neydi? benim karnim dunya haritasi olmusda.
lierac paris cnm bunu kullandım we hiç kızarıklık bile olmadı ki normalde çatlamaya müsait bi wücudum war, kilo alıp werdiğimde kalçalarımda olur çatlaklar ama hiç olmadı gerçekten işe yaradı.. şimdi o bitti tekrar almak içiğn aradım eczacımı bana bu defa vichynin bir kremini önerdi hem sıkılaştırıcı hemde olan çatlakları yok ediomuş bnce onu deneyebilirsin.. bende onu alıcam yarın 75tl miş ama süper etkili dedi eczacı
ne bileyim cok hareketli bi bebekti 3 gündür sanki hasta içimde..arada bi b,i kere sürtünüyo oda bikerecik..neyse canım günde 10dan azmı kontrol ediiim bari..bilmiyorumkismilecanım hareketleri saatte 1 deil günde 10 dan az olursa iyi deil demişti doktorum yani saatte 1 hareket olmuyor benimkinde
tünaydın kızlar....nasılsınız bakalım ben çok şükür iyi sayılırım.birazcık heyecan dışında artık herşeyimle doğuma hazırım .evimin temizliği bitti bende dün kendi temizliğimi yaptım makineyle yapıyım dedim zaten ben hamile kalmadan öncede temizliğimi makineyle yapardım hamile kaldıktan sonra jiletle idare ettik bir arkadaşım var hep söyler jiletle banyoda yap banyodan çık bakmışsınki yine gelmişler dayanırım dedim makineyle yapayım dedim keşke yapmasaydım canım çok acıdı ama ondanda kurtardım 3 günüm daha var kızlar dualarınızda beni unutmayın allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bende hiçbirinizin numarası yok hastaneden haber vermek için....
tünaydın kızlar....nasılsınız bakalım ben çok şükür iyi sayılırım.birazcık heyecan dışında artık herşeyimle doğuma hazırım .evimin temizliği bitti bende dün kendi temizliğimi yaptım makineyle yapıyım dedim zaten ben hamile kalmadan öncede temizliğimi makineyle yapardım hamile kaldıktan sonra jiletle idare ettik bir arkadaşım var hep söyler jiletle banyoda yap banyodan çık bakmışsınki yine gelmişler dayanırım dedim makineyle yapayım dedim keşke yapmasaydım canım çok acıdı ama ondanda kurtardım 3 günüm daha var kızlar dualarınızda beni unutmayın allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bende hiçbirinizin numarası yok hastaneden haber vermek için....
sifa grubu hastaneleri icin iyi diyorlar zaten.anadolu yakasındayım ben Pendik şifa hastanesine gidiyorum ben
lierac paris cnm bunu kullandım we hiç kızarıklık bile olmadı ki normalde çatlamaya müsait bi wücudum war, kilo alıp werdiğimde kalçalarımda olur çatlaklar ama hiç olmadı gerçekten işe yaradı.. şimdi o bitti tekrar almak içiğn aradım eczacımı bana bu defa vichynin bir kremini önerdi hem sıkılaştırıcı hemde olan çatlakları yok ediomuş bnce onu deneyebilirsin.. bende onu alıcam yarın 75tl miş ama süper etkili dedi eczacı
ayy orayı makineylemi aldınnnnnneyvahedigeldismile nasssı yaptınnnnnneyvahedigeldismile benimde war makinem ama bacaklarıma uyguluyodum hamile olduğumdan beri bacaklarıda ağdacıma werdim.. orayı çooook acıtıyo..tünaydın kızlar....nasılsınız bakalım ben çok şükür iyi sayılırım.birazcık heyecan dışında artık herşeyimle doğuma hazırım .evimin temizliği bitti bende dün kendi temizliğimi yaptım makineyle yapıyım dedim zaten ben hamile kalmadan öncede temizliğimi makineyle yapardım hamile kaldıktan sonra jiletle idare ettik bir arkadaşım var hep söyler jiletle banyoda yap banyodan çık bakmışsınki yine gelmişler dayanırım dedim makineyle yapayım dedim keşke yapmasaydım canım çok acıdı ama ondanda kurtardım 3 günüm daha var kızlar dualarınızda beni unutmayın allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bende hiçbirinizin numarası yok hastaneden haber vermek için....
erken dönemde oluşmuş çatlaklara ediyo cnm bnce bu kremi bi sormalısın eczaneye falan vichy iyiymiş...bende çok çatladım hergün badem yağı sürmeme ramen karnımda az ama bacaklarım felaket oldu çatladıktan sonra bunu alıp sürsem ne faydası olcakki çatlaktan sonra bişey fayda etmiyor diolar
canıımm..cok az kalmış ya..allah senide bebeginide saglıkla kurtarsın..ne güsel bak simdi karnında tasıdıgın bebegin 3 güün sonra kollarında..ayyy kıuskandım gene bak..gecmiyo günler..boshayallersmile
hadi bakalım az kaldı yaaa seninde bir bakmışız Zelişte meleğine kavuşmuş olacakn bize haber vermeyi unutmaaaa:lepi::lepi:
ayy orayı makineylemi aldınnnnnneyvahedigeldismile nasssı yaptınnnnnneyvahedigeldismile benimde war makinem ama bacaklarıma uyguluyodum hamile olduğumdan beri bacaklarıda ağdacıma werdim.. orayı çooook acıtıyo..
doğumunada 3 gün kaldı cidden ne güzel ya zeliha dua ette bende o gün doğurmak istiyorum 24ündeeee:Saruboceq: inşallah 24 sabaha karşı sancılarım gelir gün ağarınca giderim hastaneye öğlenede doğurmuş olurum:))))):lepi:
ayy orayı makineylemi aldınnnnnneyvahedigeldismile nasssı yaptınnnnnneyvahedigeldismile benimde war makinem ama bacaklarıma uyguluyodum hamile olduğumdan beri bacaklarıda ağdacıma werdim.. orayı çooook acıtıyo..
doğumunada 3 gün kaldı cidden ne güzel ya zeliha dua ette bende o gün doğurmak istiyorum 24ündeeee:Saruboceq: inşallah 24 sabaha karşı sancılarım gelir gün ağarınca giderim hastaneye öğlenede doğurmuş olurum:))))):lepi:
hadi canım ALLAH yardımcın olsun sağ salim minik kuzunu alırsın inşallah kucağına :ecrin_bebek:
:roflol::roflol: hasrett yaaa alemsin haaa olumunekankayizsmilene güzel öle siparişle doğursak keşke :roflol::roflol:
erken dönemde oluşmuş çatlaklara ediyo cnm bnce bu kremi bi sormalısın eczaneye falan vichy iyiymiş...
belki olur öyleeee... ben istiyim de bakarsın olur:lepi:
biraz mi heyecan ben olsam elim ayagim titrerdi kesin cok az kalmis.Saglik sihatle kucagina alirsin insallah.
Allah gonlune gore versin Hasret amin insallah 24 un bi avazda :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?