- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.441
sonra geçti sancılar kendiliğinden öylemi? bnmde bugün sızılar oluyo ayaktayken özellikle sanki çiş kaçıracakmışım gibi sızılar oluyor orda.. 38+1im bugün 38i doldurdum 39un içindeyim yani we artık doğurmak istiyorum( jeanlerimi giymek istiyorum elbiselerimi giyip incecik görünmek istiyorum:sinifsinif:
[B]iyi pazarlar....bugün cooook duygusal sulugözüm yaww dısarda kar yagıyor benim içime yagmur..aglama gözbebegim bebegim biraz daha dur..YAGMURUM'a az kaldı..17 GÜN.....[/B]
eveett dün çok korkulu bi gece geçirdim 22:45 de sancı başladı ama fazla deildi 5 dk arayla 11i5 geçeye kadar devam etti 10 dk ara verdi ve gene başladı 20 dk boyunca sürdü gene 5 dk arayla tamaam ben bu sabaha kadar heralde doğurcam derken bitti hiç bişeyim kalmadı sanki az önce o sancıları ceken ben diildim ama o sancılar geldiğinde minik yaramaz sanki fırlayıp cıkacakmış gib hareketliydi hıı yattığında bile eğer karnın top gibi sertse doğum sancısıymışya ben kessinlikle yatamadım ama karnımın tamamı sert deildi doğumun klay olması için 7 pirince 7 yasin oku demişlerdi bende sürekli ertelemiştim dün yumurta g..sıkışınca oturdum bir seferde okudum korkudan allahım inşallah yaklaşmıştır vaktim ama çoook korktum yaa :a015:mafoldumben
ewet bnmde öyle oluo işte çiş kaçıracakmışım gibi ama yok tabi tuwaletim falan sanırım az kaldıalkisalkisalkis
asinazın neyi varmışş dokottr kontrolü vardı ama sonrasını bilmiyomm???
pancum yok kıss yagmur derken hava iyi burda süperr:içelim:..sadece bazen eskiye dair özlemler oluyo keske babamda görseydi bu anlarımı diye karamsarlaşıorum..ama yagmur dogdugunda mezarının basına bi tane resmini bırakıcam kızımın..neysae yaa su an daha iyiyim.. ayy babasıda izlermiş kızısınıgünaydınlarrrrrrr hepinize ;
Laviniaebru iyi şeyler düşün canım yaaa sıkma canını burada da hava kapandı yağmur var İstanbulumda ama dediğin gibi insanın içi karamsar nedense....
Asinazla görüştüm sıkı takip altındalarmıs şuan sorun yokmuş doktoru yarın sabah karar verecekmiş tutabildiği kadar tutacakmış bebeğini herkes dualarını eksik etmesin diyor...
Gece tam flim seyrediyoruz vajinamda bir ağrı ve karnımda gezine gezine ağrımı kestirdim ovalıyorum okşuyorum karnımı 10 dk sonra tekrardan başlıyor sanırım yerleşmeye çalışıyor sabahta eşim farketmiş solumda yatıyordum resmen yaa ayağı yada kollarıydı diyor ben uyurken dayanamamış bakmış karnın da bir çıkıtı vardı diyor bebeğimiz meleğimizin yaa ayağı yada kolluydu dışardan seyrettim kızımızı dedi ....
1 seferde okunması şart deildir heralde ben ezber olduğum için bide o korkuyla 1 oturusta okudum sancı anında 1 er 1 er yut dedi deneyim sahibi kişiler inşallah faydası olur hıı eğer ilenirsen küçük bi şişe suyada 7 sefer meryem suresini oku ben anca 2 okuyabildim
kordon bebeğinin boynuna dolanmış 2 kez ve suyunda azalma varmış...hast. yatıyor...doktoru yarın karar verecekmiş doğup doğmayacağına...mümkün olduğunca içerde tutmaya çalşıyor...inşallah bir an önce düzelir...
asinazın neyi varmışş dokottr kontrolü vardı ama sonrasını bilmiyomm???
bende çok takip ediyorum hareketlerini zaten doktorumda söylüyor 37-38 haftalarda hareketleri biraz daha azalır ama kuvvetli hareketleri olur dedi şuan nasıl diye hep sorar perşemben benimde kontrolüm var dua ediyorum bende bir sorun olmasın diye içimi ferah tutmaya çalışıyorumgünaydın:)
asinazın Allah yardımcısı olsun inşallah bu durum sorun olmaktan çıkar...ben de korktum iyiceeyvahedigeldismilebana da cuma günü doktor kordon boyun etrafında... dolanabilir dedi...ben de gördüm zaten dopplere girdiğimde...hareketlerini takip ediyorum...şimdilik bir sorun yok çok şükür...perşembe kontrolüm var yine bu sefer doğum tarihi kesinleşir inşallah...zaten kordon dolanmasa bile şu haliyle normal doğuma engelmiş...ee boy meselesi de var...artı kilo...çatı muayenesi olmadan ben sezaryen istiyorum mu desem???????
tamam canım saolasın bir arkadaşım doğuma gittiğinde hastanede bir bayan görmüş sancılı iken pirinç yutmuş ve doğumu çok kolay oldu demişti onun için sordum nezaman yutuluyor diye
İŞTE DOKTORDAN DOKTORA DEĞİŞİYOR YAAA BENİM DOKTORUN ÖYLE BİR HAFIZASI VAR Kİ ANLATAMAM DAHA BEN DEMEDEN O SÖYLÜYOR NST KONTROLÜN VARDI BUGÜN ....İLACINI YAZAYIM BİTTİ DEMİŞTİN ...PAT DİYE HEMEN SÖYLER 16 MARTTA BİSEYDE KALMADI SON 1 HAFTAYI SAYMA AMA DER...HER DEFASINDA SUYUMA BAKAR...KIZ BEBEK OLDUĞUNU SÖYLER BAZEN YANILMA PAYLARI FAZLA OLUYOR YAAA...AAA PARDON KIZ DEMİŞTİM AMA ERKEK DİYE SÖYLEYEN DOKTORLARDA VAR....BU HAFTA PERŞEMBE KAN SAYIMIDA YAPALIM DEDİ...VE İÇERİ GİRER GİRMEZ HALİMİZİ SORAR....AMA O HASTANEDE SEN HERSEYİ ANLATIRSIN HEEE TAMAM DER BİDE DOKTOR...iŞTE DEĞİŞİK YANİ KİŞİLİK MESELESİ AMA BEN KİME TAVSİYE ETTİSEYSEM DOKTORUMU ÇOK MEMNUN KALDILAR...
sonra geçti sancılar kendiliğinden öylemi? bnmde bugün sızılar oluyo ayaktayken özellikle sanki çiş kaçıracakmışım gibi sızılar oluyor orda.. 38+1im bugün 38i doldurdum 39un içindeyim yani we artık doğurmak istiyorum( jeanlerimi giymek istiyorum elbiselerimi giyip incecik görünmek istiyorum:sinifsinif:
hayırlısıyla sağ salim urtulsun canım yaa
bende çok takip ediyorum hareketlerini zaten doktorumda söylüyor 37-38 haftalarda hareketleri biraz daha azalır ama kuvvetli hareketleri olur dedi şuan nasıl diye hep sorar perşemben benimde kontrolüm var dua ediyorum bende bir sorun olmasın diye içimi ferah tutmaya çalışıyorum
pancum yok kıss yagmur derken hava iyi burda süperr:içelim:..sadece bazen eskiye dair özlemler oluyo keske babamda görseydi bu anlarımı diye karamsarlaşıorum..ama yagmur dogdugunda mezarının basına bi tane resmini bırakıcam kızımın..neysae yaa su an daha iyiyim.. ayy babasıda izlermiş kızısını..benimkinde tık yok 3 gündür hareketlerinde azalma var saatte bi kontrol ediorum..dewam ederse gidicem dr a.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?