2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evt dün sabahatn başlamıştı aşağı doğru sıkıstırarak aynı çişim gelmiş gibi akşamda ara vererk devam etti sancı geldiğinde felakeyt çişim var ama gidince bitiyor anlamadım bende yalancımıydı neydi belki çok yürüdüm ondandı ahhh o jeanlerrıımm 2 sini teyzemem verdim kalanlarıda şimdi görümceme dedim istersen al die çünkü artık benim onların içine girmem hayal in de ötesinde incecik olmak ahhh ahhh :a015::a015:

Merhaba Anneler :) ben anne değil ablayım. Ama en az sizler kadar heyecanlıyım. Kardeşim için elimden geleni yapıyorum. Gerçekten çok değişik bi dygu bu.. 10 günden az bi zaman kaldı.. Ama her gittiğimizde gün değişiyo. Bebeğin duruşuna hareketine göreymiş. Allahım hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin amiiiinnn.. Neyse burası annelerin başlığı olabilir ama bende yazmak istedim :)

[B]iyi pazarlar....bugün cooook duygusal sulugözüm yaww dısarda kar yagıyor benim içime yagmur..aglama gözbebegim bebegim biraz daha dur..YAGMURUM'a az kaldı..17 GÜN.....[/B]

ewet bnmde öyle oluo işte çiş kaçıracakmışım gibi ama yok tabi tuwaletim falan sanırım az kaldıalkisalkisalkis

[B]iyi pazarlar....bugün cooook duygusal sulugözüm yaww dısarda kar yagıyor benim içime yagmur..aglama gözbebegim bebegim biraz daha dur..YAGMURUM'a az kaldı..17 GÜN.....[/B]

günaydınlarrrrrrr hepinize ;
Laviniaebru iyi şeyler düşün canım yaaa sıkma canını burada da hava kapandı yağmur var İstanbulumda ama dediğin gibi insanın içi karamsar nedense....

Asinazla görüştüm sıkı takip altındalarmıs şuan sorun yokmuş doktoru yarın sabah karar verecekmiş tutabildiği kadar tutacakmış bebeğini herkes dualarını eksik etmesin diyor...

Gece tam flim seyrediyoruz vajinamda bir ağrı ve karnımda gezine gezine ağrımı kestirdim ovalıyorum okşuyorum karnımı 10 dk sonra tekrardan başlıyor sanırım yerleşmeye çalışıyor sabahta eşim farketmiş solumda yatıyordum resmen yaa ayağı yada kollarıydı diyor ben uyurken dayanamamış bakmış karnın da bir çıkıtı vardı diyor bebeğimiz meleğimizin yaa ayağı yada kolluydu dışardan seyrettim kızımızı dedi ....

canım geçmiş olsun peki 7 pirince 7 yasin bir seferdemi okunacak ve hemen yutulacakmı?

1 seferde okunması şart deildir heralde ben ezber olduğum için bide o korkuyla 1 oturusta okudum sancı anında 1 er 1 er yut dedi deneyim sahibi kişiler inşallah faydası olur hıı eğer ilenirsen küçük bi şişe suyada 7 sefer meryem suresini oku ben anca 2 okuyabildim

günaydın:)
asinazın Allah yardımcısı olsun inşallah bu durum sorun olmaktan çıkar...ben de korktum iyiceeyvahedigeldismilebana da cuma günü doktor kordon boyun etrafında... dolanabilir dedi...ben de gördüm zaten dopplere girdiğimde...hareketlerini takip ediyorum...şimdilik bir sorun yok çok şükür...perşembe kontrolüm var yine bu sefer doğum tarihi kesinleşir inşallah...zaten kordon dolanmasa bile şu haliyle normal doğuma engelmiş...ee boy meselesi de var...artı kilo...çatı muayenesi olmadan ben sezaryen istiyorum mu desem???????

pancum yok kıss yagmur derken hava iyi burda süperr:içelim:..sadece bazen eskiye dair özlemler oluyo keske babamda görseydi bu anlarımı diye karamsarlaşıorum..ama yagmur dogdugunda mezarının basına bi tane resmini bırakıcam kızımın..neysae yaa su an daha iyiyim.. ayy babasıda izlermiş kızısını..benimkinde tık yok 3 gündür hareketlerinde azalma var saatte bi kontrol ediorum..dewam ederse gidicem dr a.

tamam canım saolasın bir arkadaşım doğuma gittiğinde hastanede bir bayan görmüş sancılı iken pirinç yutmuş ve doğumu çok kolay oldu demişti onun için sordum nezaman yutuluyor diye

asinazın neyi varmışş dokottr kontrolü vardı ama sonrasını bilmiyomm???

asinazın bebeğinin boynuna 2 defa kordon dolanmış ve suyu azalmış o yüzden kontrol altında

bende çok takip ediyorum hareketlerini zaten doktorumda söylüyor 37-38 haftalarda hareketleri biraz daha azalır ama kuvvetli hareketleri olur dedi şuan nasıl diye hep sorar perşemben benimde kontrolüm var dua ediyorum bende bir sorun olmasın diye içimi ferah tutmaya çalışıyorum

gunaydın kızlar opuyorumnanaktan

Pancubencigim kim senin doktorun merak ettim .

canimcim senin kullandigin catlak kreminin ismi neydi? benim karnim dunya haritasi olmusda.

hayırlısıyla sağ salim urtulsun canım yaa

amin amin inşallah.....:Saruboceq:

aynen...inşallah sorun olmaz....sonuna geldik artık...kucağımıza alsak da sağlıkla...içimiz rahat etse....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım hareketleri saatte 1 deil günde 10 dan az olursa iyi deil demişti doktorum yani saatte 1 hareket olmuyor benimkinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…