2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güzel olmuş sanki elinle çizmişsin gibi, bnde yapıştırma yaptım dolaba ama pembe güller bide bebekliler war onları sanırım beşiği koyacağım duwar tarafına yapacağım..

herkese merhaba şöyle bir bakıyım kızlar neyapıyo diye.
EDEBıYATCI222 ÇOK YAKIŞMIŞ GÜZEL OLMUŞ CANIM GÜLE GÜLE KULLANIN.
ZELıŞ RABBıM SAĞSALıM KURTARSIN.
TOPRAK neyapıyo acaba oda çok heycanlıdır eminim yarın kuzusu elinde inşallah.

Bir sürü hayvanım kaldı ne yapsam bilemedim ben de duvara yapıştırabilirim kalanları. Bu hafta içi hepsi biter inşallah, odayı eklerim o zaman. :) Teşekkür ederim.

selkie neyapıyo acaba?Kuzusu emdimi neyptı gerçi gelendenden kafasını kaşıyamıyodur herhalde.ınşallah hemen emer bebişlerimiz çok büyük rahatlık oluyo.

tünaydın herkese kızlar.herkes iyi değil mi???

burda da hava çok güzel.dışarı mı çıksak yoksa kocişe koltukları mı sildirsem karar veremedim.
EDEBıYATÇI çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık.
aaa birde gülencimin oğlu sarılık olmuş ışın tedavisi görüyormuş Allah şifa versin.

bizde birazdan eşimle çarşıya çıkacaz. elibselere düğme alacaz.. bakalım..
gülencimin geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir bu sarılık için bebek doğduktan sonra sarı yazma örtünlürse sarılık olmaz diyorlar ama

aaa geçmiş olsun inşallah atlatır ya.Sarılık açlıktan oluyo demekki sütü yetmiyo aç kaldı bebek sarılık arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…