- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.421
Yaaa ultrasonda belli olurdu aslında 3 haftada bir miydi kontrolü onun haftası benden küçüktü sanırım 34-35 haftalık diye hatırlıyorum ama o dönemde ultrasonda bebeğinin hareketleride belli olur ama gerçi 24 saatte çok şey değişiyor bebeklerimizde evet dediğin olabilir.Ama suyunun azalması neye bağlı ?
Benimde göbeğim çok kaşınıyor ve pütür pütür oldu kremimi sürdükçe daha da çok kaşınıyor bende kolonya sürdüm.Bide içimden acayip sesler geliyor karın guruldaması gibi sağ tarafımı bir şişiriyor kasılıp duruyorum ....
canımm güle güle kullansın oglusunnnopuyorumnanaktaniyi akşamlar kızlara.s.
odamız geldi:dance: sağolsunlar çok güzel olmuş sade güzel bi gardırop bi tane çekmeceli komodin 5 adet renkli kutucuk var ister gardırobun yanına ekliyorsun istersen ayrı şekilde 5li kullanıyosun ben ayrı şekilde 3ü alta ikisi üstte yerleştirdim hoş oldu aslında birde üçlü çekmece yapmışlar ama getirmeyi unutmuşlar bende gerek yok dedim zaten odada yer kalmadı beşiğimizde büyük şimdilik bizim odada ama diğer oda küçük yarın babamıza sürpriz yapıcaz düzenlerizde yeniden
sizde keyifler nasıl canlarım
Hoşgeldiniz Ebru ve hasret...Ebru maşallah kızına allah nazardan saklasın...Hasret bu hafta ki Beşiktaş -GS maçında doğursan ne macera olur ama...
doktora gidip güzel haberlerle dönen BOSNA,LAVİNİAEBRU VE SİENDRUNCE maşaallah bebeklerinize.atladığım varsa özür dilerim tam okumadım geçmişi ordan burdan işte.
ALLAH IM SAGLIK VERSİN ONADA BEBİŞİNEDE..DUALARIMIZ ONUNLA..Arkadaşlar Asinaz arkadaşımız mesaj atmış
Bebeğinin boynuna 2 tur kordon dolanmış ve suyunda azalma varmış
Pazartesiye kadar hastanede yatacakmış ve bebeğin durumuna göre karar verilecekmiş
Bebek 2.300 gr mış
Çok tuhaf oldum mesajı okuyunca sanki kendime olmuş gibi üzüldüm Allah yardımcısı olsun
Bizlerden dua istiyor
Lütfen o ve bebeği için dua edelim hepimiz
iyi akşamlar kızlar ben geldinm:))
bak sabah konuştuk akşam oldu toprak:)) saatler kaldı..hayırlısıyla sağlıkla alacaksıın yavrunu kucağına inşallah:Saruboceq:
gözün aydın fıstık maşallah bebeğine
son dönemler canım olacak:))benimde oluyor ama ince olduğumdan farkedilmiyor.cekicez ne yapalım:))az kaldı sabırr
yanında olsaydım kocaman öperdim..katılıyorum hasretcimm co doğru demişinnopuyorumnanaktan
hay allah cok üzüldümm..rabbim yardım etsin sağlıkla gelsin bebeğimiz inşallahh
iyi günlerde kullanın canımm:)
suyunun azalmasıda en başından beri azdı bnce doktoru farkedemedi we hiç akıntısıda olmamış ki son 1 ayda olduda azaldı desem... doktoru hep suyu çok iyi diyomuş renkli doppler doktoru suyunun az olduğunu farketmiş
BEN DEMİŞTİM ONA O HASTANE YARAMAZ DİYE KEŞKE DOKTORUNU DEĞİŞTİRSEYDİ ÇOK MEMNUNUM DİYORDU AMA MAALESEF FAZLA İLGİLENME YOKTU BEN ABLAM İÇİN GİTTİĞİMİZDE ....
DUALARIMIZ ONUNLA AMA İKİSİDE İYİ OLUCAK EMİNİM:Saruboceq::Saruboceq:
iyi geceler kızlar
ewet hep güweniorum diyodu neyine güweniyosa sanki 40 ıllık doktoru.. heleki gelişme geriliği gibi bi durumu wardı we oan söyledim allah aşkına bide başka bi göz görsün dedim dinlemedi, mutluyada aynısını söledim 100kere başka göz görsün dedim 1.5aydır bebeğinin 37. haftada olduğunu sanıyo doktorunun yüzünden
hey allahım
ewet dr cok önemli..her defasında agucuk bugucuk yapanlardan degil ilgiveren iç rahatlatan en önemlisi bisorun gördüyse bile hastasını telaşlandrmadan halleden bi dr..öyle dr olmala olmuyo sonucta hamilelik bu işin psikolojik yünü daha önemli..bana amniyosentezi bile gerek görmeyen ama iki dr un beni yanıltıp yaptrdıgım ve sonuclarını temiz aldıgım andaki dr um bu..kandisinin haberi bile yok yaptrdıımdan ..söylermiyim kızar bana..ve her defasında plasentasını suyunu haftasını kontrol eder ..dr cok önemli en önemliside güwenmek..boshayallersmileİŞTE DOKTORDAN DOKTORA DEĞİŞİYOR YAAA BENİM DOKTORUN ÖYLE BİR HAFIZASI VAR Kİ ANLATAMAM DAHA BEN DEMEDEN O SÖYLÜYOR NST KONTROLÜN VARDI BUGÜN ....İLACINI YAZAYIM BİTTİ DEMİŞTİN ...PAT DİYE HEMEN SÖYLER 16 MARTTA BİSEYDE KALMADI SON 1 HAFTAYI SAYMA AMA DER...HER DEFASINDA SUYUMA BAKAR...KIZ BEBEK OLDUĞUNU SÖYLER BAZEN YANILMA PAYLARI FAZLA OLUYOR YAAA...AAA PARDON KIZ DEMİŞTİM AMA ERKEK DİYE SÖYLEYEN DOKTORLARDA VAR....BU HAFTA PERŞEMBE KAN SAYIMIDA YAPALIM DEDİ...VE İÇERİ GİRER GİRMEZ HALİMİZİ SORAR....AMA O HASTANEDE SEN HERSEYİ ANLATIRSIN HEEE TAMAM DER BİDE DOKTOR...iŞTE DEĞİŞİK YANİ KİŞİLİK MESELESİ AMA BEN KİME TAVSİYE ETTİSEYSEM DOKTORUMU ÇOK MEMNUN KALDILAR...
ah işte pancucum bnm dr umda aynı saolsun 8 dr gezdim bulana kadar.. neyse ben yatar iyi geceler öpüldünüz
ewet dr cok önemli..her defasında agucuk bugucuk yapanlardan degil ilgiveren iç rahatlatan en önemlisi bisorun gördüyse bile hastasını telaşlandrmadan halleden bi dr..öyle dr olmala olmuyo sonucta hamilelik bu işin psikolojik yünü daha önemli..bana amniyosentezi bile gerek görmeyen ama iki dr un beni yanıltıp yaptrdıgım ve sonuclarını temiz aldıgım andaki dr um bu..kandisinin haberi bile yok yaptrdıımdan ..söylermiyim kızar bana..ve her defasında plasentasını suyunu haftasını kontrol eder ..dr cok önemli en önemliside güwenmek..boshayallersmile
sende ii bak kendine bebikine..keyif yapın biras bizde okan bayulgen takılıcaz gibi..cıkorum bende ..bencede canımcım ben eski çalıştığım hastaneye gidiyorum hep aynı dahiliye doktoruna ve 4 yıldan da kadın doğum doktoruma 1996 dan beri hep aynı hastane başka hastaneye gittiğimde çok değişik geliyor bana o yüzden güvenmek en önemlisi....neyse bende çıkıyorum eşimle flim seyredeceğiz hepiniz kendinize ve bebeklerine iyi bakın .....iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?