2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

suyunun azalmasıda en başından beri azdı bnce doktoru farkedemedi we hiç akıntısıda olmamış ki son 1 ayda olduda azaldı desem... doktoru hep suyu çok iyi diyomuş renkli doppler doktoru suyunun az olduğunu farketmiş

canımm güle güle kullansın oglusunnnopuyorumnanaktan
Hoşgeldiniz Ebru ve hasret...Ebru maşallah kızına allah nazardan saklasın...Hasret bu hafta ki Beşiktaş -GS maçında doğursan ne macera olur ama...

doktora gidip güzel haberlerle dönen BOSNA,LAVİNİAEBRU VE SİENDRUNCE maşaallah bebeklerinize.atladığım varsa özür dilerim tam okumadım geçmişi ordan burdan işte.

ALLAH IM SAGLIK VERSİN ONADA BEBİŞİNEDE..DUALARIMIZ ONUNLA..

CANLAR TESEKKÜR ETTİM HEPİNİSEE.BU İGNEKLERİ BU HAFTA BÜTÜN HASTALARINA VERİOMUS DOKTORUM..Bİ SORUN OLDUGU İÇİN VERMİYORUM DEDİ..:1rolleyes:

BEN DEMİŞTİM ONA O HASTANE YARAMAZ DİYE KEŞKE DOKTORUNU DEĞİŞTİRSEYDİ ÇOK MEMNUNUM DİYORDU AMA MAALESEF FAZLA İLGİLENME YOKTU BEN ABLAM İÇİN GİTTİĞİMİZDE ....
DUALARIMIZ ONUNLA AMA İKİSİDE İYİ OLUCAK EMİNİM:Saruboceq::Saruboceq:

ewet hep güweniorum diyodu neyine güweniyosa sanki 40 ıllık doktoru.. heleki gelişme geriliği gibi bi durumu wardı we oan söyledim allah aşkına bide başka bi göz görsün dedim dinlemedi, mutluyada aynısını söledim 100kere başka göz görsün dedim 1.5aydır bebeğinin 37. haftada olduğunu sanıyo doktorunun yüzünden
hey allahım

İŞTE DOKTORDAN DOKTORA DEĞİŞİYOR YAAA BENİM DOKTORUN ÖYLE BİR HAFIZASI VAR Kİ ANLATAMAM DAHA BEN DEMEDEN O SÖYLÜYOR NST KONTROLÜN VARDI BUGÜN ....İLACINI YAZAYIM BİTTİ DEMİŞTİN ...PAT DİYE HEMEN SÖYLER 16 MARTTA BİSEYDE KALMADI SON 1 HAFTAYI SAYMA AMA DER...HER DEFASINDA SUYUMA BAKAR...KIZ BEBEK OLDUĞUNU SÖYLER BAZEN YANILMA PAYLARI FAZLA OLUYOR YAAA...AAA PARDON KIZ DEMİŞTİM AMA ERKEK DİYE SÖYLEYEN DOKTORLARDA VAR....BU HAFTA PERŞEMBE KAN SAYIMIDA YAPALIM DEDİ...VE İÇERİ GİRER GİRMEZ HALİMİZİ SORAR....AMA O HASTANEDE SEN HERSEYİ ANLATIRSIN HEEE TAMAM DER BİDE DOKTOR...iŞTE DEĞİŞİK YANİ KİŞİLİK MESELESİ AMA BEN KİME TAVSİYE ETTİSEYSEM DOKTORUMU ÇOK MEMNUN KALDILAR...

ewet dr cok önemli..her defasında agucuk bugucuk yapanlardan degil ilgiveren iç rahatlatan en önemlisi bisorun gördüyse bile hastasını telaşlandrmadan halleden bi dr..öyle dr olmala olmuyo sonucta hamilelik bu işin psikolojik yünü daha önemli..bana amniyosentezi bile gerek görmeyen ama iki dr un beni yanıltıp yaptrdıgım ve sonuclarını temiz aldıgım andaki dr um bu..kandisinin haberi bile yok yaptrdıımdan ..söylermiyim kızar bana..ve her defasında plasentasını suyunu haftasını kontrol eder ..dr cok önemli en önemliside güwenmek..boshayallersmile

ah işte pancucum bnm dr umda aynı saolsun 8 dr gezdim bulana kadar.. neyse ben yatar iyi geceler öpüldünüz

bencede canımcım ben eski çalıştığım hastaneye gidiyorum hep aynı dahiliye doktoruna ve 4 yıldan da kadın doğum doktoruma 1996 dan beri hep aynı hastane başka hastaneye gittiğimde çok değişik geliyor bana o yüzden güvenmek en önemlisi....neyse bende çıkıyorum eşimle flim seyredeceğiz hepiniz kendinize ve bebeklerine iyi bakın .....iyi geceler

sende ii bak kendine bebikine..keyif yapın biras bizde okan bayulgen takılıcaz gibi..cıkorum bende ..

eveett dün çok korkulu bi gece geçirdim 22:45 de sancı başladı ama fazla deildi 5 dk arayla 11i5 geçeye kadar devam etti 10 dk ara verdi ve gene başladı 20 dk boyunca sürdü gene 5 dk arayla tamaam ben bu sabaha kadar heralde doğurcam derken bitti hiç bişeyim kalmadı sanki az önce o sancıları ceken ben diildim ama o sancılar geldiğinde minik yaramaz sanki fırlayıp cıkacakmış gib hareketliydi hıı yattığında bile eğer karnın top gibi sertse doğum sancısıymışya ben kessinlikle yatamadım ama karnımın tamamı sert deildi doğumun klay olması için 7 pirince 7 yasin oku demişlerdi bende sürekli ertelemiştim dün yumurta g..sıkışınca oturdum bir seferde okudum korkudan allahım inşallah yaklaşmıştır vaktim ama çoook korktum yaa :a015:mafoldumben

sonra geçti sancılar kendiliğinden öylemi? bnmde bugün sızılar oluyo ayaktayken özellikle sanki çiş kaçıracakmışım gibi sızılar oluyor orda.. 38+1im bugün 38i doldurdum 39un içindeyim yani we artık doğurmak istiyorum( jeanlerimi giymek istiyorum elbiselerimi giyip incecik görünmek istiyorum:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…