2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar hepinize güzel haftasonları,
bizim ev uçmuş gidiyo boya yapılıyo,
bende dün çok gezdim gece agrılarım oldu bugün masa başında oturuyom.

yaa çok üzüldüm, umarım bir an önce kurtulur bebek kordondan,
asinaz cnm üzülme zaten ciğerleri felan gelişmiş bir an önce saglıklı gelir minigin..

gülencimin bebegide emmiyodu, sanırım ondan oluyo, sarılık için küvezdemi kalıyo bebek?

selam kızlarrr.zaman yaklaştıkça aksilikler oluyo galiba...
ben cuma günü rapor almak için hastaneye gittim doktor muayene etti kilosuna 2.700 dedi çok sevindim.
neyse dünde kendi doktorumla randevum vardı.
ölçtü tarttı 2.700 değil bu bebek 2.430 dedi ama üzülme dedi sağlıklı...eşimle tartıştık accık yemiyomuşumda sağlıklı beslenmiyomuşumda o çocuk haftaya 4 kilo olmazsa bana sorcakmılşta deli yaf.
asinaza çok üzüldüm.kordon dolanması mesele değil iki turda bizimki dolamış.süslü olacak seninki kolyesiyle doğacak dedi...birinden çıkmadığı gibi ikinciyide dolamış boynuna zilli gördüm resmen kapkalın boyunda iki kordon.
o mesele değilmiş normal doğumda problem olabilir ama sezeryenda hiç bişe olmaz dedi.
suyu azaldığı için sorun olmuş galiba asinazınki allah yardımcısı olsun inşallah.bizde 10 marta karar verdik ama iki hastane arasında kararsız kaldım cumartesi gidip gezicez son tercihimi yapıcam.

olsun canım yaa bebek doğunca kilo alırırsın.Hem eşine söyle önemli olan kilo değil bebeğin sağlığıdır.Bende daha doğum yapıcam hastaneye karar veremedim aslında karar verip gidip gezmek en iyisi.Biraz çıkıp ev işi yapıyım kızıda yıkıyım görşürüz.

Canım bozma moralini kilo için doktor ölçümlerinde +-100-200 gr kadar yanılma payları oluyor o anki bebeğin duruşuna da bağlı düz uzanmış şekildeyken çok güzel ölçülüyor ama uyuyupta ayaklarını karnına doğru çekmişse bazen yanılma payı oluyor şuan sanırım 35 haftalıksın 36 haftaya kadar 2800-2900 kadar olur merak etme zaten suan artık senin yediklerinle beslenecek ama süt,bal,pekmez,ceviz ,balık ve tavuğu ihmal etme eşinin söylediklerini de kafana takma

haftaya gittiğinde çok fark göreceksin zaten şimdi kilo alımı hızlanıtyor bizim bıdık son 15 günde 1kg kadar aldı salı tekrar kontrolüm war bakalım ne durumda..

kızlar nasılsınız varya özledim sizi,,misafirlerim vardı onları yolçuladım bu gün..bu arada oğlanlar bana hiç vakit bırakmıyor..aklım burda ama fırsat bulamadığım için pek giremiyorum.. (
ufaklık çok vaktimi alıyor..ötekide kıskanmaya başladı..ikisinin arasında kaldım..halada iyileşemedim...
ama şükrediyorum yinede bebeğimi sağlıkla aldım ya kuçağıma,,,
inşallah darısı başınıza kızlar,başka doğuran varmı ona bi bakayım şimdi ben....
bebişlerin resimlerinin olduğu bir bölüm açsanıza ya...
öptüm şimdilik hepinizi

sağolun janlarım bi aksilik olmasında kilosu önemli değil.şimdi bile doğsa bişe olmaz korkma dedi doktorum...allah yardımcımız olsun ya son 17 gün.

ebru resim yükle topici bulmuşsun zaten 2010mart melekleri defilesi.. die bi topic açtık defile yapacak bizim bücürleropuyorumnanaktan we ben bu hafta doğurmak istiyorum sabrım tükenmeye başladı.. dün gece kocişle çok azcık bi ilşki de yaptık ama tık yokmafoldumben bebeğimin kilosuda iyi artık almak istiyorum onu kucağımaaaa

canım sıkılıo..başımdada hafif bi agrı var sabbahtan berikafamçokkarıştı..kocişte ewde yok istanbuldan büyük patronları gelicek müsürüyle onu karsılamaya gittiler haspam bugünü buldu:dilcikar:..neyse gelir heralde birasdan bi günümüz var vakit gecirecek bu bas agrısına ragmen cıkıp gezmeyi düşünüorum..

[B]dogurmaya bu kadar istekli olanların genelde gün bile geciyo seker:1rolleyes:..benimde günüm gececek gibi bi his var içimde nedensse..[/B]

[B]bukkkadar hareketli bebek neoldu sana yavrum yaaaa mıy mıy mıy..yosmam cook pasif coook bi kaç gündürr..ama yarın dogumu düşündügüm özel hastanedeki eski drmla konusucam randewu almam lazım..hem onu görmüş olurum hemde dogumu konusurum..[/B]

ayy delirecem şimdi bu hafta doğurmam lazım napıp edipp bi istiyorum bi istemiyorum aman ya hayırlısı olsun olmadı 2 hafta daha yaşarız hamile hamile dolanırım ortalıkta

Kızlar az önce tuvalete gittim pedimde açık kahverengi bir akıntı vardı. Daha önce de akıntı olurdu ama o çok açık sarı olurdu. Bir şey olmaz değil mi? Korktum ama ben.. Evde de yalnızım eşim az önce toplantıya gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…